עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי חבר'ה קיבלתי ת'מחשב מתיקון היום, הוא היה ב-OC לפני וכמובן שנאלצתי לאפס את ההגדרות... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו למצבו המומהר. השאלה היא האם להחזיר אותו בבת אחת (במקרה שלי זה E6300 על GA-S3 וזכרונות gskill hz, קירור: נינג'ה פלוס ושני מאוורים 120 במארז) או בהדרגה כמו שהגעתי למצב המומהר מלכתחילה...? האם שינוי להגדות OC מdefault בבת אחת יכול לגרום איזשהוא נזק קבוע? היתי ב-OCשל 3.2GHZ בלי העלאת מתחים... באס 460.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  2. על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אשמח לשמוע עצות.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by YoTaMi,

קודם המפרט : מעבד 2160 1.8 MHZ לוח אם 945 GMC 2G זכרון 667 כרטיס מסך 8600 GT אני וחבר ניסינו לעשות OC למעבד שיהיה 2.0 MGZ והצלחנו .. ואז ניסינו לעשות 2.2 וזה לא הצליח וזה חזר ל- 1.8 ומאז לא מצלימ להעלות את זה חזרה שלום מספר .. הכול חוזר לאותו דבר 1.8 (ניסיתי את זה עם מישהו מהפורום..) שה- מהירות של הזכרון תיהיה יותר נמוך 589 משהו כזה ...שיהיה קצת יותרר גבוה 743 .. וזה לא עוזר .. מה יכול להיות הבעיה ?! תודה רבה לעוזריםםםם זה דחוףףף![br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 16:44:36 בבקשה מישהווו מהר דחוףף

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by SAM-MY,

יש לי מערכת PENTIUM 4 3 GHZ במארז MIDI. הדפנות הצדדיות של המארז אטומות וכן גם הצד הקדמי. למארז מאוורר אחורי אחד בלבד בקוטר 8 סמ' המוציא אוור החוצה. התקנתו דומה מאוד לתמונה במאמר: http://hwzone.co.il/guides/casecool (תמונה של מאוורר יחיד) היות ויש לי בעייה של חימום הורדתי הצד הימני של המארז וכך אני עובד למעלה מ- 5 חודשים - נכון יש קצט אווק שאני מקנה פעם בחודש. השגתי 3 מאווררים : אחד של 8 סמ' ושניים של 12 סמ'. כוונתי היא לעבוד כמה שפחות, ולהתקין מאוורר 12 בצד הימני (בערך באמצע) של הדופן שיכניס אוויר פנימה ומאוורר 8 בכלוב מתחת ל HD כפי שמתואר בתמונה http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ אבל למטה יותר (כי הכלוב שלי ריק למטה) ותפוס עם אזיקונים לדפנות הכלוב (כמו בתמונ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by amirx19,

מה הFSB שאפשר להגיע אליו ללא העלאת מתחים?הצלחתי להגיע ל413 מעבר לזה המחשב לא נדלק.ספק של אנרמקס 420W.הלוח מעודכן לביוס שתומך 1333.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Master_Modder,

שלום לכל חברי הפורום. היום קיבלתי את ה leadtek ge force 4 ti 4200 128 mb שלי והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להמהיר את הליבה והזכרונות ככה שאיך שאני מפעיל את המחשב השינויים כבר פועלים ולא דרך התוכנה בוינדוס. מישהו יודע?

8. Started by Wizard Of Oz,

האם אני יכול לשים היינסטיק על כל צ'יפ? אם כן איך אני מחבר אותו שהוא לא ייפה או משהו כזה...

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום חברה יש לי את המאורר סטוק של אינטל של המעבד שהוא כבר לא בשימוש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 כפי שאתם רואים שם יש שם 3 חוטים חשמל בצבעים:ירוק צהוב ושחור. הוצאתי מספק ישן מאורר ועכשיו אני רוצה לחבר את החוטים של המוארר מהספק לחוט חשמל שאני יוציא מן המאורר סטוק. עכשיו השאלה שלי אם בכלל אפשר? נ.ב במאורר של הספק יש 2 חוטים:אדום ושחור ובמאורר סטוק:ירוק צהוב ושחור (וזה חיבור שמתחבר כמובן ללוח אם). לאן לחבר את החוטים אם אפשר. תודה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  10. יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by Shizel,

לפי המפרט שלי זה אפשרי ??? לא משהו גדול ועד כמה אפשרי ללא פגיעה במערכת וללא צורך בקירור סופר מתקדם?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by haimamazavs,

שלום לכולם,ל מעבד, חשוב לי שיהיה שקט וחזק. אני לא ממש מבין בקירור, התקציב הוא 150-200 אני מקווה שזה מספיק. עדיף שיהיה גם שחור, אין צורך בלדים. תודה ותיהיו בריאים.

13. Started by ariel-ro,

שלום אני תקוע בOC למעבד שלי(מפרט בצד) על 250*9 מעבר לזה כל מה שאני מעלה בין אם מכפלה בין אם תדר אני לא מצליח. ועם מכפלה של 10 אני בכלל לא מצליח לעשות, אני צריך להוריד לתדר של 220-230 מעל זה הOCCT מראה שגיאה הזכרונות על מחלק נמוך, ככה שהם לא עוברים את הסטוק שלהם ככה שהם לא מגבילים וביטלתי את כל מה שכתוב במדריך באתר. מה אפשר לעשות כדי להמשיך? ??? ראיתי באתר שהגיעו עם מערכת ממש דומה לשלי ל9*311 בלי לעלות מתח בבקשה עזרה *** עריכה לאחר 47 דקות בOCCT היה שגיאה, CODE 4 לפי מה שהוא אומר אריאל

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=3283 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום, לאן אני אוכל להגיע עם זה? יש לי : AMD Athlon 64 X2 4200+ am2 Gigabyte GA-M55plus-S3G שתי Samsung 1 GB DDR2-667 ספק: 600 watt http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/30058001/Images/LPPS600.jpg על קירור תמליצו לי בבקשה, אני מעוניין במשהו טוב עד 350 שח [אם יש דבר כזה]

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by SharP,

אם אני ידביק מאוורר להיטסינק שעל הלוח זה יוריד את הטמפרטורה של הלוח ? או שזה קשור באוויר חם ובחום כללי שבתוך המארז ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by abirdh,

אני מעוניין לקנות את Tuniq Tower 120 בשביל לעשות למעבד אוברקלוק יותר רציני ממה שעכשיו (3.2) עכשיו המארז שיש לי זה chakra MID Tower של ENERMAX הקישור: http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=46 האם הגוף קירור הזה יכנס למארז? שאלה נוספת: האם ערכת קירור מים זולה כמו זאת: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp שווה הוספה של עוד 250 ש"ח? האם היא מקררת בהרבה מה Tuniq Tower 120? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by Black_dregon,

איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  19. בשביל מה אני צריך קירור מיוחד על המעבד? הרי כשקונים מעבד זה מגיע אם מאוורר? אז מה המיוחד ב"קירור"? או שאולי צריך את זה כש"מעבידים" את המחשב בצורה רצינית?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by BattleMan,

שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)

• 6 תגובות
    • 470 צפיות
  22. יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad עכשיו אני על 333MHZ בבאס..ועם מכפלה של 9 (3Ghz)... רציתי לדעת אם אני אעלה את הבאס ואוריד את המכפלה, האם המעבד יתחמם פחות ויתן יותר ביצועים או להפך. אם יהיה משהו אחר תגידו.. נ.ב: אני עם 1.26V אם זה יעזור לתשובה.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ranyr,

???

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  25. הכותרת אומרת כמעט הכל קניתי את המחשב עם קירור למעבד של THERMALTAKE אבל רק אחרי שהרכבתי את המחשב התברר לי שצריך היה קודם להתקין את המאוורר בגלל שצריך לחבר חלק אחד מתחת ללוח אם... האם יש מאוורר טוב אשר קל להתקנה (ז"א לא צריך לפרק בשבילו את הלוח אם?) ועוד דבר... הטמפרטורה של המעבד נראית קצת גבוהה וזה רק במנוחה : מה אתם אומרים על הטמפרטורה של המעבד האם היא בסדר או גבוהה? (Intel Pentium D 3Ghz Dual Core) והטמפרטורה של הכ.מסך איך היא? (Evga 7900GT) תודה.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.