עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by d.c.n,

שלום רציתי לדעת עם המעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 מתאים לאוברלוק..? כי לפי מה שאני שם רק מעבדי intel עושים אוברלוק תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nightbeat,

השתמשתי בפרופיל OC מוכן שמגיע עם הלוח של ASROCK, על 4.4GHZ, המעלות היו מצויינות. 61 בשלושה ליבות ליבות ובליבה השנייה משום מה 66. אבל לפי מה שהבנתי זה סביר במעבדים האלו. בכל מקרה, יש לי כמה שאלות. זה ידוע שבפרופיל מוכן המתחים גבוהים יותר, ואם אבצע את הOC ידני אוכל להגיע למתח נמוך יותר. איך כדאי לי להתחיל? כדאי פשוט לבדוק את המתח שמתקבל עם פרופיל OC, ולהתחיל לרדת ממנו עד שאגיע למתח יציב? נניח ואני אבצע ידני, אמור להיות Load Line Calibration רמות 1 עד 5, בלוח אם שלי יש רק 100% ו50%. מה ההגדרה הזאת עושה בדיוק? לפי מה שקראתי במדריכים היא צריכה להיות על Level 1. (איך האחוזים משתווים לרמות) ו- שמתי לב שבCPU-Z התדר קופץ כל רגע בין 1.6 ל4.2. אני יודע שזה טבעי, השאלה היא אם זה ברי…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  4. הגיע לי משלוח מגאב טק. אם המזל שלי כמובן הקטודה נשברה אבל זה לא לנושא. התקנתי סיילנסר והמחשב עולה ומעלה את WINDOWS. אבל המחשב מגיע למצב של כיבוי (המסך נכבה אבל יש עדיין כוח והמאווררים עובדים) ואני ממש ממש לא יודע מה לעשות (ההודעה הזאת נכתבת מהמחשב של אחותי. אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש ממש יודה לו. אז בבקשה אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי אז בבקשה תגידו. תודה מראש אור הסיילנסר הוא REV.2 והכרטיס הוא 9600XT. אני יודע שהREV.3 הוא זה שאמור לעבוד אם ה9600 אבל הסיילנסר מתחבר מושלם ומחובר חזק. אז מה שאני חושב שהבעיה זאת בעית מתח אבל ניסיתי את זה בלי החיבור חשמל וזה עדיין לא עבד אז אני ממש לא יודע מה לעשות. אז PLZ מי שיכול עזור שיעזור כי לי ניגמרו הרעיונות

5. Started by MATTAN,

איך אפשר לעשות אובר קלוק למחשב ישן מאוד ??? הנתונים של המחשב : (לא להיתלהב יותר מידי) מעבד: פנטיום 100 מגה הרץ זיכרון :192 מגה SDRAM מהירות 133 לוח אם :לא ידוע והדגם שלו הוא - i430tx-2a59il1cc-00 מערכת הפעלה: windows xp pro sp 2 הרד דיסק:wd 4 gb

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by NaorYfrach,

הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בעיה מוזרה. רציתי לעשות עכשיו OC קטן ל3GHZ וגם לזכרונות. אני עושה הכל כמו שצריך, מפעיל את המחשב מחדש ואז בודק בCPU-Z והכל על סטוק. לא מבין מה זה ??? כשאני חוזר לביוס הFSB חזר לסטוק אבל התיזמונים של הזכרונות נשארו על מה ששיניתי וגם אותם לא רואים בCPU-Z. יש למישהו הסבר? אני עם לוח אם Asus Striker Formula II עם מערכת ווינ7אולטי64ביט. (זה לא פעם ראשונה שאני עושה OC עם הביוס הנוכחי שלי כך שאני לא מבין את הבעיה) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרטיס מסך X800XT ואני יודע שאפשר לעשות לו וולטמוד בשביל להעלות את המתח של הכרטיס ובכך להגיע לאובר קלוק יותר גבוה... עכשיו, בדקתי בביוס וראיתי שגם שם אני יכול לתת יותר מתח לכרטיס מסך, האם הפעולה תהיה אותה פעולה כמו הוולטמוד?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  9. AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by X-ShaY,

בבקשה תענו מהר כי אני רוצה לקנות כבר יש לי מקדימה (במארז) מקום ל4 מאווררים 80MM או מאוורר אחד 120MM אם אני יקנה מאוורר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=8242 הוא יהיה יותר מועיל מ4 מאווררים 80MM נכון? המאוורר הזה ביכלל טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by smootskin,

כשאני משחק במשחקים כבדים כמו FALLOUT 3, אחרי כמה דקות המחשב מאתחל את עצמו בגלל חימום יתר. הכרטיס מסך מגיע ל- 75 מעלות. בשימוש רגיל במחשב זה נע בין 70 - 75 מעלות. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTON כרטיס מסך: GIGABYTE 8800GTS 512MB DDR3 יש לי מאוורר שמוציא אוויר מתחת לספק (ועכשיו שמתי לב שהוא לא עובד....) והמאוורר ניקיתי את המחשב מאבק אתמול אבל זה לא עזר כל כך, האם יש ערכות ניקוי למחשב? (לא מצאתי בחיפוש) ואם אין או יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב? (אין לי שואב אבק) ואיזה קירור עדיף לי לקנות? אבל אני צריך משהו באמת טוב! כל הקירורים שמצאתי הם בשביל 8800GT ואני לא יודע אם זה מתאים גם לזה. …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cyb3r,

המאווררים נועדו למלא את שני החורים במארז 1088 שלי, היות וקיבלתי איתו רק מאוורר אחד. (שכרגע ממוקם בצד האחורי) מה שחשוב, שיהיו שקטים ולא עם מחיר גבוה! כמה שפחות, העיקר שיעשו את עבודתם ושיהיו שקטים. (שסכום הקניה לא יעלה על 120 ש"ח בבקשה) אם אני לא טועה, 92 אחד ו 80 אחד ימלאו את החורים. (הכוונה ל-2 בחזית, אחד שממנו יוצא אוויר מה-Golden ORB II, ואחד מתחתיו, אם אני טועה בגדלים, אנא המליצו על מאווררים שכן מתאימים לגדלים) אם אפשר במסגרת התקציב, מאווררי LED יתקבלו בשמחה, אך אינם חובה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by Electrobunny,

שלום! יש לי שאלה על קירור מים במעלות נמוכות..... אני בונה מחשב חדש ומתכנן לעשות קירור מיים שמשתמש בצינור נחושת מקרוזל בתוך מקפיא של מקרר... המשאבה תזרים את המיים לבלוק וחזרה ואת ההמשך אתם יודעים....בנוסף אני מיתכוון לשים כ 30% אנטיפריז ו 70% מיים כדי שלא תהיה קורוזי והמיים לא יקפאו......עכשיו לשאלה!! : בטמפרטורות של 2 או 0 מעלות אומנם זה קר אך יווצר "איבוי" וטיפות מיים על בלוק המיים ואולי אפילו על הצינור בגלל הבדלי הטמפרטורות בין הסביבה החמה לבלוק הקר.. ....(שמין הסתם יעבוד שעות נוספול לקרר גם את ההרדיסק ,כרטיס מסך,ואני אמצע עוד כמה דברים ;D) אז למי שיש טיפים איך להתמודד אם האיבוי או סתם טיפים אחרים לקירור מסיבי ...... תנו תגובה! תודה מראש.....

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קטן לR9100 שלי והציעו לי את התוכנה הזו. אני רוצה לדעת בדיוק מה היא עושה, איזה אופציות יש לי איתה והאים הOC נשאר גם אחרי שאני מכבה את המחשב (שמעתי שיש תוכנות שעושות OC וכשמכבים אותו, גם התוכנה מתנתקת...)

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by sagi_10,

יש לי קירור ביג טיפון+קירור של זזלמן לכרטיס מסך+אני רוצה להחליף את המשחה הטרמית של הקירור ציפסט אני מחליף מודרבורד ואמרתי אם כבר אני צריך לפרק את הכל אז בוא נחליף גם משחה טרמית... אז השאלה שלי היא: האם מזרק אחד של המשחה יספיק לי ??כי הוא רק 3 גרם.... לינק לקניית המשחה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1185 האם זה יוד לי את המעלות של הרכיבים?? או שזה לא משתלם לי? נ.ב אני קונה lanparty (אם זה חשוב במשהו... נ.ב 2 לכל מי שמעונין במודרבורד העכשיוי שלי אז שיצור קשר בפרטי...(אני רוצה עליו 500 ש"ח )

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by fog87,

יש לי כרטיס 6800gs של Gigabyte והייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו OC ד"א התקנתי עליו קירור accelerator X1 של AC

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by es88,

מפרט: c2d 6320 1.80GHZ, Asus P5B, 4GB DDR2 800MHZ, HD 4770 מחובר לטלווזיה 42 LCD. הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק, ממש בקטנה למעבד, הבנתי שאני יכול עם ידע קצר, ובלי להיות מומחה לפחות להגיע עם המעבד ל2.2, 2.3. אני הייתי מעדיף לא להתעסק עם הביוס, והבנתי שיש תוכנה של של אסוס שנקראת AI SUITE, שיש מד מסויים, שאפשר לאט לאט לעלות אותו, והוא כבר מעלה הכל לבד, כלומר מתחים וכל מה שצריך, המליצו לי על תוכנה שנקראת OCCT או OCCP לבדיקה של מאמץ וטמפרטורה של המעבד. הבנתי שלא כדאי לי לעבור את 1.6V, ושהמעבד לא יעבור טמפרטורה של 75C. יש עוד אולי איזה כמה דברים בתור מתחיל לגמרי, שאני צריך לדעת? מעבר לסיכונים כמובן.. אני בתכלס רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד, פשוט לתת עוד טיפה פוש למערכת בכללי. מ…

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תהיתי רבות לגבי מיקום של מאוורר 120 מ"מ באחורי מארז Compucase 6A19 בנוסף למאוורר זהה בחזיתו. במידה ומשתמשים בספק כח שמצוייד במאוורר 120 מ"מ השואב אוויר מתחתיתו לצינונו - לדוגמה FSP 350W-60GLN - האם התקנת מאוורר מתחתיו עבור המארז למעשה יכול לגנוב מהספק אוויר, כך שהספק יתחמם יותר והמאוורר שלו, כתוצאה מכך יגביר את מהירותו להגברת ספיקת האוויר כך שלמעשה נקבל מחשב רועש יותר ממה שהתכוונו תחילה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Apollo+S flex 120-1600 rpm TR 120 Extreme+S flex 120-1600 rpm איך יהיה הביצעוים חזקים? איך זה יהיה שקט???

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  24. Started by The_Byter,

להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Phezex,

הכרטיס שלי הוא 7600GT extreme 230mb של leadtek המעלות שלו הן 47 במנוחה ו50-60 במעמץ- קירור סטוק. כל פעם שאני מנסה לעלות אפילו ב 5 ב ATI TOOL ב core ו ב memory אני עושה בדיקה ויש נקודות צהובות אחרי דקה בערך...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים