עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lirancoh85,

הצלחתי להגיע עם הכרטיס ל 1.25 ghz ו 530 MHZ לשעון שיפרתי ב 3DMARK06 ב600 נקודות אבל שמתי לב שהטמפרטורה מגיעה ל 80 מעלות במאמץ של 3DMARK06 שזה לא הרבה מאמץ, כל דקה וחצי יש מנוחה יש מה לדאוג לגבי ה-80 מעלות ?? מהירויות סטוק הם 1 GHZ ו 425 MHZ

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gjook,

שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by TheReaper,

טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Idom,

שלום לכולם לפני כשבוע התחדשתי במחשב הנ"ל לוח Asus p5b deluxe זכרון Geil ultra dual 1gb 800mhz מעבד Inte Duo core 6400 2.18 קירור Big typhoon כ.מסך Leadteak 7600GT Extreme ספק Enermax liberty 400 מארז Soprano vb1000sws מצ"ב שני צילומים מ CPUZ שמראים שהזיכרון עובד על 333mhz,מדוע ובכלל אני מעוניין להפיק מהמחשב יותר ממה שהוא נותן לי היום, אני דיי חדש בנושא של OC,אני ראיתי שיש באתר מדריכים כתובים בנושא,אך אשמח לקבל המלצות מה כדאי לבצע לפי המפרט שלי ואיך אני גורם לזיכרון לעבוד לפחות במהירות האמיתית שלו. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mistaarvim,

כרגע המחשב שלי במצב סטוק, אני רוצה להתחיל OC ולעשות את זה איתכם שלב, שלב.. יש לי קירור סטוק, זיכרונות 1024*2 667MHZ 5-5-5-15 איזה אפשרויות אני צריך לכבות לפני תחילת הOC? (יש את כל האפשרויות בביוס של הורדת המכפלה כשהוא ללא מאמץ או חום, או משהו כזה.. ) תודה לכם יאלללה נראה לאיפה נגיע, אני אופטימי ;D *ד"א הגירסה של הביוס שלי היא F4 צריך לעדכן?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by explize,

פתחתי את הEASYTUNE והמחוון של המאוורר מעבד מראה אותו מסתובב על 740 RPM עם סימן אזהרה..המעבד עומד על 22 מעלות. והקרור מארז עומד על 36 מעלות שהמאווררים עובדים על 1100RPM 1)למה האזהרה? 2)זה בכלל תקין? 3) שאני מסובב את הפונטציומטר...אני לא מרגיש שהמאוורר מגדיל את הסיבובים בכלל? זה בגלל הSMARTFUN?? איך מבטלים את האופ' ואם זה בכלל מומלץ? (הכל עדין על סטוק)

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  7. אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  8. אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים

9. שלום ! אני מעוניין לרכוש סט היטסינקים עבור זכרונות הכרטיס מסך, זאת במטרה לעשות אוברקלוק לזכרונות. איזה היטסינקים יתנו לי את התוצאות הכי טובות ? תודה, אלכס.

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  10. לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by TheRedEye,

יש לי את הכרטיס 6600GT לAGP של חברת PNY, כבר מעל לחצי שנה והחלטתי לעשות עליו אוברלוק ולהתקין גוף קירור אני רוצה לקנות את הקירור של זלמן שנקרא VF700-Cu - הרעש לא מפריע לי מצאתי את הקירור פה במחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472 עכשיו מצאתי בדיוק באינטרנט אתר שסיקר אוברלקוק לכרטיס כמו שלי בדיוק, גם PNY וגם את אותו קירור שאני מעוניין לקנות VF700-Cu פה הסיקור: http://www.skenegroup.net/fi/artikkelit/6600gt_leadtek_pny.1 עכשיו אותו אתר התקין את הקירור ועשה אוברקלוק מ 500 ליבה 900 זיכרונות [אפקטיבי] ל550 ליבה ו 1100 זיכרונות [אפקטיבי] הוא שיפר ה3DMARK05 ככה: [אגב התוצאה שהוא קיבל ללא אוברקלוק זהה לתוצאה שלי בחורף\בקיץ ללא אוברקלוק] 1. הוא …

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by slowdive,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד E6300 intel core 2 duoוהבנתי שהמאוור סטוק שמגיע איתו רועש. אני לא משחק במחשב ולא אעשה OC. הבנתי שזה מאוורר אקטיבי שמשנה RPM לפי עומס על המעבד(זה נכון?) ככה שאם אני עובד עם אינטרנט וWINAMP ברקע אין עומס על המחשב והמעבד יסתובב לאט. אני רוצה מחשב שקט (לא בעומס-בעבודה על אופיס,אינטרנט וWINAMP במקביל) כמו צלחת מרק. האם המאוור שמגיע איתו מתאים לי?או שבשביל שקט גם בלי עומס צריך לשלם עוד מזומנים?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך לעשות VMOD ל6800GS?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  14. שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. כול פעם שאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט המחשב נידלק לשניה ואחרי זה מיתכבה ל2 שניות ואחרי זה נדלק שוב. יכול להיות בגלל OC ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Keman,

שלום לכל עונה ! ביכולתי להשיג את הקולר ZALMAN 9500 ב250 ש"ח. השאלה: האם כדאי ? האם הוא שקט ואושה את עבודתו בצורה יפה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by Fenomeno,

קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. איך אני יכול לבדוק עם everest איזה ספק יש לי?? תודה מראש..........................

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4324 תגידו הדבר הזה שווה משו? או שעדיף כבר לקחת קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Supernak,

שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. השאלה העיקרית בכותרת. המחשב, והחלקים, של חבר שלי. הוא ביקש ממני לעשות OC, אז להתחלה החלפנו את הקירור פסיבי לזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=163&code=013 אחלה של קירור. אחרי ההתקנה הטמפרטורה לא עוברת את ה31 במנוחה, ובמקסימום מאמץ זה לא עובר את ה 38. התחלתי בתהליך האובקרקלוק כשאני מעלה כל פעם 15MHZ ועושה בדיקת יציבות במשך רבע שעה. הגדרות סטוק בכרטיס הם: GPU: 400MHZ MEMORY:400MHZ (Effective:800MHZ) הגעתי לבינתיים לזה: GPU:465 MEM: 465 וזה לא עושה בעיות. שיפור של 600 נק' +- ב3dmark05. ברגע שאני שם את הזכרונות על 475 זה קורס. הטמפרטורה לא עוברת את ה 39 במאמץ מלא, אז אני מסיק שזה לא הבעייה. מישהו הצליח יותר? אם כן אז איך? להעלות מתח? להו…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by DoKing,

אפשר בארץ להשיג את ה- CNPS9700 nt???????????????????????????????????? ואם כן איפה?????

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. עידכנתי את הביוס של ה-DFI 975X לביוס החדש-C15- כמה בעיות: 1. הצלחתי להעלות את המעבד ל-2500MHZ מה שאומר 355X7 FSB , המחשב היה יציב והכל. 2. אח"כ ניסיתי להעלות ל-380FSB, המחשב לא עלה. 3. איפסתי את הביוס וניסיתי להחזיר ל-355 FSB עם אותן הגדרות בדיוק כמו בהתחלה, והמחשב לא עלה, מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריך לעשות כדי להשיג יכולות OC טובות עם הלוח כי ראיתי ש-400FSB זה לא בעיה להרביץ עם הביוס הזה, והזכרונות שלי עושים 400MHZ אפקטיבי [ זאת אומרת 800MHZ ], זה זכרונות Twinmos 667MHZ CL5 1GB Dual Channel, ככה שכדי להגיע ל-380-390FSB עם דיוידר 1:1 [ 533MHZ ], לא אמורה להוות בעיה בכלל! [ צירפתי תמונה להוכחה ] ההגדרות שביצעתי: ביטלתי את הPPM Function שמתי באס של 355FSB נעלתי את הPCI…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים