אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס 6800GT AGP של CLUB3D שהרכבתי עליו קירור של AC SILENCER הכי חדש שיש. הטמפרטורות בסדר גמור והכל אבל משהו מוזר שקורה לי מדי פעם רק במשחקים זה שלפעמים בהתחלת המשחק הוא נתקע לאיזה 5-6 שניות ואז הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום. מה זה יכול להיות??? לא הגיוני שזה התחממות כי הוא 48 במנוחה ובסביבות 59 במאמץ. אשמח לדעת אם יש למישהו מושג מזה יכול להיות.... 8) בתודה מראש ליאור
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני עכשיו עם 2800 ( 6300 ) 1.35v , אפשר לחיות עם זה ?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2321/a2321.asp ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי INTEL 550 3.4GHZ ורציתי לשאול...עד כמה אני יכול לעלות את הVOLTAGE שלו? (כרגע אני על 1.5V ואין לי בעיה כלל של חום) טוב מראש
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברצוני להחליף את קירור הגשר הצפוני כדי להגיע רחוק יותר בoc. מכיוון שיש ברשותי את הקירור למעבד, נינג'ה (אויר) אז אין באפשרותי לשים את המאורר שאני מקבל עם הלוח לשם פיזור החום. רציתי לדעת אם החלק הזה (תמונה) יושב על חלקים כמו מייצבי מתח או שסתם שמו אותו שם ? כמעט בטוח שאני אלך על הקירור ZM-NBF47 של זלמן, רק אני דואג שלא יהיה לו מקום בגלל הנינג'ה. מיש'ו יכול לתת לי "הוכחה" שהשילוב של ZM-NBF47 עם Ninja Plus יהיה אפשרי על הלוח P5W DH Deluxe ? אני מאוד מודה לעוזרים, ירון
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי כולם בזמן האחרון התחלתי להתענין באוברקלוק קראתי את כל המדריכים וכו עכשיו אני רוצה לנסות קודם על המחשב הישן בעל מעבד אינטל 2.4G כמו ששמעתי יש לי לוח מצוין לאוברקלוק אז אני די ביתרון אך עדין מטלבת אם איזה מהרויות עלי להתחיל, בעיקרון היתי רוצה להגיע ל3.6 לפחות האם הביג טייפון יוכל לשבת טוב על הלוח או שכדאי לקנות קירור אחר או שבכלל כדי לי לנסות קודם אם הקירור המקורי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט את ה - EVERCOOL TURBO 2 בשביל ה - X800GTO2 שלי (סוף סוף אני אעשה לו OC). מאוורר ה - 80 מ"מ של הטורבו 2 מאד שקט אבל קצת חלש, אני מעוניין בהמלצה על מאוורר 80 מ"מ אלטרנטיבי שיהיה חזק יותר (אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס שלי ב - OC) וישמור על רמת שקט סבירה.
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי AXP2500+ סוקט 462 [A] חשבתי אולי לשים לו את ה-BT בקומבינה או שזה נכנס? ואם לא מומלץ הBT מה כדאי למעבד הסחאלה הזה חחח? אני רוצה שיהיה שקט במיוחד ועם הביצועים הטובים ביותר לא יכול לעבור את ה-250 שקל... -תודה!
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האובר רק בnfs carbon (יש לציין ששמתי את ההגדרות כולם על הכי! גבוהות שאפשר כולל aa x2,שזה ממש נס שהמחשב שלי סוחב את זה ועוד מהר)..אחרי איזה 5-10 דקות של משחק המסך מתמלא בקשקושים וצבעים וחייבים לכבות ולהדליק אותו,יש לציין שזה קורה רק במשחק הזה ובשום משחק אחר זה לא קורה במהירויות שהכרטיס מסך שלי עליהם עכשיו (במפרט רשום),הורדתי את האובר ב10 מגה הרץ לליבה ולזיכרון ועכשיו הקשקושים מגיעים אחרי שעה בערך של משחק,השאלה שלי מה לעשות בהתחשב בזה שזה קורה רק בnfscarbon כשההגדרות גרפיקה הכול על הכי גבוה? להוריד את האובר? (שממש לא בא לי כי זה קורה רק במשחק הזה),או להוריד את ההגדרות לנמוכות יותר?(המשחק פשוט פועל דיי מהר בהגדרות הכי גבוהות אז קצת חבל לי)..יכול להיות שזה בגלל…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו, הגעתי ל2.4GHZ באוברקלוק מ2.13( 300X8 אני יודע עלוב) אבל בסטוק אני עושה ב06 כ4200 נקודות ועכשיו רק 3800. ניסיתי להחזיר הכל מחדש וזה עדיין 3800? מה יכול להיות הבעיה? משהו?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז אני בעיצומו של ה-OC הראשון שלי אי פעם ועד עכשיו הולך לא רע בכלל... אני כרגע ב-3.3ghz, הבאס על 475mhz. לא העלאתי עדיין שום מתחים כי הכל יציב למראית עין, אז הטמפ' עלתה רק בכמה מעלות (25-27 במנוחה, במאמץ בדר"כ נשארת בסביבות ה-40). אני בודק יציבות עם s&m ועם משחקים כבדים (f.e.a.r וRIDDICK שניהם על הגדרות MAX גם הספקתי להריץ כמה דמואים כבדים כמו GOTHIC3,COH,DMOM&M ואחרים-כולם על הגדרות הכי גבוהות). קודם כל, אני רוצה לשאול אם זה הגיוני שהגעתי לתדר כזה גבוה יחסית (שיפור של 78% מהתדר המקורי) בלי להעלות מתח והמערכת עדיין יציבה...? בבדיקות עם הS&M (מבחן ארוך במאמץ 100%) יש לי מייד שגיאה בבדיקת הL1 cache אבל זו שגיאה כרונית שקיבלתי מהתחלת ה-OC כ…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2179&articID=519
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
לאחר מסע ממושך של בחירת קרור למעבד E6400 ולוח של GIGABYTE 965P S3 החלטתי לקנות את הTUNIQ120. פתיחת האריזה הראתה סידור יפה של המרכיבים, משחה-יש, לוחות תמיכה-יש,פונטציומט-יש, ומפלצת כמעט במשקל קילו-יש. התקנה קלה- לא ממש. יש צורך בהדבקת לוחית התמיכה באחורי הלוח אם(יש דבק דו צדדי שמגיע מוכן כבר על הלוחית) השחלת הברגים מהצד האחורי ורק אז הלבשה של הגוף קרור(לאחר משיחה במשחה טרמית) ונעילת הברגים ע"י אום סגור והלבשת קפיצים. כאחד עם ידים יחסית ארכות, היה צורך בפלייר שפיץ וקורדינציה יחסית יפה לסגירה טובה של האומים. הבעיה התרחשה לאחר מכן. לאחר הרכבת כלל הרכיבים ולקראת תחילת עדכון ביוס, העמדתי את המארז. עדכון ביוס מתחיל ולאחריו נגעתי קלות עם המרפק במארז והמחשב קרס ונכבה. נסיון הדלקה-…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבור אינטל, סוקט 775: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=2191&articID=519 מסקנה מעניינת היא שלמרות שהנינגה הוא השקט ביותר, הקירור הטוב ביותר הוא של הזלמן 9700 והבדל הרעש ביניהם ב-LOW זניח לחלוטין. לעומת זאת, ב-HIGH הזלמן ממש רועש (62DBA זה מחריש אוזניים) אבל עדיין מקרר ב-5 מעלות טוב יותר מהנינג'ה ב-HIGH. עבור AMD: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה המאוורר הנוכחי של ה TUNIQ מאוד רועש במהירות הכי גבוה. אני רוצה מאוורר חזק עם CFM גבוה אבל כמה שיותר שקט או לפחות בלי PITCH מעצבן כמו שיש במאוורר של TUNIQ יש המלצות? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SP120UVLED-BL&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=251&aff=Zap מה דעתכם על זה? CFM גבוה DB נכון
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש מישהו שרכש את הכרטיס מורכב עם הקירור מנועה וניסה לפרק אותו? כי אני פירקתי את כל הברגים וזה לא יוצא. אז אני חושב שזה מודבק עם דבק טרמי. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4b533-m מעבד p4 northwood 2.40 l2:512 זיכרון 512MB ddr 133Mh בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשינוי התדר של המעבד הוא קבוע על 133 (מכפלה 18) האפשרות היחידה שיש לי זה שהמחשב יעבוד ברטיו של מעבד זיכרון 4:3 ,1:1 אבל שאני עושה 4:3 אז הזיכרון יורד לי ל100Mh יש לי אפשרות להוריד רק את התדר של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במנוחה מוחלטת בחדר ממוזג, ה- PC PROBE II מדווח על טמפרטורת מעבד של 42 מעלות בעוד EVEREST PRO מדווח על 32 מעלות. למי להאמין? יש אמצעי מדידה נוספים מומלצים יותר? תודה רבה TMP
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לחדר...עם המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני צריך פאנל שליטה טוב על המאווררים כי בכול זאת זה החדר שלי ואני רוצה שקט לפעמים....אז משהו טוב מבחיר סביר...עד 200 שקל..
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ייעוץ בבחירת קירור לכ.מסך 6600GT מה שאני הבנתי הכי מומלצים הם: Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 Thermalright VGA Cooler V1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu מטרת הקירור היא כמובן אוברקלוקינג מה מתוכם אתם הייתם קונים? למה? איזה מהם יש לו ביצועים נטו הכי טובים? (לא יחס ביצועים שקט) מי הכי שקט מביניהם? האם יש קירור אויר שלא ציינתי שמאוד מומלץ? אפשר אולי באנץ של השלושה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק א…
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב compaq deskpro עם ציפסט אינטל. עם מעבד עומד slot1 ,על המעבד רשום 600e/256/100/16.5v ויש לו דיפסוויץ שמגמפר את המהירות מ-350mhz עד 600mhz . לא הצלחתי למצוא בשום מקום על הלוח מספר דגם חוץ מאשר את שם החברה[COMPAQ] האם ניתן לבצע O.C למעבד זה?ואם כן איך ? תודה
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם זה נחשב מאוורר טוב למארז? גם מבחינת עבודה וגם מבחינת עבודה שקטה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-