אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
טוב אתמול קיבלתי את המעבדE5200 אז הגעתי איתו ל3.3יציב במתח של זכרונות 1.9 ושל מעבד1.150 יציב למשך שעה . עכשיו ברגע שהעלתיאת המהירות ל3.4 פתאום התחילו להיות בעיות מתח הזכרונות עלהל1.94 ומתח המעבד ל1.18 וזה מסרב לעשות בדיקה לשעה הנה תמונה :
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום כמה חבר'ה שאומרים שלעשות אוברקלוק לAMD לא שווה בכלל מכיוון שזה לא יביא שיפור ביצועים... האם זה נכון? אם לדוגמא אני קונה AXP2000+לוח אם Epox 8ka3+ זכרונות 256 של קורסאיר (לא יודע עדיין איזה)+SLK800 ואני עושה אוברקלוק לא קטן לAXP זה לא יביא שיפור ביצועים משמעותי?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200. המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד. אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן. חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב). אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ). אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה. למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תהנו ! http://avner.richard.free.fr/Fanpaint/
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מאוור אחד, באיזה מקום מומלץ יותר להציב את המאוורר במארז, למעלה או מאחורה? שאלה דבילית, אבל אני ישמח לקבל תשובה, ערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כבר קראתי את המדריך להמהרת המעבד אך לדעתי הוא כוללני מידי ולא מדגימים שם המהרה לכמה מעבדים שונים (בכל אופן לא למעבד שלי). המערכת שלי: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower (כרגע במהירות 1500 RPM אפשר להגביר עד 2200 RPM). לוח אם GA-965P-DS3P (הדגם הכולל כניסת FireWire). זיכרונות G.Skill 2gb מסוג BHK במהירות 800 MHZ (מחוברים בדואל צאנל). כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . יש לי ידע בסיסי באוברקלוקינג אך במחשב החדש יש הרבה הגדרות שאינני יודע איך להכין אותם לפני ביצוע האוברקלוקינג, מקריאת המאמר אני מבין שלפעמים מומלץ להוריד את המהירות המקסימלית שאלייה הגענו באורקלוקינג על מנת להגיע ליחס מעבד\ז…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נוסף שהוא פנטיום 2 333 MHZ והיום העלתיו לו את המכפלה בביוס והוא עלה ל 415 MHZ ,והייתי רוצה לדעת איך אפשר להעלות לו עד את המכפלה ,תוכנה או משהו . יש שם ;128 מגרם רגיל ,וקירור טוב
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת קרור למעבד, יש לי פנטיום 4 3.06GHz פרסקוט, ואולי בעתיד הלא רחוק אשדרג ל Core 2 Duo/Quad, אז אני רוצה קירור שלא יאכזב בשניהם (הפטניום סוקט 775), זה המארז שבו הוא יהיה: http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-534~6~0.htm הדגש הוא על שקט, וכמובן שגם יקרר כמו שצריך.. התקציב - כמה שנדרש, בלי להשתגע יותר מדי, סביבות 300 ש"ח משיטוט בפורום הבנתי ש Thermalright Ultra 120 eXtreme נחשב טוב.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה המאווררים במארז התחילו לזייף ומתחילים להרעיש ללא סיבה מיוחדת (כשהמחשב במנוחה למשל), פתחתי את המארז וניקית מאבק ושמנתי את המאווררים מה שעזר לכמה ימים ואז הם חזרו להרעיש כל אחד בזמן שונה. הייתי מעוניים לקבל המלצה על זוג מאווררים שקטים שיחליפו אותם, השקט מאוד חשוב לי כי המחשב נמצא בחדר השינה שלי אין לי תקציב מוגדר אבל אני גמיש ומוכן לשלם עבור משהו טוב אם אפשר על המלצה מהחנות של אייבורי זה יהיה הכי טוב כי הם הכי קרובים אלי במקום מגורי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Matsonic MS9317E ומעבד P4 200 מג"ה של אינטל. אני רוצה לעשות על המעבד אוברקלוקינג אבל אין לי ניסיון באוברקלוקינג ואני לא יודע מה בדיוק צריך לעשות. כשבדקתי בביוס, באיפשהו שמה שמכוונים את המכפיל, רשום שם Locked. אז מה זה אומר? שהמעבד נעול לOC? אם כן, אז איך אני יכול להוריד את הנעילה? אני צריך תשובה מפורטת בבקשה כי אין לי כלל ניסיון בOC!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כותרת. מצטער על הדאבל אבל כבר חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הסבר ממשי....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות (בארץ) את המאוורר 120 ממ הכי שקט שיש, בנתוני סטוק!! כלומר בלי אנדר-וולטג' וכל זה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך בבקשה עצה לקירור המעבד שלי מגיע ל 80 מעלות בזמן משחק ולפעמיים גם סתם תוך כדי עבודה בוינדוס יש לי כל הזמן תקיעות של מוזיקה ושל משחק לחצי שניה מין לאגים כאלה יש לי מעבד- P4 3 פרוסקוט סוקט 478 טמפ, לוח 47 סביר דיסק 41 סביר אני רוצה לציין שהמחשב פתוח ועל שולחן בבקשה תמליצו לי על מאוור או על כל פתרון קרור אחר בסביבות 300 שח אם זה אפשרי כמובן תןדה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך עושים מוד עיפרון, איך אני יודע כמה מתח אני נותן ומתי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז הרשום בכותרת, והמחשב מתחמם יותר מידי. יש לי מאוורר 12CM מקדימה ומאחורה וזהו. יש לו גם את ה"משפך" שמוביל את החום מהמעבד החוצה מהמארז. ניקיתי אותו מאבק וסידרתי את הכבלים אך זה לא עזר. למישהו יש עוד עצות, כאלה שלא כוללות חיתוך\ניסור\ריתוך בעקרון עד עכשיו המחשב היה עם x800xt ו amd64 3200+ ועכשיו הכ. מסך הוחלף ל 9800gtx+ והספק שודרג מ 400W ל 550W, שניהם של hec. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5700d.htm הוא שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות תמערכת קירור הבאה: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp עכשיו שמתי לב שלא רשום שם משהו על הd2c רשום שם AMD וכאלה..... זה יתמוך???? והאם זה שווה לקנות את המערכת אם אני לא עושה אוברקלוקינג.....
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי תקינה,הדרייבר מעודכן לאחרון והטמפרטורה כשלא קורה כלום במחשב שלי היא 74 והמהירות של המאוורר היא בין 9 ל12 אחוז וזה כאשר הכרטיס מסך מקונפג לשליטה אוטומטית על מהירות המאוורר של הכרטיס. כאשר אני משנה את השליטה לידנית ושם את המהירות על 50%, הטמפרטורה צונחת ל50. מה הטמפרטורה הנכונה ומה הייתם ממליצים לי לעשות. דרך אגב,נדמה לי ששמעתי משהו שהיו בעיות קירור לכרטיס הזה(תקנו אותי אם אני טועה) וחבר שלי שרכש את אותו כרטיס גם של Sapphire קיבל כרטיס קצת שונה עם מאוורר שנראה רציני יותר. זהו. תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני עשיתי oc והיגעתי ל340 הכל היה בסדר יציב ומעולה העלתי ל345 היו מסכים כחולים אז הורדתי ל344 ועדיין לא היה בסדר ככ עד שהגעתי ל341 אחרי הריסט המחשב נידלק אבל לא עשה post כאילו המסך לא הראה כלום שום דבר לא עבד עשיתי איפוס לביוס והוא חזר לעבוד למה זה קרה זכרון 1גיגה 667 כל הטמפ לא עברו את ה40 מה יכול להגביל אותי כאן? אולי זה קשור הביוס לא מעודכן אז אין לי שליטה על המתח של המעבד והיחס של הזכרונות
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם יש צורך לשדרג את הקרור למעבד ? מפרט : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 הארד דיסקים : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive + 6 הארד דיסקים של 120-250GB כל אחד קירור להארד דיסקים : Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler כרטיס מסך : EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card לוח אם : ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard זכרונות : GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA אם כן, איך ה-zalman 9700 ?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן המאוור ב-R9500PRO מתוצרת ATI שלי נדפק. אני רוצה פתרון זול ופשוט, עם דגש על זול. אם אפשר, הייתי רוצה להחליף רק את המאוורר ולא לגעת בגוף הקירור. תודה מראש, דוד הנה התמונה:
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כבר עכשיו אני מבקשה לא לתת לי הסברים מה זה TJ כי אני יודע מה זה ואני יודע שלכל מעבד יש TJ שונה. העניין הוא שהמון זמן אני שומע (לא רק פה...) שה-TJ של Q6600 B3 הוא 100 ושל ה-G0 הוא 95... ואתמול ראיתי איזו כתבה ב-TOMS HARDWARE (שאני מחפש אותה כבר איזה רבע שעה אבל לא מוצא...) בקיצור זו כתבה על ה-MAX TJ למעבדים... היה כתוב שם של Q6600 G0 יש 90 ול-B3 יש 80!!! מישהו יכול לסדר לי את זה בראש.... כי זה כבר ממש מתחיל לעצבן אותי... אני רוצה לדעת מה ה-TJ שלי (בערך כמובן)!!! נ.ב - מצאתי אותה!!! http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-