אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
האוברקלוק הזה שוחק את המעבד? או שבגלל שהוא קטן זה בעצם לא ממש משפיע עליו? אני צריך להעלות לו את המתח? אותן שאלות לגבי אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך עם מהירויות של 612/796 (Core/Memory). מפרט בצד, שימו לב שהלוח אם שלי הוא לא הכי טוב שיש לאוברקלוק, אז בגלל זה עשיתי למעבד אוברקלוק כזה קטן (אם אני מעלה עוד קצת את המהירות של המעבד המחשב לא עולה). טמפרטורות: http://img242.imageshack.us/img242/4290/gggggggggggggfj6.jpg. אשמח לקבל תשובות, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי התלבטות דיי רצינית אני מוכן להשקיע עד ל 300 ש"ח עשיתי סקירה באתר ובעוד כמה אתרים וכמו שהבתני : Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer64 PRO Ninja נעים באותו טווח מחירים, והביצועים לפי מה שהבנתי דומים.. מה אתם ממליצים לי? יש לי AMD Athlon X2 4200+ AM2 מטרה: לעשות אוברקלוק לא כל כך רציני משהו בסביבות הלהוסיף עוד כ 800-900MHZ אפשר לקפוץ לטווח ה 330 שח... תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לנסות להמהיר את המעבד שלי, לא יותר מדי, פשוט לנסות להבין איך התהליך הזה עובד, ואולי לקבל גם שיפור בביצועים בלי להחליף מערכת קירור. פשוט לא מזמן החלפתי מאוורר, ולפי הביוס, הטמפרטורה של המעבד היא על 33-34 מעלות, אז אני חושב שיש איזה פוטנציאל. הבעיה היא כזאת: אני חיפשתי בביוס דברים קשורים לזה, אבל הדבר היחיד שמצאתי שהיה קשור זה CPU PNP. נכנסתי לשם, אבל הכל היה נעול, LOCKED, אפור כזה, בלי אפשרות לשנות כלום. לוח אם: P4VXASD2. בחוברת שלו, בתרשימים שמראים את הביוס, זה כן מראה את האפשרויות האלה מופעלות, אבל אצלי הם לא.. מה לעשות? נ.ב. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז בלי מושגים מפוצצים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד PENTIUM D 830 החום שלו מגיע במאמץ עד 80 מעלות...<צלזיוס כמובן> שמתי עליו מעיין מאוורר קירור שנתנו לי<יותר טוב מהסטוק של אינטל> אין לי מושג מה לעשות... יש המלצות לפני שאני קורא למכבי אש???
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VB6000BNS TT SWING לבין COMPUCASE 6919 - האם תהיה לי בעיה לדחוף את המאוורר המסיבי הזה לאחד מהם? מי עדיף מבחינת אוורור? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה מארז משניהם עדיף מבחינת אוורור ורעש?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי אתמול את גוף הקרור הזה ומשום מה זה לא עובד טוב. לא מדובר במאוורר אלא המעבד פשוט מתחמם תוך שניה ל-110 מעלות ומתכבה המחשב... מדובר במחשב הישן שלי AXP2500+ BARTON משחה טרמית מרחתי כמו שצריך... הגוף קרור מתאים מעולה אבל אני לא מבין למה הוא עושה את הבעיה הזאת! תעזרו בבקשה..מה אפשר לעשות? אולי להחזיר ולקחת אחד אחד שיותר טוב אולי ממנו. -תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מכייון שה PCB שונה מרוב הכרטיסים היה קשה למצוא משהו מתאים... הכי דומה שמצאתי היה של כרטיס 7900GT שגם לא היה מדוייק. לאחר המון נסיונות מצאתי את הנגדים המתאימים להעלאת מתח ליבה. כדיי לבצע את המוד מה שנדרש זה עיפרון כתיבה פשוט,ולצייר על הנגד עצמו. לא להגזים, זה עלול להעלות יותר מדיי מתח לליבה ולהרוס את הכרטיס... בכדיי לשמור על המוד אפשר לשים סילוטייפ או איזולירבנד כך שהעופרת לא תתנדף. *אני לא לוקח אחריות אם תהרסו את הכרטיס,הביצוע באחריותכם בלבד. לפני המוד-510MHZ לליבה אחרי המוד - 625 MHZ התוצאה המתקבלת עם OC נמוך מזה... העלאת מתח לזיכרונות לפני מוד- 1526MHZ אחרי מוד - 1594MHZ
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ראיתי תוצאות טובות של אנשים עם מוד עיפרון, חשבתי אולי גם לי זה יעזור ב OC... השאלה שלי היא: במידה ומשהו לא הולך טוב בזה וקורה משהו לכרטיס (לפני ביצוע אובר - ז"א לפני כל זה אני מחזיר אותו למהירויות סטוק ) יש מצב שעולים על זה דרך האחריות שיש לי? ( כרטיס של לידיטק ) אשמח אם תענו לי (:
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
קצת המעבד הזה נעלם מהעולם אז די קשה למצוא בשבילו גוף קירור... בנתיים מצאתי בנעה ב 90 שקל COOLER MASTER XDREAM II http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HAC-L82&other_title=+HAC-L82+XDream%20II אני לא יודע אם הוא טוב או לא , אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשמוע המלצות נוספות ... תודה
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן הזמנתי בלוק קירור של זלמן וצינור 3/8. עכשיו הצינור נכנס במחבר אבל יש במחבר את החלק שאמור להיכנס לצינור לפני שאני מחבר אותו ואז הוא מתברג אבל הוא לא נכנס כי הקוטר של הצינור עבה מידי. איזה מידה אני צריך לצינור עלמנת שייכנס במחבר שבא עם הבלוק ? שמי שלא הבין צירפתי תמונה שמוקפת בעיגול של שני המחברים שהצינור עבה מידי בשבילם. אגב יש בתמונה עוד שני מחברים שבהם לא צריכה לבוא הברגה מלמעלה אלא רק להכניס את הצינור וזהו אבל אני מעוניין להשתמש באחרים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
OK יש לי AMD X2 4200+ ויש לי את הקירור המקורי... עכשיו חשבתי אולי אם אני אחליף את המאוורר המקורי של amd שיש לי עליו עם אחד מהמאווררים הללו: 1. Thermaltake 60mm Dimensions: 60x60x25mm Rated Voltage: 12VDC Started Voltage: 7VDC Current: 0.37Amp Power Input: 4.44W Fan Speed: Max 7000+/- 10% RPM Airflow: 38CFM Bearing System: 2 Ball Bearing Lifetime: 50,000 Hours Connector: 3 pin או המאוורר הזה: AKASA 60mm Fan dimension 60 x 60 x 15mm Fan speed 4300 R.P.M. Fan airflow 21.83 CFM Fan air pressure 2.93mm H20 Fan life expectancy 50000/hrs Bearing type Ball Bearing Connector 3-pin with RPM sensor wire Voltage rating 12V Noise level 32.56…
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לפרויקט התאמת HS מעבד לכרטיס 6800GS AGP. בוצע OC נוסף לכרטיס, כרגע המקסימאלי הוא 600 MHZ לליבה. התוצאה לפניכם: תדרי סטוק: 450 MHZ ליבה, 1000 MHZ זיכרונות. הכי הרבה שהגיע זה 59 מעלות. האם ישנם הגדרות בביוס שישפרו יותר את התוצאה?
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-