עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לפני כמה שעות ביקשתי המלצה לפאנל שליטה על המאוררים כי חשבתי שהם רועשים. פתחתי את המחשב ולהפתעתי הכרטיס מסך עושה רעש יותר מכל המחשב עצמו! יש אפשרות בכרטיס הזה להוריד את מהירות המאוורר כאשר אני לא במשחק או לעשות את זה ידנית? תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by Ameralis Zaiir,

אתמול החלטתי סוף סוף למרוח את המשחת קירור שקניתי, אז הוצאתי את המחשב ממקומו (מין ארונית כזו שעשו לי בשיפוצים האחרונים) פתחתי אותו ואז נזכרתי ששכחתי להביא את הפד האנטיסטטי... בכל מקרה הרגשתי שהמארז שלי חם מאוד, הספק הוציא אוויר רותח, אז החלטתי לבדוק מה קורה אם אני אפעיל את המחשב שהמארז מחוץ לארונית. לאט לאט המארז התקרר, הספק הוציא אוויר קריר, והמארז כבר לא היה חם בכלל... בכל מקרה הגעתי למסקנה שהאוויר שמוציא הספק מצטבר בארונית ועוטף את כל המארז בחום, ובגלל שמתכת מוליכה חום, גם הבפנים חם... יש דרך כלשהי לקרר את האזור? לשים מאווררים במקומות אסטרטגיים?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by avivlevy,

יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  5. שאלתי קשורה לאחריות. בטוח ב10000% שאין לחברה דרך לדעת אם אני עושה OC דרך תוכנה כמו RivaTunner לכרטיס מסך ? ונראה לכם שתהיה בעייה להביא את הכרטיס שלי ל 675/1200 ?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  6. שלום אני לא מבין ממש בכל העניין אבל מישהו די עזר לי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד אתם יכולים לראות את המפרט שלי במפרט שלי יש לי את הטווינמוס המעאפנים שמוכרים ב KSP אז אמרו לי להוריד את המהירות ל 333 כדי שהזכרונות לא יגבילו את המעבד קיצר הורדתי ל 333 ושמתי את התזמונים על 3-3-3-8 שמתי גם את ה HTT FREQUENCY על 5X והעלתי את המתח על המעבד 1.4->1.5 הצלחתי להגיע ל 235 כלומר ל 2588 שזה יהיה יציב ויבור בדיקת SUPER PI אבל כשאני מנסה להעלות ל 240 זה פשוט לא מצליח לעבור את הבדיקה ונתקע בהתחלה הנה תמונות מ CPU -Z מהאוברקלוק המקסימלי אליו הצלחתי להדיע לפי מה שהבנתי אני אמור להמשיך עם האוברקלוק בלי בעיות עד שהזכרונות לא מגיעים ל 200 מגה הרץ אבל זה פשוט לא הולך יש לכם עצות…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך 8600GT לא החלפתי קירור.. אבל אני רוצה להחליף קירור ולעשות OC. הקירור: RIVATUNER: לפי מה שאתם רואים..לאיזה רמה אני אוכל להגיע עם קירור טוב..תמליצו לי על אחד.. אני משחק בהרבה משחקים ויש לי FPS נמוך מאד....אם אני אעשה OC יהיה לי שינוי משמעותי?.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by nirt,

פעם ראשונה שאני רואה. סופסוף אפשר לדעת איזה משחה הכי טובה http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup.html

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by AdamS,

היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by nivster,

שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by IG,

קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by kibub,

היי קניתי את הזכרונות האלה ואני מנסה לעשות להם OC ואני לא מצליח ראיתי שאפשר להגיע איתם גם ל 1200MHZ , העלתי מתחים עד 2.4V (המקסימום של הלוח) שיחררתי תזמונים ואפילו ל 1111MHZ אני לא מגיע למה? יכול היות בגלל שזה 4 סטיקים? או שאולי הלוח שלי מגביל? Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2GB 4X1GB DDR2-1066 CL5-5-5-15 Dual Channel Memory Kit W/ LED הדקתי תזמונים לCL4 במתח ומהירות סטוק: זכרונות מגניבים מגיעים עם תאורה של 8 לדים אדום וירוק מלמעלה ותאורה כחולה מלמטה שמאירה על הלוח. סרטון קצר של המארז שלי: <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qHbW1XFwcqE"></param><param name="wmode" value="trans…

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  14. מצאתי את החלקים האלו במחסן והשאלה היא האם אפשר לשמש אותם לטובת קירור של חלקים במחשב?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by DrStyle,

יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  16. עשיתי הכל לפי ההוראות במדריכים. המחשב שלי כולל:E6600,965P-DS3, זכרונות 800MHZ. אני בMultiplier X8,ו400 FSB. המתח של המעבד הוא 1.4 הבעיה היא שהמחשב מאבד יציבות אם אני מנסה להעלות את הFSB או את הmultiplier ל9. האם צריך להוסיף עוד מתח לMCH בלוח DS3? כרגע אני ב0.1+ האם לשנות את התזמונים של הזכרונות? כרגע הם על 4.4.4.15(התזמונים המקוריים שלהם). עוד שאלה. הספק שלי הוא 400 של termaltake. האם הוא יכול להוות סיבה לבעיה? האם הוא טוב כמו הHEC-TRT 400? תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by ben060,

יש לי מעבד סלרון 800 MHZ די ישן הוא על תושבת 370. אחרי שניקיתי את האבק שעל הגוף קירור הפעלתי את אורסט ולהפתעתי הרבה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד שבד"כ הייתה 40 מעלות הכפילה את עצמה משום מה. כמו שמרתי המעבד על socket 370 הייתי רוצה לקנות גוף קירור חדש למעבד, אבל אני לא מוצא משהו מתאים. לכן עברתי לאופציה ב שהיא לשים משחה טרמית חדשה (אחרי 6 שנים שהמחשב קיים) נכנסתי לאתר של KSP שזה החנות הכי קרובה לבית וראיתי את שני המשחות הללו: ‏Thermal Grease For CPU‎Tiny syringe type applicator for easy spreading 1.0 gram of Thermal Compound (Thermal Grease) for CPU use Covers approximately 10-15 small CPUs Helps the heat dissipation from a CPU to a heatsink Thermal conductivity: >…

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by redead,

אני רוצה לשים גם למעבד וגם לכרטיס מסך ואין לי מושג איפה ואיך..?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by amisu,

יש דבר כזה בארץ או שרק בהזמנה מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by udicol,

מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  22. יש למישהו רעיון לקירור (מאווררים) שטובים לאוברקלוקינג? (thermaltake וכאלה..) יש לי את הוולקנו 7 , עם פנטיום 2.2 השאלה אם המאוור טוב לאוברקלקוינג.. מצאתי כמה guides נחמדים לעשות Sleeving לכבלי חשמל רק שאיו לי מושג מאיפה להשיג חומרים , רעיונות? תודה.. http://www.virtual-hideout.net/guides/cable_sleeving/index.shtml http://guides.pimprig.com/modding/psu_sleeving_-_jonny_english_style.php

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by taavor,

שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by b0nzZ,

יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים