אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA. לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...) כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום קניתי מאורר ויש שם שני חיבורים כאלה לבנים גדולים.... עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם.. בחיבור אחד יש כמו שיניים כאלה בפנים ובשני יש עיגולים קטנים.... צריכים לחבר את שניהים ? אם כן לאן ? תודה לעוזרים. נ.ב יש שם 3 חוטים בצבעים שחור אדום וצהוב.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחרי שהגעתי לתוצאה זמנית של 340FBS למעבד 6300 קיבלתי הודעה מהתוכנה Everest שהמבחן לא הצליח הנה ההודעה. '>http://www.2send.us/"] מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את המעבד שיש לי במיפרט עכשיו אני מעוניין לעשות OC, הטמפרטורות פשוט לא הגיוניות. במנוחה CPU1 - 24 מעלות CPU-2 - 25 מעלות במאמץ CPU1 - 27 CPU2 - 29 אלה לא טמפרטורות נורמליות? הם פשוט נמוכות מידי.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלומות , מליון שנה אני כבר מדבר על המעבד שלי שהוא חם 72 מעלות בכיף משחקים הכי פשוטים נתקעים. קניתי מרחתי את הדברים הכי טובים שיש ולא עזר כלום. מה לעשות? לזרוק את המעבד לזבל??? עדכון ביוס אי אפשר כי הכי חדש זה מה שיש לי F6 . AMD זבל
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מאורר נוסף על המוגן, קיבלתי איתו את המאורר המקורי של SCYTHE ואני רוצה לקנות מאורר נוסף של אותה חברה מאותו הדגם (slipstream) אבל יש סוגים שונים של מהירויות RPM, אני מניח שכמה שפחות RPM אז פחות רועש (אך מקרר פחות), השאלה שלי היא האם אני צריך לשמור על סנכרון בין המאוררים, כלומר האם שניהם צריכים לעבוד באותה מהירות ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתענין בקירור מים. למטרת OC. אני מחפש בלוקים (מעבד, צ'יפסט וכו'..) כמו כן, מצאתי משהו שלא מובן לי והייתי שמח לקבל הסבר :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=210 זה רדיאטור שהוא בלוק למעבד?... לא מובן... כמו כן אני מחפש בדיוק: מיכל מים, בלוק למעבד ולצ'יפסט. תקציב: 300 ש"ח עם חריגות רק שיהיו מוצדקות... תודה. נ.ב. ראיתי כאן אנשים מדברים על "מוספט".. הבנתי שזה על הלוח אם... מה זה בדיוק? עריכה:התקציב עלה ל- 400
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא לא מתאים (שם או לפורום) אבל זה נראה לי המקום הנכון אז ככה, הבעיה שלי כפי שרשמתי היא טמפ' גבוהות מאוד ללוח המפרט שלי: Abit KD7A צ'יפסט VIA KT400 טמפ' בין 40-50 מעלות תלוי במהירות המעבד AMD AXP 1800 (כרגע בDC ל1500 בגלל הטמפ' לוח) יושב על 38-39 מנוחה ו42-45 עבודה Gyro 400w PSU + Codegen 300w PSU ה300 וואט רק בשביל המאוררים Gainward Geforce FX5200 TASK 9980L + 6x80mm Fans Asus 50x Ricoh 8x הבעיה הרצינית היא שברגע שאני מגיע לטמפ' 45 מעלות (לא משנה איך האפשרות של הטמפ' בביוס מוגדרות) הוא מפסיק לעבוד שימנתי וניקיתי את כל המאוררים (לפי המדריך) ללא הועיל :-[ מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להוריד רכיבים בשביל לייצב את הספק (11.86) בערך ה12+ בשביל שיתחמם פחות ולא …
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מערכת קירור מים למערכת מחשב של I7 920 כרגע אני מקרר עם המים רק את המעבד, המערכת עומדת לרוב על טמפ' של 30 מ' כשהיא מערכת ללא רדיאטור בלוק קירור משאבה 5 ליטר מים(בכדי שכמות המים תספיק לקרר ללא רדיאטור), וצינורות כרגע קיימות במערכת שתי בעיות: א. אבנית- האם יש למישהו רעיון איך למנוע אותה?, חוץ מנקיון וחילוף של צינורות ב. המים מתאדים מכיוון שמיכל של המים פתוח , האם יש לכם רעיון למנוע את הבעיה ללא סגירה ואיטום של המיכל? דבר נוסף איך אוכל להוריד את הטמפ האם יש אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת הבאה: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower לוח אם GA-965P-DS3P זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . קראתי את המאמר הארוך והידוע על OC בלוח האם שלי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 בסופו של דבר הצלחתי להגיע ל-3 גיגהרץ, הזיכרונות עברו את הטסט המלא של MemTest ללא שגיאות. המכפלה היא על 9.0 וה-FSB על 333 . הפעלתי את התוכנות CoreTemp ואת Orthos ונתתי לו לעבוד במשך 5 דקות, הטמפ' הכי גבוהה שנרשמה במאמץ היא 58 מעלות (36 במנוחה) ותוך כדיי כך גם נגעתי כמה פעמים בזיכרונות לבדוק שהם לא ח…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ניסיתי לעשות OC למערכת העקומה שלי וזה מה שיצא: http://img520.imageshack.us/img520/7121/77443858.jpg לא הצלחתי לנעול התדר של ה PCIX על 100 אלא רק על 115 הוא ננעל(עברתי בקפיצות של 5), את התדר של ה PCI נעלתי על 33.33 כמו שצריך. למעבד נתתי 1.575V לזכרונות 2.1V ב ICH ו MCH לא שיניתי מעבר לAUTO כי זה פשוט לא שינה כלום. ניסיתי להוריד עוד קצת את התזמונים של הזכרונות אבל מעבר למה שיצא לא עבד. עכשיו לשאלות: האם זה משנה שהתדר של ה PCIX לא על 100? מדוע הזכרונות לא עובדים ב 2T(שעד כמה שידוע לי זאת צורת עבודה מועדפת)? למרות שנתתי להם 2.1V וקבעתי אותם על 4-4-4-12-2 ומה לכל הרוחות מגביל אותי לעבור מעבר לשיפור המינימלי הזה?(ההנחה שלי היא הספק הדפוק שיש לי). תודה לעוזרים. עריכה: שמתי לב…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לאיזה כיוון לשים את המאוורר על הheatsnik של המעבד ? האם שיוציא אוויר על המעבד (ישאב אוויר מבחוץ) או שישאב מהheatsnik לבחוץ (כאילו שיאוורר את המארז)???? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שהתחלתי להשתגע קצת עם המערכת החדשה החלטתי ללכת עד הסוף ולהוסיף קירור מים למעבד. מערכת קירור המים הבאה מיועדת למעבד q6600 בלבד ואולי בעתיד ל NB , אין לי כוונה להוסיף את כרטיס המסך למערכת הקירור כדי לא להעמיס עלייה. המטרה היא להגיע ל OC מקסימלי ל q6600 בלוק : D-tek Fusion רדיאטור : Swiftech mcr330 + Radbox משאבה / מיכל : XSPC dual bay combo with 750l/h pump צינורות : masterkleer 5/8 מאוררים : Yate loon תוסף למים : g11 אני מזמין את הכל (למעשה כבר העברתי כסף מאנגליה). המערכת אליה זה הולך : Antec p182 ga-ex38-dq6 q6600 g0 h3870x2 zalman 850w psu.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אולי אני יביא קירור מים זול הכי זול שיש (כמובן בגבול האמינות שלא יקצר את המחשב) בסביבות מה 500-700 שקל?....ולהביא איזה מקפיא קטן יד שניה כמו סתם לדוגמא http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1461107&SalesCatID=1 ב300 + להכניס את הרדיאטור ומיכל לתוך המקפיא לעשות חורי יציאה וכניס לצינורות ולתת לו לרוץ זה לא יהיה הרבה יותר אפקטיבי מקירור מים ב1000+??
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-