אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני כבר כתבתי בהמון פורומים את השאלה הזו ולא קיבלתי אף תשובה עדיין ואני מאד מקווה שכאן אני יקבל והשאלה שלי היא איך אפשר לאחד כוח עיבוד של שני מחשבים לכוח עיבוד אחד??? אגב....אני הבנתי שיש תוכנה כלשהי שעושה את זה....
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אבל היא אמורה לעבוד על כל סוגי המעבדים לא? בכל מקרה למישהו יש תוכנה כזו? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקומות שמוכרים לוחות שדורשים הלחמות וכאלה לחיבור חיצוני שהמחשב יוכל לדבר איתו. השאלה היא האם יש מקומות שמוכרים את הלוחות עם החיבור ל COM או ה LPT מוכן?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי להדבקה בעתיד הלא רחוק של צלעות קירור על זכרונות כרטיס המסך שלי אבל .... אין כסף לארקטיק סילבר :-\ יש אולי למישהו שאריות שהוא לא צריך ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI KT4V שהוא בעצם מבוסס על KT400 512MB PC2700 DDR 333MHZ שפועלים ב CAS 2 ותיזמונים הכי גבוהים של חברת TRANSCEND מעבד AMD 2700+ שפועל בבאס של 166MHZ ומכפלה של 13 בערך והמכפלה נעולה AX7 עם מאורר דלתא 80 מ"מ רועש במיוחד מאחר שאני לא מסוגל להשקיט אותו לפחות כרגע חשבתי לעשות אוברקלואק למעבד כדי להרוויח מכל הרעש הזה מה אתם ממליצים לשנות? ועד כמה אתם חושבים שאני אגיע עם המעבד? כרגע הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50 מעלות והמאוורר עושה בין 5900 ל 6100 RPM זה נורמלי? ולאיזה טמפרטורה המעבד מסוגל בערך להגיע? למשל ב 55 הוא יעמוד? מצטער על כל השאלות ומקווה שהתשובות יהיו ספציפיות ככל הניתן ובלי הפניות לחיפוש בבקשה מכם
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ' ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים? מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע. חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות. 1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל) 2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד. 3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון? ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהח…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אני דיי חדש באתר ורני גם חדש לכל נושא האובקלוק אבל אני כן רוצה להכנס לזה. הנה המפרט הטכני של המחשב שלי כרגע תגידו מה אתם חושבים והאם אני יכול להגיע איתו לאנשהו. Motherboard: Gigabye GA-8IPE1000pro2 with i865PE CPU: P-4 2.4ghz 800fsb RAM: Kingstone dual DDR400 512mb GFX card: Gigabye Radeon 9600pro 128mb המאבד רץ ב 28-31 מעלות גם בעומס מלא עם קירור סטנדרטי. אם אני יכנס לזה חשבתי לקנות מערכת קירור אלקטרו-טרמית של activecool http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_991&products_id=5277 ולכ.מסך את הבלוק קירור של thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 וכמו כן אני גם מתכוון להכניס כמה שינויים במארז שלי להוסיף…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 1 ישן שברצוני להפעיל. הבעיה היא, שחסר מאוורר. הצלחתי להשיג מאוורר של אינטל, אך alas, הוא בעל 3 פינים - אחד שחור, באמצע צהוב, והאחרון ירוק, ועל הלוח יש חיבור למאוורר עם 2 פינים. האם יש דרך להפעיל את המאוורר בכל זאת? כל פתרון, כולל התעסקות, חפירה ופיתרונות מאולתרים יתקבלו תודה.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברצינות אני משתמש באותה דרך רק עם מאורר ריצפתי קטן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עומד על 180 ללא קריסות בלי הוספת מתח כשאני עולה ל185 הוא מגיע לטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטארט ומתאפס לא עלתי שום מתח למעבד וגם בלוח אם שלי הagp וpci לא יכולים להנעל מה לעשות ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. במארז מתחת ל כונן דיסקטים יש איזה כפתור כזה שמסתובב זה כמו כונן.. רשום cool all your life ובכפתור רשום tT מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי ניסיתי לחפש בפורום, אך השאלות שלי בסיסיות מדי אני ישמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי למקומות שמסבירים על זה! 1) העלת מתח (למעבד, כרטיס מסך, זיכרונות), למה הדבר גורם בדיוק? (חוץ מהעלת הטמפרטורה כמובן) 2) FSB זה מה שמקשר בין המעבד לזיכרנות, נכון? איך בדיוק השינוי שלו משפיע (כל הקטע של היחס בין הFSB למהירות הזיכרון) תודה
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השאלה ב"נושא".
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק מה הטמפ' של המעבד שלי ובאברסט הוא מראה 3 נתונים: CPU CPU #1 Core #1 CPU #1 Core #2 לפי איזה טמפ' אני בודק? בראשון הוא מראה 43 ובשני ובשלישי הוא מראה 59... שזה נראה לי יותר מדי המעבד שלי הוא E2140
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה hwmonitor 1. ראשית רציתי לדעת אם זו תוכנה טובה לדעת את הטמפרטורות של המחשב? 2. שנית אשמח לדעת אם הטמפרטורות בסדר? זה במנוחה.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך 8600GT לא החלפתי קירור.. אבל אני רוצה להחליף קירור ולעשות OC. הקירור: RIVATUNER: לפי מה שאתם רואים..לאיזה רמה אני אוכל להגיע עם קירור טוב..תמליצו לי על אחד.. אני משחק בהרבה משחקים ויש לי FPS נמוך מאד....אם אני אעשה OC יהיה לי שינוי משמעותי?.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-