אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המאוורר הנוכחי הוא על הפנים (מרעיש ) ואני רוצה להחליף אותו. השאלה היא כזאת אין לי מושג איזה דגם לבחור א' וב' האם יש איזושהי הגבלה בגודל האם 120MM יכנס? אני לא עושה OC אין לי בעיה של מקום במארז, כל מה שמעניין אותי הוא למצוא מאוורר שקט. נ.ב האם מדובר בהתקנה מסובכת ?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי (4850), הכרטיס הגיע לא מומהר, אבל עם קירור מעולה (AC), ויש לי שאלות לפני שאני עושה את האוברקלוק. 1. באיזו תוכנה כדאי להשתמש? 2. איפה יותר חשוב להעלות את הקלוקים, ובכמה? אם תוכלו לרשום לי מספרים אני אשמח מאוד: GPU Clock Memory Clock טמפרטורות: מנוחה - 31 מעלות. מאמץ - 45 מעלות. המון המון תודה~!
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות אוברקלוק למחשב שלי... מפרט: AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7AVXP nVIDIA GeForce 440 MX 256 RDRAM Windows XP Professional Linux Mandrake 8.2 (בקרוב FREEBSD) אגב, החלפתי את המעבד המקורי של AMD בגלל שנשברה לו כנף באיזה מעבד די זיפט שבנוי לאינטל (אני חושב). יש לי שני מאווררים במארז - אחד בספק, ואחד נוסף מתחת לספק. הטמפרטורה נכון לעכשיו היא: CPU A TEMP - 57 SYSTEM - 40 אגב, מהם הסיכונים הכרוכים בהמהרה? האם זה יכול להיגמר בשריפה של המעבד שלי? האם יש תוכנות שמונעות התחממות יתר של המחשב/מעבד? ממה אני צריך להזהר? האם כדי להחליף את קירור המחשב לקירור מים? אם כן, האם זה מסובך להתקין את זה (אני לא ממש מפחד לגשת למחשב.. יש לי ידע בחומרה), מה צריך לעשות (פחות או יותר)…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות AMD xp 2800 איזה מאורר לדעתכם אני צריך לקנות ? כרגע לא מתוכנן OC והוא מיועד בעיקר למשחקים תקציב בערך 180 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E4500 ועשיתי לו OC ל 2.64, הטמפ' של המעבד במנוחה היא 27-30, ובמאמץ שבדקתי עם התוכנה Orthos Prime הגיע לי ל 40 בכל ליבה כמו שאפשר לראות בתמונה: http://i3.tinypic.com/6okdoy0.jpg התוכנה התחילה לצפצף באמצע, מה זה אומר לגבי זה? האם אני צריך לרדת קצת ב OC? תודה.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרגע המאוורר של המעבד שלי הוא 40 ממ והוא יכול לעבוד על 5000 RPM קיים מאוורר 120 ממ שמגיע ל4500-5000 RPM?
-
- 14 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שהוסיף מאוורר מעבר למאוורר היחיד שהמארז מגיע איתו? האם אתה מוכן להעלות תמונה+הסבר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למי שעוקב אחר הפרוייקט שלי, יודע שחסרים לי הבלוקים למערכת (ומי שלא עוקב - מומלץ ) בכל אופן, יש לי כמה שאלות, שעדיין לא השגתי תשובה עליהם.. CPU: די התלהבתי מהבלוקים של אנזוטק, מהספיר ירדתי (יש תלונות על כך שחיזוק יתר של המחברים סודק את הבלוק), ואני די מתלהב מה"לונה" האופציה השניה היא הGTZ של סוויפטק לצערי אני לא מוצא מבחנים המשווים בין ה2. GPU: הכרטיסים: 4580 אני מתלבט בין הדגם הייעודי של DD, לבין הדגם היעודי של EK (עם ציפוי הניקל) שמתי לב שבבלוק של EK, החלק בבלוק שאמור לשבת על הליבה (הריבוע) דעתכם בעניין? בלוק הצ'יפסט: Koolance CHC-125 בלוק לצמד הראפטורים: Danger Den Aqua Drive
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אגב הורדתי את התוכנה mbm 5 והוא מראה לי 48 50 מעלות של cpu חשוב לציין שהמחשב עבד רצוף כל הלילה בערך 14 שעות.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מאורר לקירור הדיסק בקשיח. הוא אמנם עושה את העבודה אבל מרעיש מאוד. יש למישהו מושג על מאורר שעושה את העבודה אבל בשקט?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה גודל מאורר אני יכול לשים עם ההיטסינק הזה?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מעוניין לבנות מארז אבל התקציב לוחץ לכן מעוניין לקנות 3 של 120 מ""מ ב20 ש"ח מKSP מישהו קנה אותם ויש לו הערכה: 1) על מידת הרעש שלהם 2) ספיקת האוויר 3) סל"ד תודה מראש למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חבר'ס, ממצב? התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...) הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק. תודה מראש, עופר
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי FG4MX440 עם DDR כל פעם שאני עושה אוברקלוק עם התוכנה שמתווספת לדרייברים של NVIDIA ואחר מכן עושה ריסט האוברקלוק מתאפס ניסיתי גם עם GFORCE TWEAKER או משהו כזה ולא הצלחתי (אותה בעיה). איך אני מסדר את זה??
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הוצאתי מספק ישן מאוורר וחיברת לו מאחורה 5 לדים וכאשר המחשב דולק אז רואים את הלדים דולקים ואת המאורר מסתובב אולי איכשהוא אפשר למזג את זה יעני שכאילו יחשיבו שהלדים זזים עם המאורר אולי לצבוע באיזשהוא צבע את המאורר או כל עצה או רעיון שתתנו תודה רבה חג שמח ושנה טובה
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ביצעתי OC למעבד Q9300 עם קירור TRUE+SCYTHE S-FLEX 1200RPM בינתיים הגעתי ל-3030MHZ בלי להעלות שום מתח ! הטמפ' - 40-45 המתח - בביוס זה מראה ש-1.20000 זה נורמלי וכך זה נשאר על נורמל ב-CPU-Z - המתח הוא בין 1.152 ל-1.168 . היכול להיות שלא הייתי צריך להעלות מתחים עד עכשיו ? למה להאמין לתוכנה או לביוס ? ואם צריך להעלות מתח - לכמה ?!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למעבד שלי.. נמאס לי מהרעש של המאווררים אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על משהו טוב.. או של zalman או של טרמלטק.. אני אשמח... שהמחיר לא יעבור את ה 1000 ש"ח.. תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-