עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 221122,

מחפש עד 700 ש"ח מאוורר שיתן לי ביצועים ושקט +OC האם יש גם טבלה שנותנת את הביצועים שלהם ?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by nimrodim,

WOOHA! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59222 כנראה שאינטל עוד לא אמרו את המילה האחרונה. או מה דעתכם על דותן ב MHZ 3319 עם CASCADE http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59151

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by idani1983,

שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by eranza,

אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by arkadur,

למי שעוקב אחר הפרוייקט שלי, יודע שחסרים לי הבלוקים למערכת (ומי שלא עוקב - מומלץ ) בכל אופן, יש לי כמה שאלות, שעדיין לא השגתי תשובה עליהם.. CPU: די התלהבתי מהבלוקים של אנזוטק, מהספיר ירדתי (יש תלונות על כך שחיזוק יתר של המחברים סודק את הבלוק), ואני די מתלהב מה"לונה" האופציה השניה היא הGTZ של סוויפטק לצערי אני לא מוצא מבחנים המשווים בין ה2. GPU: הכרטיסים: 4580 אני מתלבט בין הדגם הייעודי של DD, לבין הדגם היעודי של EK (עם ציפוי הניקל) שמתי לב שבבלוק של EK, החלק בבלוק שאמור לשבת על הליבה (הריבוע) דעתכם בעניין? בלוק הצ'יפסט: Koolance CHC-125 בלוק לצמד הראפטורים: Danger Den Aqua Drive

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אהלן. הורדתי את התוכנה של Gigabyte שנקראת EasyTune5. וכשנכנסים ל- Advance Mode אני רואה שיש שם אפשרות להעלות את ה-FSB, מתח, את תדירות הזיכרון... האם התוכנה באמת מתאימה לבצע אוברקלוק? כלומר, במקום לעשות את האוברקלוק מהביוס, אפשר דרך התוכנה. עכשיו, אני רוצה לשאול לגבי הטמפרטורות של המעבד. יש סתירה בין התוכנה לביוס. הביוס אומר 48 -51 מעלות במצב עבודה רגיל (אימיול, אינטרנט, ועוד כמה תוכנות ברקע) והתוכנה EasyTune5 אומרת 43 -44 באותו מצב. איזה תוכנה יותר מהימנה? הביוס או התוכנה של Gigabyte? המעבד כמובן על קירור סטוק. האם מומלץ לעשות אוברקלוק במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by Giveup,

ראיתי פרוייקט מאוד נחמד בשם http://www.hwzone.co.il/gallery/album18 MAOR הבנאדם צבע את המארז איכשהו בצבע ניקל שנראה ממש כמו מראה. אני מכיר ספריי צבע דמוי ניקל של DUPLI-COLOR אבל האפקט שמתקבל נראה די גרוע.... האם מישהו יודע איך לצבוע חלקים כמו בפרוייקט הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by hck,

היי! יש לי מחשב: P4 2.8 HT 800Hz Abit AI7 Samsong 512Mb 400Hz 1 channel NVIDIA GeForce4 MX 440 (כן, הבנתי, הוא קצת חלש) מארז פשוט עם תוספת מאווררים (2 מקדימה מכניסים, אחד מאחורה -גדול- מוציא, אחד מלמעלה מוציא) ואני מעוניין לעשות OC. - אגב אני מאלה שעושים את זה בשביל לראות לאן המחשב שלהם יכול להגיע(ואז לחזור למוטב... ). יש לי תוכנה של הלוח אם שנקראת uGURU, שאיתה אני פשוט מגדיל את הFSB מ-200 צפונה, ואחרי איתחול אני מקבל מהירות חדשה. כמה שאלות: 1. איך המחשב שלי לOC, והאים יש רכיבים חלשים שיכולים לפגוע בתהליך הOC ? 2. הבנתי שיש דרכים נוספות לOC חוץ מלהגדיל את הFSB כמו להגדיל את מהירות המכפלה, את מהירות המעבד עצמו, ואת הזכרון. איך ניתן לעשות זאת(תוכנות נוספות)…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  12. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by TopSound,

הזמנתי מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 ואני מתלבט אם לשדרג את הקירור ל-Arctic Cooling Alpine 7 Pro. האם הקירור הנ"ל יתן לי משהו שהקירור Stock לא יתן? האם יהיה שיפור בביצועים? (לא מתוכנן OC) מלבד השקט האם יש שיפור משמעותי כלשהו בהחלפה של גוף הקירור? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by paradoxx,

היי, לפני חצי שעה סיימתי להרכיב את המחשב החדש של שכולל מערכת קירור של מים... למרות שעשתי הכל לפי הספר נשארתי עם קצת אוויר במערכת, זה תקין? ומה שיותר מטריד אותי שבועה יחסית גדולה תקועה בדיוק בבלוק של המעבד ולא זזה משם!! מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. אמרו לי פה שאין כזה ... אבל אני בכל זאת שאול ;D

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  18. אז ככה אני עובד עכשיו על פרוייקט קטן משלי מתאם להיטסינק שלי למאוורר 120 ממ.. בקרוב עוד פרטים אולי גם תמונות....(של הדבר האמיתי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. שלום, אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה בזמן OC, אני מנסה לשנות את ערכי המולטיפלייר ואחרי שאני משנה ושומר הוא פשוט מחזיר את זה לערך קבוע של 6. אותו דבר עם מהירות השעון שלהיא 266, אודה לעזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by coolspot,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנת המהרה שתומכת בכרטיסי matrox אבל אני לא מוצא האם קיימת חיה כזאת בכלל ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by TALIGAL5,

אני מעוניין להאט את מאורר המארז-לוח האם שלי הינו מאוד ישן 845PE Max של MSI והייני מצליח עם תוכנת הSPEEDFAN לשנות את מהירותו. האם ניתן באמצעים חומרתיים (אולי נגד) הוא תוכנה אחרת להאט את מהירות המאורר גל לוח אם-http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by roeiw,

איזה מאורר הכי טוב ל SP97 מבחינת רעש וזריקת אוויר?

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  23. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Glow,

שלום! קודם כל אני יודע שהנושא נטחן (עשיתי חיפוש....) אבל בכל זאת הייתי חייב לשאול פה...כי אני לא בטוח... יש לי: WDC WD400BB-00CAA0 ואני רוצה קירור טוב בשבילו....ותקציב עד 200...... ושוב אני מצטער שפתחתי דיון על הנושא הטחון הזה אבל אני רוצה לדעת בטוח מה לקחת....

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by ben_amitai,

שלום. יש לי כרטיס מסך ASUS X4850 וכמו שרובכם יודעים הקירור שלו רועש בצורה מחרידה. אני רוצא להחליף את הקירור ואין לי מוסג מה מתאים ומה לא, לכן פניתי אליכם. תקציב, משהו בסביבות ה 200 שקל.

דיונים חדשים בפורומים