עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ScreameR,

איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום, ברשותי יש את המארז Gigabyte Aurora 570 והמאוררים שיש הם של זלמן ה F3 אם אני לא טועה עכשיו, כעיקרון הייתי רוצה להוסיף עוד מאורר (המאורר המקורי שבא עם המארז) אבל אני חושב שאין מקום במארז. הטמפ' שלי, הם : או שאולי אני לא צריך. פשוט כשהיה את השרבב המטורף אז המחשב דיי עלה בטמפ'. אני יודע שזה אמור לעשות ככה אבל עדיין. הלוח אמ שלי דיי... הגיע ל 50 מעלות וגם עכשיו הוא לא רחוק מזה. לוח האם שלי הוא:Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Q6600 אהה חח השאלה שלי אם יש לי אפשרות להוסיף עוד מאורר ? או.. אם יש לי אפשרות אחרת לקרר את המערכת שלי? תודה מראש לעזרה

3. שלום, המלצם לי על הג'יסקיל G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200PHU2-1GBZX והם ממש לא עושים את העבודה הכי גבוהה שאפשר להגיע איתם זה בלחץ ל430MHZ... זה אומר באס 215.. אני עושה משהו לא נכון או מה קורה פה? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Madboy,

שלום יש לי בלוח שלי ( ga-8sr533 ) כניסה של System Fan למה משמשת כניסה זו? יש לי מאורר של מעבד פנטיום 200 אם אני אכניס זה יהיה בסדר? בינתיים אין לי כלום ביציאה אז רציתי לדעת מה בדיוק אפשר לעשות עם זה ואם זה מתפקד כיציאה למאורר רגיל?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by udicol,

מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by DorHD,

אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. מפרט: amd 2400 volcano 6 fan GB 7vaxp geofrce 4 ti4200 3*hd 3*cd-rom הטמפ נעה בין 54-58 מעלות (ואולי יותר) האם צריך להוסיף מאוורר ואם כן איזה מומלץ, אני לא רוצה למלא את המארז במאווררים, אני רוצה אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך תודה

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by assaf12,

מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. Started by taavor,

שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  10. Started by Folklore,

שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  11. מצאתי פרויקט מודינג מדהים באיזה אתר בחו"ל, הם לקחו מארז Chieftec Full Tower עשו לו צביעה, צבעו כל חלק כולל הספק כוח, שמו מסך LCD, בנו מערכת קירור מים {המיכל מדהים}, פתחו חלון ענק בדלת בעזרת הדרמל, טוב חבל שאני מספר לכם הכל, הנה הקישור: {מדהים, אני רוצה גם} פרויקט על 20 עמודים הנה כמה תמונות למי שאין זמן לראות את כל הפרויקט: ======= מישהו יודע היכן בארץ ניתן לקנות את ה-Dermel המקורי?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by shimmi1982,

אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by DeeKay,

הכותרת מדברת בעד עצמה '-.-

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  14. ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by iakovl,

כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם הקירור הזה שקט וטוב? http://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/ocz_vendetta_cpu_cooler/1

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  19. קראתי את הכתבה ב- HEXUS לא הבנתי משהו, ואשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא. ואני אסביר: במעבד את'לון "רגיל" אם המכפלה של המעבד נעולה, אזי צריך להעלות את מהירות הזיכרונות, לצורך העניין - את הבאס, עד לכמה שהמעבד\זיכרונות יכולים. כלומר, אם המכפלה שלו נעולה על 10, ואני רוצה להשיג 2500 מגה הרץ אני צריך להעלות את הבאס, ואפקטיבית גם את מהירות הזיכרונות ל 250 מה"צ . ואת זה ניתן להשיג בשתי דרכים: 1. לקחת זיכרון שמראש יצא לשוק כ DDR500 2. לקחת DDR400 עם תיזמונים הדוקים, ולשחרר אותם תוך כדי העלאת המהירות עד ל DDR500 כלומר 250 מגה הרץ. עכשיו, קראתי את הכתבה על ה OC של ליבת הוניס, ולא הבנתי, הנה ציטוט: External clock (HTT link) overclocking was undertaken by dropping the HT frequency t…

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by gal555,

היום כשהפעלתי את הCPU-Z ראיתי שהתדר של המעבד חזר לסטוק ולפני הייתי בOC של 3.7 למה האוברקלוק התבטל ואיך אפשר למנוע את זה?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Radeon38,

בבקשה חברים הנה הדגמים היה לי דיון לא מזמן.אני לא רוצה דיון חוזר אלה רק מי מהם נחשב הכי מומלץ. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1818 על זה נאמר שהוא ביצועיסט ולווא דווקא שקט http://www.skypc.co.il/pl_product~D12SL-12-BW~18~0.htm# שני דגמי הנקסוס http://tms.co.il/product/5716 ודגם אחד של SCYTHE תודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אני התלבטתי איפה לשים את ההודעה כאן או בפורום 'מעבדים לוחות אם וזיכרונות' אם זה לא שייך לכאן אני מצטער להעביר עכשיו לשאלה: לא הבנתי איך זיכרונות מגבילים את המעבד באוברקלוק ולמשל מה ההבדל בין מעבד שהוא כבר במהירות של 2.8 ג"ה לבין מעבד שהוא 2.0 ג"ה והוא באוברקלוק ל 2.8 ג"ה למה אז הזיכרונות מגבילים? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום לכולם האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.