אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהתחלה הזמנתי את ה MUSHKIN PC3500 אבל אמרו לי שהקוסיאיר 3200LL יותר טוב אז החלפתי מה נכון? אם אפשר להביא גם השואות
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב מעולה באמת חדש לגמרי אני לא אכנס לפרטים שלא תזילו ריר אני רק יגיד שמפאת חייתיותו הייתי צריך XASER בתור מארז וכן את החדש מביניהם הלבן שכחית את הדגם עכשיו.. בקיצור ולעניין בזמן גלישיתי נתקלתי ב קרור מים שם THERMALTAKE האם הוא טוב ? הם מציינים שיעבוד טוב במיוחד עם המארז למרות שאני חשוב שזה שטויות אבקש לשמוע את דעתם של המבינים בעניין תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי כולם, לפני שאני מתחיל ארצה לציין שהמפרט שלי קיים בצד (בקישור) נגיש לכולם אם יהיו שאלות לגביו. כידוע, המעבד שלי תומך ברמת העיקרון בזיכרון בתדר שהוא עד 1066. רציתי לדעת מה אפשר לעשות במסגרת מגבלות החומרה שלי כדי לגרום לו לתמוך בתדר האמיתי של הזכרון שלי ועד כמה זה ישפיע לי על הביצועים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם, אבל עד היום לא השתמשתי בה, ועשיתי את כל הOCים שעשיתי דרך הביוס. בביוס יש לי אפשרות להמהיר את המחשב שלי מ1.53GHZ למקסימום 1.9, ולהוסיף מקסימום 10V (מה שנראה לי קצת מוזר, זה לא יותר מידי ???) עשיתי את הOC המקסימאלי שהביוס מאפשר לי ועם הקירור שיש לי (COOLER MASTER X-DREAM HAC V81) המעבד לא עלה יותר מ45 מעלות, וזה היה גם ביום חם . אני משער שבשיא המאמץ הוא לא יעבור את ה50. הOC לא הייה יציב במיוחד, אבל הייה אפשר לעבוד (לפעמים המחשב עשה ריסט בלי שום סיבה ברורה, אבל ברוב הזמן הייה בסדר). אני עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שבתוכנה יש לי אפשרות לעשות OC יותר רציני, אבל אני לא מעוניין ביותר כוח, אני רוצה לדעת אם הOC שאני אעשה בעזרת התוכנה יהייה יותר יצי…
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ממש גרוע העלתי לו את המהירוץ של הליבה מ-250 ל-375 ואת הזיכרון מ-270 ל-340 איך אני בודק כמה אחוז זה האובר קלוק הזה?
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך אני מבצע OC למעבד באמצעות התוכנה המיפרט שלי הוא: AMD ATHLON X24800+ GIGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 KINGSTON 2X1 GB 667MHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB TT TR-2 450W PSU AC FREEZER PRO 64 NZXT ALPHA BLACK
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב אשר הורכב למטרה של קליטת שידורי לוין ב - HD איכזב , כתבתי על הנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200297.0 ובהמלצת חברי הפורום שידרגתי ל : E6700 , P5W DH Deluxe . את החלקים הללו העברתי מהמחשב הקודם: Enermax 475W קירור למעבד של GLACIATECH IGLOO 5700MC CEON 667 1GB Nvidia 7900GT ניסיתי לבצע OC ע"י התוכנה אשר מסופקת ע"י ASUS ואני מתבייש לומר שעם הקונפיגורציה הנ"ל אני מגיע "רק" מ - 2.66 GH ל - 3.2 GH :-[ OC שכל מעבד "זב חותם" כמו ה - E6300 עוקף בסיבוב. האם מישהו מוכן להסביר להדיוט כמוני ובשפה פשוטה איך אפשר להשיג יותר ע"י טיפול בביוס ? אשמח אם בעל P5W DH Deluxe יוכל להדריך אותי צעד אחר צעד . תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מעבד סלרון 800 MHZ די ישן הוא על תושבת 370. אחרי שניקיתי את האבק שעל הגוף קירור הפעלתי את אורסט ולהפתעתי הרבה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד שבד"כ הייתה 40 מעלות הכפילה את עצמה משום מה. כמו שמרתי המעבד על socket 370 הייתי רוצה לקנות גוף קירור חדש למעבד, אבל אני לא מוצא משהו מתאים. לכן עברתי לאופציה ב שהיא לשים משחה טרמית חדשה (אחרי 6 שנים שהמחשב קיים) נכנסתי לאתר של KSP שזה החנות הכי קרובה לבית וראיתי את שני המשחות הללו: Thermal Grease For CPUTiny syringe type applicator for easy spreading 1.0 gram of Thermal Compound (Thermal Grease) for CPU use Covers approximately 10-15 small CPUs Helps the heat dissipation from a CPU to a heatsink Thermal conductivity: >…
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מעבד E6600, לוח אם GA-965p-DS3 וספק כוח lebrity 400 כאשר רציתי להתחיל להתקין את המחשב נכנסתי ל- bios וראיתי את הנתונים הבאים: cpu temp 47C system temp 37C הקרור זה המאוור המקורי שבא עם המעבד ויש עוד 2 מאוורים אחד מכניס ואחד מוציא אוויר מהמארז. עכשיו הנתונים האלה כמובן כאשר המעבד אפילו לא מתחיל את המאמץ.. רגיעה מוחלטת. יש לציין שלא אני הרכבתי את המחשב אלה הרכיבו לי בחנות. האם אני צריך להיות מוטרד מהטמפרטורה הנ"ל ויש צורך לגשת אליהם שוב ולעשות עם זה משהו או שככה זה אמור להיות וזה סטנדרטי? המון תודה מראש על העזרה!!
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כרגע המאוורר של המעבד שלי הוא 40 ממ והוא יכול לעבוד על 5000 RPM קיים מאוורר 120 ממ שמגיע ל4500-5000 RPM?
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל: DG31PR חדש לחלוטין! אני בודק חם בין ב BISO ובין ב WINDOWS עם התוכנה EVEREST בדקתי עם כמה גרסאות וחם הלוח מגיע ל 75 מעלות!! המעבד E4400 מגיע ל 30 מעלות. הקטע המוזר חוץ מזה שהלוח חדש לגמרי והכל מחובר במקום בדוק!! אני נוגע בלוח לכל מקום שאני מצליח להגיע והלוח קר!! ממש קר! יש פה למישהו הסבר?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו..... חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי.... אבל!!!!!!!!!!!!!!!! היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!! הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097& זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!! מה אתם אומרים.... זה יעבוד?????? ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית כ…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-