עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  2. לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by SendaRider,

אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מערכת קירור מים Gigabyte 3D Galaxy II Water Cooling Kit ב1000 וקצת האם שווה? מה עלויות תחזוקה אם יש? כל כמה זמן מחליפים מים? האם שווה את זאת או אחרת? האם בכלל שווה להחליף למים? תודה ניצן

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by sSs Dragon,

שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Airtel,

אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום , אני מעוניין לקנות משחה טרמית ואני לא יודע איזה , מהי המשחה הטובה ביותר (אני צריך אותה גם למעבד וגם לכרטיס מסך ומה החנות המומלצת לקנות בה (מבחינת מחיר אמינות וזמן משלוח) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  8. יש לי כרגע פריזר 4 של ארקטיק הוא טוב אבל עושה לי רעשים ומעצבן אותי אז אני מחפש חדש. בתודה וערב טוב.

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  9. לקוח מאתר החברה רלוונטי לגבי HD4850 / HD4870 לינק: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166&data=7&disc= בעסה

10. שאלה בנושא.. ואיך ניתן לקרר את המעבד בנוסף לקירור סטוק?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. המטרה היא קירור למעבד ללא oc (שיהיה קירור שקט) אבל עם אופציה ל oc בעתיד, האופציות הם : 1. V1 2. Big Typhoon 3. Thermalright Ultra 90 4. Thermalright Ultra 120 5.Thermaltake MaxOrb 6.Scythe INFINITY 7.Zalman CNPS9700 NT לקירור של Thermalright צריך לקנות מאוורר איך שאני מבין... (אני קונה מחו"ל) , ורציתי לדעת האם ה ultra 90 יותר טוב מ v1 שאלה האופציות ביחס מחיר טוב , למרות שיש ביניהם הפרש של 25$ במחיר (55/30). תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by hag911,

למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by crimson_789,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ולא כלכך מתמחה בOC קניתי לפני כחודשיים מחשב AMD 3800 x2 Dual core (AM2) board: GA-M51GM-S2G עם גיגה זכרון 667 של Twinmos (נכון לעכשיו המערכת מאוד מאוד בסיסית בעיה שנובעת מחוסר תקציב...) אז ככה רציתי לראות מה אני יכול לעשות עם הAMD לפני שאני קונה את הטייפון החדש כשיצא סוףסוף וכשנכנסתי לביוס גיליתי שאין לי אופציה של OC בשום מקום - דבר שלמיטב הבנתי מאוד חריג בלוחות של גיגה-בייט אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אהיה אסיר תודה איך אני עושה OC עם ביוס שלא מאפשר?! אם מישהו נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע את דעתו בנושא... תודה מראש -אמיר

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by ben_amitai,

או קיי אחרי שהתיעצתי פה בפורום לא מזמן על זה שהמעבד שלי הגיע ל 80 מעלות+ ואמרו לי שזה משחה טרמית ,אני החלפתי משחה ואכן הטמפ' ירדו עד ל 57 במעמץ אבל זה ניראה לי עדיין חם בלי אובר קלוק. פתחתי את ה TASK MANAGER וראיתי שיש תוכנית שמעמצת את המעבד קוראים לה SYSTEM IDLE PROCESS וכשאני מנסה לסגור אותה זה אומר לי THE OPERATION COULD NOT BE COMPLETED. THE OPERATION IS NOT VALID FOR THIS PROCESS אגב ניסיתי להעלות תמונת אבל לא הצלחתי נכנסתי לאפשרויות נוספות סימנתי תתמונוה לחצתי ENTER וזה לא נותן לי

• 13 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by avivboker,

קניתי מעבד E6600 בעל תכונות אלו: 2400 מהירות מעבד FSB 1066 מטמון 4096 כמובן 64 ביט וליבה כפולה עכשיו שאלתי היא עד כמה אני כול להביא אותו באוברקלוק וכמה זה מסוכן או מסובך לעשות דבר כזה (אוברקלוק כי אף פעם לא עשיתי) כמה ידע או ניסיון צריך ליפני שעושים את זה ומה אם יש מה הנזק שניגרם למעבד לתווך הארוך אם בכלל?

17. Started by talmAn,

איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז? אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינג ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120? כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשרית תודה

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  18. טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by assaf12,

מישהו הצליח להריץ את הגרסא שיש כאן באתר על AMD64? אני לא מצליח לעבור יותר מ3 בדיקות בלי לקבל הודעה על שגיאת חומרה אבל הגרסא העדכנית מהאתר שלהם רצה חלק לגמרי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by A_D,

אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?

22. אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Radeon38,

בבקשה חברים הנה הדגמים היה לי דיון לא מזמן.אני לא רוצה דיון חוזר אלה רק מי מהם נחשב הכי מומלץ. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1818 על זה נאמר שהוא ביצועיסט ולווא דווקא שקט http://www.skypc.co.il/pl_product~D12SL-12-BW~18~0.htm# שני דגמי הנקסוס http://tms.co.il/product/5716 ודגם אחד של SCYTHE תודה

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  24. באשכול הזה רשום שעובדים על איזה ביוס שיעלה את מתח הליבה של הכרטיס בשבי יכולת OC ובה יותר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352271.80 יש לכםמושג מתי יוצא הביוס הזה כי אני די מפחד לעלות מתח ב VMODE אני מעדיף פשוט לעדכן ביוס כי אני יודע שאין לי בעית קירור בכרטיס 55מעלות במאמץ 700/2600 אם קירור של AC ומישכה MX - 2

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  25. הלוח אם שלי נשרף.. ויש לי לוח חלופי... ואני מתקשה להוציא את המעבד עם המאוורר .. זה עם שתי קליפסים כאלה ואני לוחץ ומנסה לשחרר וזה לא מצליח.. ד"א הלוח ישן.. ואולי יש שיטה אחרת להוציא את זה.. ויש על המעבד מאוורר מובנה שמוחזק חזק המעבד הוא פנטיום R 4 .. SOKET אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר ..תודה תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?i=dmto0mc3odew.jpg ו.. http://up43.siz.co.il/up3/xtzkyj2gmjdn.jpg

• 5 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים