עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by X7-007,

אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by danieln9,

במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by lazygecko,

יש לי P4 מרעיש. מה הדרך הכי זולה ופשוטה להשקיט אותו ? לא מעניין אותי אובר-קלוק אני רק רוצה שיהיה שקט כמעט לחלוטין. קירור מים יותר שקט מקירור רגיל ? יש לי אפשרות לקנות קיט קירור מים בארה"ב, שווה להתעסק עם זה ? תודה לכולם. שחר.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום. אחרי קריאה של הרבה מדריכים וכתבות באתר החלטתי לפתוח משתמש בשביל לשאול כמה שאלות. קודם כל, לפני כמה ימים החלפתי את הE6300 שלי בQ6660 עם Arctic Cooling Pro 7. (אם הייתי עושה יותר מחקר קודם הייתי קונה אולי את הBig Typhoon). היום החלטתי להעמיק באפשרויות של Overclocking למעבד. דבר ראשון ראיתי שהMultiplier בBios הוא X7, שיניתי לX9. השאלות: 1)מהי הסיבה שהMultiplier בביוס היה X7 ולא X9 כברירת מחדל? (לא, הSpeedStep לא פעיל). 2)הבעיה מעלה בי כמה שאלות - קודם כל, עד כמה מומלץ לעשות Overclocking כדי לא לדפוק את הראם? האם הוא יכול להתחמם יותר מדי וכו'? הוא לא גם פאקטור במשולש של המתח טמפרטורה ותדר? המחשב מיועד בכדי להפעיל כמה משחקים(אותו המשחק פעמיים …

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by BlackSeed22,

שלום לכולם. המערכת שלי: Intel C2D E8500 3.16ghz 1333mhz fsb Gigabyte GA-EP45C-DS3 1600mhz OCZ 1600mhz 4gb (2*2gb) cl 7 Gigabyte ATI 4850HD 512 mb Spire ATX 550WAT NZXT Tempest 1)ברגע זה למעבד יש את קירור הסטוק. אני רוצה לבצע OC למעבד עד למינימום של 3800 (ומקסימום של 4200 אם אפשרי). איזה קירור לדעתכם הכי מתאים עאד לתקציב של 250-300 ש"ח. כמובן שאפשר גם פחות 2)דבר נוסף: עכשיו המעבד שלי על 400bus *8 כלומר 3200mhz וה SPD שלי הוא על 4 כלומר 4*400 זה 1600 תדר זכרונות. השאלה שלי אם יש אפשרות להעלות את הSPD מעל 4 כדי להוריד את הFSB ולהעלות את המכפלה ל9.5 ועדיין לא לפגוע בתדר הגבוה של הזכרונות (UnderClock). המעבד מגיע במקום על 333*9.5 כלומר 3.16ghz אבל ככה אני יכול לה…

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש בקרוב מערכת קירור מים-ככל הנראה של EMP או DangerDen. שתיהן מגיעות רק עם בלוק למעבד. יש טעם להוציא עוד 250 שקל ולרכוש גם בלוק לNB ? האם זה יביא לשיפור משמעותי? נאמר ויש לי כסף לרכישת עוד בלוק אחד - מה ישתלם לי יותר, בלוק לNB או לכרטיס מסך ?

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by RenTex,

טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by CoPyCaT,

האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

האם המעבד מסוגל לעבוד בכזו טמפרטורה(196- מעלות) ? כל רכיב יש לו את תחום הטמפרטורה שהוא מסוגל לעבוד בה מהם הטמפרטורות שבהם המעבד מסוגל לעבוד + ו -?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by amisha,

לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by mtao21,

מעבד+כרטיס מסך במנוחה אז איך המעלות? אגב איזה מעלות אני אמור למצוא במעבד?ותודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום יש לי את הלוח IP35PRO של אביט ועם התוכנה גורו, אני מנסה לעשות OC דרך שם ואני צריך הסברים, סימנתי בעיגול בתמונה, מה בדיוק אלו אומרים ואיך הם משפעים על ה-OC? האם למישהו יש את הלוח הזה? יכול לתת לי קצת הסברים? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by OR007,

היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by AdamS,

היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by X - DreaM,

אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???

18. http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by udicol,

http://www.pccasegear.com/webcontent18.htm

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אחרי שקיבלתי את הSX1040 החדש שלי הגיע הזמן להשתיק אותו קצת אז ככה לפי מה שהבנתי יש שני אופציות להחליף את המאווררים במאווררים חכמים או לקנות פאן באס אז רציתי לשאול מה מומלץ וגם איזה מאווררים נחשבים טובים? ראיתי שהמאווררים של zalman לא מאוד יקרים ומוצרים אחרים שלהם נחשבים מעולים אבל אני לא יודע איך המאווררים הפשוטים שלהם

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by tgen,

יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום, אני שוקל לאחרונה לקנות מערכת קירור מים מחו"ל (בגלל המחיר והמבחר). קראתי את הסטיקי על מערכות קירור מים ודי התעניינתי במערכת הבאה (שדורגה לפי הבנתי כטובה ביותר שם) : יש לי רק בבקשה מספר שאלות (אני לא מתמצא בקירורי מים) : 1. האם תוכלו להציע שיפורים למערכת הנ"ל בעלות של עד 100$ נוספים ? 2. האם המערכת הנ"ל אמורה להיות טובה (או קרובה) למערכות קירור גז קיימות? 3. האם עדיף לחכות ליציאתה לשוק של מערכת קירור הגז TT Xpressar החדשה שהוכרזה בתערוכה בטיוואן במקום לקנות קירור מים? 4. מי שהתנסה בזה או יודע - כמה צפוי לעלות משלוח של כזה דבר ובאיזו חברת משלוחים הייתם ממליצים? 5. חנות מומלצת בחו"ל לרכישת מערכת שכזו? 6. עצות\רעיונות בכיף....

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  25. היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים. אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר. בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור??? מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום??? ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו??? מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש??? אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.