עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי ( 6600 GT ) ואני רוצה גם קירור טוב אז איזה מבין 3 אלא הכי טוב ?! Thermalright V1-ULTRA http://www.bestbyteinc.com/Cooling_for_CPU_,_VGA_,_HDD_,_Chip/All_Heatsinks_by_Brand/Thermalright_Heatsinks/Thermalright_V1-ULTRA_VGA_x_GPU_cooler_w_x_80mm_Fan/Page_2/HSK-TRI-V1U.html אם 2 מאוררים כאלא - Thermaltake Smart Case Fan Series A1357 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835999111 Zalman Fatal1ty FC-ZV9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14108 תקציב עד איז…

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום. המערכת: AMD Phenom II X4 840 3.2Ghz ASUS - M4N68T-M V2 G. Skill 8GB 1333MHz GTX 560 Ti Corsair H50 הגעתי - בשעה טובה (ואך ורק בעזרת חברי הפורום! - ועל כך תודה) למהירות שעון של 3764Mhz. לא רע. במהירות זאת (שעברה בדיקת יציבות של 8 שעות על ידי Prime95), הנתונים הם כאלה: כאשר העלתי את ה FSB ל 240 (ניסיון להמהיר עוד יותר - ויש לומר, זה רק בשביל הספורט והלימוד), המערכת קרסה (אפילו ווינדוס לא עולה). השאלה שלי היא כזאת: האם זהו המעבד שהגיע לקצה גבול היכולת, או אולי הזכרון, או אולי בכלל יש להוסיף מתח? איך יודעים מהו הגורם לאי-היציבות? וכמו תמיד - תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. עשיתי אוברקלוקינג ל HTT 280, ובגלל הזיכרון שלי, שלא סובל יותר מדי המהרה הורדתי את המחלק שלו ל 133MHZ. עכשיו, 133 + 80 = 213. זאת המהירות שהזיכרון אמור לעבוד בה. נכון? CPU-Z מראה לי שהזיכרון עובד ב 180Mhz. ה HT X2. אולי זה בגללו? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by bad-sector,

יש לי שאלה, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי והמחשב לא מסיים את הבדיקה, יש לי אותו כרטיס כמו ל NIGHT_KEEPER ושמתי בדיוק אותה מהירות ליבה וזיכרונות, STOCK SPEEDS : MEMORY CLOCK - 200 (400) MHZ CORE CLOCK - 250 MHZ AFTER OC : MEMORY CLOCK - 243 (486) MHZ CORE CLOCK - 272 .... שאלתי היא האם העלאת מתח לכרטיס מסך עוזרת כמו בקריסות עם מעבד....

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by puki,

יש לי מחשב חדש AMD64 עם לוח MSI K8N, הרצתי PRIME95 למשך כמה שעות, הוא הגיע ל-35 מעלות באמצע היום ללא מזגן. הקריאה היא מהצג LCD על המארז. האם זה הגיוני ? איזה טמפרטורה מוצגת על המארז בד"כ ? כמה אמור להיות מנסיון של אחרים ? זה נראה לי נמוך מדי (טוב מדי מכדי להיות נכון...)

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

אתם עושים אוברקלוקינג בשביל שהמעבד שלכם יהיה יותר מהר באמת או בשביל "הספורט" , כי אתם רוצים לעשות אובר ולהצליח ובזה וזה מן אתגר בשבילכם? (ותענו בשיא הרצינות...)

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  7. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by dory,

אהלן חבר'ה, הרכבתי מחשב I5 לאחרונה וראיתי שבלוח (P55 Deluxe asrock) ישנה אפשרות לקירור של 1136 ולקירור של 775 (סוקט) אבל אני לא ממש בטוח שהלוח יחזיק מוגן 2 אז רציתי לשאול אולי בכל זאת יש מישהו שניסה להרכיב קירור דומה על הלוח הזה? או כל מידע אחר יתקבל בברכה. תודה רבה, דורי.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אז ככה אחרי שסיימתי לייצב את המעבד מבחינת מתחים ובאס הייתי בטוח שהכל הסתדר,אז הרשיתי לעצמי לעלות את הזיכרונות לתדר עבודה הרגיל שלהם. עשיתי בדיקת BLEND והמחשב להפתעתי קרס באס 320 מתח 1.4625 מחלק 2.5 זיכרונות gskill 800 2sgb pk יש לציין שאחרי שלפני העלאת הזיכרונות לתדר הרגיל בדקתי יציבות של המעבד ב SMALL ועבר חלק ול השינוי שעשיתי זה החזרת הזיכרונות לתדר הרגיל שלהם מה יכולה להיות הבעייה?

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  10. היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by GGuyZ,

הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. אז ככה יש לי 2 שמוציאים אוויר, שתיהם סמארט פאן מה שחשוב בקירור הבנתי שיוציא את האוויר החם מהר מהר, ובגלל זה בחרתי בסמארט פאן גם מאחורה וגם בגג שיוציאו מאיזור המעבד עכשיו עד כמה שהבנתי אם יוצא הרבה אוויר זה הכמות שגם נכנס הכניסות בעיקר מהמאורר למטה שמכניס אוויר (ממש קצת..) זה מאורר ג'נרי ומהחריץ של הכונן דיסקטים שאין שם כונן וזה בעצם נשאר פתח חשוף.. האם כדאי לי להחליף את הג'נרי לסמארט פאן דבר ראשון זה יוסיף רעש, זה גורם חשוב להשוואה דבר שני, האם זה באמת ישנה את הטמפרטורות במארז, האם זה באמת ישנה משהו? הרי זה גם להוסיף כסף, וגם להוסיף רעש..

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by liloli,

אהלן אנשים לאחרונה ראיתי שהכרטיס מגיע ל99 מעלות וזה ישר הלחיץ אותי!! בדקתי את הנושא וראיתי שהמאוורר שלו תקוע! כנראה בגלל אבק והזמן עושה את שלו בינתיים קצת פתחתי אותו קצת אבל לא ממש פירקתי אותו כי אני חושש להרוס אותו קצת התעסקתי שם והוא מתחיל לעבוד אם דחיפה קלה אבל זה לא פיתרון!!! איפה אפשר להחליף לו את הקירור?? ואיזה קירור מומלץ לכרטיס הזה? ובכלל חשבתי לעבור לקירור מים רק שאין לי זמן להתעסק איפה אפשר להשיג בארץ קירורים טובים כולל עבודה והכי חשוב שיהייה כולל עבודה כי חלקים לקירור אני יכול לקנות באייבי אבל כמו שאמרתי אין לי כל כך זמן לזה ובמקביל לא הייתי רוצה שהכרטיס ישבוק תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. כבן אדם פרנואיד (אחרי שבעבר נשרף לי בורד של amd), הורדתי שלוש תוכנות לחיווי טמפ' מעבד: Realtemp, Coretemp ו-Hwmonitor. שמתי לב שכל תוכנה נותנת חיווי שונה לגבי טמפ' המעבדים. אז מי מהן המדוייקת ביותר? (אני מצרף קובץ בו אפשר לראות את ההבדלים בין התוכנות השונות) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by FroggeR,

שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Bang,

אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Baz34,

מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  19. אוקי, אז זה הולך ככה. ישלי OC יציב על המחשב כבר בערך חודש וחצי.. בהגדרות הבאות: FSB400, מעבד X8, עובד על 3200, מתח 1.36 זכרונות עובדים על 800, בתזמונים 4-4-6-12 במתח +0.3 = 2.11. הFSB קיבל +0.25, והNB קיבל +0.15 (זה המינימום מתחים שהייתי צריך בשביל לקבל בוט לפני חודש וחצי) הכל טוב ויפה, הרצתי היום PRIME95 וכמו שהכי כיף, אחרי 4 שעות ו20 דקות, קיבלתי שגיאה.. מדהים :-\ ואז ניסיתי לשחק מחדש בהגדרות, ודי לתדהמתי גיליתי שהמערכת עושה בוט גם על +0.2 לזכרונות = 2.01 = על אותה מהירות ואותם תזמונים! (133Mhz יותר מסטוק! ורק =0.1V יותר מסטוק! זכרונות מעולים =] ) והFSB / NB צריכים רק +0.1 ! אפשר לדעת מה זה הקטע הזה? למה לפני חודש וחצי הייתי צריך למלא את הלוח בתוספות מתחים בשביל להחזיק…

20. מערכת: מעבד: אינטל dual core e2160 לוח אםGigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 ספק כוח golf 500w sata (אם צריך עוד תגידו..) אחרי ביצוע האוברקלוק המחשב צריך לאתחל את עצמו נכון?אז הוא מאתחל ולמעלה רשום במעבד מהירות 220*9 שזה בסוגריים וכתוב שהמיהורת היא 1980 אח"כ הוא ממשיך לעלות ואז רגע לפני העלאת הווינדוס שהבאנר של הXP עושה כאילו סריקה הוא מאתחל את עצמו עוד פעם ולמעלה רשום במעבד 200*9 שזה 1800 הרמה הבסיסית כאילו לא ביצעתי אובר קלוק אבל כנשכנסים לביוס רואים שהFSB כביכול הוא 220 אבל גם המחשב עצמו ולא רק התוכנות כאילו מוחק את ההגדרה ומחזיר ל1800MHZ למרות שבביוס רואים את הההגדרה האחרונה... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by DimRah,

לפי הסטיקי אסור לי לעבור את ה-85 מעלות... תראו מה יש לי לפי התמונה: אני צריך להיות מודאג?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

אני רוצה לעשות שבלונה על המארז. כניראה שתהיה לי אפשרות לחתוך את השבלונה במדפסת שבלונות מקצועית וראיצי לשאול אותם אם יש לכם ציור יפה(אפשר גם קצת מסובך) שאני יוכל לעשות ממנו שבלונה. בנתיים חשבתי על אחד מאלה: 1. כאוס 2. ביוהאזארד-הסמל של האטום 3. השמש הזאת:

• 9 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים