עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לבקש עזרה אני נואש קניתי תמאוורר הזה לזכרונות דגם : RC Turbo Module http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125 הבעיה שזה לא עוזר לי כי אני חייב תצלעות קירור האלה : Arctic RC http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124 בבקשה אחים תנסו לעזור לי פה אני חייב להשיג אותם ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות אותם... בבקשה עזרה =]

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by huber,

when i turn off my defualt cpu speed in my bios and turn it into manual a menu gets activated. the menu is System/PCI Frequency ratio and his values are: 133.0/32.25 (current) 135.0/33.75 130.0/32.25 etc'. as u can see the numbers dosnt make sense (at least to me thy dont come in any clear order, up or down. i guess that the first value is the system bus speed do u know what is the second? i think i can overclock my system if i change thos value but if i dont know what thy meen its poinles. btw - i have p3 800mhz on an asus cuv4x motherboard and awardbos medallion ver 6.0 there is also a second option under this one thats called system/SDARM Frequency ratio and its valus …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. נניח BT מול mini BT מי יותר טוב כאילו אם זה מיני זה פחוד ביצועים? ואיפה אפשר לימצוא את המיני תודה גיל

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by shemiraz,

יש לי את המעבד והקירור הנ"ל עכשיו הטמפרטורה בidle היא 39 בערך פלוס מינוס וכשאני נגיד עושה משהו אפילו פשוט גולש באינטרנט לדוגמא הוא עובר את ה 40, לחבר יש את אותו מעבד ואותו קירור ואצלו נמוך בהרבה וגם במאמץ שלי מגיע ל55-60 ושלו בקושי מגיע ל50 יש מצב שלא שמתי משחה טרמית כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by אדם לוי,

יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by kobi_af,

לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך ..... טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות... אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז.... ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל .... ניסיתי הכל אני מיואש .. יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך) רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו ל…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. שאלה יש לי לוח GA-P35 DS3P זכרונות 800 ספק ENERMAX NOISETRAKER 420 מעבד E2160 קירור BIG TYP 120VX איך אני מגדיר למקסימוס OC בביוס? ואם אפשר הסבר בצירוף תמונות חברה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by tomerm55,

שלום לחברי הפורום יש לי מחשב די חדש, עם מעבד I5 3470 3.2 GHZ , הקירור ששמתי במעמד הקניה הוא Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 השימוש העיקרי שלי למחשב הוא משחקים (COD,BF,NFS) אבל לא ברזולוציה והגרפיקה הכי גבוהים כי הכ.מסך חלש, כרגע יש לי כרטיס מסך HD4870 שנותן לי סה"כ הנאה סבירה במשחקים. אני מתכוון ב"ה לשדרג בקרוב ל R7 260X , אז חשבתי אולי גם לשדרג קירור של המעבד ל Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 או Scythe Katana 4 CPU Cooler (איזה עדיף? אם בכלל) . השאלה שלי היא האם זה כדאי/הכרחי, האם למשחקים דרוש או עדיף קירור חזק למעבד או שמספיק קירור חזק לכ.מסך? אני לא מתכוון לעשות OC למעבד . נ.ב אם אתם מתכוונים להציע לי קירורים אחרים אז בבקשה שלא יחרגו מהמחיר של 2 הקירורים הנ"ל. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gardtango,

קניתי לאחרונה מחשב חדש מעבד E8500 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EP43-DS3L. למעבד יש כרגע את המאוורר הרגיל של אינטל שמקבלים עם המעבד. זה מחשב שפועל רצוף 24 שעות ביממה לכן רציתי לשדרג את הקירור למעבד כדי לא שלא יהיו לי בעיות. אני צריך המלצה לקירור למעבד בסביבות ה200 ש"ח משהו טוב של חברה מוכרת והכי חשוב שיהיה שקט. תודה!!!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  10. ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by bbnbbn,

יש לי את הכרטיס מסך שבתמונה עכשיו רציתי לדעת אם שווה לשים מאוורר מתחת לכרטיס על מנת שיקרר אותו יותר או שזה לא יעזור?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  13. אוקיי, הסבר קצר, עבדתי בשני שלבים. בשלב הראשון עשיתי אובר קלוק למעבר שלי כמובן מ200 או 2000 ל210 או 2100. הכל היה בסדר בשלב הזה, עברתי לשלב השני של אובר קלוק מ210 או 2100 ל220 או 2200, בשלב השני הייתה לי קצת בעיה, אחרי שעשיתי את האובר קלוק ושמרתי את הנתונים שהגדרתי בביוס, המחשב אתחל את עצמו הגיע למצב שהוא טוען כביכול ומוודה את האובר קלוק, ואז אחרי שניה או שתיים אתחל את עצמו מחדש, ככה זה קןרה כך פעם כשהוא מגיע לשלב הזה. אגב, נכנסתי אחרי זה שוב לביוס והחזרתי ל210 והמחשב עבד כרגיל, לאחר מכן ניסיתי להעלות ל215 וזה שוב קרה. נתונים: מעבד AMD Athlon 64bit 3.2 לוח אם Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by nitzanzb,

מחשב מובייל. לכל מי שלא יודע מה זה מובייל, זה מספר חתיכות של עץ / פלסטיק / מתכת קשורות בחוטים ותלוייות מהתיקרה. ניתן לקשור את החלקים באמצעות חוט דייג שקוף, מה שיקנה תחושה כאילו הם מרחפים באוויר. נכון שזה יהיה מגניב?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Gritzman,

הטמפרטורות לפני האובר קלוק מראות 24 מעלות למעבד בכמה אני יכול להעלות אותו? עכשיו זה 133X7.5

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  16. טוב ככה פתחתי על זה דיונים כבר אבל לא הגעתי למסקנה , ובאלו שכן אז יש עדכונים : בקשר למארז אני הייתי סגור וחיכיתי כבר חודש ל - Compucase 6919 Black הנה אני מדבר על זה - http://www.modthebox.com/review67_1.html פשוט יש 2 סוגים של שחור...אני מדבר על זה עם הפאנל כסף מקדימה. מכיוון שאני רואה שהחנויות אינטרנט מתחילות לשנות את המלים לשחור שחור שהוא מכוער בעיני...אני מתייאש... המארז השחור כסוף ממש יפה ושווה אבל הוא יגיע !? אני מתכנן לקנות SK7 + SF2 בקרוב יחד עם המארז שווה לחכות או לקנות כבר עכשיו ? ואממ בקשר לזכרונות יש לי Winbond 512MB DDR400 PC3200 שיש להם אי תאימות עם הלוח שלי Epox 8RGA+ אז קיבלתי אישור להחליף אותם לאחד מהנ"ל : www.datech.co.il חשבתי להוסיף עוד 310 ש"ח ולקח…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. כמה מתח אני צריך לתת למעבד שלי שהוא במהירות רגילה וכמה באובר של 2500. נא לפרט בבקשה בדיוק מה אני צריך לעשות בביוס. תודה מראש. צירפתי תמונה של הביוס: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  18. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by -Tal-,

שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אוקי ...אני כבר שנים מנסה לעשות OC מאז שפירמטתי שזה שבוע שעבר ....וגם מידי פעם יוצא לי לעשות OC ( רק מתי שלכרטיס מתחשק ) מקרה אבוד , קיצור אני סתם רוצה להתיעסק איתו כי בכל זאת הוא חרייאת ... אז מה שמשגע אותי זה , שבריוויה טונר אני מעלה קצת בליבה וקצת בזכרונות והכל על מצב " PERFOMANCE 3D " ואז עושה לו TEST ואז SAVE ואז החל - אישור ואז ריסט....מפעיל מחדש ת'מחשב ..פותח ת'תוכנה עוד פעם ..ומה רואה ..את זה וזה לא משתנה אפילו ינעל ********* אררררררררררר ) http://img208.imageshack.us/my.php?image=2rav8le.jpg כן כן זה מה שמעצבן פה , אני עושה אינסוף ריסטים והליבה לא משתנת בכלל ..איזה נאחס... רק הזכרונות עלו מ- 360 בסטנדרט ל- 400 פעם פטרתי את זה ע"י האופציה בביוס של ה- AGP …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by bd,

באתר עצמו במדריכים ראיתי את כל המדרככים קראתי כמעט את כולם עד הסוף.......שם מסבירים מה צריך בשביל לעשועת... עכשיו אני צריך מדריך איך לבצע את ה -OC על המעבד..המדריך עצמו כל פרט ופרט איך לעשות איזה תוכנות איזה פקודות מה התוצאות איך רואים תתוצאות...

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by ABL,

הסטוק הוא 520 ליבה ו560 זיכרון הצלחתי להגיע ל- core: 526 memory:570 ומעל אלו היו ארטיפקטים האם אני יכול להגביר יותר? והוא תוצאה של 6000 ב3DMARK05 היא טובה למערכת שלי?- AMD 2500+ 1280MB זכרון X800XT PE 256MB

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by idani1983,

שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  24. אז ככה מפרט מלא יש בחתימה האוברקלוק שיש בחתימה הוא לא מדיוק הוא לא עובד יציב אז ככה כרגע המחשב עובד על: באס 200 מכפלה 10 תיזמונים 3-4-4-11 מתח למעבד 1.675 לזיכרון 2.7 לציפסט 1.9 עכשיו אני לא יודע איך להמשיך כאילו הזיכרון הזה נותן מסך כחול כמעט בכל פעולה שאני עושה ככה הוא יציב טמפרוטות של 34 במנוחה ומשו כמו 45 במאמץ. תודה ענקית לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by DisCus,

שלום אפשר לעשות OC לזיכרונות? אם כן, איך בדיוק? אשמח להסבר. אני מודע לכך שתרומתו של ה-OC במקרה הזה היא לא גדולה. תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.