אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הלוח הוא MSI NEO 4-F הקירור המקורי שעל הלוח רועש בטירוף
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי שאלתי בחנות אם אפשר לקבל זיכוי על הקירור שבא עם המעבד כנגד החלפה שלו בקירור יותר שקט ואמרו לי שאין אפשרות לקבל זיכוי. זאת אומרת שבנוסף למעבד אני צריך לשלם עוד על קירור. שאלה ראשונה שאני רוצה לשאול היא מה שוויו של קירור הסטוק והאם הוא באמת רועש כמו במעבדים הישנים יותר שהם לא DUAL CORE. ועל זה קירור תחליפי שקט אתם ממליצים שלא יקר? תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בזמן האחרון הייתה מעט אכזה ממספר שבועות בהם מעבדי venice 3000,3200... הפגינו יכולות אובר קלוק דוחות ומפחידות.מדובר משבועות 20 ומעלה. עכשיו יצאו השבועות החדשים אשר מפתיעים ואף מצליחים לעבור את השבועות הישנים אשר נחשבו לפנינות oc.אמנם זה עדין מקרה אחד אבל המקרה היחיד שראיתי עם סטפינג כזה חדש. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70629
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את הכרטיס הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קודם כל מה זה XT OC?? (מה קשור הXT פה?) וכמו שאני רואה זה גירסא מומהרת של הכרטיס שהחברה עשתה כי זה כתוב על האריזה, כתוב גם קירור של קולר מאסטר... ובתמונה הקירור נראה רציני מאוד... הוא יספיק?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחה MX1, כאשר עד עכשיו עבדתי עם AC5, הבעיה היא ששמתי את המשחה וכל פעם שניסיתי למרוח המשחה לא נמרחה כמעט ורק נדבקה למשטח שניסיתי למרוח איתו (אצבע/כרטיס ביקור) מה הקטע? תודה
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי חברים , המעבד שלי E8400 , לאחרונה פירקתי הארד דיסק והרכבתי מחדש, ומאז המחשב עושה רעש שניתן להבחנה , מדי פעם יש גם רעשים עולים ויורדים , קצת מלחיץ , אבל לפעמים זה מתאזן , כרגע זה רגוע , הRPM של המאוורר מעבד מראה על 2250 בערך , בדקתי בAIDA טמפרטורות נראות מאוד נורמליות של המערכת באופן כללי , רק מה שמדאיג זה הסיבובים של המאוורר והרעש שעושה , מה שכן כשאני מדליק את המחשב ובודק בהגדרות BIOS, אני יכול לראות טמפרטורות של 61 מעלות צלזיוס ומעלה , עד 64 ככה , ומראה לי אותו דבר מבחינת RPM , לוח אם אינטל DG41RQ, עד כה לא היו לי בעיות , רק אחרי שהרכבתי את ההארד דיסק מחדש , המעבד לא חם , יש טעם לפרק את המאוורר לנקות אותו ולחדש את המשחה הטרמית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי venice 3000 והתחלתי לעשות oc למערכת,בכל מקרה העלתי תבאס ל-210 הורדתי את מכפלת ה-ht ל-4,את תדר ה-pci-e שמתי על מאה מאחר ואני חושב שזו הנעילה?תקנו אותי אם אני טועה בכל מקרה העלתי את המחשב ושמתי לב שהתדרים של הכרטיס מסך עלו?!!?wtf? הליבה עלתה ל-511 והזכרון ל-1022,בדקתי ב-clockgen והתדר של ה-pci-e עומד על 100 למה זה השתנה לעזעזל?????. לא משנה כמה אני מעלה את הבאס התדרים לכרטיס מסך נשארים אותו הדבר,ויורדים לסטוק רק כאשר אני מוריד הכל חזרה לסטוק. יש למישהו מושג מה הבעיה פה????אולי לא נעלתי טוב? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, מבקש מה הפרוצדורה לניקיון אבק ממחשב והמאווררים שלו, איך, כל כמה זמן, ממה להיזהר בניקיון, ואיזה חומר בדיוק לקנות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז של HEC עם מעבד פרסקוט - תנור גרעיני... המאוורר האחורי (ענק - נראה כמו 7 אינץ' ) שבק חיים וכשבאתי להחליף ניצבתי בפני דילמה : לאיזה כיוון תבוא הרוח פנימה או החוצה ? מדברי תוכלו להבין שפשוט פירקתי את המאוורר הקודם מבלי לבדוק את הנושא ה"פעוט" הזה. אשמח אם תעזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי מעבד E8400 על לוח אם P35-DS3L. רציתי לדעת אם הקירור הזה יתאים לי, אני מחפש קירור שקט שאני יוכל לעשות איתו גם OC. אם הקירור הנ"ל לא עונה על הדרישות אז איזה קירור אחר מומלץ באותו מחיר ? (אין בעיה לחרוג). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רואה 3 פרמטרים תראו בתמונה: http://maormark.webs.com/1.JPG אני יודע שהשני והשלישי זה טמפ' של כל ליבה אבל מה בתכלס הטמפ'?. זה הפרמטר הראשון לצורך העניין 26 מעלות?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המערכת שלי מתחילה להתגבש, מחשב שקט מאוד ל-OC בינוני. e6400, 965P-DS4, 2GB 800mhz cellshock, 7900GS. החלטתי לוותר על קירור ל-GS כי הוא שקט יחסית (לעת עתה). כמו כן הבנתי שלא יהיה צורך בקירור לצ'יפסט עם ה-DS4. נשאר קירור למעבד: 1. SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ב-270 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 האם הוא במלאי? ואם לא, מה הצפי? 2. Big Typhoon רגיל - 250 ש"ח. 3. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes ב-250 ש"ח. אני קונה Antec P180. השקט מאוד חשוב לי. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-