עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ShayMagen,

יש לי INTEL P4 2.4 לוח של ASUS P4SGX-MX זכרון NCP 1024MB DDR 3200 הבעיה שלי שהמכפלה שלי נעולה קבוע על 18 קראתי בחוברת של הלוח על אפשאות שJUMPERFREE MODE שזה נותן לשחק עם המכפלה.אין פירוט בחוברת איפה זה נמצא על הלוח חיפשתי קצת באינטרנט וגם לא מצאתי. הבנתי שגם יכול להיות שהמעבד נעול ואני גם לא יודע לפתוח אותו. הבנתי שגם יש אפשרות לנעול את הPCI\AGP וחיפשתי בביוס ולא מצאתי משהו כזה. בבק' אם יש למישהו תשובה בשבילי... תודה.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by subarel,

הגעתי עד באס 453 במתח 1.3625... זיכרונות על 905Mhz ב 2.1.. (זה המקסימום שהלוח נותן.. ) ואז הכטיס מסך עבד רק על 4 ביט.. משהו כמו 16 צבעים.. למה זה קורה? - נעלתי תדר ל 100 אני עובד עם המדריך הזה: http://secure.ncix.com/forumpost/displaythread.php?threadid=1257318 וזה: http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html CPU-Z http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=176022 בראל. כל מה שניסיתי לא עזר.. לא עובר באס 465... בכל מקרה אני מרוצה..

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  3. תשמעו ,אז חבר שלי החליט ליקנות את הAsus P5N-E SLI שמישהו פה מוכר בלוח יד שנייה של האתר ,ובגלל שאין לי ניסיון עם ציפסטים של nvidia (טוב חוץ מה nf4 האגדי בזמנו ) אז אני לא יכול ליעץ לו בנושא . אז השאלה היא כזו ,עד כמה טוב הולח הזה בo.c עם מעבד כפול ליבה 45 nm (כנראה הe6500 ) ?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by Yogev234,

אהלן ולילה טוב לחברי הפורום! אני חדש בעניין המהרת המעבד במחשב אשמח עם תעזרו לי! אחריי קריאה מרובה באתרים בארץ ובעולם עדיין לא הצלחתי לעשות אוברקלוק מוצלח אשמח עם תיתנו לי כיוון בנושא המחשב קצת צולע בינתיים ניסויים עליו ונקנה אחר בהמשך הדרך! מפרט: מעבד: E7300 זיכרון: Geil 4GB - 2X2GB DDR2 800MHZ לוח אם: GigaByte EP43 DS3L F7 Bios כ.מסך: GigaByte GT9400 512mb DDR2 מערכת הפעלה: WIN 7 64BIT אשמח עם תעזורו לי איך לשנות את ה BIOS תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. אני רוצה לדעת לאיזה fsb החברה פה הגיעו עם הלוח הזה המכפלה לא ממש משנה ועוד שאלה על הדרך..... אני נותן למעבד שלי נגיד 1.65 ובwinbond זה זז בין 1.65 ל 1.63 ככה זה קופץ בפריים יש לי 2600+ M אני לא מצליח להיות יותר מ8 שעות ב230 משהו הצליח יותר?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by lazygecko,

יש לי P4 מרעיש. מה הדרך הכי זולה ופשוטה להשקיט אותו ? לא מעניין אותי אובר-קלוק אני רק רוצה שיהיה שקט כמעט לחלוטין. קירור מים יותר שקט מקירור רגיל ? יש לי אפשרות לקנות קיט קירור מים בארה"ב, שווה להתעסק עם זה ? תודה לכולם. שחר.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  7. קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום. אחרי קריאה של הרבה מדריכים וכתבות באתר החלטתי לפתוח משתמש בשביל לשאול כמה שאלות. קודם כל, לפני כמה ימים החלפתי את הE6300 שלי בQ6660 עם Arctic Cooling Pro 7. (אם הייתי עושה יותר מחקר קודם הייתי קונה אולי את הBig Typhoon). היום החלטתי להעמיק באפשרויות של Overclocking למעבד. דבר ראשון ראיתי שהMultiplier בBios הוא X7, שיניתי לX9. השאלות: 1)מהי הסיבה שהMultiplier בביוס היה X7 ולא X9 כברירת מחדל? (לא, הSpeedStep לא פעיל). 2)הבעיה מעלה בי כמה שאלות - קודם כל, עד כמה מומלץ לעשות Overclocking כדי לא לדפוק את הראם? האם הוא יכול להתחמם יותר מדי וכו'? הוא לא גם פאקטור במשולש של המתח טמפרטורה ותדר? המחשב מיועד בכדי להפעיל כמה משחקים(אותו המשחק פעמיים …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  9. ראיתי שיש מקומות שמוכרים לוחות שדורשים הלחמות וכאלה לחיבור חיצוני שהמחשב יוכל לדבר איתו. השאלה היא האם יש מקומות שמוכרים את הלוחות עם החיבור ל COM או ה LPT מוכן?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by CRC,

אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה

13. Started by max2,

עם מודול של LCD? ז"א מסך LCD בלבד

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by nitzanzb,

למרות שאני מניח שלא יהיה בעיה גדולה למצוא רכיבים אלקטרוניים כמו לדים, נגדים וכ' ובהחלט שלא תהיה בעיה עם כבלים שונים, מה לגבי הדברים היותר נדירים? מסכי LCD למשל, מישהו פה שאל על מקום לקניית מסכי LCD בחיפה וקיבל 4 חנויות מתוכן רק לאחת יש ברשומות, אך אין במלאי כרגע. חנויות און ליין שמוכרות ציוד שכזה אני בטוח שיש כמו זבל אבל קיימות מספר שאלות. 1. האם קיימת אחת בתחומי הארץ (שהמשלוח לא יהיה מחו"ל) 2. אם היא מחו"ל האם היא עושה משלוחים לארץ? כבר מצאתי אחת באוסטרליה שעושה משלוחים לאוסטראליה וניו זילנד בלבד. 3. עלות דמי משלוח לעומת מחיר רכיב, קצת מגוחך לשלם 20$ משלוח בשביל לד שעולה 3$ נכון? ואני מניח שפה אני בא בהצעה די מעניינת, יתכן למנהל הפורום או האתר אם יחליט לאמץ אותה, מה שבהח…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  16. ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by nadaviz,

מה הטמפרטורה שאסור בשום אופן לעבור? מה המתח המקסימלי שבטוח לשימוש 24/7?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by אביוס,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  19. http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by segev22,

ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]

21. Started by udi,

יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by DJ_Yaniv,

עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by ben060,

יש לי מעבד סלרון 800 MHZ די ישן הוא על תושבת 370. אחרי שניקיתי את האבק שעל הגוף קירור הפעלתי את אורסט ולהפתעתי הרבה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד שבד"כ הייתה 40 מעלות הכפילה את עצמה משום מה. כמו שמרתי המעבד על socket 370 הייתי רוצה לקנות גוף קירור חדש למעבד, אבל אני לא מוצא משהו מתאים. לכן עברתי לאופציה ב שהיא לשים משחה טרמית חדשה (אחרי 6 שנים שהמחשב קיים) נכנסתי לאתר של KSP שזה החנות הכי קרובה לבית וראיתי את שני המשחות הללו: ‏Thermal Grease For CPU‎Tiny syringe type applicator for easy spreading 1.0 gram of Thermal Compound (Thermal Grease) for CPU use Covers approximately 10-15 small CPUs Helps the heat dissipation from a CPU to a heatsink Thermal conductivity: >…

• 14 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.