אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בתמונות רואים איזה מעבד יש לי ואיזה זיכרון (יש לי שני סטיקים) ואיזה לוח אם. גם צירפתי מהירות מאוורר וטמפרטורות (יש לי מאוורר די טוב) אני יכול להגביר קצת את המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מאוורר טוב ככזה שידחוף אוויר לתוך המארז [מאוור קדמי]. כאשר התחלתי לחפש, רק הסתבכתי. דבר ראשון שהופתעתי ממנו הוא המחיר. יקר! דבר שני, יש המון נתונים שונים - מהירות הסיבוב, אבל גם מדד של כמות האוויר ה"נדחפת". יש המלצה שתעזור לי קצת לצמצם את החיפוש? אולי מותג שכדאי להיצמד אליו, או מאוורר ספציפי? תודה מראש! הערה צדדית [ושאלה תאורטית]: במידה והייתם צריכים לבחור מאוורר יחיד למארז, היכן הייתם מתקינים אותו? כמכניס אוויר [קדמי], או מוציא אוויר [אחורי עליון]? תודה!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia 8400 מתוצת leadtek בזמן האחרון המאוורר עושה רעש של "טרקטור" ניקיתי את המאוורר ועדיין לא עוזר איך אפשר להפחית את הרעש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז היום סוף סוף הגיע אחרון החלקים והרכבתי את המחשב: Intel Core i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro ואני לא מלצליח לעשות את ה QUICKBOOST בתוכנה EasyTune6, שאני מנסה לעלות ל3.2 המחשב מאתחל את עצמוכמה פעמים וחוזר לסטוק ב3.0 מתחרבשים דברים והמערכת לא יציבה וב2.8 זה עולה סבבה ונראה לי יציב (לא בדקתי לעומק) אז למה אני לא יכול להגיע ל3.2? אני על קירור סטוק עם arctic silver 5 הטמפ במנוחה לפי ET6 על 2.8 היא 33, נראה לי סבבה לא?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם אפשר לעשות אובאקלוק רצחני או לא כי אני הבנתי שיש בעיות מתח עם הלוחות של אסוס ואני רוצה לדעת עד כמה הזיכרונות של rdram יכולים להחזיק... יענו כי הם םחות גמישים מddr ל2100 הצלחתי להגיע בלי בעיה עכשיו 2200 הוא כבר לא עובד העלתי את המתח ב 0.25 ולא עזר כלום כדי להוסיף עוד אני קצת מפחד על המעבד
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי שלשום (יום שלישי) את כל הציוד להכנת כבלים עגולים שיראו יפה ויעבדו טוב. בהתחלה ניסיתי את זה על הכבל של ה-FLOPPY, באמת יצא כבל יפה מאוד, ועבד מצויין. אחרי זה שהתקדמתי וניסיתי את הכבל של הסידירום והצורב גם הכל יצא יפה אבל הכבל לא עבד, יכול להיות שזה בגלל שלפעמים חתכתי את הכבל (בטעות), איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? הציוד? ==== צינור גינה שקוף 15-19, איזולירבנד, סכין יפנית. הכבלים יצאו פצצה, פי אלף יותר יפים מכבלים מוכנים, אבל מה לעשות הכבל של הסידירומים לא פעל. עצות דחוף.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מאורר לקירור הדיסק בקשיח. הוא אמנם עושה את העבודה אבל מרעיש מאוד. יש למישהו מושג על מאורר שעושה את העבודה אבל בשקט?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני יחליף מאוורר יהיה שיפור בקירור, עם זה נכון אני רוצה מאוורר 120מ"מ הכי מהיר שיש ,עניין הרעש שולי אני לא נרדם בלי רעש של מחשב בלילה עם יש מאווררים שעושים 3000 RPM אני אשמח ... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז לפני שלושה ימים החלטתי להוציא את ההיטסינק של המאבד (INTEL P4 2.8GHZ) ולנקות אותו מכל האבק והלכלוך. לאחר שניקיתי אותו גם משכבת החומר התרמי הישנה, הרכבתי אותו בחזרה (ללא חומר תרמי חדש). כצפוי הטפרטורה של המאבד עלתה מאוד ונעה בין 59 ו-70 ורק עם דפדפן האינטרנט פתוח בלי תוכנות או משחקים אחרים. היום קניתי משחה תרמי של חברת EVERCOOL מסוג STC-01 (לצערי לא מצאתי משחה של ARACTIC SILVER). לאחר שלושה ניסויים (שמתי שכבה דקה ולא ממש השתפר... אחר כך שמתי שכבה קצת יותר עווה.. ואחר כך שמתי משחה גם על ההיטסינק עצמו) הצלחתי להגיע לטמפרטורה של 46 - 48 במצב מנוחה וכ-49 - 54 עם משחק כבד פועל. אז השאלה שלי היא האם הטמפרטורה הזאת גבוהה בהנחה שבימי קיץ אלה טמפרטורת החדר מאוד גבוהה?…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-