אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה טכנית, יש לי שאלה והתייעצות. הנה המפרט שלי: Asus P5B (965) Intel Dual Core 2 DUO E6600 @ 2.4GHZ LEADTEK WinFast PX7950GT 512Mb TWINMOS 1GB Ram DDR-2 800MHZ THERMALTEK SOPRANO TOWER 420W אני לא מומחה גדול בOVERCLOCKING, יותר נכון לא מומחה בכלל, אבל עשיתי OVERCLOCKING למחשב שלי, לפי המדריך הזה: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=103676 [את הOVERCLOCKING עשיתי מ2.4GHZ ל2.9GHZ] עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. הטמפ' על 55 מעלות נח, ועד 58 - 60 פעיל -> זה סביר? אם לא, ואני בכל מקרה מתכנן, איזה מערכות קירור כדאי לי לקנות? יש לי SOPRANO TOWER של THERMALTAKE 2. האם המדריך הנ"ל הוא טוב? כי בעצם את כל הVOLT אני משאיר על AUTO, יש משהו שאני צריך לשנות שם? לשי…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי שלשום (יום שלישי) את כל הציוד להכנת כבלים עגולים שיראו יפה ויעבדו טוב. בהתחלה ניסיתי את זה על הכבל של ה-FLOPPY, באמת יצא כבל יפה מאוד, ועבד מצויין. אחרי זה שהתקדמתי וניסיתי את הכבל של הסידירום והצורב גם הכל יצא יפה אבל הכבל לא עבד, יכול להיות שזה בגלל שלפעמים חתכתי את הכבל (בטעות), איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? הציוד? ==== צינור גינה שקוף 15-19, איזולירבנד, סכין יפנית. הכבלים יצאו פצצה, פי אלף יותר יפים מכבלים מוכנים, אבל מה לעשות הכבל של הסידירומים לא פעל. עצות דחוף.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי את התוכנה של Gigabyte שנקראת EasyTune5. וכשנכנסים ל- Advance Mode אני רואה שיש שם אפשרות להעלות את ה-FSB, מתח, את תדירות הזיכרון... האם התוכנה באמת מתאימה לבצע אוברקלוק? כלומר, במקום לעשות את האוברקלוק מהביוס, אפשר דרך התוכנה. עכשיו, אני רוצה לשאול לגבי הטמפרטורות של המעבד. יש סתירה בין התוכנה לביוס. הביוס אומר 48 -51 מעלות במצב עבודה רגיל (אימיול, אינטרנט, ועוד כמה תוכנות ברקע) והתוכנה EasyTune5 אומרת 43 -44 באותו מצב. איזה תוכנה יותר מהימנה? הביוס או התוכנה של Gigabyte? המעבד כמובן על קירור סטוק. האם מומלץ לעשות אוברקלוק במצב כזה?
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן כרגע קניה ב-Newegg.com,לזמן הקרוב רחוק. ואני בהתלבטות בנוגע לקירור למעבד. מצד אחד,יש את ZEROtherm Nirvana NV120 120mm שכל הביקורות שראיתי עליו (ממש קצת) מציגים אותו כקירור ממש טוב, ומצד שני יש את Thermalright HR-01-K8 שהוא מייצג חברה אמינה וטובה במוצרי קירור. מה אני צריך לקחת?,או אם בכלל קירור אחר?, התקציב הוא עד 50$,אני גם ככה עושה קניה גדולה. OC לא מתוכנן. תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מידת חום הרצויה למעבד AMD Athlon 64 3200+ ? נאור
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום , מחפש גוף קירור למעבד שירכש בקרוב (כחלק משידרוג ) . לא יבוצע אוברקלוק בכלל. יש היצע גדול של קירורים בטווח המחיר ואני צריך משהו שנחשב באמת שקט כי המארז שלי לא בדיוק מבודד רעשים..החלפתי לו כבר מאוורר אחורי שקט והספק המקורי שלי מאוד שקט ..כך שעקב האכילס הינו הקירור של המעבד . ראיתי בהיצע הקירורים הרבה סוגים של GLACIALTECH ו-AC ועוד.. מישהו יכול בבקשה להמליץ על קירור ? עדיף ללא צורך בפירוק לוח האם . לגבי חנות עדיפות ל-IQPC אבל אם יש משהו טוב באיזור ראשלצ (ואפילו קצת חורג בתקציב אם זה ממש שקט) , אז אין בעיה .
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן ולילה טוב לחברי הפורום! אני חדש בעניין המהרת המעבד במחשב אשמח עם תעזרו לי! אחריי קריאה מרובה באתרים בארץ ובעולם עדיין לא הצלחתי לעשות אוברקלוק מוצלח אשמח עם תיתנו לי כיוון בנושא המחשב קצת צולע בינתיים ניסויים עליו ונקנה אחר בהמשך הדרך! מפרט: מעבד: E7300 זיכרון: Geil 4GB - 2X2GB DDR2 800MHZ לוח אם: GigaByte EP43 DS3L F7 Bios כ.מסך: GigaByte GT9400 512mb DDR2 מערכת הפעלה: WIN 7 64BIT אשמח עם תעזורו לי איך לשנות את ה BIOS תודה!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג למחשב ישן מבוסס P4 2Ghz socket 478 ל- P4 3Ghz. קניתי מעבד משומש ופרקתי את מפזר החום עם המאוורר המקוריים של אינטל. ראיתי שיש על מפזר החום בשטח המגע עם המעבד מדבקה כסופה. היא נראתה לי במצב גרוע ולכן הורדתי אותה וניקיתי היטב את משטח המגע. יישמתי משחה תרמית מסוג AS5 על מרכז המעבד החדש (3Ghz) בגודל גרגר אפונה והחזרתי למקום. הפעלתי את המחשב והוא עלה. נכנסתי ל BIOS ובדקתי טמפרטורות - היה בסדר. כיביתי את המחשב והתחלתי לסגור מכסים. הפעלתי שוב והמחשב לא עלה. פתחתי מכסה וגיליתי שמפזר החום מאד חם. כיביתי ופרקתי את המעבד. ראיתי שהמשחה התרמית התפזרה על כל משטח ואף חרגה מעט. החזרתי את המעבד הישן (2G) תוך יישום פחות משחה תרמית והמחשב עובד מאז ועד היום (סה"כ 3 ימים) באופן…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-