אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס המסך שלי (AMD ATHLON XP 1800+, Geforce 3 Ti200), חשבתי להוסיף צלעות קירור לזכרונות של הכרטיס מסך, בנוסף גם להחליף את המשחה הטרמית למעבד (לקירור מים אני אדאג). שאלתי היא: איפה בכלל אני יכול להשיג משחה טרמית וצלעות קירור, מהו טווח המחירים שלהם, מהו הכי טוב ואיך אני מוריד את המדבקה הטרמית המקורית שיש על המעבד (אם אני זוכר נכון היא חומה). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800 mhz שמעתי שאפש לעשות למעבדים האלה אוברקלוק של איזה עד פנטיום 1000, זה אפשרי?? ואם איזה מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת.. זאת השאלה שלי בעצם. אני מצרף כמה תמונות פה ואפרט על כל אחת איזה מאוורר ולאיזה כיוון הוא עובד. רק רגע.. הייתה לי תקלה אני אעדכן שוב.. חח זה מאוורר 120 שסידרתי לי בדלת בצד המארז (בעיקרון המקום הוא למאוורר 92, אבל המאוורר 92 שהיה לי שם נדפק אז שמתי 120 עם דפק דו צדדי כדי למנוע רעשים ולהדביק אותו טוב..) המאוורר הזה כרגע מוציא אוויר מהמארז. http://img89.imageshack.us/img89/1574/dsc04707nq8.jpg זה החלק הקדמי של המארז שלי. יש למטה כמו שרואים עוד מאוורר 120 שמכניס אוויר. http://img87.imageshack.us/img87/986/dsc04708wu5.jpg זה החלק האחורי של המארז שם יש 2 מאווררים. למעלה מתחת לספק אפשר לראות מאוורר 120 שמוציא אוויר. יותר למטה מתחת לחיבור של הכרטיס מסך חיברתי מאוורר 80…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ערכה מחברת Tt שלפי הפירוט כוללת מאורר סמארט פאן 2 (בעיצוב טיפה אחר) שעולה בדרך כלל בין 60 ל80 שקל מאורר (או איך שתקראו לזה) X BLOWER שעד כמה שהבנתי משמש בשביל להוציא אוויר חם וגם מבצע עבודה די טובה ופאנל קדמי לשליטה על מהירות המאוררים השאלה שלי היא האם הערכה הזאת באמת שווה 180 שקל?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קראתי מזמן שזה פוגע במאוורר האם זה נכון? יש לי טמפ של 80 מעלות במאמץ זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב , אמנם מוקדם מידי להגיד נמאס לי .... אבל נמאס לי מהטמפרטורה של הכרטיס בן השבועיים וחצי שלי , כן אני יודע , אלו כרטיסים חמים ויש להם threshold נורא גבוה , אבל בכל זאת חם מדי לטעמי אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי קירור מתאים : thermalright T-RAD2 אמור להתאים לפי מספר פורומים ( גם פורום אחד זה מספר ) אבל מגיע בלי מאווררים . scythe Musashi אולי יתאים עם חיתוך קל , יצאה גרסה מעודכנת SETSUGEN 2 אבל שההוא שם למעלה יעזור לי ( התנצלות למאמינים ) עד שזה יגיע לארץ אם זה יצא לפני רק מספר ימים לשוק בחו"ל . ואז יש לנו את הZALMAN VF3000A , מצאתי בסך הכל פורום אחד שמדגיש שאולי הוא יתאים אבל צריך למצוא קירור אחר לVRM ( מה נעשה , בין החלקים החמים יותר בכרטיס חוץ מהליבה ) לקופצים , כן…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז חבר'ה כל נושא האוברקלוק דיי מעניין אז לפני מחשב חדש היתי רוצה לשחק קצת עם הישן אז יש לי פ500 עם לוח של gigabyte. ניכנסתי לביוס ואין שם שום דבר שקשור להלאת המתח או מכפלות אז איך אני יכול להמהיר אותו קצת?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאריות המשחה התרמית שלי, על גבי המעבד וגוף קרור(פריזר 64) : סלחו לי על האיכות..אין ברשותי כרגע מצלמה, תמונות מהפלאפון. יש צורך למרוח מחדש ? (מפרט בצד) לאחרנה ביצעתי OC למעבד (3800*2) ל-2750mhz .. הטמפ' שלי עם הפריזר אני חושב שדי גבוהות (מתח 1.44) במנוחה עם הפריזר על 38+- ומבאמץ על 47-8 ובמשחקים כבדים כבר 51-2. מה שמגביל אותי הוא החום, יש צורך להעלות מתח ל 1.6 בערך כדי להמשיך ב OC ניסיתי להעלות למתח 1.55 והפעלתי את האפשרות בביוס שיתכבה במידה ומגיע ל 60 מעלות, הוא אכן נכבה עוד לפני שהגיע לוינדוס. כרגע מרוחה משחת סטוק שהגיע עם המעבד .. נמרחה לא על ידי אלא בחנות יחד עם הרכבת המחשב, אני שואל האם הטמפ' הגבוהות נובעות מהמשחה או שהפריזר לא יכול לעמוד ב OC שכזה,…
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאורר או יחידת קרור... או משהו שייסדר תא בעיית ההתחממות שלי... יש לי כרגע 3 מאוררים 120 mm : 1 מקדימה 2 מאחורה ועוד אחד על המעבד (גם 120 ממ) (הדגם של המאורר של המעבד הוא: Scythe SCINF1000 INFINITY AM2 SUPPORT) (הדגם של המארז שלי הוא: Gigabyte GZ-FSCA1-ANB AURORA Tower Aluminum 3x120mm blue led) עד לפני חודש (בערך) הטמפ שלי היו תקינות בזמן האחרון שמתי לב שהטמפ שלי גבוהות: 71לכרטיס מסך 53לוח אם מעבד 34 (זה תקין אבל זה היה יותר נמוך ) המפרט שלי: מעבד: e6600 לוח אם: 965P-DS3 כרטיס מסך: 8800 GTS 512 MB איך אני מסדר את זה? (ניקיתי את המחשב.....פעמיים הוא נקי!!!)
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אחרי שישבתי כל הלילה מרוב שעמום החלטתי לקחת את ה 3D Mark לשיא היכולת.. והרי התוצאות. תאמת שהגעתי לציון אף יותר גבוה של 11750 נק' אבל שכחתי לקחת תמונה שלו... בכל מקרה תוצאה נחמדה, תהנו
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להמהיר את כרטיס המסך שלי - Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. לשם כך אני משתמש ב-TRIXX (תוכנת ה-OC של Sapphire) ו-HEAVEN (מצב אולטרא ורזולוציה 1920X1080, שזה הרזולוציה של המסך שלי) כדי לבדוק את הביצועים. אחרי 5 דקות שהעסק רץ על GPU - 1200 (שזה המקסימום שTRIXX נותנת לי) וזכרון 1230, זה לכאורה אפילו לא מדגדג את הכרטיס - הטמפרטורה כ-55 מעלות והמאוורר על 40% !! אני מפחד שאני עושה משהו לא בסדר ולא רואה את הנתונים האמיתיים, כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני! אפשר לנסות ערכים אפילו עוד יותר גבוהים?? הסטוק של הכרטיס זה GPU 860 וזכרון 1200. תודה!
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מאוורר שאוכל לחבר לאנטק 300 שלי על הדלת (דוחף אוויר לכיוון הכ"מ). שקט הוא קריטי עבורי ולכן עד עכשיו חשבתי ללכת על ה-S-Flex 800 שדוחף 33.5CFM ודירוג הרעש שלו הוא 8.7dBA. אבל עכשיו ראיתי במחיר זול משמעותית את ה-Slip Stream 800 שדוחף 40.17CFM בדירוג רעש של 10.70 dBA. מה אתם אומרים? על מה ללכת? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת היא כזאת DFI lan party ultra d 3000+ Venice 2*512 Twinmos speed premuim העלתי את המהירות אפיק ל 220 ואת הזכרונות על יחס 1:1 והכל עבד בסדר בלי שינוי מתחים ושטויות (אובר לא רציני במיוחד) אח"כ ניסיתי להעלות יותר ולשמור על המהירות של הזכרונות בסביבו ה 200 עם יחסים שונים הגעתי לדוגמא ל 250 FSB (בלי שינוי מתח) והמחשב נותן פוסט והכל אבל כשהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא פתאום נותן ריסטרט עכשיו זה לא בעיה של הזכרונות כי הם נשארו על אותה מהירות כמו מקודם, אז נתתי יותר מתח למעבד אפילו נתתי כבר 1.475 אבל הוא ממשיך לעשות את זה ! יצא לי לקרוא על OC של אנשים עם המעבד הזה בלי שינוי מתח בכלל אז איך זה הגיוני שעם מתח כזה הוא נותן ריסט ? יש משהו שלא שמתי לב ? מחכה לתשובה כי אני מש…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עוד כמה ימים.....מ tms אבל אני לא קונה מעבד...אני מביא אותו ממקום אחר בזול יותר.... עכשיו רציתי לדעת עם ה v1 דורש פירוק של הלוח? והאם tt bt vx דורש פירוק של הלוח. והם יש הפרש ביצועים גדול הין ה bt ל v1 אני לא מתכוון לעשות oc תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-