אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדובר במוצר הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3513. האם יש משהו עדיף עד 80 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בהנחה שאני נותן לו 200 שעות להתיבש????
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Hi I have a Abit silouro Geforce4 ti4200 with 64MB memory. I see that my clocks are 250MHZ and 500MHZ. can i overclock it a little without causing damages ? if i can , to what clocks should i try ? and how ? (i am not interested in putting any more cooling devices inside my case - i only have the original coolers that came with the card) thanks in advance.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB. לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205. עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוברקלוקינג , סלרון 2.4 ל 3.0 גיגהרץ מאורר סמארט פאן אחד מכניס אוויר 2 מאוררי סמארט פאן מוציאים אוויר, אחד מאחורה ואחד בגג מאורר על המעבד Spark7+ מנוחה: כל המאוררים על מינימום - 36 מעלות המאוררים קצת על יותר, ברמת השקט הסבירה - 33 מעלות המאוררים על חצי מהיכולת שלהם 33-31 מעלות עבודה (PRIME95): כל המאוררים על מקסימום מהיכולות שלהם - 41 מעלות בוא נגיד שבלי האוברקלוקינג המעלות היו משתנות בערך ב-2 החדר לא בטמפרטורות חורף הוא סגור והיה עם חימום (סגרתי לפני שעה אבל החדר לא ממש התקרר כל כך) הבעיה שלי היא הרעש הספארק 7+ פחות בעיה בגלל שהרעש שלו לא מעצבן ואם הוא לא על מקסימום הוא לא נורא הבעיה זה הסמארט פאן בגג הרעש שלו עוד בסדר לא יודע למה יש לו רעש סביל אבל מכניס אוויר אווווווו…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בשתי הכתבות שקראתי לאחרונה ששיבחו את הסלרון 1000 כמיועד להמהרה השתמשו בלוח Abit ST6. בחיפושים שעשיתי לא מצאתי את הלוח הזה בארץ(פלונטר, אקסלנט, פנדה ועוד). מישהו יכול להמליץ על לוח אחר שטוב לאוברקלוניג הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום .. יש לי 2.4C Northwood ASUS P4P800 עם צ'יפסט 865 של אינטל(ר) וזכרונות 4x256 Hynix. זה נקרא הייניקס אבל זה מ3 סוגים שונים: slot1: hyundai 256mb slot2: wintec 256mb slot3: nanya 256mb slot4: wintec 256mb והם עובדים בדואל צ'אנל... קיצר.. אין לי מושג למה אבל אני לא מצליח לעשות אוברקלוק יותר מ2.6 שהם ב1:1 באותה מהירות עם הFSB של המעבד. אז ניסיתי להעלות מתח לזכרונות וזה גם לא עוזר (ל2.75).. אז ניסיתי לעשות יחס של 5:4 ואז אם הFSB של המעבד יהיה 250 המהירות של הזכרונות תהיה 200 (כלומר 400מה"ז). והמתח במעבד הוא סטוק והמתח בזכרונות זה 2.75 והורדתי גם תזמונים ל2.5,3,3,6. ואני לא מצליח להגיע יותר מ260 באוברקלוק יציב, יותר מ260 בFSB של המעבד המחשב דופק ריסטרטים סתם ככה ולא יציב. …
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר באנגלית שאפשר לעשות OC להרד דיסק ...למישהו בביוס יש אפשרות כזו? או שיכול להיות שיש תוכנה מסויימת....בעקרון באתר הם לא רמזו על איך לעשות זאת לכן אני ישמח לשמוע אולי מישהו שמע על זה גם....
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני צריך גוף קירור שיקרר בצורה מקסימלית! את המעבד "core i7" ושיהיה שקט! ועוד גוף קירר שיקרר את הכרטיס מסך "GeForce GTX 295" בצורה מקסימלית! ושקטה! חשוב לי שהם יהיו איכותיים מאוד! ובתקציב של עד 1000 ש"ח לשניים! אתם מכירים?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לדעת אילו מהסינקים יניב ביצועים טובים יותר במארז "חם" יחסית עבור הברטון שלי?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן. אני לא יודע אם זו באמת בעיה אבל אני מעדיף להתייעץ איתכם כאן. כשאני בודק את הטמפ' של המעבד אני רואה 33 מעלות. אבל כשאני מסתכל על הטמפ' של כל ליבה אני רואה 50 מעלות. למה בדיוק אני צריך להתייחס? חוץ מזה אני משתמש במאוורר של Zalman 9600 ניתן לראות בלינק הזה: http://xtreview.com/images/zalman-CNPS9700-LED_01.jpg וחוץ מזה הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה צד שלישי שאפשר להגדיר איתה את מהירות המאוורר לפי הטמפ' כי הזלמן הזה רועש מאד. תודה גיל.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מרא…
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור למעבד ב250 שקל... עכשיו חשבתי על זה.. TT blue orb FX מה אתם אומרים עליו.. נדלקי עליו בגלל הצג טמפ' הזה שעליו משהו אדיר!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי. עשיתי OC לכרטיס מסך 7300 : זכרונות 700\532 , וליבה 620\450 . הטמפרטורה במנוחה 50-53 מעלות . הטמפרטורה בעומס מגיע ל- 75 מעלות . עכשיו שאלות: מתי שאני מעלה את הליבה והזכרונות בעוד 10 ,ATITOOL נותן לי שגיאות ,האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה כבר כמעט הגבול של הכרטיס מסך? מתיי שאני מעלה בדריברים של NVEDIA את הליבה ל - 640 , והזיכרונות ל- 740 , מופיע לי הודעה שהטסט כשל , בבקשה להנמיח את מהירות השעון (משהו כזה) עכשיו, השאלה חוזרת , האם זה בגלל הטמפרטורה או שזה הגבול כבר??? תודה למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-