עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GGuyZ,

הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by asnast,

חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך 8600GT לא החלפתי קירור.. אבל אני רוצה להחליף קירור ולעשות OC. הקירור: RIVATUNER: לפי מה שאתם רואים..לאיזה רמה אני אוכל להגיע עם קירור טוב..תמליצו לי על אחד.. אני משחק בהרבה משחקים ויש לי FPS נמוך מאד....אם אני אעשה OC יהיה לי שינוי משמעותי?.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Gal1992y,

אני צריך המלצות למאוורר חדש לספק כח ג'נרי של אחי... בעקבות הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371252.0 אני חושב שזה 80MM מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  5. יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  6. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by ben389,

שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

8. Started by spike_staff,

שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by amirn,

לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום, אני מחר קונה מעבד E8500. נזכרתי שיש דבר שנקרא סטפינג והתחלתי להסתכל קצת..שמתי לב שהסטפינג שיש כיום הוא C0. כאשר אינטל עומדים להוציא E0 ? אני צודק ? הבנתי שה-E0 אמור להיות קצת יותר טוב, קריר ובעל פוטנציאל גבוה יותר ל-OC של בערך 200 MHZ באותו מתח/טמפ'. האם למישהו יש מידע מתי אמור לצאת הסטפינג הזה, והאם אני אכן צודק בנתונים שרשמתי? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by DimRah,

לפי הסטיקי אסור לי לעבור את ה-85 מעלות... תראו מה יש לי לפי התמונה: אני צריך להיות מודאג?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  12. המארז עצמו: http://www.driverheaven.net/reviews/DragonCase%20Review/conclusion.htm כל המאווררים הם 80 מ"מ. יש שני מאווררים שמגיעים איתו, אחד מקדימה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-13.jpg שני מאחורה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-18.jpg ויש מקום לעוד 3 מאווררים, שניים כנראה בדלת הצדדית: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/exterior-11.jpg מאוורר שלישי: לא מצאתי מקום בתמונות לדבר כזה.. גם בחלק העליון אין מקום. יכול להיות שמתחת למאוורר עם התעלה שבדלת יש מקום לשני מאווררים מתחתיו צמודים אחד ליד השני? אני מתכוון להכניס לו גם את הזלמן 9500 על המעבד. 1. …

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  14. עשיתי הכל לפי ההוראות במדריכים. המחשב שלי כולל:E6600,965P-DS3, זכרונות 800MHZ. אני בMultiplier X8,ו400 FSB. המתח של המעבד הוא 1.4 הבעיה היא שהמחשב מאבד יציבות אם אני מנסה להעלות את הFSB או את הmultiplier ל9. האם צריך להוסיף עוד מתח לMCH בלוח DS3? כרגע אני ב0.1+ האם לשנות את התזמונים של הזכרונות? כרגע הם על 4.4.4.15(התזמונים המקוריים שלהם). עוד שאלה. הספק שלי הוא 400 של termaltake. האם הוא יכול להוות סיבה לבעיה? האם הוא טוב כמו הHEC-TRT 400? תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by AtomiX,

מהירות זיכרונות : 1150 מהירות ליבה : 595 טמפ : 62 קירור: TT bigwater Gigabyte 6600GT איך זה? =] ד"א הזיכרונות דיי חמים[של הכרטיס].. אין לי מושג כמה.. יש דרך מומלצת לקרר אותם? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by paulyoung,

היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by DorHD,

אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. מפרט: amd 2400 volcano 6 fan GB 7vaxp geofrce 4 ti4200 3*hd 3*cd-rom הטמפ נעה בין 54-58 מעלות (ואולי יותר) האם צריך להוסיף מאוורר ואם כן איזה מומלץ, אני לא רוצה למלא את המארז במאווררים, אני רוצה אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך תודה

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. יש לי PII 667MHZ בדקתי בביוס והטמפ' של המעבד היא: 43C-45C ושל המערכת 33C פלוס מינוס. הטמפ' גבוהות מידי ? מה כדאי לעשות בנידון ?, שמתי לב שעל המאורר שעל ההיטסניק יש הרבה אבק, האם ניקיון שלו יעזור במשהו ? והאם טמפ' גבוהות יכולות לגרום למחשב לעבוד באיטיות ?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  21. אני מכיר את הקירור של AC חשבתי על הפריזר אקסטרים גרסה 2. מה המלצתכם אני יוצא בשעה הקרובה לקנות

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Pro modder,

היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום. אני מחפש מאוורר טוב ככזה שידחוף אוויר לתוך המארז [מאוור קדמי]. כאשר התחלתי לחפש, רק הסתבכתי. דבר ראשון שהופתעתי ממנו הוא המחיר. יקר! דבר שני, יש המון נתונים שונים - מהירות הסיבוב, אבל גם מדד של כמות האוויר ה"נדחפת". יש המלצה שתעזור לי קצת לצמצם את החיפוש? אולי מותג שכדאי להיצמד אליו, או מאוורר ספציפי? תודה מראש! הערה צדדית [ושאלה תאורטית]: במידה והייתם צריכים לבחור מאוורר יחיד למארז, היכן הייתם מתקינים אותו? כמכניס אוויר [קדמי], או מוציא אוויר [אחורי עליון]? תודה!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by guyf1712,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד יהיה Intel i5 3570K. האם Scythe Mugen 3 מספיק לקרר את המעבד כמו שצריך? האם הוא שקט? האם כדאי לקנות עוד מאוורר אחורי בנוסף? אם כן איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by roadrunner,

קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים