אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, ב-TMS המליצו לי על המעבד המאוורר הנ"ל (אפשר לראות אותו כאן http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870) בתור מעבד מאוורר זול ושקט שיחזיק לי Q6600 ללא OC. מה דעתכם ? חשוב לי לציין שיותר עקרוני לי עניין הרעש כי אני בטוח שמבחינת קירור לא תהיה בעיה... (דרך אגב, מרכיבים לי אותו עכשיו, אז עוד אפשר להתחרט אם מישהו חושב שהוא לא טוב מבחינה כלשהי !)
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ומארז COMPUCASE 6A19 שחור. האם גוף הקירור Thermaltake BigTyp 120 VX יכול להיות מותקן על מארז ולוח אם זה? שמעתי שהוא טיפה כבד התושבת שלי היא 775, ואני יודע שהגוף קירור תומך בתושבת זו.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכול חובבי הקירור אני צריך עצה פרקתי מאוורר מהספק הישן שלי סבבה עכשיו הורדתי שבלונות של גדלים שונים (60,80,92,120מ"מ) והוא לא מתאים לגודל של אף אחד מישהו יודע בדרך כלל איזה גודל הם? ועוד משהו יש לי את המארז מארז MIDI ATX 2432 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=CASE2432&Cat2Cat1ID=5377&Cat2ID=0&aff=zap וככה הוא נראה מצד שני יש לו שתי פתחים העליון העגול זה מין תעלה כזאת "אגזוז" למאוור שמכניס אויר למעבד http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSCOMMA400W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769&aff=Zap http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=3094 עכשיו יש לי מאוור אחד שמכניס אויר מקדימה אחרה הכפתור שמדליקים תמחשב ואחד מאחורה שמוציא אויר עכש…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שהת'ראד שייך לOC וקירור לגמרי, אך נראה לי שפה הוא יועיל יותר ראיתי שבדובים מוכרים את הCOOLWATER של קרוסאייר ב1.4Kוהבעיה היא שלי היא WTF ARE THEY THINK THEY ARE DOING בואו נראה את הלוגיקה שלי: BIGWATER של טרמלטייק : חו"ל - 150$בערך , ישראל - 600 ש"ח בערך , אין הפרש יחסית גדול COOLWATER : חו"ל 200$ , ישראל - 1400 ש"ח, איפה ההיגיון בזה? הפרש של 50$ בחו"ל הפך להפרש של 800 ש"ח בארץ, למה? מאיפה ? בלי קשר שהחומרה שיש ב COOLWATER טובה פי כמה משל BIGWATER שניהם מערכות למתחילים אבל יש הפרש פי 2+ במחירם בארץ לכן אני אומר WTF
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אין לי מושג איך אני יכול לעשות OC דרך הביוס, קראתי מדריכים והכותרות/הגדרות ם שם שונים לגמרי אם למישהו יש את הלוח אני ממש אשמח לעזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ככה צירפתי תמונה אז שימו לב! השאלה הראשונה היא אם הטמפ של הלוח אם שלי בסדר (מראה 40 מעלות!)? ??? השאלה השנייה היא מה זה הטמפ' של ה-AUX?! זה מראה לי שזה על 127 מעלות ושזה שרוף! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה פאן בס עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214#detailed http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ZM-MFC1&affiliate=zap
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבל שלסידרת ה-SilentCat אין אחד של 120..... אני מחפש משהו עם CFM הגון, ורעש של עד 23 דציבלים (אני צריך 2 כאלה לשים על הרדיאטור) איזה מומלץ? בנוסף, יש ממיר בין 120 ל-92? אגב, אם יש פה למישהו 2 מאוררים שקטים כמו שאני צריך שיגיד כי באמת לא אכפת לי אם הם יהיו משומשים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שמשמש אותי כמחשב לקולנוע ביתי. היום הפעלתי את התוכנה Everest בגלל שרציתי לבדוק את הטמפ' של הרכיבים במחשב. התוכנה הראתה משהוא קצת מוזר ולא ברור לי : cpu - 80c cpu#1 \ core#1 - 11c cpu#1 \ core#2 - 4c האם התוצאות הגיוניות ?? מדובר על תוצאות בזמן מנוחה . כאשר המחשב מתאמץ הCPU משתנה בעוד מעלה או שתיים וגם הCORE המעבד הוא AMD 4850E ולוח אם של Gigabyte תודה לכול העונים.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משאבה מEMP אבל אני לא מוצא את האתר שלהם מישוהא יכול להביא לי את האתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בחופש הגדול אני קונה מחשב חדש עם i7 עכשיו יש לי היתלבטות בין 2 לוחות אם.. מה יותר עדיף ל OC ASUS P6T DELUXE או GIGABYTE GA-EX58-EXTREME הם אותו מחיר אפילו ה ASUS יותר יקר.. אז אני מחכה לתגובות..
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבלונה על המארז. כניראה שתהיה לי אפשרות לחתוך את השבלונה במדפסת שבלונות מקצועית וראיצי לשאול אותם אם יש לכם ציור יפה(אפשר גם קצת מסובך) שאני יוכל לעשות ממנו שבלונה. בנתיים חשבתי על אחד מאלה: 1. כאוס 2. ביוהאזארד-הסמל של האטום 3. השמש הזאת:
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק. ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית. יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא. הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת. בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלות האם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן OC למעבד שלי ואין לי בעיה לקנות קירור נחמד ב150 שקל בערך . יש לי כאמור מעבד E2140 ולוח אם ממש חרא של P5VD2-MX של אסוס .. בקיצור אני מפעיל את המחשב ולא מוצא את האופציה של ההמהרה בביוס .. יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות אולי יש תוכנה שהיא דרך המערכת העפלה ולא הביוס כי אני חושב שהמחשב שלי לא תומך בOC דרך הביוס . אבל גם אם אתם יודעים דרך לסדר את זה שאני יוכל לעשות דרך הביוס זה גם טוב ואם בכלל אני יסתדר בלי קירור טוב . תודה.
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו..... חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי.... אבל!!!!!!!!!!!!!!!! היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!! הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097& זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!! מה אתם אומרים.... זה יעבוד?????? ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית כ…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר. עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות. ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות. (אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק) אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל. אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי. נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il *אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה. שלום
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מזה כמה שנים שאני משתמש באותו מחשב. בו יש לוח אם 945 של אינטל. בהתחלה היה לי celeron 2.53 ועכשיו יש לי pentium 530 - 3Ghz. לאורך כל השנים הטמפ' שהמחשב הראה היו גבוהות מהטמפרטורות שמדברים עליהן ברשת. כיוון שאני רכשתי לסבא ולידיד שני מחשבים זהים לשלי, האחד עם סלרון והשני עם פנטיום, אני יודע שגם אצליהם הטמפרטורות גבוהות (55-65 למעבד ו-45-55 לחיישן internal), כך שזה לא בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי. הרבה זמן זה הטריד אותי ולבסוף הוספתי מאוורר(40*40) על הנורט'ברידג' באופן פירטי לחלוטין, התוצאה היתה מדהימה, טמפ' המעבד צנחה בכ-4 מעלות גם במצב מנוחה וגם בעומס וגם טמפ' החיישן אינטרנל צנחה בכ-8 מע'. לאחרונה רכשתי קצת דברים כדי לשדרג את המחשב ובדרך החלטתי להשקיע קצת בפתרונות קירור. כיו…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-