עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danieln9,

במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  2. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by big_fishy,

לפני כמה ימים נזכרתי שיושב אצלי game boy advance (לא sp) וחשבתי אולי אפשר לסדר איזה משהו עם המסך שלו..... חיפשתי הרבה ברשת והגעתי למסקנה שזה ממש ממש ממש מסובך ואפילו גובל בבלתי אפשרי לתכנת את הגיימבוי לצרכי.... אבל!!!!!!!!!!!!!!!! היום נתקלתי בדבר מדהים שלא ידעתי על קיומו- AV adapter ל-gba, כלומר במקום של המשחק מכניסים adapter שיש בו כניסות AV!!!!! הנה לינק למוצר: http://www.lik-sang.com/info.php?category=45&products_id=3097& זאת אומרת שאני יכול לעשות יציאות RCA מהכרטיס מסך שלי כמו לטלויזיה ולחבר את ה-lcd של הגיימבוי כמו dual screen ואז לסדר איזה מוד יפה ככה שהוא ישב לי במארז!!!!! מה אתם אומרים.... זה יעבוד?????? ועוד משהו, מה לגבי התאורה? למסך אין תאורה פנימית כ…

4. מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by iakovl,

כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by X7-007,

אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by oren_vegas,

אגב הורדתי את התוכנה mbm 5 והוא מראה לי 48 50 מעלות של cpu חשוב לציין שהמחשב עבד רצוף כל הלילה בערך 14 שעות.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by roadrunner,

קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by Jook,

רודני וונלדס השיג טמפרטורה של 38 מעלות עם מעבד AMD XP עם ה-SLK800, מאוורר TORNADO ו-AS3 רק אם היה לי את כל זה בלי רעש !!!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by udicol,

מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by yoav9,

אני רוצה לשלב שני ספקים במחשב... עכשיו יש רק בעיה אחת, פעם שעברה ששאלתי (לפני חצי שנה בערך) הביאו מין ציור כזה של ההזת חוטים וזה היה ממש מפחיד וגם אף אחד לא הסביר לי... אז וויתרתי, עכשיו אני שוב צריך... יש אפשרות לעשות חיבור שתי ספקים ללוח אם אחד בלי לשנות את כל סיווך החוטים בצורה מסובכת ומורכבת בצורה בלתי רגילה? ??? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o

13. חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Gal84,

יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?

15. שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by The_Byter,

מצאתי את הדגם הזה E1U-N61SS-03 של coolermaster לקניה בארץ. 210ש"ח אחד 36.5dBA יהיה רועש ?

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Cha0stAlker,

ראיתי מבחנים, בדיקות, השוואות, ועוד. לפי אלה, הקירור הזה הוא הקירור המוביל/בין המובילים בעולם. האמנם? אי אפשר לדעת מהי טמפ' החדר בבדיקות אלה, מהי הצפיפות במארז ואיך הקירור משפיע על זרימת האוויר בו. מישהו אי פעם באמת ניסה את הקירור הזה? כי ראיתי שעשו אוברקלוק ל Q6600 (המעבד שלי) ל 3.6GHz (התדר שאני "חושק" בו) והגיעו לטמפרטורות של 57 מעלות בבדיקת המאמץ ! אצלי המחשב קורס בגלל חום יתר (82-3 מעלות). התוצאות נראות לי בדיוניות מדי.. אם היו אומרים לי שאלה תוצאות של קירור מים, ניחא. יש למישהו הוכחות בשטח שמה הוא לא כל-כך "סופר קירור"? אחרת, ב 56$ אני קופץ על הקירור הזה

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by BlackSeed22,

שלום לכולם. המערכת שלי: Intel C2D E8500 3.16ghz 1333mhz fsb Gigabyte GA-EP45C-DS3 1600mhz OCZ 1600mhz 4gb (2*2gb) cl 7 Gigabyte ATI 4850HD 512 mb Spire ATX 550WAT NZXT Tempest 1)ברגע זה למעבד יש את קירור הסטוק. אני רוצה לבצע OC למעבד עד למינימום של 3800 (ומקסימום של 4200 אם אפשרי). איזה קירור לדעתכם הכי מתאים עאד לתקציב של 250-300 ש"ח. כמובן שאפשר גם פחות 2)דבר נוסף: עכשיו המעבד שלי על 400bus *8 כלומר 3200mhz וה SPD שלי הוא על 4 כלומר 4*400 זה 1600 תדר זכרונות. השאלה שלי אם יש אפשרות להעלות את הSPD מעל 4 כדי להוריד את הFSB ולהעלות את המכפלה ל9.5 ועדיין לא לפגוע בתדר הגבוה של הזכרונות (UnderClock). המעבד מגיע במקום על 333*9.5 כלומר 3.16ghz אבל ככה אני יכול לה…

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by spike_staff,

שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by Black_dregon,

איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אז ככה אני מעוניין לקנות קירור למעבד I7 סוקט 1366 אני מתכנן לעשות OC מקסימום עד 4.5GHZ תקציב של עד 250-300 ש"ח (: תעזרו לי בבקשה D: תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. אני רוצה להתקין מאורר נוסף על המוגן, קיבלתי איתו את המאורר המקורי של SCYTHE ואני רוצה לקנות מאורר נוסף של אותה חברה מאותו הדגם (slipstream) אבל יש סוגים שונים של מהירויות RPM, אני מניח שכמה שפחות RPM אז פחות רועש (אך מקרר פחות), השאלה שלי היא האם אני צריך לשמור על סנכרון בין המאוררים, כלומר האם שניהם צריכים לעבוד באותה מהירות ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by solaric,

קניתי 2500k + mugen 2 ועשיתי לו OC ל4.3, כרגע אני לא זקוק לכוח עיבוד שכזה לכן ביטלתי את הOC. עכשיו המארז שלי מרעיש נורא, אפילו עם אוזניות ניתן לשמוע חלק מהרעש, העניין זה שאני פותח אותו והכל מסתובב חלק ואין רעש של משהו דפוק, פשוט רעש עמום אך חזק ואני חושד שהוא יוצא מהmugen 2, הבנתי שבתפעול נכון הmugen 2 יכול להיות שקט במיוחד אז נכנסתי להגדרות בביוס (לוח אם p67 ud3 b3 של gigabyte) ושמתי בהגדרות על PWG ובהגדרות של המאוורר מעבד על silent שזה שינה את הערך שם ל1.0 במקום 1.7 בPWG. העניין זה שאני עדיין שומע את הרעש המציק, האם יכול להיות שזה המארז? יש לי lancool k56 שבאופן כללי אני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי טוב שומר על טמפרטורות נמוכות אבל הרעש באמת חזק מעבר לרמה של 7/10.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים