עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מכיר את הקירור של AC חשבתי על הפריזר אקסטרים גרסה 2. מה המלצתכם אני יוצא בשעה הקרובה לקנות

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

כרגע המאוורר של המעבד שלי הוא 40 ממ והוא יכול לעבוד על 5000 RPM קיים מאוורר 120 ממ שמגיע ל4500-5000 RPM?

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Folklore,

שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by Black_dregon,

איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  6. ??? תודה.. עריכה: מבחינת קירור אוויר..לא גז ולא מים.

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by DeeKay,

הכותרת מדברת בעד עצמה '-.-

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  8. ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  9. חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס, והמאוורר שלו רועש ב1% כמו 20%. כדי להפוך אותו לשקט יש אפשרות בלי קניה של קירור? ואם אין ברירה, אז איך ה-arctic cooling accelero twin turbo? אם אני רוצה שליטה במאוורר שלו, אני אצטרך לחבר אותו לחיבור PWM של הלוח אם? אני יעשה לו OC קל. רק עכשיו הפעלתי את המחשב, לכן הוא יחסית קר. בדרך כלל, המעבד במנוחה על 34(אין oc) ובמאמץ 49 (בדקתי מאמץ עם occt 3.01). הכרטיס מסך במנוחה 35 ובמאמץ 80(כנ"ל) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Chura,

היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. תשמעו ,אז חבר שלי החליט ליקנות את הAsus P5N-E SLI שמישהו פה מוכר בלוח יד שנייה של האתר ,ובגלל שאין לי ניסיון עם ציפסטים של nvidia (טוב חוץ מה nf4 האגדי בזמנו ) אז אני לא יכול ליעץ לו בנושא . אז השאלה היא כזו ,עד כמה טוב הולח הזה בo.c עם מעבד כפול ליבה 45 nm (כנראה הe6500 ) ?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  13. אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Yogev234,

אהלן ולילה טוב לחברי הפורום! אני חדש בעניין המהרת המעבד במחשב אשמח עם תעזרו לי! אחריי קריאה מרובה באתרים בארץ ובעולם עדיין לא הצלחתי לעשות אוברקלוק מוצלח אשמח עם תיתנו לי כיוון בנושא המחשב קצת צולע בינתיים ניסויים עליו ונקנה אחר בהמשך הדרך! מפרט: מעבד: E7300 זיכרון: Geil 4GB - 2X2GB DDR2 800MHZ לוח אם: GigaByte EP43 DS3L F7 Bios כ.מסך: GigaByte GT9400 512mb DDR2 מערכת הפעלה: WIN 7 64BIT אשמח עם תעזורו לי איך לשנות את ה BIOS תודה!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אני רוצה לדעת לאיזה fsb החברה פה הגיעו עם הלוח הזה המכפלה לא ממש משנה ועוד שאלה על הדרך..... אני נותן למעבד שלי נגיד 1.65 ובwinbond זה זז בין 1.65 ל 1.63 ככה זה קופץ בפריים יש לי 2600+ M אני לא מצליח להיות יותר מ8 שעות ב230 משהו הצליח יותר?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  16. מה המהירות שעון של G-force 2 MX400 גם 64MB וגם 32MB

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by prozaq,

שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  18. להקליק פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351241.msg3035767#msg3035767

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  19. 1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. שלום לכולם האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by shahar12,

תגידו זה נורמלי שהלוח אם יעמוד על 50-52 מעלות במנוחה? צריך לקנות קירור לצ'יפסט או משהו? עוד דבר, מה זה AUX? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. המטרה היא קירור למעבד ללא oc (שיהיה קירור שקט) אבל עם אופציה ל oc בעתיד, האופציות הם : 1. V1 2. Big Typhoon 3. Thermalright Ultra 90 4. Thermalright Ultra 120 5.Thermaltake MaxOrb 6.Scythe INFINITY 7.Zalman CNPS9700 NT לקירור של Thermalright צריך לקנות מאוורר איך שאני מבין... (אני קונה מחו"ל) , ורציתי לדעת האם ה ultra 90 יותר טוב מ v1 שאלה האופציות ביחס מחיר טוב , למרות שיש ביניהם הפרש של 25$ במחיר (55/30). תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.