אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? יש לי את הזכרונות של G. SKILL מסוג הHK(רשמתי את הדגם המלא במפרט). אלה זכרונות עם CAS latency של 4 למה בCPU Z הוא מראה לי כך והאם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת גוף הקירור שיעשה את העבודה הכי טוב... פרסקוט 3.2 60 במנוחה 67-71 במאמץ (שנה שעברה שהמחשב עוד היה חדש הייתה תקלה עם החיבור של המאוורר ומעבד+לוח אם הלכו לי..) אני בינתיים חשבתי על הגוף הזה GIGABYTE - GH-PCU32-VH... שווה להשקיע בו את ה-215 שקל? או שיש משהו שיתן ביצועים טובים יותר במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשתותי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64 MEG RETAIL ורציתי לדעת מה הטמפ שלו איך ניתן לדעת מה הטמפ?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו oc ויש לי הכל פלופי cd-rom הכל מה אני עושה הלאה מעדכן ביוס?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חחח בלי OC בלי כלום 5700VE כרטיס ישן איך התוצאה
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי עבור חבר מערכת Xp 2500+ עם לוח לידטק Nforce 2 מדגם ישן ושמתי לב כי ביצועי הזיכרון שלו תחת סנדרה טובים יותר משלי למרות שאני תחת בס של 200 לעומת 190 שהרצתי אצלו. בנוסף תזמוני הזיכרון שלי טובים יותר (6332 לעומת 6332.5). החלטתי לחקור את הבעיה. בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרונות לא מזוהים כ Dual channele אבל בדיקה בזמן הפוסט העלתה שהלוח דווקא עובד ב Dual. קראתי את המדריך למשתמש וגיליתי שקיימת אופציה בביוס תחת תפריט Soft mod שנקראת CPU Interface כבריררת מחדל האופציה הזאת מבוטלת (Disabled) בביוס יש הסבר ש Disabled משמש על מנת להשיג מקסימום יציבות ו Enabled משתמש בתזמוני Over clocking. העברתי את האופציה ל Enableed והניקוד לזיכרון בסנדרה עלה ב 240 נקודות - כ 10% תוספת, גם …
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זו השאלה
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה
-
- 13 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מארז של ENERMAX עם מאוורר 12cm קדמי ומאוורר 25cm צדדי ומאחורה יש פתח אוורור אבל אין מאוורר. אני יכול להגדיר את המאוורר הצדדי שיכניס או יוציא אוויר והשאלה מה יותר טוב? האם אפשר/עדיף לשים עוד מאוורר מאחורה? תמונה של המארז:
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR קירור: Thermaltake BigTyphoon מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core זכרונות: PQI PC3200 DDR400 2GB (כנראה שאני אקח זכרונות אחרים ל-OC) נראה לכם שאפשר להעלות את המהירות ל-2.4GHz? המהירות המקורית של הכפול ליבה הזה זה 2.0Ghz :-\
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שאלתי קשורה לאחריות. בטוח ב10000% שאין לחברה דרך לדעת אם אני עושה OC דרך תוכנה כמו RivaTunner לכרטיס מסך ? ונראה לכם שתהיה בעייה להביא את הכרטיס שלי ל 675/1200 ?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לאחרונה לקנות מערכת קירור מים מחו"ל (בגלל המחיר והמבחר). קראתי את הסטיקי על מערכות קירור מים ודי התעניינתי במערכת הבאה (שדורגה לפי הבנתי כטובה ביותר שם) : יש לי רק בבקשה מספר שאלות (אני לא מתמצא בקירורי מים) : 1. האם תוכלו להציע שיפורים למערכת הנ"ל בעלות של עד 100$ נוספים ? 2. האם המערכת הנ"ל אמורה להיות טובה (או קרובה) למערכות קירור גז קיימות? 3. האם עדיף לחכות ליציאתה לשוק של מערכת קירור הגז TT Xpressar החדשה שהוכרזה בתערוכה בטיוואן במקום לקנות קירור מים? 4. מי שהתנסה בזה או יודע - כמה צפוי לעלות משלוח של כזה דבר ובאיזו חברת משלוחים הייתם ממליצים? 5. חנות מומלצת בחו"ל לרכישת מערכת שכזו? 6. עצות\רעיונות בכיף....
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אני מבצע OC למעבד באמצעות התוכנה המיפרט שלי הוא: AMD ATHLON X24800+ GIGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 KINGSTON 2X1 GB 667MHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB TT TR-2 450W PSU AC FREEZER PRO 64 NZXT ALPHA BLACK
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-