עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by barakhil,

היי :-) מישהו יודע איפה אפשר לקנות LED's עדיף חנות וירטואלית ורק מישראל סליחה אם זה לא קשור לתחום הזה... :-*

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי שאלה בנוגע לקירור נירוונה. קיבלתי 3 או 4 עיגולים מפלסטיק, הנה תמונה שלהם : http://up161.siz.co.il/up2/metz2yjybc3j.jpg , האם גם הם חלק מההרכבה של הקירור או שאין להם שימוש בכלל?. תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Rinkadink,

לפני אחרי

4. Started by ac1240,

אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by -=Flamester=-,

טוב, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק במודינג.. אני מעונין לקבל הצעות מענינות לגבי התעללות במארז שלי כפי שניתן .. התכנון המקורי שלי הוא לקדוח במארז ולמקם 3 מאווררים (אחד במקום איפה שהספק יושב כרגע - אני מוציא את הספק מחוץ למארז, ושתיים בדלת של המארז). חוץ מזה לא תכננתי כלום. רעיונות מישהו ? מצורפות תמונות של המארז שלי. תמונה א' תמונה ב' אם אתם זקוקים לעוד תמונות רק תבקשו .. מצטער מראש על האיכות הגרועה של הצילום...

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ^DaRk-MiNd^,

ובכן אין לי שום ניסיון עם אוברקלוקינג אבל אני רוצה לנסות על הסלרון כדי שיוכל לשרוד עוד קצת כמחשב צד הלוח אם מבוסס via apolo pro ובביוס ראיתי שהוא כרגע 66X5.5 כשאפשר להעלות את שניהם האם פשוט להעלות אותם ? באיזה קצב ? את ה66 או את השני ? האם אני אצטרך קירור ואם כן איזה ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?

8. Started by AmitMa,

אז ככה... זה הלוח אם והמעבד שלי: מעבד: AMD Athlon XP (1100 mhz) והלוח אם: Epox EP-8RDA+ עכשיו, רציתי לעשות להם אוברקלוקינג וכמעט ואין לי מושג איך... את המארז אני הולך לקרר כמו מקפיא עם הרבה מאווררים וסירקולציה כמו שצריך. ולמעבד יש את הביג טיפון שמקרר אותו. יש מצב להדרכה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Slayer,

איך אני בודק את הטמפ' של המעבד\דברים אחרים במחשב שלי? יש לי לוח אם ASUS A7M זה למעבדי AMD, אם צריך עוד פרטים תגידו ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SlimShady_1,

אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by ragee,

אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by iveco,

יש לי מעבד E6600 הוא צורך 65W שזה לא קצת והקירור של אינטל משאיר את המעבד על 20-25 מעלות בביוס , המאוורר שקט ושמתי לפניו מאוורר AC ALPINE פשוט והמעבד הגיע ל 35 מעלות , לא הבנתי מה רע בקירור של אינטל ? למה כותבים שהוא כל כך גרוע ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by EpoXi,

שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. שלום מעניין אותי לדעת אם יש קירור אויר יותר טוב ממנו לי כרגע יש את ה STAR ICE והוא בסדר, אמרו לי שההביג טייפון יותר טוב, אוקיי בסדר, אבל כמה כבר הוא יכול לשפר? 5 מעלות? זה לא רציני.. האם יש משהו באמת טוב שיכול להוריד את הטמפ' ל 30+-?

• 71 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by K0sTa,

למה צריך להוריד HTT כשמעלים FBS ? ומה זה HTT בכלל ? '

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

אם אני משאיר את המדבקה של המספר הסידורי של המעבד על המעבד האם המעבד יתחמם יותר כשאני יעשה לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה כדאי לי לעשות אוברקלוק כשהמדבקה נמצאת על המעבד?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by orengreen,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, וכמה חבר'ה פה אמרו לי שממש כדאי לי לעשות OC (אף פעם לא עשיתי). קראתי בנושא וזו שאלתי: יש לי מארז ANTEC 300, שיש לו שני מאווררים מעולים שממוקמים ממש קרוב לאיפוא שהמעבד יושב. האם אני צריך רק היטסינק או היטסינק+מאוורר למעבד? האם היטסינק+מאוורר למעבד יפריע לפעולת המאווררים של המארז? כמו כן, אשמח להמלצות (אני רוכש מ-newegg.ca). תודה!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by C991Now,

האנטק עולה 120 ש"ח. והטרמלטייק עולה 61. איזה מהם עדיף?

21. יש לי בצד המארז שני מאווררים 80 מ"מ שמכניסים אוויר ואחד מלמעלה 80 מ"מ מוצא אוויר ואחד 80 מ"מ מתחת לכרטיס המסך שדוחף עליו אוויר חוץ ממאוורר המעבד ומאוורר הספק . עכשיו אני מתכנן לשים מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד 80 מ"מ מאחורה שמוצא אוויר < השאלה היא מה עדיף לקנות שני מאווררים 80 מ"מ כדי לשים אחד מקדימה ואחד מאחורה או להחליף את שני המאווררים שבצד במאוורר 120 מ"מ ולשים אותם אחד מקדימה ואחד מאחורה ? מי דוחף יותר אוויר שני מאווררים 80 מ"מ או מאוורר אחד 120 מ"מ ? ??? תודה לכם על הקריאה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by urich,

יש לי פרויקט קטן שאני מחבר שתיי מאוררים תחת מולקס אחד ומעביר בין מצב v12 7v 5v וכבוי (תחת מפסק אחד מי שרוצה לראות איך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163830.0 התכנון הוא שלי). בכל מקרה השאלה היא האם בעבודה לא תחת עומס (סרטים והורדות בלילה) המערכת שלי תעבוד בלי שני מאורריי 120 מ"מ פועלים מארז -compucase hec ci-6a19 300w!! Amd athlon 64 3200+ xfx geforce 6600gt wd 160gb sata מאורר למעבד Tr2 אין אוברקלוק בכלל. המאורר של המעבד מושך אוויר מתעלה עם כניסה בצד המארז (גם אני בניתי). זה מספיק או שאני יגרום נזק למחשב?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by Amit_Alcobi,

עלתה בראשי מחשבה שכזאת... אולי במקום למצוא דרכים להשתיק את המחשב (העלתי נושא לא מזמן בפורום זה) אוציא את המחשב מהחדר... החלון של החדר שלי משקיף על מרפסת קטנה שלנו, חשבתי לקדוח בקיר להעביר כבלים רלוונתים לעמדת העבודה ואת המחשב אצמו להציב במרפסת. ברור שחשבתי על תיבה שבתוכה אני אשים את המחשב כדי שלא יירטב, אבל השאלה שלי באצם היא האם אין בעיה אחרת חוץ מגשם שיכולה לפגוע במחשב....

• 15 תגובות
    • 862 צפיות
  25. אני צריך להחליף את הפדים התרמיים על הזיכרון של הGPU שלי ואני צריך פדים בעובי של 2מ"מ ו3מ"מ אבל לא מצליח למצוא בארץ כלום, למישהו יש מושג אם יש חנויות אלקטרוניקה או משהו שמחזיקות כאלו?

דיונים חדשים בפורומים