עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rikimaru,

אז כמו שאתם רואים בחתימה/מפרט זה המפרט שאיתו אני מנסה לעשות OC, לוח האם ABIT מגיע עם תוכנה מיועדת ל-OC שנקראת UGURU הבעיה היא כשאני מנסה לעשות OC איתה אני בקושי ואני מדגיש את הבקושי ל-2.6 כי כל דבר אחר לא יציב מאחר והמערכת פשוט ניתקעת, אני יודע שמומלץ לעשות OC מהביוס אבל גם כאן אותם התסמינים ופה זה יותר מעצבן כי אז המערכת אפילו לא מגיע ל-POST ואני צריך לאפס את הביוס, אני יודע שאין לי זכרונות משהו אבל עד כדי כך שאפילו ל-3.5 אני לא יכול להגיע.. ד"א המעבד מגיע לטמפ' של 45-47 לפי EVERST תקין?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה אני רוצה לעשות OC למעבד שלי המעבד הוא INTEL P4 NORTHWOOD 1.6 GHZ. אז השאלה שלי האם אני יכול לעשות לו OC?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shibby15,

שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by lidani69,

התקנתי אתמול 9500 ומרחתי את המשחה STG1 של ZALMAN. במצב IDLE המעבד רץ על 36-39 מעלות ובבדיקה בSP2004 שהורדתי מHWZONE (בהרצת שני עותקים של התוכנה במקביל) ב100% מעבד הטמפרטורה מגיעה ל58-59. זה סביר? הבדיקה שאני עשיתי הייתה למשך 10 דקות רצופות. לפי מה שהבנתי זה אמור לרדת עוד קצת... דרך אגב באותם נתונים בדיוק הגעתי לאותם טמפרטורות בOC של 30% בפרופיל ערוך מראש בBIOS(מהירות שעון - 3910). רק שאחרי 9 דקות בערך המחשב עשה לי ריסטרט לבד אז אני מניח שטמפ' המעבד הגיעה ל60 מעלות. לסיכום כי נראה לי שסיבכתי אותכם קצת - כמה מעלות אמור להגיע המעבד הזה מקס' ולכמה אתם מעריכים שניתן להגיע עם הקירור הזה? כי אני בעיקרון מרחתי שיכבה דקה של משחה על המעבד כך שתכסה כמעט את כולו מלבד מרחק של 3-4 מילי…

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  5. Started by JHONLEV,

המוצר הזה עוזר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5005 זה אמור לבלום רעשים

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by VailSide,

שלום, אני חדש בתחום של ה אוברקלוק ורציתי לדעת במה זה כרוך? למשל אני עושה אוברקלוק לחלק מסויים יש סיכוי שהחלק ישרף / יהרס? האם OC מכל סוג שהוא מקצר את חיי הרכיב? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? אם כן במה זה תלוי? סוגי מוליכים, קאבלים וחלקים אלקטרונים או תוכנה או שניהם כאחד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. קבלתי את המחשב החדש שלי אני רוצה לקנות גוף קירור הכי טוב שיש למעבד שלי בשביל OC תקציב ללא הגבלה קירור אויר כיי טוב וגם עשיתי היום OC למעבד השתמשתי בתוכנה של הלוח הגעתי למהירות מעבד 2.7 ובזה הפסקתי כי לא רצתי לקחת סיכון אם הקירור שבא אם המעבד ועוד דבר האם יש תוכנה שאני יכול לעשות OC לכרטיס מסך

• 14 תגובות
    • 675 צפיות
  8. המעבד שלי נמצא על תדר 3600MHz במתח 1.45. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=148934 עידכנתי ביוס, החלפתי משחה, והכי חשוב עם עם נינג'ה ועליו טנדרבלייד ב100% מהירות,2000RPM שאני מבצע את הבדיקה בTAT הטמפ' עולות ל70 והמחשב נופל. כל בדיקה אחרת בכל תוכנה אפשרית הoc יציב ! דרך אגב, בדיקת טמפ' דרך תוכנה שלישית Everest, טמפ' המעבד כמו בSpeed Fan. כנ"ל גם בAi Booster. אז איך זה שיש הבדלים כאלה משמעותיים בטמפ' ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by navk2,

ניקיתי אותם לגמרי שניהם מצוחצחים להפליא ועדיין רועשים בצורה לא רגילה ! כבר ממש נימעס מה- 600X אני רוצה כבר להחליף לו מאוור,איפה אפשר להשיג ואיפה הכי זול (עד 80 שקל) ומומלץ ? ולגבי ה- TNT2 לא כזה בא לי להוציא עליו כסף (אפילו לא 1.99) אפשר איכשהו לתקן תמאוורר??? ...

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by THE FOX,

http://www.vr-zone.com/?i=4409&s=16 אין ממש תוצאות באתר של AMD לאחר חיפוש קצר... אז מאיפה משיגים את התוכנה הזו? לינק?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by XTTX,

שלום חברים - אני כבר כמה זמן משווה פה בפורום ובאתרים אחרים בין ה-INFINITY ל-TUNIQ והדעה הרווחת היא שהם קרורי האוויר הטובים ביותר היום כשל-TUNIQ יתרון קל בביצועים. ואז נתקלתי בבקורת הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html ב-XBITLABS ולא ב"אתר המחשבים השכונתי של חיים אפללו" - אתר רציני ומהימן. מה אומרים - ה-BT באמת עולה על כולם???

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות את הקירור יחד עם המחשב החדש שאני מתכוון לקנות. השאלה היא האם מומלץ לקנות גם משחה טרמית טובה, או שהקירור מגיע עם משחה טרמית ברמה גבוהה?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by moshe20,

המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה על טמפ של 68-72 מעלות בדקתי בשלוש תוכנות +ביוס נגעתי בסינק והוא לא חם מה יכול להיות הבעיה אני קונה מאוורר חדש אבל יש מצב זה בעיה במעבד או בספק כי כרגע יש לי ספק גינרי

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  14. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by Skippy,

יש לי כרטיס מסך Pci-e asus eax800 (raedon x800) xt platinum edition המאוורר שלו נשמע כמו מכסחת דשא במקרה הטוב, פירקתי אותו, ניקיתי לגמרי מאבק, שימנתי את הציר פעמיים, עדיין עושה את אותו רעש. אם אפשר המלצה לתוכנה שמאפשרת לי לראות את הטמפרטורה שלו ואולי לשלוט על הסיבובי מאוורר או הצעה לפתרון נוסף... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by EagleX,

היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שתי התוכנות שאני מכיר הן: 1. Prime95 בגירסה 24.14 2. S&M בגירסה 1.8.2b האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16162 משהו נראה לי חשוד, בשאר המקומות המערכת הזאת לא יורדת מתג מחיר של 1400 שקל!

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  20. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp תודה! זה עולה 260 ככה והדגם של זה VX עולה איזה 280 אז כדאי לי את זה?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  21. Started by wally13,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by Shane McMahon,

היי! יש לי את המשחה טרמית שלי לפחות חצי שנה או שנתיים ואני רוצה לשים חדשה .. במדריך באתר כתוב להשתמש באלכוהול 70% ולנגב עם צמר גפן את המשחה הישנה , רציתי לדעת מה קורה אם החומר נוגע בצד של הליבה..(לא על הפינים..) האם המעבד מתקלקל ? ואם האלכוהול נגע בטעות בפינים אז הלך המעבד?או שמחכים שהוא יתייבש?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by Etus,

אני רוצה לעשות OC למחשב שלי. יש בביוס שלי אפשרות לשנות את מהירות המחשב, או לחלופין, את המכפלות. ניסיתי לשנות את המהירות, אבל המחשב עדיין מזהה את המעבד כ- 800MHz. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by Shane McMahon,

היי מעלות המעבד שלי בד"כ בעבודה רגילה(לא משחקים וכו'..) עומדת על 45-50 מעלות... יש לי מעבד 478 פנטיום 4 3.0HGZ , הייתי רוצה לדעת אם המעלות סבירות למעבד או לא ? כדי שאדע אם לקנות קירור מים או לא . תודה!

25. שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים