עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by xcalibur,

יש לי את הבורד הזה: XFX 780I ואיתו מגיע המאוורר המעפן הזה: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2008/04/04/plata/inbox6.jpg עד כמה שיצא לי להבין אני יכול להחליף אותו בכל מאוורר 60MM שיש היום בשוק מישהו ממליץ על משהו ספציפי? תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by lspmaster,

אני צריך מאוורר120 שקט אבל חזק למארז שלי כסף זה לא ממש בעיה אבל לא להגזים...עד 500 ש"ח וחשוב שהוא יעבוד ב-12 וואט מאוורר שעובד על 5 זה לא חוכמה הוא בטוח יהיה שקט אבל לא יעשה את העבודה שלו נ.ב. יש מאווררים ששמים אותם בPCI - זה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Swed,

קיבלתי את שני אלה. שבוע הבא אני יתקין אותם ויעדכן בתמונות. ושאלה אחת שאני עד עכשיו לא הגעתי לתשובה.. מה יותר טוב מבחינת קירור באיזה משחה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ? MX-2 Or AS 5 ? אני עד עכשיו לא מבין !?!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by zurkin1232,

אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by iCe_bLaSt,

366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Sake,

טוב אז רציתי הסבר בבקשה 1.מה זה Fan Control http://www.pchardware.co.il/docs/pi1502359760.htm איך מחברים את זה ולאן ו מה זה בכלל 2.למה משמש הPanels http://www.pchardware.co.il/docs/pi158021006.htm תודה!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Pro modder,

היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  8. יש לי SLOT 1 מישהו יכול להביא לי אתר או חנות שמוכרים היטסינק בשבילו!!! אני לא מוצא!!! :( :(

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. מצאתי פרויקט מודינג מדהים באיזה אתר בחו"ל, הם לקחו מארז Chieftec Full Tower עשו לו צביעה, צבעו כל חלק כולל הספק כוח, שמו מסך LCD, בנו מערכת קירור מים {המיכל מדהים}, פתחו חלון ענק בדלת בעזרת הדרמל, טוב חבל שאני מספר לכם הכל, הנה הקישור: {מדהים, אני רוצה גם} פרויקט על 20 עמודים הנה כמה תמונות למי שאין זמן לראות את כל הפרויקט: ======= מישהו יודע היכן בארץ ניתן לקנות את ה-Dermel המקורי?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by oshrinuri,

איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Black_dregon,

איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by VooDoo3,

היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  13. כמו שאתם רואים יש לי 930D ואני לא עובר ת210 באס.... WTFFFF כשאני מנסה להעלות הוינדוס קורס (לפני הכנסת סיסמא ליוזר) והבעיה השניה שלי אני הפעלתי פעמים עכשיו את S&M בפעם הראשונה אחרי שעה+- ,כשחזרתי למחשב היתה לי הודעה שהבדיקה הופסקה עקב זה שהמעבד הגיע ל84 מעלות... (זה לא הסתדר עד אחרי שעשיתי ריסטרט) בפעם השניה הרצתי תבדיקה וקפצתי לראות כל איזה 5 דקום מה קורה זה היה על 39 מעלות מקסימום בFULL LOAD ופתאום אחרי שעה וחצי זה עשה לי ריסטרט (ואני ראיתי שניה דקה לפני שזה היה על 39 מעלות) חשוב לציין שאני עשיתי רק תבדיקה FPU בLOOP לא שהוא הגיע לLOOP השני אבל לא משנה

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by roadrunner,

קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. קירור BIG TYPHOON ספק ליברטי 400

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by mor_anter,

מה אתם אומרים תוצאה מכובדת בשביל המפרט שלי הכל בסטוק חוץ מאובר לכרטיס מסך (תראו במפרט שלי פרטים על המחשב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by Svartberg,

אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by MLTK,

יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by wewe1,

לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by zoharbe,

אוקיי.. אז יש לי 3 מאווררים שאני לא צריך מהמחשב הקודם שלי.. 2 של 80 מ"מ. ו1 של 40 מ"מ. הלוח אם שלי הוא MSI G41M4-F http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130242 הבעיה היחידה שקיימת אצלי,היא.. איפה החיבורים של החשמל של המאווררים על גבי הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by The_Byter,

Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc

• 6 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים