אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
פעם ראשונה שאני רואה. סופסוף אפשר לדעת איזה משחה הכי טובה http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup.html
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למאוורר חדש לספק כח ג'נרי של אחי... בעקבות הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371252.0 אני חושב שזה 80MM מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי את המדריך הזה שמצאתי : Overclocking cpu Q6600 2.4 to 3.0GHZ - NEW High Quality Guide! שהוא נראה ממש קל ופשוט.. המערכת שלי זהה פחות או יותר (q6600, 8800gt, p35-ds3l,bigtyphoon) האם ההגדרות שהוא שם יתאימו גם לי? או שבכלל המדריך הזה רק חלקי ויש יותר תהליכים ממה שהוא עשה ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אם אני לא מתכנן OC, כדאי לי לקחת מעבד עם קירור סטוק או קירור בנפרד? המעבד הוא- Q9550 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 והקירורים שהציעו לי- Scythe Zipang http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=252 172 ש"ח Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 151 ש"ח תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מחר קונה מעבד E8500. נזכרתי שיש דבר שנקרא סטפינג והתחלתי להסתכל קצת..שמתי לב שהסטפינג שיש כיום הוא C0. כאשר אינטל עומדים להוציא E0 ? אני צודק ? הבנתי שה-E0 אמור להיות קצת יותר טוב, קריר ובעל פוטנציאל גבוה יותר ל-OC של בערך 200 MHZ באותו מתח/טמפ'. האם למישהו יש מידע מתי אמור לצאת הסטפינג הזה, והאם אני אכן צודק בנתונים שרשמתי? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפי הסטיקי אסור לי לעבור את ה-85 מעלות... תראו מה יש לי לפי התמונה: אני צריך להיות מודאג?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מבצע אוברקלוקינג - כרגע יציב ביותר על 3.8Ghz עם Q9550 על GA-EP45-UD3P (שמתגלה כלוח יציב ואיכותי ביותר) , כאשר על המעבד יש גוף קירור AC FREEZER 7 PRO ... במאמץ הטמפרטורות שלי סביב ה60-62 עם פיקים ל 64 מעלות (צלזיוס) היות ואני שואף להביא אותו ל4GHZ ושם לקבע אותו כתדר עבודה שלי... תהיתי עד כמה משתלם לי להשקיע בקירור יותר מסיבי...של Thermalright או OCZ... בכל אופן עד כמה אם בכלל צפוי להיות קיצוץ במעלות במאמץ ? אני מדבר סדר גודל... לא משהו ספציפי... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
בהמשך לנושא הזה. הגעתי ל-2.5GHz והצ'יפסט אכן מתחמם מאד ובבדיקה האחרונה הוא הגיע לכ-52 מעלות. החלטתי לקנות כמה אמצעי קירור זולים ושקטים לכל המחשב. לכרטיס המסך אני כבר נעול על Accelero וכל מה שנשאר הם המעבד והצ'יפסט של לוח האם. אשמח אם תוכלו להרכיב לי רכיבים עד 500 ש"ח(מובן שכמה שפחות, יותר טוב) ללא חריגות. הדרישות שלי הן קירור אקטיבי לצ'יפסט, משהו למעבד ואולי גם מאוורר 9 מ"מ לצד המארז ו-Arctic Silver 5 אם יכנס לתקציב. כרגע יש לי מאוורר 8 מ"מ שהוצאתי מתוך ספק ישן המודבק על הדלת בעזרת נייר דבק - לא בצורה חובבנית, אבל 9 מ"מ יספק ביצועים טובים יותר בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני יודע שעל הקטודה שלי (הנאון הארוך) אני לא מסוגל להסתכל ישר בעיניים כי זה מסנוור אז איך אפשר להסתכל על הקטודה העגולה שיש על המאורר ?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עכשיו בדקתי ב-TAT עומס 100% על ליבה 1, והטמפרטורה קפצה ל-71 מעלות לאותה ליבה, אבל לא כתוב טמפרטורה של המעבד ומשום מה המעבד שלי מזוהה כ-Pentium M ??? וכאשר המעבד לא בעומס בכלל, הטמפרטורה על 66-65 מעלות... המערכת שלי היא- 6600Q NO OC Stock cooling Gigabyte P35-DS3 Gigabyte Triton בדקתי עכשיו בביוס, והטמפרטורה היא 42 מעלות לכל המעבד (מנוחה כמובן), איך דבר כזה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי PII 667MHZ בדקתי בביוס והטמפ' של המעבד היא: 43C-45C ושל המערכת 33C פלוס מינוס. הטמפ' גבוהות מידי ? מה כדאי לעשות בנידון ?, שמתי לב שעל המאורר שעל ההיטסניק יש הרבה אבק, האם ניקיון שלו יעזור במשהו ? והאם טמפ' גבוהות יכולות לגרום למחשב לעבוד באיטיות ?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שאלה נובית אבל אני לא מצליח לברר איך משתמשים בתוכנה הזאת מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כרגע אני "מחפש" קירור למעבד כאילו אני די סגור אבל אחרי בירור נוסף (כרגיל) קצת נכנסתי לבלבול ולא מבין את הנתונים שהAC מביא לנו. המעבד שאני רוצה לקרר זה Intel® Pentium® 4 Processors 511 CPU Speed: 2800 GHz Bus/Core Ratio: 21.0 Bus Speed: 533 MHz L2 Cache Size: 1 MB Manufacturing Technology:90 nm Package Type: LGA 775 Thermal Design Power: 84W Thermal Specification: 67.7°C כנראה שגם אחרי החלפה לא יהיה OC לפחות ממש לא רציני. הטמפ' המקסימלית שמגיע המעבד כרגע זה 63C והבעיה שהוא רועש אז אני רוצה להרגיע אותו :-). לתכלס חשבתי ללכת על הALPHINE 7 או על הALPHINE 7 PRO לא ממש מבין איך הPRO יכול להיות יותר קטן ממנו כל משקל ב200G ולהביא ביצועים יותר טובים. אבל זה התמונות …
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר 1. עוצמה מלאה. 2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control 3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'. יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבד א. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??. ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p03…
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-