אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הבעיה בכותרת. פשוט מאוד אני נכנס לתוכנה ולא קופצת ההודעה של זיהוי כרטיס מסך, אין לי קלוקים, אי אפשר למצוא מקס' של הקלוקים, בקיצור משהו מוזר כאן. רעיונות? מישהו שמע על הבעיה? דרייבר: 6.10, הכי חדש לכרטיס הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
האלן אני צריך מערכת קרור לסקוט 775 מעבד פנטיום d 2.66 עד 400 עם חריגה לא משמעותית חשוב לי נוראה(עם זה בכלל אפשרי)שהמעבד לא יעלה מעל 30 מעלות (במנוחה) עם אפשר קישור יעזור מאוד ,תודה
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה הייתי רוצה לשלוט במאווררי המארז מאחר והם נורא איטיים 460 - 1020 סיבובים אני מנתר זאת עם UGURU ושם ניראה שהם כל הזמן משתנים ואינם קבועים דבר שהוא לא טוב לי, הייתי רוצה המלצה על תוכנה שתוכל לשלוט בהם. הערה ב- ARURORA 570 המאווררים אינם מופרדים אלא כולם מחוברים לאותו המחבר (3 פינים) ולכן אני רואה את שינויי המהירות בצורה כזו.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
טוב אז התפנה לי קצת זמן רתמתי את אחי למשימה ועשינו שני מודים ללוח שלי הראשון הוא וולט דרופ שמטפל בסטית המתחים הבעייתית בלוח הזה והשני הוא וי קור שנותן תוספת מתח מעבר למה שיש בביוס שניהם נבדקו והם עובדים מצויין אבל את תוצאות האוברקלוק תקבלו במועד מאוחר יותר בינתיים כמה תמונות כמו שאתם רואים בניתי כרטיס קטן שיתפוס את שני הטרימרים לצערי התיכנון היה מעט לקוי ולכן אחד מהם לא יושב טוב (יתוקן בהמשך) הוולט דרופ עובד מצויין ואין סטיה בין המתח שבוחרים בביוס לבין המתח שמקבלים המוד השני נותן מתח בערך עד 2 וולט במקום 1.7 בביוס
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטון נחמד של TOMSHARDWARE, שימו לב שהמעבדים של AMD נשרפים ושל אינטל לא, זה גם נכון למעבדים של היום?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או איך שאומרים את זה,אני יודע שכשהמעבד בעומס ,הוא מוריד כוח ועובד בפרקים,אבל איך בדיוק זה עוזר?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כמעט בכול פעם שאני מפעיל את המחשב שלי יש לי רעש מאחד המאווררים לפרק זמן של כמה דקות. ניקיתי את המחשב אם אוויר דחוס אך ללא הועיל. כיצד אני יוכל לדעת איזה מאוורר הוא זה שעושה לי את הרעש? פתחתי את המארז אך אי אפשר לדעת באיזה מאוורר מדובר.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
על מהירות מאורר מינמאלית הוא חרישי לגמרי? :-\ האם הוא באמת הקירור אוויר מספר 1 בעולם? מתכנן לשדרג לאחד כזה, מה שחשוב לי שהוא יתאים לדורות הבאים של המעבדים.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת בידוד רעשים וזרימת אוויר? מה נתוני המאורר המסופק? והאם הוא חרישי ב 5V? מה תמליצו לשדרג? בכדיי להשיג שקט מקסימאלי.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין) בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם של אסוס a8n-e ,השאלה שלי אים יש איזה עידכון ביוס פרוץ שיוכל לאפשר לי לעלות מתחים מעל ל1.55v ? אים יש מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה העניינים חבר'ה ? ברשותי החלקים הבאים : VENICE E3 3200+ עם קירור 9500 של זלמן. DFI LANPARTY ULTRA D גרסת ה A00 OCZ PC4000 XTC 2GB X800GT OCZ PowerStream 520W עכשיו הבעיה היא שהמעבד לא רוצה לעבור את ה 2500 עם מתחים נורמלים וגם הזיכרון לא מרשים אותי אפילו עם מתח גבוה. אני חושב שכנראה הבעיה היא בביוס. הביוס של הלוח הוא מקורי ולא משופצר. מה שאני צריך זה המלצה לאיזה ביוס טוב ופרוץ שאני אוכל להתקין וליראות איך אני ממשיך משם. שימו לב שהגרסה של הלוח היא A00 . אם יש עוד איזה הצעות לשיפור ה OC אשמח לשמוע, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1)שלום אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי ראו לפי מפרט מחשב בצד ימין. אבל אני לא יודע איך עושים אוברקלוק. האם יש פה איפה שהוא מדריך לאוברקלוק? יש לי GURU זה לאוברקלוק או משהוא כזה אולימישהוא יודע איך עושים שם? 2) האם כדאי לי להחליף לוח אם? ומה אתם מציעים אם כן 3) בישביל האוברקלוק שאני יעשה איזה אמצעי קירור אתם ממליצים לי (בבקשה מKSP) אני חושב אל אמצעי קירו אל אלה: Thermaltake BIG Typhoon 4 In 1? למעבד ולכרטיס...:Zalman VF700-AlCu? האם זה טוב?? האם זה מספיק מקרר לאוברקלוק שאני יעשה ומה אתם ממליצים.. בתודה יאן. בבקשה לעזור
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
-
מעבד : P4 Willamette S478 1.7GHZ - מעלות 32-35~ לוח אם : Intel Maryville D850MV - מעלות 34~ דיסק קשיח : 23 מעלות (MAXTOR) של הכרטיס מסך אין לי. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני די חדש בתחום, אז אל תרדו עליי אבל המחשב שלי פשוט מתחנן לאוברקלוק, אז החלטתי לנסות. המפרט שלי: Intel E6600 Asus P5B Deluxe 2GB 800 Twinmos Big Typhoon 7600GT אני לא רוצה להגיע לתוצאות מטורפות, קצת להמהיר אותו לראות איך זה. האם מישהו יכול להסביר לי את כול התהליך ? איך לעשות מהביוס, במה זה כרוך... איך מעלים תדר וגם מתח ? איך יודעים כמה להעלות, תוכנות מומלצות... תודה לכול מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אחרי עיון רב בפורום (במיוחד פורום אוברקלוקינג) נתקלתי כמה פעמים באנשים שטוענים שכשעושים אוברקלוק חשוב מאוד שהיחס בין המעבד לזכרון ישאר 1:1 (או משהו בסגנון...). אשמח עם מישהו יסביר, יפרט ויבהיר לי על מה מדובר. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו מהפורום ניסה זאת? :-\ ישנם מדריכים המסבירים זאת? המעבד הוא בסוקט 939..כיצד להימנע משבירת רגליי מעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-