עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי שאלה קטנה עושה כרגע OC למשחב של אחי מעבד Q6600 B3 לוח ASUS P5N-E SLI זיכרון 2X2GB G.SKILL 800MHZ HK קירור NINJA הענק הזה לפני יותר משנה שקניתי את זה בחרתי בחלקים לOC(חוץ מלוח אף כי לא היה משהו אחר במלאי) מה המתח שצריך כדי להריץ בסבבה על 3GHZ מכפלה 9 באס 333MHZ? הזיכרונות לא מגבילים אותי ואני מישתמש במחלקים תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by xbx,

משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by ohmega,

תגידו, למה core speed על 2800mhz ? לא צריך להיות על 3000mhz ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אוקיי זאת הרשימה , C/FAN CPU CM SPHERE SILENT L775/AM2/S754 BLACK , C/FAN CPU CM HYPER 212 P4/K8 , C/FAN CPU CM V8 LGA775/AM2+/940 , C/FAN CPU CM HYPER Z600 L775/AM2+/940 , C/FAN CM HYPER-6+ P4/K8 , C/FAN CM HYPER-TX2 LGA775 AM2/F1207 22dBA , C/FAN CM MARS SILENT K8/P4 , C/FAN CM ECLIPSE SILENT K8/P4 אין בעיה של תקציב מתוכנן OC קיצוני אחרי שאקבל זכרונות ולוח אם חדשים אממ CM זה הכי טוב שיש לחבר שלי אני מקבל את זה ממנו בהנחה ואני מעדיף לקנות ממנו אז לא משנה כמה זה עולה מה שהכי טוב ביניהם OC הכי רחוק שאפשר ד"א אולי לא להתפקשר ולקחת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME? אין לו אותו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by roadrunner,

קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. מה המהירות שעון של G-force 2 MX400 גם 64MB וגם 32MB

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. קניתי את הביג טייפון, הוא מורכב והכל, יש לי מעבד 800 מגהרץ. לוח תומך 1333 שקניתי לא מזמן, ללא קשר לאוברקלוק. אני מעלה את הבאס של המעבד ל1333 והמחשב עולה אבל הזכרונות שלי (גם הם חדשים 800 מגהרץ), לא עובדים בכלל על 800, ניסיתי לקבוע אותם ידנית על 800 וזה לא עוזר, כי אז המחשב לא עולה וגם אם הוא עולה האוברקלוק מספק מאד אבל לא יציב בכלל ומהחשב כל שנייה נתקע, אני לא יודע גם איך בודקים יציבות, אני פשוט יודע שאם המחשב עלה ב1333 על 800 אז זה ממש מבאס כי סוףסוף אני יכול לעבוד במלוא הכח אבל אין יציבות בגרוש. מה שכן אני יכול להפעיל אותו על חצי נגיד על 400 בביוס שם ואז הזכרונות עובדים על 200 מגהרץ, אין לי מושג למה, כי בביוס אני שם על 400. יש לי רק את התוכנה הזאת cpuz שראיתי שאומרי…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  8. תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר? תודה לוח אם: intel frostburg dg33fbc מעבד :intel core 2 dou e6550

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by iakovl,

טוב אחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה) הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שלי ובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500 מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקר נתחיל בעבודת הקודש!!! LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRROR נעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5 שאלה אחת עם הHR5 בא מזרק של חומר טרמי ביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by BlackSeed22,

שלום לכולם. המערכת שלי: Intel C2D E8500 3.16ghz 1333mhz fsb Gigabyte GA-EP45C-DS3 1600mhz OCZ 1600mhz 4gb (2*2gb) cl 7 Gigabyte ATI 4850HD 512 mb Spire ATX 550WAT NZXT Tempest 1)ברגע זה למעבד יש את קירור הסטוק. אני רוצה לבצע OC למעבד עד למינימום של 3800 (ומקסימום של 4200 אם אפשרי). איזה קירור לדעתכם הכי מתאים עאד לתקציב של 250-300 ש"ח. כמובן שאפשר גם פחות 2)דבר נוסף: עכשיו המעבד שלי על 400bus *8 כלומר 3200mhz וה SPD שלי הוא על 4 כלומר 4*400 זה 1600 תדר זכרונות. השאלה שלי אם יש אפשרות להעלות את הSPD מעל 4 כדי להוריד את הFSB ולהעלות את המכפלה ל9.5 ועדיין לא לפגוע בתדר הגבוה של הזכרונות (UnderClock). המעבד מגיע במקום על 333*9.5 כלומר 3.16ghz אבל ככה אני יכול לה…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Evil_Mind,

שלום לכולם... יש לי שאלה\בעיה, תגידרו איך שבא לכם... הקירור שיש לי הוא הDP-101 על מעבד 2100+ והטמפ' הממוצעת היא בערך 50 מעלות! זה נראה לי יחסית די הרבה לא? טמפ' המארז היא בערך 30... בהתחלה השתמשתי בגריז טרמי שבא עם הDP אבל לפני כמה זמן החלפתי אותו בננוטרמ בלו 2 ונראה לי שזה דווקא העלה את הטמפ'... מה דעתכם? , למישהו יש נסיון בעניין? או בכלל עם הDP-101 ? בהשראה מהדגם החדש אני רוצה לנסות לשים עליו מאוורר גם מצד שני...אבל אין שום אמצעים לתפוס אותו..אולי חוץ מלתקוע במארז איכשהו כך שיגיע אליו...שוב,רעיונות?... תודה!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by gabbay,

בהתחלה הזמנתי את ה MUSHKIN PC3500 אבל אמרו לי שהקוסיאיר 3200LL יותר טוב אז החלפתי מה נכון? אם אפשר להביא גם השואות

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by nadnad,

אוקיי, אני רוצה לעשות אוברקלוק, ידוע לי שישנו גם את נושא המתחים, אז תהיתי אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: מה שאני יודע על להעלות מתח זה: מעלים fsb כל פעם קצת, בודקים יציבות, ואם הטמפ' בסדר, מעלים טיפה טיפה מתח ומעלים עוד קצת fsb. כשמעלים מתח צריך לבדוק דרך תוכנה את הvoltages של כל השטויות (3 5 12) ולראות שהם לא חריגים במידה גבוהה (יותר מחצי(משהו כזה)). (אם טעיתי במשהו בבקשה תתקנו אותי...) השאלה היא: 1) האם יכול לקרות משהו לספק כוח שלי אחרי שאני מעלה את המתח (בממש קצת!) בזמן שאני הולך לבדוק אם המתחים השתגעו או לא? 2) מה אומר שמעלים FSB ויוצאים מהביוס ונשאר מסך שחור!(אם אני יעלה voltage אז יש סיכוי שזה יעלה? הווינדוס) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

שלום. יש לי כרטיס מסך ASUS X4850 וכמו שרובכם יודעים הקירור שלו רועש בצורה מחרידה. אני רוצא להחליף את הקירור ואין לי מוסג מה מתאים ומה לא, לכן פניתי אליכם. תקציב, משהו בסביבות ה 200 שקל.

17. Started by ras81,

שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  18. עם איזו תוכנה כדאי לי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי , מסוג GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE אני מקודם פתחתי אשכול וכתבתי שיש לי שם בעייה , והיא עד עכשיו לא הסתדרה שאני עושה OC אפילו חלש נתקעים המשחקים, ניסיתי את GTU, NVMAX יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by K0sTa,

אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by nadaviz,

מה הטמפרטורה שאסור בשום אופן לעבור? מה המתח המקסימלי שבטוח לשימוש 24/7?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by taotao,

שלום לכול חובבי הקירור אני צריך עצה פרקתי מאוורר מהספק הישן שלי סבבה עכשיו הורדתי שבלונות של גדלים שונים (60,80,92,120מ"מ) והוא לא מתאים לגודל של אף אחד מישהו יודע בדרך כלל איזה גודל הם? ועוד משהו יש לי את המארז מארז MIDI ATX 2432 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=CASE2432&Cat2Cat1ID=5377&Cat2ID=0&aff=zap וככה הוא נראה מצד שני יש לו שתי פתחים העליון העגול זה מין תעלה כזאת "אגזוז" למאוור שמכניס אויר למעבד http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSCOMMA400W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769&aff=Zap http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=3094 עכשיו יש לי מאוור אחד שמכניס אויר מקדימה אחרה הכפתור שמדליקים תמחשב ואחד מאחורה שמוציא אויר עכש…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אז ככה : זה הדבר העובד : התוכנה היחידה שעובדת עם גודל תצוגה כזה היא הjaLCD , ואני הפכתי אותה ולא מוצא איך להפעיל את השורה השנייה , והיא לא שומרת לי הגדרות ואיבדתי את הצפון בתוכנה הזאת . צריך קצת עזרה בשימוש בתוכנה . מישהו עובד איתה באופן שוטף ?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Fire_Trooper,

אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים