אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז בגדול אני לא ממש מבין בזה אבל אני יגיד את כל מה שאני כן יודדע ופשוט תגידו לי מה אתם חושבים ... חום: מעבד 33 בעבודה רצינית 36 כרטיס מסך 39 אחרי משחק של שלוש שעות . לוח אם 31 בכונן 27 ... המערכת : CPU Type TOLEDO DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer Video Adapter XFX NVIDIA GeForce 7800 GT (256 MB) זיכרון Module Name OCZ OCZ4001024PFDC- @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS)דואל בקיצור זו המערכת רציתי לדעת עד כמה OVER כדי לי לעשות אם זה בזיכרון או במעבד למרות שאני חושב שלעכשיו…
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני נזק.... סתם היה לי משעמם אז פתחתי את המחשב וסתם ככה כי בא לי הוצאתי את הגוף קרור של הצ'יפסט אמרתי לעצמי שלא יכול ליקרות כלום ויש לי משחה טרמית. טוב אז הוצאתי את הקרור של הצ'יפסט ואז יש שמה מדבקה כזאת בצורת מלבן כזה שמחברת בין בצ'יפסט ל גוף קרור. מה לעשות עכשיו ? להוציא את המדבקה ולשים משחה טרמית AS5 או להשאיר את זה ככה ?
-
- 13 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
והמעבד לא באוברקלוק תודה
-
- 18 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי מאוורר גלסיאלטק 120mm ואני צריך עזרה בהרכבתו. אף פעם עוד לא הרכבתי מאוורר- לאן בדיוק אני צריך לחבר את הכבלים? יש לי שני כבלים שיוצאים מהמאוורר, אחד לבן גדול (מקום ל 4 פינים אבל יש רק 2) ואחד חום קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני רוצה לעשות C@ למעבד שלי ואנני יודע איך לבצע אותו... אנני מתכוון להוסיף חלקים כולשיהם לקירור... בתודה מראש G.A.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם חברים ! יש לי את ה AR775 HEAT-PIPE קרוב ל3 שנים בערך והוא הפסיק לעבוד לפני איזה שנתיים בערך ומשום מה לא היה אכפת לי כל כך יש לי כרטיס מסך HD 4850 ובשביל שהמחשב לא יקרוס לי כל דקה העלתי את האחוז של המאוור של הכרטיס והרעש מבשל לי את המוח ! אז אני רוצה לגרום לקירור לעבוד ואין לי מושג איך לעשות את זה ... יש הצעות ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 ויש מקום במארז למעלה לעוד 2 מאווררים של 120 הבעיה היא שאין ממש מקום למאוורר רגיל רק ל-120 דק הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום מישהו מכיר חנות בצפון ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 200 ש"א אם זה נחוץ. מיועד לקרר E7400. לפני כן היה Arctic Freezer 7 LP. ששבק חיים לאחר שנה וחצי, המאורר מסתובב על מהירות נמוכה מאוד ונראה שמשהו מפריע לסיבוב שלו. לא מדובר באבק. ניקיתי את המאוורר בצורה יסודית והוא עדיין מסתובב לאט. (500RPM). לכן, אני מבקש המלצה לגוף קירור שיחליף אותו, אין צורך במשהו יקר או גדול מאוד, מכיוון שהמחשב לא הולך לעבור אוברקלוק. (אם כן, אז ממש קטן ולא משמעותי). כמו כן, אין לי אפשרות פיזית להרכיב גוף קירור גדול מכיוון שהמארז בו המחשב נמצא הוא ה Cm Elite 341. השקט חשוב, אך אין צורך שיהיה חרישי. (משהו כמו הפריזר 7 יהיה מצויין). יהיה נחמד אם הוא יגיע עם משחה טרמית מרוחה עליו. (אם לא, אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה). החנות שממנה ארכוש היא…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי את המדריך הזה שמצאתי : Overclocking cpu Q6600 2.4 to 3.0GHZ - NEW High Quality Guide! שהוא נראה ממש קל ופשוט.. המערכת שלי זהה פחות או יותר (q6600, 8800gt, p35-ds3l,bigtyphoon) האם ההגדרות שהוא שם יתאימו גם לי? או שבכלל המדריך הזה רק חלקי ויש יותר תהליכים ממה שהוא עשה ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, לאיזה כיוון לשים את המאוורר על הheatsnik של המעבד ? האם שיוציא אוויר על המעבד (ישאב אוויר מבחוץ) או שישאב מהheatsnik לבחוץ (כאילו שיאוורר את המארז)???? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לשדרג את הקירור של המעבד שלי ויש מבחר עצום אני כבר הרבה זמן לא התעדכנתי אשמח לשמוע הצעות ולקבל קצת הכוונה על מי יותר מתקדם היום ויותר טוב וכמובן השקט ביותר ! מסגרת ההשקעה באיזור 350 ש"ח +\- תודה !
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
יש לו חיבור על הלוח הקטן שלו שנראה בדיוק כמו חיבור של FLOPPY קיבלתי איתו כבל קצר קצר שמתחבר לשם, וממחיר לחיבור מולקס נעלם לי הכבל הזה, יקח לי שנה למצוא אותו אפשר לחבר לשם את החיבור של הFLOPPY ?! (הרי גם הוא 12V רואים שהוא מתחבר לכל ארבעת הכבלים מהמולקס..
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זו השאלה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה שמסומן בפסאדום זה הכבלים שם הספק ויש את הכבל הראשי שנותן מתח ללוח שהוא עודר מעל המעבד שלי ומעל ההיטסינק והמאורר שלו כדי להגיע לחריץ. איפה אני יכול להצמיד אותו אומה לעשות איתו ?!
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P. מעבד Intel - 3GHz. הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס). מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב. הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות. וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו. יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד. אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ? הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan: הצעות, מענות, טענות ושות'. [glow=blue,2,300]תודה.[/glow]
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-