עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by solaric,

קניתי 2500k + mugen 2 ועשיתי לו OC ל4.3, כרגע אני לא זקוק לכוח עיבוד שכזה לכן ביטלתי את הOC. עכשיו המארז שלי מרעיש נורא, אפילו עם אוזניות ניתן לשמוע חלק מהרעש, העניין זה שאני פותח אותו והכל מסתובב חלק ואין רעש של משהו דפוק, פשוט רעש עמום אך חזק ואני חושד שהוא יוצא מהmugen 2, הבנתי שבתפעול נכון הmugen 2 יכול להיות שקט במיוחד אז נכנסתי להגדרות בביוס (לוח אם p67 ud3 b3 של gigabyte) ושמתי בהגדרות על PWG ובהגדרות של המאוורר מעבד על silent שזה שינה את הערך שם ל1.0 במקום 1.7 בPWG. העניין זה שאני עדיין שומע את הרעש המציק, האם יכול להיות שזה המארז? יש לי lancool k56 שבאופן כללי אני מאוד מרוצה ממנו והוא בנוי טוב שומר על טמפרטורות נמוכות אבל הרעש באמת חזק מעבר לרמה של 7/10.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  2. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי קישור למדריך לבניית מקלט\שלט פשוט ? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by NaorSub,

מידת חום הרצויה למעבד AMD Athlon 64 3200+ ? נאור

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by HORADRiM,

שלום לכולם, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הדרך היחידה להפיק עוד ביצועים מזכרונות שהם מעל 400Mhz ב Dual DDR (לפנטיום 4 800Mhz FSB) היא ע"י Overclock ל FSB? 2. האם אני צריך זכרונות מיוחדים כדי שיעבדו במצב Dual DDR או שאני רק צריך לוח שיתמוך בזה? (ואם התשובה היא שצריך זכרונות מיוחדים - אז האם יש זכרונות כאלה מעל 400Mhz?)

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by itaysk,

בקשר למאווררים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Chura,

היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by dell,

שלום לכולם. אני חדש בתחום, יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורה וכול אחד אומרת משהוא אחר. מה נכון.? והעם הטמפרטורה של המחשב נורמלית..? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by roadrunner,

קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by X7-007,

אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. 1. כדאי לי לעשות אוברקלוק למחשב שלי ? מפרט: אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם אם של אינטל 815 כרטיס גרפי voodo 3000 ( בקרוב gf4 440 mx 64 ddr של ladetec ) כונן קשיח 20 ג"ב 2. עד כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד של אניטל 815 שהוא 800 מגה הרץ עד כמה אני יכול לעלות אותו כי שמעתי שלמעבדים של אינטל מ-פנטיום שלוש לא ניתן לעשות אוברקלוק כי שעון המעבד נעול להמהרה 3. מה הסיכונים לסכנה למעבד שלי 4. כמה מאווררים מומלץ לשים במארז להורדת הטמפרטורה 5. העים זה בטוח להשאר על אוברקלוק להרבה זמן 6. כמה זמן יכול לקחת לי לעשות אוברקלוק למעבד 7. מהי הצורה הנכונה ביותר לשים את המאוורים ומה הגודל של המאוורים המומלץ במארז 8. איך אני עכש…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. אמממ אז מה באמת יותר טוב אני הולך לקנות מחשב עם E6600 ואני רוצה לסגור איתו בסביבות ה3.5 ומעלה אז איזה קירור עדיף? ספק 460 של זלמן :s05:

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  13. בוקרטוב לכולם אני בונה HTPC על בסיס מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 והמפרט הבא: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך כנראה hd 0400/2600 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 המליצו לי על הקירור הבא: קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 מקריאה בפורום עושה רושם הוא קצת רועש ויש מומלצים ממנו. מצד שני המארז שלי דיי מצוצמם.. האם יש לי סיבה להשאר איתו או כדאי …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שלחתי אי-מייל לאפוקס ושאלתי אותם בקשר לבעיה של ה200 FSB, ושאי אפשר לאפס את הביוס. הנה התשובה: This problem was a long time ago when you upgrade to the last BIOS version than the problem is solved right away and it will never happen again. Probably your board already has a later BIOS version than the ones which caused this issue. Best Regards,

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by zahi74,

קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by RenTex,

טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by avivboker,

קניתי מעבד E6600 בעל תכונות אלו: 2400 מהירות מעבד FSB 1066 מטמון 4096 כמובן 64 ביט וליבה כפולה עכשיו שאלתי היא עד כמה אני כול להביא אותו באוברקלוק וכמה זה מסוכן או מסובך לעשות דבר כזה (אוברקלוק כי אף פעם לא עשיתי) כמה ידע או ניסיון צריך ליפני שעושים את זה ומה אם יש מה הנזק שניגרם למעבד לתווך הארוך אם בכלל?

18. Started by DuDsAn,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. דלת למארז+חלון שהם כבר מרכיבים,או שאני מביא להם את הדלת שלי והם שמים בה את החלון???

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by zoharbe,

אוקיי.. אז יש לי 3 מאווררים שאני לא צריך מהמחשב הקודם שלי.. 2 של 80 מ"מ. ו1 של 40 מ"מ. הלוח אם שלי הוא MSI G41M4-F http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813130242 הבעיה היחידה שקיימת אצלי,היא.. איפה החיבורים של החשמל של המאווררים על גבי הלוח אם?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by shahar12,

תגידו זה נורמלי שהלוח אם יעמוד על 50-52 מעלות במנוחה? צריך לקנות קירור לצ'יפסט או משהו? עוד דבר, מה זה AUX? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. ובכן , הורדתי RIVA TUNER והתחלתי להשתולל עם הכרטיס מסך , ASUS GE FORCE FX 5700LE , העלתי את מהירות הליבה והזכרונות קצת , ותהיתי אם תוכלו לתת לי תוכנות לבדיקת יציבות ? אני חושב האמת שאני הולך לשחק באיזה משחק בשעות הקרובות בשביל לעשות REALIFE STRESSTEST אבל תוכנה גם אני מניח תראה ארטיפקטים , מישהו יכול להמליץ על כזאת ?

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by 246810,

יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ לוח אם 945G של ASUS זיכרון 2*1024 של KINGSTON 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT ספק כוח EZCOOL 450 WATT אני חושב לעשות אוברקלוק בגלל הדרישות של המשחקים החדשים בעניין מהירות השעון של המעבד (דרך אגב אם אני לא אעשה אוברקלוק המעבד יגביל אותי במשחקים בעתיד? (שנה-שנה וחצי) האם אתם ממליצים לי לעשות אוברקלוק? אם כן עד לאיזה מהירות אני צריך? ובאיזה חנות אני יכול לעשות? (אני מעדיף באיבורי)

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by GGuyZ,

הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש עכשיו אני מעוניין בקירור מים ממש טוב וחזק, עכשיו לא איכפת לי אם זה ערכה קנויה ומוכנה!! או ערכה בחלקים שאני יבנה!! אני רוצה שזה יתן לי תוצאה כמה שיותר אפקטיבית!!! צריך המלצה על מערכת קירור!! וגם הסבר מה חשוב ומה פחות חשוב במערכת קירור מים!!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.