אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
בדקתי טסט של benchmark ב תוכנה ואחרי 11 טסטים היא נקעת למה זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי תכנונים להגיע 3.7 עם המעבד 2.6C שלי ויש לי גם נתונים טובים למשל 38 מעלות בערך בOC ל 3.4 עם מתח של 1.6 ועדיין לא קיבלתי את ה-TORNADO שלי ( (- אבללללל!! יש לי בעיה... שאני מעלה את המעבד שלי מעל 3.1 הכרטיס קול המובנה שלי לא עובד בדרך כלל והמעבד יוצא לי ממישחקים ומכל מני יישמוים... למשל אני מפעיל את 3DMARK2001 אחרי 10 שניות שהג'יפ האדום המעצבן הזה נוסע התוכנה פשוט יוצאת בלי שום התארה ולא אומרת כלום אחר כך..! אני ממש רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה!! זה לא קשור אבל המהירות ליבה שלי היא: 410 והזיכרונות: 350 הכרטיס ממש לא חם וזהו..... טוב תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
q9300 קירור - פריזר 7 Gigabyte ga-p35 d3sl Adata ddr 2 800 4g ram cl5 בינתיים הוא על אוברקלוק של 3ghz. כשאני מנסה להעלות את הfsb הוא עושה גם אוברקלוק לזכרונות וכנראה בגלל זה המערכת לא עולה. לתת מתח לזכרונות? למעבד? בקיצור, מה כדאי לעשות כדאי לסחוט את המיץ של המעבד? לגבי טמפרטורות - בסה"כ קריר מאוד, 30 מעלות במצב רגיל (כשחם מאוד בחדר..) במאמץ על 40-45 לא בדקתי במדוייק.. תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב קיצור הציוד ההיקפי לא מעניין. החשוב הוא השילוש אז ככה: Intel 2.6 800 + abit IC7 + Samsung 512 mb 3200 או AMD 2800+ BARTON + Epox 8RDA+ REV2.1 + OCZ 512MB 3200EL תודה רבה לעונים . אדם.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי לפי מה שאומרים שה CPU צריך להיות בהפרש של איזה 10 מעלות מהליבות עצמם שבודקים טמפ'. זה הגיוני שאצלי זה ההפך? צירפתי תמונה. תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב בכול מקרה זה הסיפור קניתי אחד חדש עכשיו חשבתי שזה יהיה פשוט לחבר בסוף כנראה שהסתבכתי אני צריך בנאדם שירכיב איתי את זה בטלפון או שמישהו יש מדריך הוא משהו בכול מקרה בבקשה אנשים תעזרו לי אם זה אם אתם מבינים תגיבו פה ותשלחו גם הודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
Okay, I benchmarked my computer after reaching (what I think) the best performance I could. PCmark 2002: CPU - 7099 Memory - 5925 HDD - 610 3Dmark 2001: 13043 3Dmark 2003: 1885 AquaMark 3: 18327 Athlon XP 2500+ @ 200x11 (it's not much but I'm not good at this so once i decide to reach really high results i'll cunsolt with you guys for the meanwhile, this is what I got) GeForce 4 Ti4200 128MB @ 300/560 Are those scores decent? could I get higher scores? share opinions, thanks in advanced.. P.S. opst your own scores
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המעבד A64 3200 שלי בכפול ליבה. (סוקט 939) אני אקנה את 4200X2 או 3800X2 אבל הם מגיעים בלי קירור ואני צריך לדעת האם הקירור סטוק שלי יחזיק את כפולי הליבה או שצריך לקנות קירור? במידה וצריך קירור חדש, האם מוכרים בארץ רק את הקירור המקורי של המעבדים האלה? (אני מאמין שהוא יהיה זול יותר מאיזה קירור מיוחד) תודה.
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי AN7,בארטון 2500 עם SP97 ומאוורר 92 של אנרמקס,2 זכרונות של מושקין 256M 3200. אני כרגע בבאס של 200,מכפלה 11 (המעבד שלי לא נעול),העלתי את המתח לצ'יפסטק ל-1.70,לזכרונות ל-2.70 ולמעבד ל-1.75. 1 עד כמה אני יכול לשחק עם המתחים ז"א עד לאיזה מתח שבו זה כבר מסוכן ומזיק (גם לזכרונות,גם לצ'יפסטק וגם למעבד) 2 מה עדיף או כדאי באס גבוה ומכפלה נמוכה או להפך 3 באיזה טמפ' כדאי לשמור את המעבד ב-OC שהמחשב במאמץ 4 יש כזו אפשרות בביוס יחס בין הבאס לזכרונות - על איזה לשים ומה זה נותן? (יש 5 5 ,6 5 וכו')
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb קירור כרטיס מסך:Arctic-Cooling Accelero X2 קירור מעבד:TUNIQ TOWER 120MM לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 שני יחידות של 1 ג'יגה הרדיסק:Seagate 320GB 16MB מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:Thermaltake 500W W0093RI העם אני יכול לעשות לו OC רציני או OC קטן?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 ואני רוצה להגיע יותר פשוט בלי ארטיפיקטים בכלל... אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר בעזרת תוכנה או משהו להעלות את הסל"ד של המאוורר של המעבד? לגבי המעבד יש לי AMD AM2 X2 4200+
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הנה התוצאות של השיפור ע"י קירור BT איך אני עולה יותר המערכת קורסת אחרי 160 FSB [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם, פרסמתי פה בעבר בנוגע לאוברקלוק שעשיתי למחשב החדש שלי. אז התוצאות שהשגתי עד עכשיו הן: cpu: 1800 @ 2178 @ 1.42v bus : 200 @ 242 memory: 242mhz @ 2.70v timings 3-3-3-8 t1 ה-HTT על 3 ומכפלת המעבד בדיפולט X9 ובכן, אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר, אבל כרגע בהגדרות הנוכחיות המחשב מחזיר שגיאות בprime מעל ל-242 באס. ב242 באס יציב לחלוטין. האם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי להוציא עוד קצת מהמחשב? אולי לשנות יחס זכרונות? המפרט בחתימה, תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ראיתי שיש כרטיסים שמקוררים אם צלעות קרור ולא עם מאוורר (כמו ב msi 7600gt), איזו שיטה יותר יעילה?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? אני לא מתכננן לעשות oc אני יודע שאני לא צריך קירור כזה עם אני לא עושה oc אבל תמיד טוב שיש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-