עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roeesnir,

שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by SpecOps,

רקע: לא התקנתי שום מאוורר נוסף, ואני לא בטוח כמה מאווררים יש לי... אני חושב שאחד באיזור של הכרטיסים ואחד בדופן הקדמי של פנים המארז. הורדתי את MBM, ורציתי לדעת מה הטמפרטורה האומפטימלית של CPU ומארז (כשלא עושים כלום, בזמן משחק/משהו מאמץ אחר וכו') תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by EpoXi,

שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by TiMOn,

איך אני בודק את הטמפ של כרטיס המסך שלי?? יש לי g fx 5200 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by !_Evil_!,

הזמנתי אותו יש לי פנטיום 4 3000 פרסקוט. הוא יתן תוצאות קירור טובות? אני יחבר עליו גם מאוורר לגוף קירור

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  8. הלוח http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm# אני רוצה לעשות oc למעבד אבל בביוס אני מוגבל אני יכול להעולת את המהירות במכפלות גבוהות.... המכפלה הנמוכה יותר לא ניתנת לשינוי!!! השאלה שלי עם זהקשור ללוח, הכוונה לאיזה ג'מפר שצריך להוציא , או שזה הביוס שלי קצת ישן ולא מעודכן????? משהו מוכן להסביר לי איך: Extreme Overclocking ASUS P4S333 offers robust overclocking options to maximize your system performance. Easy DIP Switch or Jumperfree overclocking from BIOS. Flexible CPU Core Voltage Adjustments in 0.05V increments over defaults Accurate 1MHz adjustments of system-bus-frequency up to 200MHz (i.e. front-side-bus up to 800MHz) Adjustable VIO memory voltage…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד ACER 5520G עם מעבד TK55 1.8GHZ אני מעוניין לבצע בו C@ אך אינני יודע איך בביוס שלי אין אפשרות של C@ כלל. הבנתי שבכדי לבצע אוברקלוקינג צריך לבצע downvolting למעבד,איך עושים? אני מעוניין לבצע C@ לפני שהRM 70 שהזמנתי יגיע אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by liviur,

שלום, אני מחפש קירור כי אני שוקל לעשות OC באופן יותר קבוע. המפרט <- מופיע בצד והקירור שמותקן כרגע - EVERCOOL SHARKS. הדרישות: מחיר עד 200-250 ש"ח , אפשר להזמין מחנות בארץ. הרכבה באמצעות קליפ ללא פירוק לוח האם (קירור שדורש פירוק לוח אם לא בא בחשבון) השאלה , האם אני ארוויח באמת בקירור? והאם בגלל ההתאמה לתושבת זה יתאים גם למעבדי פנום אם אני אחליט לעבור אליהם? בינתיים שמתי עין על הSCHYTE INFINITY בתור המתמודד המוביל. כרגע הקירור הנוכחי במארז הוא 120מ"מ קדמי של SILVERSTONE 80 מ"מ של סילברסטון בתוך המארז שמאוויר אוויר על הCPU COOLER 120 מ"מ של EVERCOOL EVERGREEN ביציאה מהמארז. הטמפ' כרגע בIDLE הם סביבות ה40 , אבל כל שימוש קליל במחשב מעלה לסביבות ה50. במאמץ הטמפ' סביבות ה65 …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by idans94,

משהו פה לא נראה לי הגיוני http://www.siz.co.il/my.php?i=ncyntc0zmdjz.jpg אני עם קירור סטוק בלי מזגן. ובעומס הוא לא עובר את ה52-53 מעלות בשתים מן הליבות ובשאר הוא לא עובר את ה47 מעלות הגיוני?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by The-Fox,

אחרי המון זמן שאני תקוע על BUS שלא עולה מעל 220 סוף סוף הצלחתי לסגור את הסקאלה עם ה Epox 8rda3+ שלי. לא פחות ולא יותר מ 250 MHZ ב 1:1 ! זיכרון כאמור OCZ 4000 Performance 512MB. אז איל הצלחתי אתם שואלים... דבר ראשון הפכתי את הרשת בניסיון להשיג Moded Bios, כשלבסוף מצאתי המשכתי לקרוא ואז החלטתי שאני עושה FLASH. אחרי REBOOT ראיתי שהלוח חיי, כבר שמחתי. אחרי זה ראיתי שאין ממש שינוי, אבל אז התחלתי לשחק עם המתחים וראיתי שהלוח מתחיל לעבוד ב BUS גבוהה יחסית בלי לקרוס. 230, 240, 245, והמקסימום של הלוח 250, האמת שלא האמנתי שהוא יגיע לווינדוס אבל הנה אני מדבר איתכם. בכל מקרה מה שאני חושב שפתר את הבעיה זה דווקא העלעת ה VAGP ל 1.7 והורדת ה VDD מ 2V ל 1.8V. כרגע אני מריץ את התזמונים ש…

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by iyehuda,

קניתי אתמול חד ליבה XP 3800 יש לי מאוורר מיוחד איך שפתחתי אותו עפו לי שני קפיצים לא הרכבתי את המאוורר טוב כתוצאה מכך המעבד הגיע לטמ"פ 75 לאחר כ שעתיים עבודה ואז המחשב נכבה מעצמו בבת אחת פירקתי את המאוורר שיניתי את מיקום הקפיצים המעבד עכשיו עומד על 43 מעלות קבוע האם לדעתכם נגרם נזק למעבד והאם יש דרך לבדוק זאת ?

• 14 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Evil_Mind,

שלום לכולם... יש לי שאלה\בעיה, תגידרו איך שבא לכם... הקירור שיש לי הוא הDP-101 על מעבד 2100+ והטמפ' הממוצעת היא בערך 50 מעלות! זה נראה לי יחסית די הרבה לא? טמפ' המארז היא בערך 30... בהתחלה השתמשתי בגריז טרמי שבא עם הDP אבל לפני כמה זמן החלפתי אותו בננוטרמ בלו 2 ונראה לי שזה דווקא העלה את הטמפ'... מה דעתכם? , למישהו יש נסיון בעניין? או בכלל עם הDP-101 ? בהשראה מהדגם החדש אני רוצה לנסות לשים עליו מאוורר גם מצד שני...אבל אין שום אמצעים לתפוס אותו..אולי חוץ מלתקוע במארז איכשהו כך שיגיע אליו...שוב,רעיונות?... תודה!

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Glow,

שלום! קודם כל אני יודע שהנושא נטחן (עשיתי חיפוש....) אבל בכל זאת הייתי חייב לשאול פה...כי אני לא בטוח... יש לי: WDC WD400BB-00CAA0 ואני רוצה קירור טוב בשבילו....ותקציב עד 200...... ושוב אני מצטער שפתחתי דיון על הנושא הטחון הזה אבל אני רוצה לדעת בטוח מה לקחת....

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by LazyCat,

עשיתי OC למערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 5000+ Asus M2A-VM Transcend 2GB DDR2 667 5-5-5-15 השינוי היה תוספת מתח לזיכרון 1.8+ והמתח למעבד הוא 1.45@1.3 שינוי מהירות הבאס 225@200 התוצאה היא 2.6GHz@2.95GHz. הכל עובד יציב, אבל המעבד חם מידי כ- 62 מעלות במאמץ (קירור סטוק). מה אני יכול לשנות כדי להוריד את מעלות המעבד (ניסיתי להוריד מתח למעבד, אבל אז המחשב קורס)?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by K0sTa,

אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by asnast,

חברה יש לי שאלה. אני רואה בכל מיני אתרים שאנשים מצליחים להגיע לגבול ה 3 גיגה למעבד. יש לי P4 2.26 אני יכול לעלות את ה FSB ל150 אולי קצת יותר וזה נותן לי 2549. אני חושב שזה קשור למתח או דברים כאלה? תתנו לי עצה אם אתם מבינים בזה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by taotao,

שלום לכול חובבי הקירור אני צריך עצה פרקתי מאוורר מהספק הישן שלי סבבה עכשיו הורדתי שבלונות של גדלים שונים (60,80,92,120מ"מ) והוא לא מתאים לגודל של אף אחד מישהו יודע בדרך כלל איזה גודל הם? ועוד משהו יש לי את המארז מארז MIDI ATX 2432 http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=CASE2432&Cat2Cat1ID=5377&Cat2ID=0&aff=zap וככה הוא נראה מצד שני יש לו שתי פתחים העליון העגול זה מין תעלה כזאת "אגזוז" למאוור שמכניס אויר למעבד http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSCOMMA400W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769&aff=Zap http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=3094 עכשיו יש לי מאוור אחד שמכניס אויר מקדימה אחרה הכפתור שמדליקים תמחשב ואחד מאחורה שמוציא אויר עכש…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.