אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך 8600GT לא החלפתי קירור.. אבל אני רוצה להחליף קירור ולעשות OC. הקירור: RIVATUNER: לפי מה שאתם רואים..לאיזה רמה אני אוכל להגיע עם קירור טוב..תמליצו לי על אחד.. אני משחק בהרבה משחקים ויש לי FPS נמוך מאד....אם אני אעשה OC יהיה לי שינוי משמעותי?.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם הימים מתחממים, ושמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך עולה באש.... המאוורר מסתובב 60% מהמהירות המקסימאלית שלו, וזו ההגדרה ברירת המחדל.. איך משנים את מהירות המאוורר ? או לאוטומט? שהוא יסתובב מהר יותר כשצריך וכשלא - אז הוא ירד לבד.... יש דרך ? הקירור הוא קירור סטוק רגיל של ASUS [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זאת המקלדת הראשונה שראיתי שעשו בה שילובי צבעים. מסביב יש כחול ומבפנים זה כסף (בתמונה זה נראה קצת לבן) יש כל מיני עיוותים שלא רואים פה כמו בועות ובליטות בחלק הכחול (מפני ששכחתי שצריך לצבוע מרחוק ובמקום זה הצפתי 3 שכבות של מים, וגם נדבקו קצת עיתונים) אבל חוץ מזה אני מרוצה. בקרוב אני אצלם תמונות ממצלמה רצינית ואעלה לגלרייה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת הבאה: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower לוח אם GA-965P-DS3P זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . קראתי את המאמר הארוך והידוע על OC בלוח האם שלי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 בסופו של דבר הצלחתי להגיע ל-3 גיגהרץ, הזיכרונות עברו את הטסט המלא של MemTest ללא שגיאות. המכפלה היא על 9.0 וה-FSB על 333 . הפעלתי את התוכנות CoreTemp ואת Orthos ונתתי לו לעבוד במשך 5 דקות, הטמפ' הכי גבוהה שנרשמה במאמץ היא 58 מעלות (36 במנוחה) ותוך כדיי כך גם נגעתי כמה פעמים בזיכרונות לבדוק שהם לא ח…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה. הגעתי ל-2.5GHz והצ'יפסט אכן מתחמם מאד ובבדיקה האחרונה הוא הגיע לכ-52 מעלות. החלטתי לקנות כמה אמצעי קירור זולים ושקטים לכל המחשב. לכרטיס המסך אני כבר נעול על Accelero וכל מה שנשאר הם המעבד והצ'יפסט של לוח האם. אשמח אם תוכלו להרכיב לי רכיבים עד 500 ש"ח(מובן שכמה שפחות, יותר טוב) ללא חריגות. הדרישות שלי הן קירור אקטיבי לצ'יפסט, משהו למעבד ואולי גם מאוורר 9 מ"מ לצד המארז ו-Arctic Silver 5 אם יכנס לתקציב. כרגע יש לי מאוורר 8 מ"מ שהוצאתי מתוך ספק ישן המודבק על הדלת בעזרת נייר דבק - לא בצורה חובבנית, אבל 9 מ"מ יספק ביצועים טובים יותר בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אולי אני יביא קירור מים זול הכי זול שיש (כמובן בגבול האמינות שלא יקצר את המחשב) בסביבות מה 500-700 שקל?....ולהביא איזה מקפיא קטן יד שניה כמו סתם לדוגמא http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1461107&SalesCatID=1 ב300 + להכניס את הרדיאטור ומיכל לתוך המקפיא לעשות חורי יציאה וכניס לצינורות ולתת לו לרוץ זה לא יהיה הרבה יותר אפקטיבי מקירור מים ב1000+??
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר 1. עוצמה מלאה. 2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control 3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'. יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבד א. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??. ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p03…
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? יש לי את הזכרונות של G. SKILL מסוג הHK(רשמתי את הדגם המלא במפרט). אלה זכרונות עם CAS latency של 4 למה בCPU Z הוא מראה לי כך והאם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי INTEL P4 2.4 לוח של ASUS P4SGX-MX זכרון NCP 1024MB DDR 3200 הבעיה שלי שהמכפלה שלי נעולה קבוע על 18 קראתי בחוברת של הלוח על אפשאות שJUMPERFREE MODE שזה נותן לשחק עם המכפלה.אין פירוט בחוברת איפה זה נמצא על הלוח חיפשתי קצת באינטרנט וגם לא מצאתי. הבנתי שגם יכול להיות שהמעבד נעול ואני גם לא יודע לפתוח אותו. הבנתי שגם יש אפשרות לנעול את הPCI\AGP וחיפשתי בביוס ולא מצאתי משהו כזה. בבק' אם יש למישהו תשובה בשבילי... תודה.
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-