אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 Mugen II יהיו תוצאות יפות? עדיף על אותו קירור ומעבד Q6600 וP45?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי.. הנה הנתונים שאתם צריכים לדעת.. טמפ' נתוני המחשב.. (טמפ' טובות?) והאם להשתמש בתוכנה clockgen כדי לבצע זאת? תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האיך כדאי להוסיף יותר מהירות לכרטיס של הכותרת בנתיים הוספתי 30 מגה הרץ לליבה ולזיכרון אם אפשר לא זוכר את האתר שבו שמים תמונה ורואים אותה שם אז שיביאו כי אני לא זוכר איך קוראים לה אז אני יראה לכם את מה שכתוב זה מאוד לא נורמאלי נכון אם המעב ב80 מעלות בספלינטר סיל 3 ומ300 לליבה ו500 לזכרונות בOC הגעתי ל704 לליבה ולזכרון 903 והוא ב80 מעלות במשחק
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. חשבתי להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי כדי שיתן לי ביצועים קצת יותר טובים בעקבות משחקים חדשים וכו'. אני לא ממש יודע איך עושים OC למרות שקראתי די הרבה אבל היום ראיתי בחוברת של הלוח אם שלי תוכנה שניראית קלה לשימוש - EASYTUNE ל OC. מה אתם אומרים על התוכנה? טובה? כדאי להשתמש בה? מפרט: מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 677MHZ. ספק - GYRO 500W. דניאל.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי חזר לחיים הודות לMAXTOR 80GB 8MB וכמו כן סיימתי לעבוד על המסך LCD שלי אבל אחרי שחיברתי אותו ניתקלתי בבעיה! התאורה האחורית במסך לא עובדת מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת חדש בתחום, קראתי הרבה בפורום וחיפשתי מדריכים ופורומים אחרים בגוגל ולא קיבלתי תשובות מספקות. ברשותי מעבד ישן AMD 2800 לוח אם Epox 8HDA5J זכרון 1.5GB כרטיס מסך Sapphire HDy3650 DDR3 512 הורדתי ATITOOL 0.27 וכרגע התדרים הדיפולטיים הם: Core 722MHZ ו-Memory 693MHZ. קראתי שמישהו הצליח להעלות ל-CORE: 850Mhz MEM: 990Mhz. כשהעלתי את הcore ל-830 וMEM ל-900, בדיקת הארטיפקטים לא העלתה בעיה אבל כששמרתי ועשיתי Set Clock המסך די נתקע והחליף צבעים. א. איך אני אמור לבדוק באיזה תדרים הכרטיס יציב? ב. לא ראיתי אפשרות לקבוע את אחוזי המאוורר. למישהו יש עצות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הזמנתי אותו יש לי פנטיום 4 3000 פרסקוט. הוא יתן תוצאות קירור טובות? אני יחבר עליו גם מאוורר לגוף קירור
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לעשות את ה-OC שלי שמתי לב שבכל פעם שאני מכבה המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן או שאני עושה ריסט הביוס נועל ה-CLOCK RATIO כאילו מחזיר את המעבד שלי לבמצב AUTO לבאס 266 במקום 333... מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, יש לי קירור נוזלי,ונגמר לי הנוזל...היבואן אמר לי לקנות נוזל לקירור רדיאטורים (antifreeze) מחנות חלקי חילוף של רכב,שנקרא גם מים ירוקים, הנוזל שהיה לי הוא ירוק גם אני לא יודע עדיין... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מעוניין לבנות מארז אבל התקציב לוחץ לכן מעוניין לקנות 3 של 120 מ""מ ב20 ש"ח מKSP מישהו קנה אותם ויש לו הערכה: 1) על מידת הרעש שלהם 2) ספיקת האוויר 3) סל"ד תודה מראש למגיבים!!!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XP מאורר : SPIRE WHISPERROCK III עכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזה אבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיר אם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ? (בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו' מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הסתכלתי במדריך באתר על איך לחבר מסך LCD למחשב ודבר אחד לא הבנתי את השורה הזאת : "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב." מזה חיבור LPT ?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 על לוח של abit is7-e יש לי על ההיטסינק המקורי של אינטל מאוורר דלתא 60 מ"מ זיכרונות של וינבונד 512 400 הרץ 3200 האצתי אותו ל 2.8 ע"י העלאת הבאס ל 234 מ 200 יחס ה מעבד זיכרון עומד על 3:2 cpu:agp:pci עומד על 7:2:1 agp/pci תדר על 66/33 ולשאלות למה להעלות מתח מעבד או מתח כלשהוא האם זה בריא למעבד להעלות לו מתח ומן הנתונים שאתם רואים האם משהוא לא בסדר שיכול לגרום בעיות נגישות (למומחים בלבד) אני מתנסה פה ושם באוברקלוק ולומד כל יום קצת ושאלה אחרונה מישהוא יודע מה אורך החיים של המדבקה ששמים בין המעבד להיטסינק? אני יודע שבמעבד 2.4 הישן שלי אחרי חצי שנה זה הפך לאבקה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היה לי מאורר מהקופסא של אינטל, החלפתי אותו לאיזה מאוררון חמוד, (רובוט משו) הבעיה היא שהוא לא יושב עם התעלה הזאת במארז ומוציא את האוויר מאחורה, ככה שחלק מהאוויר נכנס לבפנים ויושב לי על הכרטיס מסך שעלה באיזה 4-5 מעלות שלא בא לי עליהן, בטח לא כשהכרטיס מסך לא מתאמץ בכלל. כשאני מפריד ביניהם אפילו עם היד המעלות יורדות בערך ב2, יש איזה פתרון קליל וביתי ליצור מחיצה ביניהם? לא עולה לי כלום :\
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם PX6600 TD של leadtek. המאוורר הרעיש אז נניקיתי עם לחץ אויר וניסיתי לשמן בלי לפתוח תא ההברגות והוא המשיך להרעיש (לא היה לי מברג שהצלחתי להוציא איתו את המאוורר). בכל מקרה זה הרעיש וביאס אותי אז חשבתי להרטיט קצת את המאוור עם עט. אבל לאחר כמה זמן הוא התחיל להסתובב בצורה מקרטעת בסיבובים מאוד איטיים. כלומר ממש רק תזוזה איטית. בחנות היה להם הכי זול גוף קירור כלשהו של arctic. הוא אמר לי שאני צריך לחבר את זה ללוח אם. אבל כאשר הרכבתי בבית לא היה חיבור לזה. ובכרטיס מסך זה חיבור לא תואם. הלכחתי יום אחר שוב לחנות ושמו לי שם מתאם שמחבר את זה ישר לחיבורי חשמל הגדולים. כאשר הגעתי הביתה ראיתי שהמאוורר נותן תנופה לשנייה ועוצר ל5 שניות כל הזמן. בטלפון הם אמרו שזה מאוורר…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6600 בעל תכונות אלו: 2400 מהירות מעבד FSB 1066 מטמון 4096 כמובן 64 ביט וליבה כפולה עכשיו שאלתי היא עד כמה אני כול להביא אותו באוברקלוק וכמה זה מסוכן או מסובך לעשות דבר כזה (אוברקלוק כי אף פעם לא עשיתי) כמה ידע או ניסיון צריך ליפני שעושים את זה ומה אם יש מה הנזק שניגרם למעבד לתווך הארוך אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-