אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רוצה לנקות תמאווררים ולשים שמן ויש לי 2 בעיות 1-אפשר לעשות את זה בלי לפרק ולהרכיב מיחדש? (אני לא מחליף מישחה תרמית) 2-איזה שמן מתאים לרכיבי מחשב ואיך משמנים את המאוררים כמה זמן לחכות עד שאפשר להדליק תמחשב וכו
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם הסירקולציה של הכונן שלי תקינה הכנסת אוויר והוצאת אוויר ועם יש לתקן או להוסיף משהו בכונן... העלאתי תמונה על מנת להמחיש לכם: *קובץ מצורף וגם הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד AMD 965 עד 200 ש"ח(להשתמש בכל התקציב) שלא יהיה רועש כמובן במאמץ כמו הסטוק קירור שמקבלים ביחד עם המעבד. תודה ושבוע טוב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האמת שכבר שאלתי באיזה פורום (עדיין ממתין לתשובה), אז במקום לנסח את הבעייה מחדש אני פשוט יעשה copy-paste :
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני התקנתי לפני שבועיים בערך את ה-Freezer 7 Pro. יש לי הרושם שהוא מוציא יותר רעש ממה שהוא אמור. למעשה, הרעש שלו די דומה לרעש של ההיטסינק המקורי... והיתרון היחיד שלו, הוא שבניגוד להיטסינק המקורי, הוא לא הופך להיות יותר רועש כשהמחשב מתחמם יותר אלא ממשיך לקרר טוב במהירות המקורית. לפי speedfan המהירות היא 2700-2800 RPM, ואני לא מצליח לשנות את זה. עכשיו... זה נורמלי? ככה זה אמור להיות, או שפשוט המוצר פגום?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני מעוניין בקירור מים ממש טוב וחזק, עכשיו לא איכפת לי אם זה ערכה קנויה ומוכנה!! או ערכה בחלקים שאני יבנה!! אני רוצה שזה יתן לי תוצאה כמה שיותר אפקטיבית!!! צריך המלצה על מערכת קירור!! וגם הסבר מה חשוב ומה פחות חשוב במערכת קירור מים!!
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה Thermaltake AquariusII,ומחליף את הרדיאטור המסכן שלו באיזה רדיאטור גדול מאופנוע\אוטו, זה יקרר יותר?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מבחינת פוטנציאל OC, מי יותר טוב ? והאם לאחר OC טוב יחסי לכל אחד (עם ציוד נורמלי) יש עדיפות בולטת לאחד מהם ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בoc ועשיתי למעבד שלי (Q9500) אוברקלוק מ2.83 ל3.10 בלי להעלות מתח ואחרי בדיקת מאמץ והכול והוא מגיע הכי הרבה ל65 ב100 אחוז מאמץ אבל אני רוצה לקנות לו קירור טוב שיוריד את המעלות ואני יוכל להעלות מתחים ולהמשיך עם הoc איזה קירור מומלץ לסוקט 775 עד 200 שקל אולי קצת יותר? יש לי לוח אם p5kpl-am
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלח…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. לפני יומים עשיתי O.C די רציני כנראה שיותר מדי,העלתי את הFSB שלי מ100MHZ ל 120MHZ השתמשתי בקירור אוויר הוספתי 2 מאווריםן קטנים של 40מילמטר, המעבד הגיע לטמפרטורות גבוההות מאוד הוא הגיע לי פעם ראשונה ל 58-59 C כאשר ראיתי את זה כיביתי את המחשב, חזרתי לביוס ושיניתי בחזרה את ההגדרות ל 100MHZ כאשר ניסיתי להכנס לWINDOWS כאשר זה בדרך כלל לוקח לי בסביבות דקה לטעון את כל השולחן העבודה זה לקח לי בסביבות ה 5 דקות ובנוסת המאוור של המעבד עשה רעשים אדירים בעת הטעינה של שולחן העבודה, אני די חדש בתחום אבל מעכשיו אני מתכוון לשפר את הקירור שלי, אבל לפני כן אני ממש פוחד שמשהו ניפגם במעבד ברגעים אילו אין לי רעשים במעבד או כל דבר אחר אבל הטמפרטורות שלו גבוהות מדי הוא בדרך כלל במאמץ על 50-…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני מעוניין לבצע לכרטיס הזה OC, אבל אני רואה שהוא לא סוחב יותר מדי בלי להקפיץ לו טיפה את הוולטים. עכשיו בכל תוכנה שבדקתי אני רואה שאי אפשר, שכביכול זה חסום. האם יש דרך לעקוף את זה? איך אני אמור לעשות OC במצב כזה שזה חסום...המקסימום שאני מגיע בCORE זה איזה 870 ואז מתחילים ארטיפקטים ב ATITOOL. תודה!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי 285GTX OC2 כשהוא לא במאמץ 50-53 כשהוא במאמץ בCRYSIS WARHEAD ל מקסימום הכל ורזולוציה מקסימלית 1680X1050 הוא הגיע אצלי עד 84-86 גג האם אלו טמפרטורות נורמליות ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שהוסיף מאוורר מעבר למאוורר היחיד שהמארז מגיע איתו? האם אתה מוכן להעלות תמונה+הסבר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ביצעתי המהרה לכרטיס מסך: GPU CLOCK: 685MHZ המליצו לי על 700 אך כל מגה מעל 685 גרם ל 3DMARK06 לקרוס. Memory: 1035MHZ Shader: 1755MHZ 3DMARK06 הניב תוצאה של 14008. איך התוצאה, מספיקה? יש מקום לשיפור? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף צירפתי כמה תמונות של התצורה הנוכחית עם כל המאווררים + Accelero s1 מי שמתעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני עשיתי אוברקלוק לג'יפה שלי דרך הדרייברים ואני רוצה לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה תוה לעונים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3 ל5.5x150 הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר? אוליי יש איזו תוכנה או משהו?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-