אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי מאווררים (1בספק+1 80M) באיזה מאורר לעשות שיוציא אויר ובאיזה להכניס?
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האיך כדאי להוסיף יותר מהירות לכרטיס של הכותרת בנתיים הוספתי 30 מגה הרץ לליבה ולזיכרון אם אפשר לא זוכר את האתר שבו שמים תמונה ורואים אותה שם אז שיביאו כי אני לא זוכר איך קוראים לה אז אני יראה לכם את מה שכתוב זה מאוד לא נורמאלי נכון אם המעב ב80 מעלות בספלינטר סיל 3 ומ300 לליבה ו500 לזכרונות בOC הגעתי ל704 לליבה ולזכרון 903 והוא ב80 מעלות במשחק
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400. ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300... נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברי רכש לא מזמן מחשב חדש השתעשענו ברעיון של oc אבל ההשקה בקירור מים שלצערינו משתנה ממעבד למעבד מאבדת את ערכה ממחשב למחשב אז פתרנו את הבעייה בקירור אולטימטיבי ברשותו של חברי היה מיני מקרר קטן עשינו חור בצד המקרר (טמפ מקרר על 10 מעלות) הוספנו מאורר 60 ממ שידחוף את האויר מן המקרר למחשב העברו את האויר בצינור מזגנים מבודד ואטמנו את המחשב לגמריי כל הניסיון שלהלן בוצע על מחשב יחסית ישן (פנטיום II) בגלל כל הסברות של הליך העיבוי וכו נתנו למחשב לרוץ מס ימים. להלן התיאורייה : קיבולת המקרר כ 15 ליטרים תכולת המחשב כ 5 ליטרים טמפ מקרר 10 מעלות הכפלת נפח הקירור ב 0.5 העלתה את יחס הקירור בהשווה לנפח ל 15 מעלות טמפ מחשב צנחה מ 50 מעלות ל 25 במאמץ!!!!!! כל הדיווח הזה הוא מאוד ראשוני אנחנ…
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/sysutility_1.0 ללא ספק צעד מעשי בכיוון הנכון - תוכנה שדובר עליה הרבה... אשמח לשמוע מה נסיונכם איתה ובקרוב אצרף את שלי... *** מטרתה לאפשר אוברקלוק + שינוי אפשרויות בביוס ללא יציאה מווינדווס - מרשים ללא ספק!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מה המהירות שעון של G-force 2 MX400 גם 64MB וגם 32MB
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
בפנדה מוכרים אחד כזה בתוספת פאנל כסף, עם כפטור שמשנה את הבהירות של המסך ב450 שקל בערך חשבתי לעצמי נגיד בגלל הכפטור ובגלל הפאנל הם הוסיפו איזה 150 שקל מעל המחירון אז מסך LCD עם 2 שורות ותאורה עולה בערך 300 שקל? נראה לי של "סופר בוהן" יש כזה מסך (LCD תאורה עם 2 שורות..)
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תשמעו אני רוצה להוסיף עוד 4 מאווררים למחשב על הגג של המארז יש לי את הכל את המאווררים מקדח הכל! עכשיו מה הבעיה אין לי מוסג איך לתת להם מתח , חשמל... מישהו יודע איך אני יכול לתת ל4 מאווררים את המתח שהם צריכים תודה רבה רבה
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהחלטה הזאת. הכוונה היא לדחוף אותו באוברקלוק הכי גבוה שאפשר.. הוא ילך עם זכרונות XMS3500 של קורסאיר, לוח Abit IC-7 / P4C800 dlx וקירור מים כלשהוא. התקציב לא מגביל אותי מלקחת את ה2.8, אבל כמובן שאני לא אתנגד לחסוך 400 ש"ח. אני מניח שהמקסימום FSB שאני אוכל להגיע עם כל אחד יהיה סביבות 265 עם ה2.8 (סה"כ 3710Mhz) וסביבות 280 עם ה2.6 (3640). לא נראה לי ש - 70Mhz שווים השקעה של עוד 400 ש"ח, אבל יכול להיות שאני די רחוק בהערכות שלי. כמובן שהבחירה נוגעת גם לעניין הזיכרון - 4:5 עם ה2.8 שווה ל 212MHz לזיכרונות, די קרוב לPC3500 שתיכננתי עליו. 4:5 עם ה2.6 יהיה שווה כבר ל 224, שזה כבר יותר מתאים לPC3700 עם הנמכת תיזמונים קטנה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא 3700 שממש מצא חן בעיני…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה CAS הזיכרונות שלי? ואני יודע איך מעלים מתח לזיכרונות זו הדרך היחידה לעשות להם OC או שכאשר אני מרים את הFSB התיזמונים מזתפרים במקביל?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כבן אדם פרנואיד (אחרי שבעבר נשרף לי בורד של amd), הורדתי שלוש תוכנות לחיווי טמפ' מעבד: Realtemp, Coretemp ו-Hwmonitor. שמתי לב שכל תוכנה נותנת חיווי שונה לגבי טמפ' המעבדים. אז מי מהן המדוייקת ביותר? (אני מצרף קובץ בו אפשר לראות את ההבדלים בין התוכנות השונות) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-