עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bay,

שלום עז המצב הוא כזה יש לי יותר מידי מאווררים 80 מ"מ ואין לי לאיפה לשים אותם עז האם היה אפקטיבי לחבר שני מאווררים אחד על גבי השני בעזרת דבק חם (כמובן לא לחבר את החלק המסתובב עצמו אלא רק את הגוף)

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. מצאתי באינטרנט פרויקט של מערכת קירור מים לכרטיס ATI RADEON 9700PRO, רציתי לשתף אותכם כי הוא מאוד נחמד הפרויקט הזה, אז תראו בעצמכם: הפרויקט

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם אני דיי חדש בעניין האובר קלוק ולא ממש מבין בזה יש לי לוח של אסוס p4p800-e deluxe מעבד 3.0ghz prescot 256X2 של hunix והשאר לא כל כך משנה אני חושב... בעיקרון בלוח של אסוס יש ai overclock שעושה אובר קלוק אוטומטית מהביוס רק צריך להגדיר אחוזיי אובר קלוק אצלי כרגע הוא מוגדר על 20% מה שאומר שהמעבד שלי הפך להיות 3.6 אני יודע שהמעבד הזה בעייתי בקטע של התחממויות... מה אתם אומרים איזה מאוורר יכול לקרר אותו? לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה מפעל תעשיה.. תודה לכל העוזרים..:] נ.ב המעבד מגיע לטמפרטורות של 52-53 ב idle ולא בדקתי עד כמה הוא מגיע במאמץ.. אבל לפעמים המאוורר המקורי שלי של אינטל עושה כל כך הרבה רעש אז אני מבין שהוא ממש חם..

• 17 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  5. המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה ה-מ-ו-ן רעש, הוא לא מקולקל (נראה לי..) אבל הוא יחסית מאוד רועש, אני יכול לסגור אותו כשאני לא עובד או אם אני לא עשוה שימוש כבד בכרטיס מסך אלא רק באינטרנט או משהו דומה? והאם ניתן לעשות את זה מוינדוס או למאוררים אחרים? תודה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  6. Started by grove,

האם המוצר הזה יכול להתאים למארז P183? של ANTEC כמובן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by razi87,

מחפש עזרה לאוברקלוקינג....די חדש בכל הקשור באוברקלוק,כל עזרה תתקבל בברכה. מארז corsair 900d מעבד haswell 4770k +corsair h100i liquid cooling זכרון g skill ripjaws z 1600 32gb כרטיס מסך sapphire r9 295x2 8gb לוח אם sabertooth z87 asus ספק עדיין בחיפוש.... אני חושב שאני לא באמת מצליח להוציא מהכרטיס מסך את מיטב היכולות שלו ולהביא אותו לאוברקלוק טוב ויציב....לא יודע עם הוא צריך כבלים נפרדים מהספק כח או שכבל מפוצל מספיק....איזה ספק מספיק לכל המערכת?מה יותר חשוב באוברקלוקינג לכרטיס ה core clock או ה memory clock? ומה ההבדל בין pci e 16x ובין pci e 8x? אשמח להסברים בנושאים הנ"ל....

8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה דעתכם על הפייפ 101? בכל מקום שראיתי אמרו שהוא חמוד. הוא גם זול יחסית. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by ORrrr,

לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by LIRON1,

שלום מחר כנראה אני יקנה סטיק נוסף של RAM ,הבעיה שפתחתי את המחשב והקירור של המעבד (מוגן 2) מסתיר לי 3 מתוך 4 חריצים של RAM. העברתי את המאוורר לצד השני כמו בתמונה...עשיתי טוב? כי ממש 3 ס"מ מהמאוורר שמוציא אוויר תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Fridge,

חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. הטמפ' במנוחה 43 שזה כבר לא טוב למעבד שלי (3200 VENICE) מה יכול להיות הבעיה? הרכבה לא נכונה? המשחה לא נמרחה טוב?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by berko,

קניתי לאחרונה BT של טרמלטייק , לא שומעים אותו! קנייה מעולה ממולצץ לכולם בנוסף קניתי מאוורר 120 UV REACTIVE של TT אבל הוא עושה הממוןןןןןןןןןןןןןןן רעש.. מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 שקט במחיר סביר?? רועי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by Kirma,

כבר כמה שנים שהמעבד נמצא ב OC ל 3Ghz והחלטתי להגדיל אותו עוד קצת המפרט: CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 Led Motherboard: Gigabyte GA-X48-DS5 Case: CoolerMaster CM690 + Window + x6 120MM Fans Memory: Corsair XMS2 DHX 800Mhz CL4 (1Gx4) OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64 השאיפה היא להגיע ל 3.4 -3.6 כרגע אני נמצא על 3.24 לפי הטמטפרטורות לאחר בדיקה של כחצי שעה ב Prime95 מה אתם אומרים, זה אפשרי מבלי לשרוף את המעבד ? אגב, במהלך הבדיקה נגעתי בגוף קירור והוא לא חם בכלל (חמים, כאילו המחשב ב idle) זה הזמן להחליף משחה טרמית ? אשמח שתעירו לי במידה ועשיתי משהו שגוי !! תמונiת

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. טוב אז ככה, עוד יומיים מגיע המעבד החדש שלי , שהוא :AMD ATHLON XP 1700+ 0.13 micron - Thoroughbred Core בעל מכפלה פתוחה. מתח 1.5. JIHUB שאר הרכיבים הם : לוח אם : Epox ep 8rda+ זכרון : mushkin 512 ddr 333 cas 2.5 . (בקרוב צריך להגיע Crosair 512 ddr 400 cas 2.0). מארז : 3r system neon light silver - עם MODDING. יש לי מאורר אחד ג'נרי מקדימה שמכניס, SF2 ליד הכרטיס מסך שמקרר אותו+ זורק אוויר קר לאיזור הגשר הדרומי, מאורר ג'נרי שמכניס אוויר מול המעבד, ומאורר SF2 שמוציא אוורי באחורי המארז + הספק כח. קירור למעבד : SK7 + SF2 , AS3. יש לי הכל חוץ מהמעבד אז אני מתלהב :smoke: :smoke: עכשיו,הבה ונתחיל בOC ;D : לפי מה שהבנתי צריך להעלות את הFSB ואת המכפלה של המעבד, איך אנ…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by devek,

שלום! הורדתי את התוכנה RIVATUNER ומצאתי את ההגדרות של ה-MEMORY וה-CORE (מצורפת תמונה) עכשיו אני רוצה לקבל הסבר קטן בקשר לעד כמה מותר לי עלות את ה- MH ומה צריך לעשות בשביל לא לסכן את הכרטיס יותר מידי? תודה מראש! :smoke:

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by shlomi8,

עשיתי אוברקלוק למעבד עם קירור טיוניק...שמתי זיכרונות על 1:1 והגעתי ל 3.2@4 אבל לאחר בדיקה בפריים95 המסך נכבה לאחר כמה דקות והמחשב לא מגיב....ב3.9 המסך לא נכבה.... להוסיף מתח? להוריד מכפלה? לעשות משהו??!?! חחחח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by goldenhand,

שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. יש לי מחשב פנטיום 4, 2 ג'יגה (למידע נוסף נא לפנות למפרט ) ברגע זה, המעבד שלי עומד על 53 מעלות (וזה אחרי שעשיתי עיגול חוטים, פיניתי מקום והוספתי עוד מאורר שיקרר את המערכת... אני רוצה להחליף את המאורר הארור הזה שמקבלים על מעבדי אינטל המקורים, במאורר יותר טוב, כזה שיוריד לי את הטמפ' של המעבד לבערך 35... טילתי קצת באתרים, קראתי שאלות של אנשים בפורום, והגעתי למסקנה אחת... יש יותר מדי מאוררים בשוק מה אני עושה? לפי מה בוחרים מאורר? כמה רעש זה "בלתי נסבל" 45? 60? או אולי כבר 30 זה מציק בטירוף? לפי מה קובעים את זה? (מישוה אולי יכול לעשות לי השוואה, שאני אדע מה זה רעש מסויים?) של איזו חברה כדי ללכת? מה זה ולקנו 6? 7? ואם בכלל שווה להשקיע אולי ב 9 (ראיתי באתר של החבר Tt משהו…

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by jcdenton1,

יש לי מעבד NEWCASTLE 3000+ ולוח EPOX 8KDA3J. ניסיתי להעלות קצת את הבאס, העלתי ל-220 והכל נראה איכותי ואז במשך סתם פעילות רגילה בווינדוס הופיע לי מסך כחול נחמד שלא הספקתי לראות (כך שאינני יודע מהי הבעיה) ואיתחל לי את המחשב מחדש. שאלתי היא האם יש דרך לגלות מהי הבעיה שגרמה לזה (לגלות מה הסתתר מאחורי המסך הכחול) ולתקן זאת. שאלה נוספת: ידוע לי שלפני ביצוע OC אני צריך לנעול את ה-AGP, ה-SATA, ה-PCI ואולי עוד שיט ענערף. איך אני עושה זאת?

• 32 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ZeppeliN,

יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by Shlompy,

שלום לכולם! יש לי לוח אם של GIGABYTE, דגם: 8I915MD-GV למה אני לא יכול לעשות לו OVERCLOCK??? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמספוקת עם הלוח, אבל אין לי אופציה לעשות לו המהרה. הביוס מעודכן לגרסא F3 שהיא הכי חדשה, ועדיין אני לא יכול לעשות המהרה? יש למישהו איזה טיפ בשבילי? זה לא לוח כזה ישן, למה אין לי אפשרות לבצע לו המהרה?? אגב, יש לי מעבד P-4 3 GHZ, זכרון 512 DDR2 533MHZ X2 .

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by zombie,

יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by shay454,

בבדיקה של מחשב של ידידה שלי, הסתבר שהמעבד בקביעות נמצא רוב הזמן סביב 80 מעלות. המחשב P3 800 לוח אם ASUS p3v4x האם זה מצב הגיוני לP3 אומנם המארז ישן בלי מאווררים. רק בספק ועל המעבד. אני לא חושב שבחום כזה המעבד היה חיי! מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים