אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ובכן , הורדתי RIVA TUNER והתחלתי להשתולל עם הכרטיס מסך , ASUS GE FORCE FX 5700LE , העלתי את מהירות הליבה והזכרונות קצת , ותהיתי אם תוכלו לתת לי תוכנות לבדיקת יציבות ? אני חושב האמת שאני הולך לשחק באיזה משחק בשעות הקרובות בשביל לעשות REALIFE STRESSTEST אבל תוכנה גם אני מניח תראה ארטיפקטים , מישהו יכול להמליץ על כזאת ?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page1.shtml
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש מאוורר חדש ל775 ללא OC שיהיה שקט, תקציב: 100~ כמה שיותר זול אהה, וכמובן לינק למוזר בחנות (עדיף כמה שיותר קרוב לירושלים) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה אמור להיות ה-VOLTAGE של המעבד אם אני עושה OC מ-3.2 ל-3.8 ? מדובר בפרסקוט ... מה המקסימום שאני יכול להגיע בלי לשרוף אותו ? ( שוב מדובר על הוולטים )
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין ועמיד, לדוגמא אם הסנסורים שלו חזקים או נקרעים בקלות הכי חשוב, האם קריאת הטמפ שלו אמינה ומדוייקת יותר מלוחות האם ובשורה התחתונה.. האם הוא שווה השקעה כספית של 300 שקל (כי אני לא סומך על קריאת הטמפ של nf7sl) תודה. עריכה: הא כן ושחכתי לשאול גם דבר מאוד חשוב, על כמה מאוררים הוא שולט האם חייבים לחבר לו מאוררים (אם אני לא מחבר מאוררים מה יקרה?) ואיזה חיבור למאורר יש לו (3 פינים, 4 פינים, או חיבור חוטים)
-
- 17 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי P4 מרעיש. מה הדרך הכי זולה ופשוטה להשקיט אותו ? לא מעניין אותי אובר-קלוק אני רק רוצה שיהיה שקט כמעט לחלוטין. קירור מים יותר שקט מקירור רגיל ? יש לי אפשרות לקנות קיט קירור מים בארה"ב, שווה להתעסק עם זה ? תודה לכולם. שחר.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שרכשתי בפנדה אחד DRAGON ROB 3 והשני זלמן 6000 , שניהם לAMD איזה מהם יתאים ל BARTON , ממה שהבנתי צריך מאורר חדש או שונה לברטון בגלל צורת לב המעבד שהוא יותר ארוך אני חושב שהזלמן יתאים, האם לפי ידע שלכם, האם הוא יתאים, גם ככה הזלמן מקרר בסדר, לא שיא הקור ואני צריך מאורר סביר.
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר להוריד תוכנה שיוצרת מדבקות או מקום שאפשר להוריד מדבקות למארז חוץ מהאתר כי באתר הם לא מיוחדות תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נגיד שאני מחבר את הפינים כמו שעשו במדריך לפתיחת מכפלה אבל הלוח שלי לא תומך בפתיחת מכפלה,כאילו אין אפשרות כזאת בביוס האם יש דרך אחרת לשנות אותה? תוכנה או משהו?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת הבאה: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower לוח אם GA-965P-DS3P זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . קראתי את המאמר הארוך והידוע על OC בלוח האם שלי: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 בסופו של דבר הצלחתי להגיע ל-3 גיגהרץ, הזיכרונות עברו את הטסט המלא של MemTest ללא שגיאות. המכפלה היא על 9.0 וה-FSB על 333 . הפעלתי את התוכנות CoreTemp ואת Orthos ונתתי לו לעבוד במשך 5 דקות, הטמפ' הכי גבוהה שנרשמה במאמץ היא 58 מעלות (36 במנוחה) ותוך כדיי כך גם נגעתי כמה פעמים בזיכרונות לבדוק שהם לא ח…
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם הימים מתחממים, ושמתי לב לאחרונה שהכרטיס מסך עולה באש.... המאוורר מסתובב 60% מהמהירות המקסימאלית שלו, וזו ההגדרה ברירת המחדל.. איך משנים את מהירות המאוורר ? או לאוטומט? שהוא יסתובב מהר יותר כשצריך וכשלא - אז הוא ירד לבד.... יש דרך ? הקירור הוא קירור סטוק רגיל של ASUS [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-