עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רכשתי מחשב חדש מבוסס על: אינטל E5200 (הערה- הזמנתי מעבד box - וכשקיבלתי שבוע שעבר את המחשב ראיתי שהמאורר אינו של אינטל - לאחר שדיברתי עם החנות ולאחר ויכוח קטן שניסו לטעון שהמאורר שהם התקינו הוא בסדר - אבל לבסוף הם הסכימו להחליף את המאורר לזה של אינטל ואני לא יודע אם זהו המאוורר שמגיע עם ה-box אבל כתוב עליו אינטל עם מדבקה מבריקה והדגם הוא : dtc aat03, delta, e33681-001 - עם קונקטור של 4 פינים שמחובר ללוח האם (גם הוא עם 4 פינים). לוח אם gigabyte eg41mf-s2h מערכת הפעלה XP - 64 BIT אני מנסה להשתמש בתוכנת easytune6 של גיגהבייט שאמורה להיות מסוגלת לשלוט במהירות המאורר של המעבד הגדרתי בבאיוס את ה- cpu smart fan control במצב מאופשר. מהירות המאורר נשארת תמיד סביב ה- 3150 r…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Holy,

איך הקירור Stock שמגיע עם המעבדים? 1. כמה הוא מתאים ל-OC? 2. איך הוא מבחינת קירור? 3. איך הוא מבחינת רעש? 4. האם מומלץ לקנות קירור אחר? איזה קירורים שקטים מומלצים? (אם יש שליטה על מהירות המאורר אז עוד יותר טוב)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by JohnClark,

שלום... יש לי תקציב של +- 1000 ש"ח לקניית מארז וספק. ספק - אני רוצה לקחת TT420w. עולה בערך 330 ש"ח. עכשיו יש לי כמה דרישות לגבי המארז: שלא יהיה בזבוזי. שיהיה אפשר להסיר את הגג שלו ואת חלקו האחורי (מאחורי לוח האם) אם מארז טאוור - אסור שתהיה דלת. (אני יודע שזה נשמע טפשי אבל פשוט אין לי מקום לדלת) אם המארז מידי טאוור זה פחות משנה אין לי בעיה לעשות מודינג יש לי את הכלים והכישורים המתאימים בקשר לקירור - לא צריך שקט. צריך קירור טוב על כרטיס המסך ואוורור פשוט של אזור הצ'יפסט\מעבד אני לא אתנגד אם תשאירו לי כסף :-* אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שזה יהיה נחוץ... הנה כמה מארזים שחשבתי עליהם: (הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם ניתן להסיר את החלק האחורי ואת הגג, אני אשמח אם ת…

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

מדובר במאוורר עם רשת. אני מנסה להרכיב את הרשת למאורר ולא ממש מבין איך. יש ארבעה חורים בהם אני יכול להכניס בורג בשתי פינות החורים הם דו צדדים ואני יכול להבריג בורג וכך לחבר אותו למאורר. בשתי הפינות האחרות, יש פלסטיק שחוסם את החורים. אני מקווה שרואים את זה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by matanyaniv,

לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TheWave,

שלום! יש לי מעבד של אינטל Pentium III 1000Mhz עשיתי אוברקלוקינג והגעתי לתוצאה נמוכה מאוד. 1050Mhz. 140/7.5. זו לא הבאס הכי גבוה הוא לפני הכי גבוה. בהכי גבוה יש אי יציבות. למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  8. Started by Avdan,

שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  9. מדובר במעבד Amd athlon 64 x2 5000, שיושב במארז Raidmax Smilodon. הכרטיס מסך הוא BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc. הקירור הקודם שלי למעבד היה Thermaltake tr2 r1 ומצורפת תמונת "לפני" של ה-sensor, מ-Everest במנוחה. החלפתי קירור ל Thermaltake V1 והנה המצב "אחרי": אז רציתי להבין אם הטמפרטורות בסדר? על איזה נתונים מסתכלים בד"כ כשמדברים על הטמפ' של המעבד? אותי הדאיג cpu core 1. ועוד דבר אחד, אם איזה תוכנה אפשר לבדוק את המעבד במאמץ? עם Rivatuner בדקתי את הכרטיס מסך והוא הגיע ל- 85c במאמץ. (חם אצלי בחדר.. ) תודה מראש למגיבים!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by THE FOX,

מעבד בעל 4 הליבות מתקרב... צורך לא מעט חשמל...אבל לא רע ב OC. יש כמה תוצאות מפתיעות... http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage לגיימרים כרגע אין מה לצפות למעבד הזה... הישארו עם Core 2 השיפור הרציני עם המעבד הנ"ל הגיע בתוכנות קידוד וידאו בעיקר....

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by j,

שלום, בונה מחשב חדש: לוח אם של אינטל DZ77RE-75K מעבד I73770K זכרונות TIPJAWS X 4 סלוטים של 4GB או רק 2 - עוד לא ברור.. בשלב ראשון לא יהיה אוברקלוקינג. מתלבט בין הMUGEN לNOCTUA. חשוב לי שיהיה ממש חרישי ושיתאים למערכת - שמעתי על חלק מגופי הקירור שמתנגשים עם הזכרונות למשל.. עזרתכם בבקשה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Little_AKA_Or,

לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)

13. Started by ZenMaster,

כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by pav,

מחפש קירור משתלם מבחינת מחיר\ביצועים למעבד שלי AMD 4400+. הוא מגיע כרגע ל 70-80 מעלות במאמץ עם קירור רגיל. תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Saggitarius,

שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Qtec,

רציתי לדעת איך להוריד היטסינק סטוק של אינטל (לאחר שניסיתי בעצמי וזה לא הלך הכי טוב- ולכן אני קונה מחר משחה תרמית חדשה)

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום, מעוניין לקנות קרור למעבד - נינג'ה ולהחליף לו את המאוורר ל 120 של Silent X http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=3 מישהו יודע ? תודה,

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  19. 4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by frogman,

התקנתי את ה 6600 והרבצתי לו אוברקלוק 45% בקושי . ויש לציין שצרך מתחים גבוהים למעבד .... גם הטמפ בכלל לא מצאו חן בעניי עם קירור blueorb fx אשמח לדעת מה עדיף ואם יש לכם נסיון עם אוברקלוק ל E6550 אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by et_gershon,

אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by montana,

שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by AtomiX,

החלטתי לקנות מעבד חדש.. 3000+ ליבת ווניס נשבר לי מהווינצ'סטר שלא עובר 2.6 אני רוצה לדעת מה השבוע שיש לו את הסיכויים הכי טובים ? ואיפה אפשר להשיג בארץ?????? תודה מראש :-*

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by parker,

המחשב שלי ישן כפי שניתן לראות, אז חשבתי לעשות לו oc, העלתי את הבאס ל110 והכל היה בסדר ויציב, אז רציתי להעלות אותו עוד יותר, העלתי את הבאס ל112, המחשב עלה והגיע לwindows, ושם התחילה הבעיה, הwindows נדפק לגמרי, חשבתי שזאת בעיה של הטמפ, אך היא הייתי על 34-35, ניסיתי להעלות מעט מתח, אך הבעיות חזרו, הלוח שלי הוא MS-6163 pro של MSI, אם מישהו יודע מה הבעיה, אנא עזרו לי :\

• 6 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים