אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2906&p=5 אחרי האכזבה שלי מה-NINJA (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0) כולם פה כבר יודעים את זה .. רק אני מגלה אותו עכשיו.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בקיצור סיפור ארוך בקצרה התחלתי להתווכח עם אחד מחברי הפורום (מטעמי נוחיות לא אזכיר את שמו) על בקרי מאווררים הבחור טען כי Thermaltake A1873 4channel VR http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/35drivebay/a1873/a1873.asp טוב יותר מ Rheobus sunbeam http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Rheobus/Rheobus.htm למי שלא יודע לקרוא הסאןביים אוכל 20W לערוץ!!! והוא הריאו הכי חזק שאי פעם יוצר כלומר הוא יכול להחזיק מארז שלם על ערוץ בודד אבל בקיצור אני רוצה לשמוע בעד ונגד מי יותר טוב.... Thermaltake או sunbeam אני רוצה להוכיח לבן אדם טענה אתם לא יודעים כמה צחקתי כשהוא אמר את זה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש מערכת קירור שמקררת את הלוח אם ולא דרך קירור מים שלא עולה על 250 שקל?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC ל7600GT ורציתי לדעת האם ספק ג'נרי יכול להשפיע גם אם אני לא נוגע במתחים??
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הנה הסרטון: [הוא שוקל 10 MB אבל ב RAR הוא שוקל 900KB] "סרטון" של ה cpu-z התדרים כל שניה משתנים http://www.sendspace.com/file/qdomp0 --סורי אין לי איכסון משלי :S -- למטה כתוב: Download Link: cpu-z-log.rar אמור להוריד תוך שניה. תודה על תשומת הלב. שימו לב בבקשה ל: Bus Core Speed HT Link הBUS אמור להיות על 200.0 והוא על 200.7 למה? ובHT LINK זה אם אני לא טועה אמור להיות 1000 וזה על 1003 וכל שניה משתנה.. האם זה הספק כוח אחראי לכך?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום..הורדתי את התוכנה וישר בלי לחשוב פעמיים לחצי על MAX CORE.... הכרטיס הוא כרטיס של POWERCOLOR EXTREME 256 .. בכל אופן הוא הגעי למהירות ליבה של 722...ואז המסך די נהייה שחור והפסיק להגיב... כשהעלתי וינדואס שוב הוא כתב שהמהירות היציבה האחרונה הייתה 722... זה הגיוני בכלל?!?! איך הצלחתי לעלות כל כך את המהירות? האם עשיתי משהו לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי 6600 GT אם קירור סטור ומאוור עליו שאני הוספתי עד כמה אני יכול לשפר אותו ?!?!
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
המפרט בצד. מבלי להחליף גוף קירור כי הארקטיק קולינג שיש לי הוא דיי חדש.. אני דיי מפחד לעשות OC כי אף פעם לא עשיתי... אז אם תוכלו לעזור לי קצת, להגיד לי לכמה אני אוכל להגיע עם המפרט שלי, כמה זה יהיה יעיל, ומה ההשלכות. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה צרפתים בודקים אם אפשר להשתמש בCPU בתור נפצים http://www.hadash-hot.co.il/story/6103
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם אסוס P5W DH חשבתי שהוא לוח טוב ל O.C אבל הוא לא עובר את ה FSB356 אני מצליח להגיע ל FSB400 אבל עם הספק חשמל למעבד מטורף של 1.65 והמעבד עומד על חום של 65 לשני הליבות אז ירדתי חזרה לתדר של FSB 356 האם יש אפשרות לעשות משהוא יש לי קירור זלמן 9700 למעבד
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש בערך בין 3-4 חודשים זה פנטיום 4 820(2.8 GHZ) ורציתי לדעת למה כתוב שהמאוורר של המעבד זז רק במהירות 1000-1100 סל"ד אפילו המאורר של הסוקט 478 עושה לי 2700 סל"ד במנוחה! והמעלות בסדר או לא ?
-
- 13 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ לוח אם ASUS p4800e Deluxe ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC ואם כן מה המגבלות
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מסך nvidia GeForce 2 100\200 mx ורציתי לעשות עליו oc כי אני רוצה שזה יעבוד יותר טוב במשחקים... אז ככה אני רציתי לעשות עם התוכנה riva tuner אפשר נכון ?? בקיצר ברירת מחדל של הכרטיס זה: Core Clock---175 MHz Memory Clock----166 MHz אני יודע כרטיס מעפן אבל עוד כחצי שנה פחות אני קונה כרטיס חדשדש בקיצור רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל את ה MHZ? ד"א הרכבתי על הכרטיס מאוורר 8.0 סנטימטר אז אפשר להעלות קצת יותר,החום של כרטיס המסך מגיע ל 36 בלי מאמץ/עם מאמץ אני לא יודע לבדוק חחח
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכרטיס מסך 7300GT של EVGA רשום שהמהירות ליבה 350mhz 400mhz ramdac ורשום שהאפקטיבי זה-666mhz כבר העלתי ל-500 בשניהם וזה עובד סבבה השאלה היא אם אני מעלה למהירות האפקטיבית זה עדיין נכשיו לאוברקלוק לכרטיס??
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בספטמבר כשעוד היה ממש חם והטפ' של המעבד במנוחה היו 38 ובמאמץ 48 (עם OC קליל של באס 300) כשקיבלתי את המחשב הביוס של הלוח היה בגירסא 1.2 ומאז הספקתי לעדכן אותו כמה פעמים וכעת הוא בגרסא 1.7 השבוע במקרה בדקתי עם SPEEDFAN וראיתי שהטמפ של המעבד במנוחה 44 ולאחר כשעה משחק בRAINBOW SIX VEGS הטמפ הגיע ל58 אני רוצה לציין שאין לי שום בעיות יציבות והמחשב עובד מצויין!....(אף פעם לא עשה לי ריסטרט באמצע משחק) אבל אני מאוד מודאג מהטמפ!!! ניסיתי אפילו להחזיר את ההגדרות האופטימליות בביוס ולהיות במהירות סטוק ללא OC בכלל ...ועדיין הטמפ' במנוחה 43 ובמאמץ 55 אין לי שום מאוורר מיוחד למעבד ואני עם קירור סטוק אפילו שאבתי את כל האבק מכל פתחי האיוורור+ניקיתי את המסנן של…
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך את העזרה שלכם עד מחר בצהריים כי חבר שלי נוסע לראשל"צ לקנות מחשב מהחנות SKYPC, אז אני תופס איתו טרמפ וקונה גם קירורים. בקשר לקירור למעבד- חשבתי על הטוניק טאוור\ביג טייפון, אגב, יש שם פריזר 7 גם, למרות שאין באתר. בקשר לקירור צ'יפסט- יש שם רק אקסטרים ספיריט הגירסא הראשונה באתר שלהם, נראה מה כבר יהיה להם מחר בחנות, בקטע הזה אני צריך בעיקר חוות דעת, איך האקסטרים ספיריט? מיותר לציין שאת הקירור למעבד אני צריך לבחור מSKYPC, כך גם את הקירור לNB, אבל שם כבר אין יותר מידי אופציות.
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה ------- הנידון : EPOX 661FX אחרי התקנה מערכת הפעלה יש מסך כחול וריסטרט ולפעמים גם בהתקנה עצמה ... חשבתי בהתחלה שזה סוג של אי תאימות אבל שמתי מערכת הפעלה אחרת וזה חזר מיותר לציין ששאר הרכיבים במחשב תקינים . אין קבלים נפוחים מה שכן בדקתי את הגשר הדרומי אני לא סגור על זה אבל מסביב לציפ' הליבה הירוקה יש משהו חום אני חושב שזה ליכלוך .. לא סגור על זה .. המחשב נדלק רגיל בגלל זה אני מתבאס להשקיע בלוח חדש ..התייעצתי עם טכנאים אחרים והם אמרו לי שזאת בעיה של תוכנה אז ככה : שלל : מעבד פנטיום 4 3GHZ, לוח ..EPOX SIS661FX. קניתי : זיכרון PQI 512MB , מארז , צורב ASUS עכשיו אני רואה שבנוסף להשקעה הזאת אני אצטרך גם לוח 478 יש לי אפשרות לרכוש לוח ASUS P4V800D-X ב 300…
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות OC עם מחלקים הווינדוס מגיע לסיום הטעינה שלו... ולפני המסך של הwelcome הוא עושה ריסטרט המעבד הוא AMD 3200 VENICE והלוח הוא DFI LanParty Ultra-D המחלקים לא עובדים גם שהFSB על 200 מכפלה 10 ומחלק לא משנה איזה.. פשוט לא עולה.. רק עם default / auto / 1:1 הווינדוס עולה כמו שצריך בגלל המצב הזה אני לא ממש יכול לעשות OC אלה אם יש לי זכרון שמגיע לMHZ גבוה מאוד... מה שמאוד יקר כשרוצים 2GB מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5040 ורציתי לשמוע מכם אם הוא טוב או לא?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
על מפרט זהה (שלי - E6600 + P5B DLX) עם אותם הגדרות OC בדיוק (420X8, RAM@840) אני מקבל טמפרטורת מעבד נמוכה ב-12 מעלות בשימוש ב-SONIC TOWER עם מאוורר ANTEC 120 מ"מ לעומת NINJA עם מאוורר דומה. עם שניהם מרחתי כל פעם מחדש משחה של ZALMAN וכל שאר התנאים זהים לחלוטין... אותה חומרה, אותם תנאים סביבתיים ואותן הגדרות בביוס. מכל הסקירות שקראתי אין מצב שהפרש כזה הוא סביר - ודאי לא לטובת ה-SONIC! מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-