עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by לוח שנה,

קישור

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

רציתי להראות לכם את הקירור הטוב בעולם! והוא: Prometeia! . הפרומיטיה היא בעצם מה שנקרא באנגלית Phase Change Cooling, זה בעצם Vapochill רק הרבה יותר חזק ומתוחכם שיושב לכם על המעבד. ראיתי אנשים עם AXP1600+ שהגיעו ל-2100Mhz עם מתח של 1.98V וטמפ' Full Load של 6-7,מתחת לאפס(!!!). את המותק הזאת אפשר להתאים למעבדי AMD, SocketA, ולמעבדי פנטים 4 Northwood, המותק עולה 475 יורו(2205 ש"ח) אבל צריכים לקנות גם ערכת תיאום לאינטל או AMD שעולה 50יורו. קיצר אני הולך לעבוד בחופש הבא(כי בגיל הזה אין לי רישיון עבודה) ולקנות אותה, בתקווה שעד אז הם ישלחו את זה גם לארץ(הם אמרו שהם עובדים על זה). נ.ב היא שוקלת 30 ק"ג.

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by stingeR-,

אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  4. היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Amir c,

יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  6. אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  7. בדיון הזה רציתי שכולם יציעו לאחרים וגם לי הצעות לקירור טוב לכרטיס המסך למען OC טוב יותר. אפשר לכלול בהודעה סוגי היטסינקים מומלצים, מה עושים אם ההיטסינק מלבן והזיכרון ריבוע וזה לא טוב ככה לפי מה שהבנתי, האם מאווריי PCI או מאווררי מארז יכולים לקרר את הכרטיס וכל דרך אחרת לקרר את כרטיס המסך. לי יש Sapphire Radeon 9600XT 128MB וכידוע לאחרים פה עם כרטיסי SAPPHIRE מגרעתם העיקרית היא הקירור הנוראי שלהם. תודה מראש חברה!!! 8)COOL

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by adamginz,

http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הקירור הפסיבי של 6600 של גיגה בייט מספיק? או שיותר כדיי להוסיף לו עוד מאורר פשוט בחיבור על סלוט אחד שיתן בוסט על הכרטיס..?

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  10. הסקירה של טום http://www.tomshardware.com/firstlook/20050104/index.html

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dlogan,

יש לי P5B DLX וE6600 ואני חייב להגיד הקירור שיש לי עכשיו על המעבד ממש גרוע! המאוורר המעפן הזה עושה 1700 RPM הטמפרטורות בכלל לא יציבות פעם זה 34 במנוחה פעם זה 40 במנוחה מזה הגוש חרא הזה?! לעוד מישהו יש דבר כזה גרוע? אני כמובן קונה משהו אחר...

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

אם אני לא עושה OC-קירור סטוק יחזיק במאמץ כבד (מאוד)? E8400. אם לא-אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by spider272,

תנו קירור למעבד במיפרט הזה//ל OC 4850 ep45ud3lr huntkey h001 3HDD 6GB e7500 תקציב עד 130

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by spider272,

הקירור הזה של ה4870 יתאים ל 4850?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  15. זה המבחר שיש בפנדה התקציב הוא עד 200 שקל מה שאומר שאפשר לבחור מכולם! אבל אני יודע שלא תמיד הכי יקר גם הכי טוב או לפכות לא משתלם אני רוצה את התמורה כי גדולה לכסף שלי! אני מזמין יחד עם עוד חבר אם זה עוזר לי אין חלון(!), ולחבר שלי יש הכרטיס שלי זה: (לא צריך להיות יפה) GIGABYTE RADEON 9800 PRO ושל חבר שלי: ג'יגה קיוב 9800 NP אין לי ליד הכרטיס כרטיס PCI כול שהו כך שאני יכול להרשות לעצמי לאבד אחד (כנ"ל גם חבר שלי) הקירור לא חייב להיות זהה אני אישית מחזיק בA64 עם ערכת השבים של VIA לאל אופצית נעילת ה PCI ואני רוצה לעשות OC עד שהכרטיס מסך שלי כבר לא יעמוד בזה לכן הקירור צריך להיות חזק מספיק תודה 3DVG סנוסף להשלמת המעגל אשמח אם תענו לי גם לא הנושא הזה כדיי לסגור מעגל שוב תודה

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  16. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by yan,

מה לדעתם הקירור למעבד עם הביצועי קירור הטובים ביותר..עדיף שתגידו על פי ניסיון ולא על פי שמועות תודה

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  18. שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by TheSas,

יש לי מאוורר למעבד ZALMAN CNPS9500 SI עם 3 פינים (בקרת מתח בלבד?). הלוח אם הוא GA-B75M-D3H rev. 1.1 עם חיבור 4 פינים למאוורר מעבד (בקרת PWM בלבד, כנראה). המאוורר עובד ב100% כל הזמן, 2600 סל"ד והוא הרכיב הכי רועש במארז. זה התחיל לשגע אותי בזמן האחרון וזה גם בטח לא תורם לאורך החיים שלו. יש לי את המחשב שנתיים, הוא תמיד היה רועש ברמה הזאת. האם יש לי דרך לנצל את בקרת הPWM למאוורר הזה? (כדי לשלוט בו בתוכנה) למשל, האם קיים רכיב שממיר בקרת PWM לרמות מתח ועדיין מאפשר ניטור של סל"ד על ידי לוח האם? לא קיבלתי עם הקירור את ה- Fan Mate 2 של זלמן, אבל אם אין אופציה טובה יותר אני אקנה בקר ידני. חיפשתי בחנויות הרגילות המומלצות בפורום ולא מצאתי אף אחת שמוכרת אותו. כן מצאתי מישהו באיביי שמ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. התקנתי את ה MST-9775LE של Thermalright אבל הוא עובד במאמץ על 1500RPM (רוב הזמן על 900RPM). איך לעשות שהוא יעבוד על 2500RPM כל הזמן? (זו המהירות המקסימלית שלו). שיניתי בביוס את אפשרות ה Smart Control Fan ל DISABLE. מה עוד לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by xkore,

משום מה לא נראה לי שהקירור מספיק, ואיך אני יודע שירכיבו לי את הקירור בצורה טובה ? מארז CompuCase 6A19B Black, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=99 כולל סנן-אבק קדמי מובנה (הניתן לפירוק פשוט וקל לצורך ניקוי-תקופתי) מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מיועד להתקנה בתושבת הקדמית מאוורר למארז Scythe Slip Stream SY1225SL12H 120mm 1600RPM, יחידות 1 ₪38 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=948 מיועד להתקנה בתושבת האחורית ספק-כוח SeaSonic SS-600HT 600W - 120mm-Fan 552W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1439 לוח-רא…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by skullfacer,

http://tms.co.il/product/2426

• 4 תגובות
    • 387 צפיות
  24. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC: AMD ATHLON 64 3000+ 939 box ABIT AV8 A-DATA 256X2 DDR500 ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז) השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?

25. יש לי PALIT SONIC 4870 בעל ה2 מאווררים. כמו שאתם יודעים יש לו 2 מצבים, אחד של OC קל ואחד בתדרים נורמלים, שאני במצב הנורמל המאווררים נעולים על 20% ולא זזים, לפעמים אני מגביר אותך ל50% כי הטמפ' כבר עולה מהר, וכשאני מפעיל את מצב הOC הם נעולים על 50% וזה עושה בנתיים רעש מיותר כי המחשב לא במאמץ אפילו ומשום מה הם לא יורדים בעצמם לנניח 20%. למה זה קורה? זה בכוונה ככה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים