אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי P4 2.8 לוח אם של Asus p4pe-x וזכרונות cl2.5 200mhz האם אני יכול לבצע OC ואם כן עד לאיזה רמה? בנוסף יש לי 7600GS של leadtek ולא הצלחתי לבצע OC מעבר ל-10%-15% יש למישהו עצות למה?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר הע…
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html בתחום מאוררי 120מ"מ Real Silent case fan Nexus מוביל מבחינת שקט/ביצועים. מאורר ה Yate Loon המסופק עם הBT דיי בינוני בהשוואה לשאר המואוררים מבחינת רעש מופק. יש המון מידע...אתר מומלץ לכל תחום השקטת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות oc אבל כן רוצה לשמור על מחשב קר ושקט התקציב שלי זה עד 200 ש"ח. חשבתי כבר על אלה: ac freezer 7 pro SUNBEAM Silent Whisper SCYTHE "KATANA 775" 2 Heat Pipes CPU Cooler הכי חשוב שיהיה קר ושקט
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במקרה משתמש חדש במקום ובכלל על תקן שפן ניסיונות בעניין OC. מפרט המחשב שלי הוא להלן : Intel E6300 CONROE (1.86ghz) 2X KINGSTON 667MHZ 5-5-5-15 GIGABYTE GA-965G-DS3 R2 גירסת BIOS F5 *אין ציוד קירור מיוחד החלטתי לנסות לשדרג את המערכת מכל סיבה שתרצו , אם למצות ולהפיק את המירב מהמערכת או סתם בשביל העניין במצב הרגיל של המערכת, ה VCORE צריך להיות 1.325 וזהו הדיווח: Voltage = 1.2V CPU = 1.86GHZ FSB = 266MHZ RAM = 333MHZ 5-5-5-15 מה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט להעלות לאט לאט את ה FSB ב BIOS תוך מעקב אחרי טמפרטורה והמתח בזמן אמת (משתמש ב CPU-Z ו EASYTUNE כמוניטור) *עלי להעיר כי קראתי כמה תגובות והערות של אנשים על ה 965G , אז רק ליידע אתכם, ניתן לשנות בע…
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני גולש הרבה זמן בפורום הזה וזה מאוד מעניין אותי כול הקטע של קירור מים. המחשב שלי כרגע מקורר על ידי ביג טיפון שברצוני למכור אותו בקרוב ולהתקין מערכת קירור מים פנימית. למה הכוונה פנימית? שכול החלקים יהיו בתוך המחשב, המיכל (מתכנן על הthermaltak aquabay) שיראה כמו כונן דיסקים, לא בטוח לגביו אבל, הוא מספיק גדול ? אני צריך עזרה בקשר לחלקים הבאים: מיכל מים (עדיפות למיכל כונן) משאבה (מתכנן רק קירור של המעבד בינתיים) בלוק למעבד רדיאטור - חשבתי בכיוון של הTMG2 של thermaltake.. נוזל - עדיפות לכחול זוהר צינורות.. אתם תתנו את החלקים אז אתם יודעים איזה עובי וכו'.. תקציב: 1100 שקל.
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאווררים חדשים ל SUNBEAM TRANSFORMER הרועש יש לי מספר שאלות לשאול: 1.המאווררים של AC יותר יעלים מאלו שיש לי כרגע או שהם פחות יעלים ? 2. איך אני אמור לחבר אותם הרי הם באים רק עם חיבור בעל 3 פינים [ הזה שמתחבר ללוח אם] אבל כזכור לי יש רק חיבור 1 מתאים בלוח ואני צריך 5 מאווררים חדשים על מנת להשתיק את הרעש.. כאילו במאווררים שבאים עם המארז יש גם חיבור 3 פינים וגם זה עם 4 שמתחבר ישירות לספק ולכן אין בעיה לחבר אותם .. ויש לי עוד 2 שאלות קטנות ככה בשביל לא לפתוח דיון חדש אני ישאל פה : 3. אם מוציאים את הקירור של כ.מ כדי לנקות את האבק ואז מחזירים האחריות בטלה? 4. לפני שאני יתחיל ב O.C רציתי לדעת כשאני יקנה משחה נגיד של זלמן ולאחר השימוש בטח ישאר לי עוד משחה אז …
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה
-
- 17 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לקבל המלצות לגביה והאם היא מדייקת ב טמפ" בנוסף המלצה לצרכי OC ולניטור טמפ" לכ.מסך X1950PRO של ASUS תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
במחשב של אחים של הכול "זז"...המתח של המעבד...המהירות שלו...והמכפלה שלו ניראית לי מוזרה לחלוטין...המחשב ללא OC..מישהו יכול להגיד לי מה הולך פה? (הדגשות באדום על הבעיות).. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
גופי הקירור המדוברים הם: 1) Thermalright HR-03 2) Vantec IceBerg 6 Premium
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה הבאנו תמחשב לחבר של אח שלי שהוא טכנאי במקרא ואמר שלא נשרף כלום רק הסלוט ולא יודע זה מוזר לי כי שאני שמתי את הסטיק בסלוט השני המחשב עדיין לא עלה אז הטכנאי איפס את ההגדרות ואין יותר OC אני אני רוצה לדעת איך זה נשרף ? מזה שהעלתי את התדר או מזה שהעלתי את המתח ל +0.5 כי אני רוצה לעשות OC להגיע אפילו ל 2.8 מ 2.4 זה יהיה נחמד אבל אני פוחד לשרוף את הסלוט עוד פעם ואז באמת אני יצרך להחליף כבר לוח וזה סיפור..
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי =] לא ממזמן קניתי מחשב.. E6600 7300GT - כי אני רוצה לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס DX10 - כשהמחירים יוזלו ASUS P945 [כן היתי צריך לקנות לוח טוב יותר אני יודע ): ] ממ 2 ג'יגה ראם 667 של KINGSTONE עכשיו אני רוצה לעשות OC.. עשיתי כבר למעבד עד ל-2.9 [325 בבאס * 9 במכפלה] עם קירור סטוק הבעיה זה שאני רוצה לקרר את הכרטיסמסך + מעבד כדי לעשות אוברקלוק רציני יותר + להוריד בטמפ' שלהם.. [כרגע המעבד עומד לי על בין 45-70 (לפי תוכנות שונות.. כל תוכנה משהו אחר ) ] והכרטיס מסך עומד על 50.. [עם אוברלוק ל 880 ו-440] מה אתם ממליצים לי? יש לי 800$.. [בדולרים ... ] אני צריך גם שם של חנות אמינה והכל.. אם ממליצים על קירור מים אז מערכת גם למעבד וגם לכרטיס מסך.. אם אפשר אז עד 30…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=4499 פשוט מדהים :cool2:
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מתי זה מתחיל להיות מסוכן למעבד ? (אני מעלה לצורכי OC כמובן).
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מדובר ב-Geil Value התזמונים על הסטנדט,אני יודע שאלו לא זכרונות לOC אבל בכל זאת 416 זה כלום,ניסיתי לעלות מתח - זה לא ממש עזר.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אם אפשר תגידו לי בבקשה אם איך שסידרתי את המאווררים במארז זה בסדר. מאוורר קדמי-->מכניס. מאוורר בצד->>מכניס. מאוורר מתחת לכרטיס מסך-->מעיף כלפי מעלה. 2 מאווררים אחוריים-->מוציאים. מאוורר עליון-->מוציא. זה בסדר? עריכה: חחח הרבה מאווררים יש לי =] .
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הייתי בKSP אחרי שאתמול מסרתי להם כרטיס מסך שכנראה נשרף עקב OC לא מבוקר. עכשיו הם אמרו לי כמה דברים לגבי אוברקלוקינג ורציתי לדעת אם זה נכון. 1. אם אני עושה אובר לכרטיס מסך שלי האם יש חשש שהלוח יישרף עקב גדילה של המתח אל הסלוט של הכרטיס מסך? אני מדבר על PCI-E. 2. האם אפשר לבדוק בקובץ הלוג של הביוס של הכרטיס מסך עם עשיתי אובר לכרטיס או לא? איך אפשר לדעת עם עשיתי לו אובר דרך הלוג פייל של הביוס? 3. האם כרטיסי המסך GS פחות מתאימים לאובר מאשר הGT? זה מה שהם אמרו. שהGS הוא כמו הסלרון של אינטל.
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד: (AMD ATHLON 3000 (SOCKET 754 לוח אם: ASROCK K8NF4G כרטיס מסך: GFORCE 6600 GT מארז: COMPUCASE CI-6A21 MIDI TOWER והחלטתי לעשות את המחשב שלי קצת פחות רועש (או הרבה פחות רועש). אני מניח שזה אומר קירור פסיבי לכרטיס מסך ומעבד (ואולי החלפה של המאוורים של המארז ליותר שקטים). על איזה קירור (איזה חלקים) אתם יכולים להמליץ לי? אני מניח שעדיף פסיבי, או מאוררים שקטים...
-
- 33 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי SOKET 775 משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PRO רציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל) שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזר אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה אמיר...
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה מאוררים של 92 מ''מ הכי יעילים ושקיטים ל-P150 ? לינק לדיון לגבי מארז http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232710.0
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-