עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.dansdata.com/images/io050/r800_1024.jpg אני מחפש פיתרון שקט למאוורר המאד רועש של הכרטיס.מכיוון שזהו מאוורר דוחף קשה למצוא לא תחליף מתאים ועל כן מאוורר קונבנציונלי לא מתאים לתפקיד. שימנתי את הציר שלו כמה פעמים גם מתחת למדבקה של היצרן ואם זאת הוא רועש במידה נוראית.אשמח לעצות כי זהו כרטיס מעולה לכל דבר במיוחד לתוכנה שאני מאד רוצה ללמוד בקרוב.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by AdiDavid,

היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by idans94,

משהו פה לא נראה לי הגיוני http://www.siz.co.il/my.php?i=ncyntc0zmdjz.jpg אני עם קירור סטוק בלי מזגן. ובעומס הוא לא עובר את ה52-53 מעלות בשתים מן הליבות ובשאר הוא לא עובר את ה47 מעלות הגיוני?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by barzanger,

החיישן טמפ' נראלי דפוק הוא מראה לי שהלוח על 121 מעלות מישו יודע למה אני צריך לכבות את המחשב או שאין סיבה לפאניקה? http://img522.imageshack.us/my.php?image=32256290km0.jpg

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G) שסובל מבעיות התחממות. לא משהו שמשפיע על תפקוד שלו (אבל טמפרטורה נראתה לי בזמנו גבוה מרגיל) בגלל ארגון מחדש של החדר אני רוצה להעביר אותו למארז שוכב. מצאתי את מארז הזה http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm על פניו הוא מתאים לי: שוכב, יחסית זול והוא קטן יותר ממארז ATX (וזה טוב לי מבחינת מקום). הבעיה היא שלפי החנות הוא מיועד ל mirco ATX (אבל לפי האתר תחת structure אני מבין שאפשר לחבר גם לוח ATX רגיל). השאלות הן: 1. האם צפויה להיות לי בעיה עם החתחממות יתר בגלל צירוף של בעיות טמפרטורה קיימות ומארז קטן יותר (או בכלל בגלל אחת מהן)? 2. איך לסדר את מארוורים שם? (בפתחים הקיימים ואם יש הצעות לתופסות מעבר אשקול או…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by selon10,

יש לי עכשיו בבית שתי כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit "GV-NX66T128D" SLI DDR III bulk Gigabyte Geforce "GV-NX66T128VP" FX6600GT 128Mb 128Bit VIVO DDRIII PCIE + SLI - Bulk השאלה שלי שלראשון יש מעברר והוא די רואש החום שלו מגיע ל35 ובעומס ל48 גג והשני הוא 45 שהמחשב סתם עובד בלי משחקים ובלי תוכנות גרפיות מה שווה לכחת מהם?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Gohan,

המעבד שלי לא עובר את ה52 מעלות , atlonxp1800+ כדי לי להחליף את הינסטיק והמאורר ? תודה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by n0stredamus,

נמאס לי לחכות - מה גם שיש לי מה לעשות עם המעבד ברגע שמחיר ה Q9450 יהיה נורמלי אז קניתי את האלמנטים הבאים : Q6600 G0 2x2gb Mushkin ddr2-1000 gigabyte EX38-DQ6 Radeon 3870 512 - gigabyte psu : zalman 600watt cooler : zalman 9700 led OS : VISTA ultimate 64 איך הייתם ממליצים לי להמריץ , ולכמה כמובן , ולמצות את המערכת החדשה שלי , שאני יודע שלהריץ אותה בסטוק זה פשוט ביזבוז ... אני לא מעוניין לשבור שיאי עולם ... רק למתוח לאזור ה 3.0 פחות או יותר ככה כדי להרגיש טוב עם עצמי ... מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג והייתי שמח לקצת המלצות וכיוונונים - אני מדגיש ... אני לא מחפש לעשות אוברקלוקינג קיצוני לשם האוברקלוקינג ... רק למתוח את היכולת בשביל הכיף שלי ...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by Lambomeir,

ביצעתי oc למעבד שלי E8400 והוא ממש מתחמם: כשהוא לא במאמץ הטמפ' היא בערך 70 מעלות (לפי RealTemp), שזה הגבול לפי מה שקראתי פה באתר- וזה עוד לא במאמץ!!! וכשהוא כן במאמץ עם התוכנה S&M או prime95 הוא הגיע אפילו מעל 90 מעלות! והמחשב התנתק אחרי כמה זמן... הקירור של המעבד הוא סטוק ובמארז יש מאורר אחד 120mm שנמצא מול הלוח אם ומכניס אויר ועוד אחד מאחור גם 120mm שמוציא אויר. ה oc שביצעתי הוא להגדיל את הבאס מ 333 ל 380 (מכפלה 9) שנתן לי תדר 3420Ghz (התדר המקורי הוא 3000Ghz). השאלה שלי היא מורכבת מכמה חלקים ואשמח אם תענו לי על הכל: א. הטמפרטורה ללא oc וכשהמעבד לא במאמץ לפי התוכנה RealTemp היא בממוצע 50 מעלות, האם זה תקין??? ב. האם הגזמתי עם ה oc? כלומר האם זה נקרא לעלות יותר מדי מ…

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by itayalter,

יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA שיושב במארז BACH VX עם 6 מאווררים , ובתוכנת EVEREST הוא כותב לי שהNORTH BRIDGE ב 57 מעלות במנוחה , והגשר השני ב 50 מעלות , אז קודם כל מי זה מי ? איך אני מזהה בין שניהם ? דבר שני איך אני מקרר אותם שיש מעיין קירור בילנדאין על הלוח ? למישהו יש פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by wow,

יש לי בארטון 2500 וזה מה שרשום: AXDA2500 DKV4D AQXEA 0330 VPMW

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ShadowK,

זה לכך לי 3 שבועות אבל סיימתי וזה 100% יציב אך ? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=570716

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by yehob,

טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. רציתי קצת עזרה וכיוון עם הפונקציות שיש בלוח . לא הצלחתי לבצע OC כמו שצריך , מבלי שיהיו לי קריסות עשיתי OC ל-3GHZ , העלתי מתח פעם ל-1.440 פעם ל-1.455 וגם פעם בסטוק הזכרונות על 666.7 יצאו , ועוד משהו שם PSB על 533 או משהו כזה .. בקיצור הרצתי בדיקה של שעה ב- OCCT - עבר ללא שגיאות הרצתי בדיקה של 20 הרצות ב- LINX - עבר ללא שגיאות והרצתי VANTAGE - וגם היה טוב . בכל המצבים האלה המשחב לא קרס . אבל ששחקתי בין 5-10 דק' ב- BFBFC2 בום ישר ריסט . האם יש מישהו שמכיר את הלוח הזה שיכול לעזור לי ? תודה רבה קצת תמונות מהBIOS :

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  17. X

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Swimmer,

אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  19. אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by TRYS22,

שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. Started by joko7,

שלום לכולם. המחשב שלי סטנדרטי ללא שום OC פשוט היה נדמה לי שהוא חם מדי וביחוד בחודשי הקיץ כאשר בתוך החדר יש לי טמפרטורה של 30-32 מעלות כי אין לי מזגן והמאוורר שאני מפעיל בחדר לא ממש עוזר. הוספתי 3 מאווררים של 80 מילימטר בתוך המארז,אחד מקדימה ואחד מהצד שמכניסים אוויר ואחד מאחור שמוציא,זאת כמובן ללא שום קשר למאוורר הספק. לכדתי את התמונות של תצוגת האינטל מוניטור ומי שמבין בזה מעט אז שיאמר לי בבקשה מה הוא רואה ואם ניתן לשפר עוד את המצב. תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, אני מנסה לעשות OC למעבד הנ"ל אבל לא מצליח לא משנה מה אני עושה, בעבר היתי יכול, והיה לי מדריך מכאן אבל אני לא מוצא אותו שוב. הנתונים של הנייח: E4300 במהירות סטנדרטית ספר של אנרמקס PRO 82+ לוח אם GIGABYTE 965S3 כרטיס מסך 6770 רציתי לדעת את ההמלצות ל VOLT שצריך לעשות ולכייל בשביל שיעבוד נורמלי, ניסיתי כרגע לעשות: מכפלה 9 MHZ 333 נותן כמעט 3GHZ אני מפעיל את המחשב מחדש ועושה אישור ואז המחשב עושה רסטארט. שמתי את הזכרונות על X2 שיעבדו על 667MHZ כי אני לא מעוניין במשהו מפלצתי מדי. המעבד על מתח 1.31 בעבר היה על 1.25 המלצות הארות הערות?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... מיש'ו שמע על מאוררי הזיקית ?! מוארים לדים... גודל 120 מ"מ... יש עליהם מד טמפ', בטמפ' נמוכה הלדים בצבע כחול נראה לי, בטמפ' בינונית הלדים בצבע ירוק ובטמפ' גבוה הלדים בצבע אדום כמובן.. אם יש מיש'ו שיש לו אותם ומוכן לתת לי חוות דעת עליהם אני ישמח מאוד... באורגינל הם לא בשבילי אלה בשביל חבר שמעוניים בהם... תודה לכם

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by Bug2000,

שלום , איזו מבינהם טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. מזה chassis intrusion ??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים