עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  2. אתמול בזמן מישחק GRID המישחק הפסיק ליפעול וחזר למסך הרגיל ונתן הודעה של טמפרטורות גבוהות נא ליבדוק מאווררים והיטסינק המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 ולוח-אם GUGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 ביצעתי בדיקות מאמץ ע"י OCCT למשך שעתיים + ע"י ORTHOS וניטרתי טמפרטורות עי CORE-TEMP ו EASY-TUNE 6 של GIGABYE והמעבד לא עבר את ה-44-46 מעלות בבדיקות של למעלה משעתיים כמו כן בדקתי על ידי 3DMARK 06 + VANTGE בלופים של 3 בדיקות חוזרות על עצמם ברזולוציה של 1680X1080 AAX8 ולא היו לי קריסות או ארטיפקטים זה קורה רק במישחק GRID בשאר המישחקים זה לא קורה כגון : HAWX COD4+5 GHOST RECON 2 CRYSIS WARHEAD וכמו כן בדקתי את כרטיס המסך עים FURMARK ואין קריסות מה יכולה להיות הבעייה המוזרה הזו תודה מראש לכל העונ…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  3. ריססתי את כל המארז בצבע שחור (מט) . חיכיתי שהוא יתייבש היום בבוקר שמתי את השבלונה של הצבע הכתום (זוהר !) ולא רק שהוא לא תפס על השחור הוא קילף לי אותו !!!!!!!!!!!!!!! הצבע הזה הוא מיוחד .. הוא זוהר בלילה ... כנראה החומר שגורם לו לזהור הוא כילף לי את הצבע ...... עכשיו רציתי לדעת אם צבע אחר (מט) יתפוס לי טוב על השחור ?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by iCe_bLaSt,

366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by carock,

כותרת..

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by julbo,

היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by gonoz,

מה החשיבות של שמירת המחשב נקי (מאבק) ושמעתי שהכי טוב לנקות עם אוויר דחוס האם להיפוך הכיוון של שואב אבק שיוציא אוויר יש אותו אפקט או שזה יכול להרוס ??

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  8. טוב אז בקשר לקירור החלטתי על הספארק 7.... תודה עוד שאלה - לכל מי שיש או שיודע אולי האם עם הספארק 7 מגיע משחה טרמית טובה? או לקנות גם את ה- Northen blue 2 ??????

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  9. אז ככה הזכרון הוא 6 גיגה דומינייטור של קרוסייר במהירות 1600 עכשיו אני לא סגור על איזה מהירות זה כרגע פועל כי כל מיני תוכנות מראות לי דברים שונים אני רואה שהלוח אסוס תומך ב 1333 במקסימום אבל זה לא נכון כי יש לו גם מצב של 1600 אבל אני לא בטוח איך להגיע אליו או האם אני כבר נמצא בו וגם בביוס יש איזה כמה מצבים של זכרון אין לי הרבה מושג בהם אשמח להחכים ממכם + יש איזו שורה אחת בוולטגים שהיא וורודה מה זה אומר? כי המספר עצמו הוא בטווח המותר וגם רציתי לשאול על האוברקלוק של המעבד עצמו כי הוא נשאר ב 2660 כרגע אבל משהו אחר עלה ל 3200 במקביל לזכרון מה זה המשהו הזה? והאם המחשב רץ ב 3200 כרגע? איך אני מעלה את המעבד עצמו ולמה המעבד רוקד וזז בין 1600 ל 2660 כל הזמן וגם הוולטג…

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  10. התחדשתי ביום שישי במפרט הבא DS3R של GIGABYTE 6600 QUAD CORE OCZ XTC 2X1GB בניגוד למחשב הקודם שלי שמקורר בעזרת מים, אני עדיין מתלבט אם להשקיע סכום גדול עבור קירור המחשב הנ"ל, או שמא להסתפק באוויר בתור התחלה הייתי מעונין לקבל הצעות עבור קירור אוויר איכותי, שקט ככל האפשר, וחזק דיו כדי לשמור על טמפ' נאות אני מעונין בקירור למעבד, ול2 שבבי הצ'יפסט (הצפוני והדרומי, P35 \ ICH9R ) ורצוי שלא יפריעו לכ. מסך - שטרם נרכש. במידה ואני אחליט שאני רוצה קירור מים, אני אעדכן תודה

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by oshrinuri,

איזה קירור עדיף יותר מבחינת: אפקטיביות הקירור ועוצמת רעש (במנוחה ובמאמץ). מפרט שיבוצע בו OC קטן עד בינוני. מטרתו - גיימינג. Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 Scythe Reeven ThermalTake Silent 1156 CLP0552 תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. www.TMS.co.il או www.ksp.co.il וכמה אמורה לעלות ההתקנה שלו הכוונה אם צריך לפרק רק את הדלת הצדדית שלו או שצריך לפרק את כל המחשב כולל את הלוח אם ולהרכיב את זה מחדש.... אם זה אפשרי שיהיה TT ( שמעתי שהם הכי טובים ) ושיהיה צלעות קירור אין לי ממש אפשרות לעלות בתקציב... ה-150 שקל לא כוללים את עלות ההתקנה תודה רבה מראש ברק. עריכה: המפרט: מעבד E6750 לוח אם: ASUS P5LD2 ספק 400W HEC

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד ACER 5520G עם מעבד TK55 1.8GHZ אני מעוניין לבצע בו C@ אך אינני יודע איך בביוס שלי אין אפשרות של C@ כלל. הבנתי שבכדי לבצע אוברקלוקינג צריך לבצע downvolting למעבד,איך עושים? אני מעוניין לבצע C@ לפני שהRM 70 שהזמנתי יגיע אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  14. האם רצויי לשים קירור למעבד 6400 כשלא עושים OC ? כי אני מתכוון לקנות את המארז החדש של ג'יגה בית ארורה שעומד להגיעה לארץ אם כן איזה מאוורר כדיי לשים ועדיף מאוורר כמה שיותר זול שיהיה שקט במיוחד

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by Svartberg,

אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  16. שלום לכולם. אני אמור לקבל בקרוב את הGigabyte aurora 3d 570 , וחשבתי על כמה דרכים לייעל את הסירקולציה בו.. המארז במצב סטוק מגיע עם שתי מאווררים 120 מאחורה (מוציאים) ואחד מקדימה (מכניס) קודם כל אני מחליף את שלושת המאוורים למאווררי AC (כפי שהומלץ לי בפורום השבוע).. בנוסף לכך חשבתי לעשות שתי חורים 120mm בצד, אחד לאזור המעבד והשני לאזור הכרטיס מסך (שניהם מכניסים). כך הקירורים שנמצאים עליהם יקבלו תמיד אוויר קר, והאוויר החם שיפלט מהם יצא מהר דרך שני המאווררים מאחורה. המאוורר מאחורה די חסום ע"י כלוב ההארד-דיסקים, ככה שרק אותם הוא יקרר. והדבר האחרון שחשבתי עליו, הוא חור למאוורר 120 בגג המארז שיוציא אוויר (הרי חום עולה למעלה, לא?) יש לכם אולי רעיון אחר? יותר יעיל\שקט? המא…

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by ben060,

יש לי את ההמאורר freezer7 pro הוא עובד על 1300 בערך כתוב על הקופסא שלו שהמקסימום שלו זה 2300 איך משנים את המהירויות שלו?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by chook_rl,

האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by tom57,

CNPS9700 LED‎ SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 למעבד פנום 2 720

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by zahi74,

קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o

23. Started by kikkler,

אני צריך עזרה בהחלטה הזאת. הכוונה היא לדחוף אותו באוברקלוק הכי גבוה שאפשר.. הוא ילך עם זכרונות XMS3500 של קורסאיר, לוח Abit IC-7 / P4C800 dlx וקירור מים כלשהוא. התקציב לא מגביל אותי מלקחת את ה2.8, אבל כמובן שאני לא אתנגד לחסוך 400 ש"ח. אני מניח שהמקסימום FSB שאני אוכל להגיע עם כל אחד יהיה סביבות 265 עם ה2.8 (סה"כ 3710Mhz) וסביבות 280 עם ה2.6 (3640). לא נראה לי ש - 70Mhz שווים השקעה של עוד 400 ש"ח, אבל יכול להיות שאני די רחוק בהערכות שלי. כמובן שהבחירה נוגעת גם לעניין הזיכרון - 4:5 עם ה2.8 שווה ל 212MHz לזיכרונות, די קרוב לPC3500 שתיכננתי עליו. 4:5 עם ה2.6 יהיה שווה כבר ל 224, שזה כבר יותר מתאים לPC3700 עם הנמכת תיזמונים קטנה. הבעיה שלא הצלחתי למצוא 3700 שממש מצא חן בעיני…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by Oranili,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ... ומחקתי תתוכנה אבל ה OC לא נמחק ... אני לא יודע מה עושים הכרטיס מתחמם מאוד .. איך אני מאפס ת OC ? ... הורדתי שוב תתוכנה והכל שם כמו חדש ... אי אפשר להחזיר למצב הקודם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by BeN-T,

שלום. אני מתכנן לרכוש את המעבד Q6600 ואת הלוח אם EP45DS3 . האם הגוף קירור המצוין בכותרת תתאים למוצרים אלה? אם כן-כידי לרכוש את המוצר הקירור הזה או להישאר עם הגוף קירור המקורי של אינטל? תודה. בן.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים