עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by afik78,

טוב אז ככה נתחיל מזה שקיבלתי תמחשב שלי לא מיזמן עכשיו הקטע הוא שיש לי תמוגן 2 ודי מוזר אני רואה אנשים באוברקלוק קטן אולי על 43 או 42 מעלות אני בסטוק עם של המעבד וזה על 40 שאני משחק ולא משחק על 37 בערך... עכשיו מה הקטע אני ניסיתי לראות בתוכנה hwmonitor תסיבובים של המוגן זה מראה לי משהו מוזר ובביוס זה על 700 ולמטה האופציה של הסמארטפאן פועלת ידני ושמשנים לאוטומט זה די מרעיש אז חשבתי אולי יש אופציה להשים תמאורר של המוגן על 1000 סיבובים ראיתי שיש בסמארטפאן אופציה מוזרה שניקראת slope משו כזה ורשום שמה כל מיני מתחים או משהו כזה ... יש אופציה לעשות את זה שהמוגן יהיה על 1000 קבוע? המפרט שלי: storm sniper coolermaster i5 2500 3.3 gigabyte-za68x-ud3-b3 8giga kingston hyper x זמני57…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Swed,

קיבלתי את שני אלה. שבוע הבא אני יתקין אותם ויעדכן בתמונות. ושאלה אחת שאני עד עכשיו לא הגעתי לתשובה.. מה יותר טוב מבחינת קירור באיזה משחה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ? MX-2 Or AS 5 ? אני עד עכשיו לא מבין !?!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Ran B,

בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום, אני מתלבט בין הסיילנסר לזלמן. הקירור נועד ל OC, ועכשיו הבנתי שהזלמן בא עם סינקים והסיילנסר לא, אבל ההבדלים בניהם הוא 40 שקל ורובכם אמרתם שהסיילנסר מקרר טוב יותר השאלה שלי האם כדי לקנות את הסיילנסר ולקנות ב 40 שקל גם סינקים בנפרד ? האם בכלל אפשר לשים סינקים וגם סיילנסר ? מישהו עשה את זה ? ויכול להגיד לי כן מניסיון ?? תודה מראש... :yelclap:

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by giloman,

יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  6. על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. שלום, כאמור הטמפרטורה במעבד נעה בין 52-70 מעלות. מדובר במעבד פרסקוט 3ghz מסדרה 530, סוקט 775. תקציב: 200-250 ש"ח. אני לא מבין גדול אך אישית אני נוטה יותר לכיוון הפריזר 7 או 13 או בכלל האם מספיק זול יותר כמו katana 3? תודה, גיל.

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Y-L,

איזה תוכנה אני יכול להשתמש לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by firemebad,

האם XP-90 של Thermalright מתאים לסוקט 775 ? יש לי אותו כרגע על סוקט 939 ורציתי לדעת אם הוא יתאים אם אני מחליף מעבד לאינטל סוקט 775.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by ברק2000,

כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by thedarkman,

אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Dready,

משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  13. Started by Inertia,

מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by super-MC,

יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית

• 14 תגובות
    • 766 צפיות
  16. http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o

17. אני מתכוון לרכוש בקרוב מערכת קירור מים-ככל הנראה של EMP או DangerDen. שתיהן מגיעות רק עם בלוק למעבד. יש טעם להוציא עוד 250 שקל ולרכוש גם בלוק לNB ? האם זה יביא לשיפור משמעותי? נאמר ויש לי כסף לרכישת עוד בלוק אחד - מה ישתלם לי יותר, בלוק לNB או לכרטיס מסך ?

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by realmagic,

מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. קניתי את AMD 64 3000 ו- הX800 PRO בקיצור הטמפ' במנוחה של המעבד היא 45-46 ככה..ושל הכרטיס מסך 44-45 .. כשאני מריץ מסחקים כבדים על טקסטורת מאוד גבוהות למשל דום 3 על טקסטורות של אולטרה המשחק עובד חלק אבל המאוור מתחיל לעבוד יותר חזק משהו כמו על 5000 סיבובים לדקה והטמפ של המעבד עולה ל54 והכרטיס ל55 ככה... בבקשה עזרה מה כדי לי לעשות לקנות מאורר חזק??!?!!!

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by Kolshamen,

GA-EP45-DS3L

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by KF,

שלום קניתי מאורר ויש שם שני חיבורים כאלה לבנים גדולים.... עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם.. בחיבור אחד יש כמו שיניים כאלה בפנים ובשני יש עיגולים קטנים.... צריכים לחבר את שניהים ? אם כן לאן ? תודה לעוזרים. נ.ב יש שם 3 חוטים בצבעים שחור אדום וצהוב.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by THE FOX,

פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  23. מה יותר מהיר מעבד שעבר OC או מעבד שלא עבר OC אבל באותה המהירות? למשל אם אני קונה 1600XP ואני עושה לו המהרה ל 1800XP ובמקביל אני קונה 1800XP ללא OC מה יותר מהיר

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by yotamavi,

עשיתי אוברקלוק למעבד ל400 בלי אוברקלוק לזכרונות (נשארו על 800) כמה זמן להריץ ORTHOS כדאי להיות בטוח שהכל בסדר?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by xcalibur,

לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I

• 11 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.