אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים קיבלתי את הXP120 עם הThermoflow 120MM עליו למעבד שלי ומשום מה אני לא ממש מרוצה מהטמפ' של המעבד שלי בכל זאת... הטמפ' הן: 30-33 במנוחה 34-36 במאמץ. מה דעתכם? אני די מבואס מפני שההבדל היחיד הוא שהטמפ' במאמץ ירדה מ38 לסביבות 35 מעלות שזה די כלום.. האם אלה טמפ' נורמליות או שיש מצב שהגוף קירור לא הורכב טוב? עוד דבר זה שאמרו לי שהטמפ' של הלוח אם והצ'יפסט ירדו לאחר התקנת הגוף קירור - דבר שלא קרה תודה לעוזרים, עמית
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם XP-90 של Thermalright מתאים לסוקט 775 ? יש לי אותו כרגע על סוקט 939 ורציתי לדעת אם הוא יתאים אם אני מחליף מעבד לאינטל סוקט 775.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Hi I have the system listed in my profile. i wanted to preform a minor OC , i wanted to push the CPU to 2.7GHz and leave it that way 24 7. i did it, the temprature is 35 idle and 48 under load i didnt change the voltage, the RAM is running at 900MHz but its same thing when it was running at 800MHz. the proplem is, i can run 3dmark06 without a crash i worked in the computer for all almost all day that way the tempruture was okey the proplem is, i dont feel the system stable . if i run everest stability test i get some errors after 2 minutes while i get no error in SP2004. i ran a game it crashed after 4 minutes with artifacts on the screen and ATI vpu recover jumped saying…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מקוה שזה בפורום הנכון אם לא נא להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי לפני שבוע את ה P182 והוא אמור להגיע בימים הקרובים ויש לי כמה שאלות על הקירור שלו... 1.הוא מגיע רק עם 3 מאוררים ובלי מאווררים שמכניסים אוויר מקדימה? 2.יש לי 8800GTS ואני לא מתכוון לשים קשיחים בכלוב העליון .. האם כדאי להוסיף עוד מאוורר על הכלוב? 3.איך כדאי לשים את הספק כח בשביל לא לפגוע באיורור , עם המאוורר כלפי מעלה או כלפי מטה ( יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה.
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסיימתי לייצב את המעבד מבחינת מתחים ובאס הייתי בטוח שהכל הסתדר,אז הרשיתי לעצמי לעלות את הזיכרונות לתדר עבודה הרגיל שלהם. עשיתי בדיקת BLEND והמחשב להפתעתי קרס באס 320 מתח 1.4625 מחלק 2.5 זיכרונות gskill 800 2sgb pk יש לציין שאחרי שלפני העלאת הזיכרונות לתדר הרגיל בדקתי יציבות של המעבד ב SMALL ועבר חלק ול השינוי שעשיתי זה החזרת הזיכרונות לתדר הרגיל שלהם מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מפרט: E2160 msi p35 neo ceon 2GB 800MHZ EZCOOL 450W 8400GS WD500GB STOCK COOLING אז ככה... עשיתי אובר ל3GHZ המתח כרגע הוא 1.38 ועל פניו נראה יציב, שעה מאמץ בTAT עברה בהצלחה מעלות מקס 55. הבעייה שבאוטורוס בבדיקת בלנד (לזיכרון ולמעבד) יש שגיאה, הוא מצפץ לי על שגיאה ואני לא יודע איך לפתור את זה. הזכרונות ללא OC... והמחשב קרס פעם אחת. עצות?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורה וכול אחד אומרת משהוא אחר. מה נכון.? והעם הטמפרטורה של המחשב נורמלית..? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תודה לכל עוזר
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמו שמוצג לדוגמה פה: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9S8# אינטל מסביר את זה כטמפרטורת המקסימום של ה-CASE שנמדדת במרכז הגאומטרי של מפזר החום של המעבד, או במקור: עכשיו, 2 שאלות: 1. האם ב-CASE מתייחסים באינטל לטמפרטורת האוויר במארז (האוויר שסובב את ה-HSF) או למארז המעבד עצמו? 2. האם ב- processor integrated heat spreader מתכוונים באינטל ל-HSF או למכסה העליון של המעבד שמכסה את הליבות עצמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין לי את השורה הזאת ראיתי שלאחרים מופיעה אופציה להראות את הטמפרטורה משום מה לא מופיע לי הפרמטר הזה צריכה להיות שם שורה או כמה שורות של GPU TEMP
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית חדשה, מצאתי משחה GELID GC-2 שנראית ממש טובה וקראתי עליה ביקורות טובות. האם היא משחה טובה או שכדאי לקנות משהו אחר? בארץ לא מצאתי אותה אבל מצאתי ב EBAY. היא עולה 6$ + 5$ משלוח לישראל שזה בערך 42 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מחפש המלצות לפתרון קירור שקט מאוד למעבד AMD Athlon II, יושב על Socket AM3, לא יקר (עד 100 ש"ח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום קניתי לפני כחודש את המפרט הבא: לוח אם GA-MA78GM-S2H מעבד AMD AM2 5600X2 המאורר של המעבד הגיע באריזת box עם המעבד. משום מה יש תופעה של רעש די בולט (ומפריע) ממאורר המעבד. שיניתי את ההגדרות בביוס כך שהלוח ישלוט על מהירות המאוורר, ואכן אני מרגיש שהלוח שולט במהירות אבל הרעש בכל זאת בולט (המאורר פועל "בטורים" משתנים אבל די גבוהים). התיאשתי מהמאורר וקניתי גוף קירור של thermaltake למעבד. גוף הקירור מתאים למעבדי AM2 ומוצהר על האריזה שלו שהרעש שהוא מפיק הוא 18DBA. הבעיה שגם המאוורר הזה מאוד מרעיש (ממש לא 18dbm). מה עושים? "שיחקתי" עם ההגדרות בביוס (שמתייחסות לבקרת המהירות של המאורר) ושום הגדרה לא עזרה. יש רעיונות? אולי הלוח לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ואם אני פשוט שם קצת על מטלית יבשה ומנגב תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מערכת שעובדת כרגע באוברקלוק בינוני עם Pentium E2160 )1800@2700) בבאס 300 במקום 200. לוח האם - Gigabyte P35 DS3L וקירור - Max Orb כרטיס גרפי - Sapphire ATI HD 2400XT האובר קלוק יציב כבר חודשים, בלי עומס מטורף. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצורך עריכת וידאו (פרימייר, פינאקל סטודיו, סוני ווגאס - לא Avid media composer) ומחפש מעבד תקציבי שיעשה את זה. תקציב - כמה שפחות - מעוניין ביחס עלות-תועלת מקסימלי שאלות: 1. האם מרובע או כפול ליבה? 2. איזה מעבד מומלץ לאובר-קלוק בכל אחת מהאפשרויות הללו? 3. האם כרטיס המסך מספיק? אם לא - איזה כרטיס תקציבי מומלץ לשימושים (שוב - יחס עלות-תועלת לפני הכל) תודה,
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-