אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לאיזה כיוון לשים את המאוורר על הheatsnik של המעבד ? האם שיוציא אוויר על המעבד (ישאב אוויר מבחוץ) או שישאב מהheatsnik לבחוץ (כאילו שיאוורר את המארז)???? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש ורציתי לדעת איפה למקם כל מאוורר איזה גודל הוא צריך להיות והמלצה לדגם (אם אפשר) זה המארז:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5489 ואלו הם הגדלים: עומק: 580 מ"מ רוחב:210 מ"מ גובה:480 מ"מ
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי על המארז מד טמפרטורה ,אכשיו שמתי לב שהוא מזייף בתוצאות ומוריד את הטמפרטורות ב8 מעלות. מה לעשות כיצד לכוון אותו כראוי? תודה THANKS
-
אוקי ככה, יש לי תצוגת LCD.. ויש לי תוכנה בשם CPUcool עכשיו.., התוכנה שמריצה לי את התצוגה קוראים לה בLCDsmartie 5.2, ויש שם הרבה אפשרויות שאני מאוד אוהב, ומשתמש בהם.. אבל יש בעיה קטנה, יש שם 10 פקודות להצגת טמפרטורה, ואף אחת מהם לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, ויש לי חיישן!, בביוס רשום לי את המעלות, וגם בתוכנה שהזכרתי למעלה CPUcool, רשום את המעלות האמיתיות, כמו בביוס.. : אבל בתוכנה LCDsmarite 5.2 - זה לא מראה לי כלום, יש שם טמפרטורה1, טמפרטורה2, טמפרוטורה3 - עד 10, ואף אחת מהפקודות הללו - לא מציגה לי את הטמפרטורה של המעבד, אלה כולם מציגים לי 0.. ואני לא יודע אם יש עוד תוכנות להפעלת התצוגה שיכולות להראות לי כן או לא, אבל אני ממש לא רוצה להחליף את LCDsmartie, …
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות כלשהיא להציג את טמפרטורת המעבד בזמן אמיתי בשולחן העבודה ? האפשרות היחידה בה אני מצליח לראות את טמפרטורת המעבד שלי היא אך ורק בהפעלה דרך תפריטי הביוס. להלן נתוני המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz VIA U8668 U Mother board name: Motherboard Chipset: VIA VT8751 Apollo P4M266 BIOS Type: Award (01/31/04) CPU Alias: Northwood, A80532 תודה מראש לכל העונים יש לי את ה everest מותקנת במחשב אבל לא מצאתי שום תפריט שמזכיר את טמפרטורת המעבד שלי, הפכתי את כל התפריטים שוב ולא מוצא. איזה ממשקים עוד יש ? רצוי ממשק פשוט וקליל שישב בשורת המשימות בסוף הצלחתי למצוא את התפריט רק שעברתי על תפריט הסנסור 100 פעם ולא ראיתי כלום. מסתבר שלמערכת לוקח קצת זמן…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסיקור שלו רשום שזה המקסימום לעבודה 105 מעלות !! יש לי את מחשב באיזור שבועיים בהתחלה הGPUZ נתן 50 בלי משחק ברקע ו 80 עם CRYSIS ועכשיו 80 בלי לשחק (5 שעות בלי משחק) ו 105 עם CRYSIS gygabyte 275 gtx gygabyte ep43-ds3l intel e7200 seagate 1tb 32mb מארז setto 1000 של GYGABYTE שני מאווררים 12 CM אחד מקדימה אחד מאחורה לא עשיתי OC מסך T220P SAMSUNG מה גרם לשינוי לרעה בטמפרטורות בתקופה של רק שבועיים שיש לי אותו ? האם זה בריא לעשות שהמאוורר כרטיס מסך יסתובב מהר יותר או שזה פוגע במשהו ? למה לעשות את זה במחשב חדש ? על כמה אחוז לשים אותו ב RIVA TUNER (אם זה מה שצריך לעשות) בקיצור - מה לעשות אנשים ? אני אהיה בפורום מחר רק מ 3 בצהריים אז אם יש איזה עצה בנתיים תכתבו לי אני אגיב אח…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני חדש פו וזה פעם רישונה שלי אבל יש לי בעיה חמורה הטמפרטורה של המעבד שלי אחרי מאמץ היא 72 מעלות (ב aida32 ): והמיפרט שלי הוא : אז בבקשה אחים שלי אני צריך המלצות למאוורר טוב דרך אגב זה המארז שלי (זה התמונות הכי טובות שיכלתי להשיג): אז בבקשה אחים שלי תביאו לי מאוורר טוב שיתאים למחשב נ.ב. אני חדש פו אז אים עשיתי משהו לא טוב תנהלו או תעירו
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את ההיטסינק של אינטל ואני לא מצליח - פעם ראשונה שאני לא מצליח להוציא היטסינק ניסית משתי הצדדים להוציא את הקלפיס אבל הוא לא רוצה לצאת! הוא נלחץ - צד אחד ממש קשה ללחוץ וזה אחד ממש קל אבל שאני לוחץ ואז בא למשוך הוא לא רוצה לצאת ! מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להוריד תוכנה טובה לאוברקלוקינג(למעבד 733)
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדשים INTEL P 4 2.0 ולוח של ASUS P4S533 קיבלתי מאורר עם המעבד משוא נחמד... אבל לא בטוח כי המעבד מגיע לי ל55 מעלות כאשר הדלתות של המארז פתוחות ויש עוד 4 מאוררים עם אני סוגר את הדלתות אז איזה 65-70 מה זה אומר בבקשה תגידו לי ???
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטים 2.8 פרסקוט ישן בן 5 שנים שמתחמם בזמן האחרון בצורה מוגזמת 60 מעלות במנוחה ועד 75 מעלות במאמץ. ידוע לי שפרסקוט הם מעבדים חמים אך מה שמוזר לי הוא שזו בעיה שטיפלתי בה לפני שלוש שנים בצורה הזו: החלפתי מארז מפשוט לטרמלטק סופרנו עם שלוש מאווררים והחלפתי את הקרור סטוק של המעבד לביג טיפון - הבעיה נפתרה הטמפרטורות ירדו ל 40 מנוחה 55 מאמץ. היום החלפתי משחה למעבד ארקטיק סילוור וניקיתי אבק בצורה יסודית ולמרות זאת עדיין הטמפרטורות 60 במנוחה ו 75 במאמץ המחשב לא באוברקלוק . מה גורם לחום הזה למרות משחה חדשה ניקוי אבק מארז עם 3 מאווררים וביג טיפון?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרחתי משחה טרמית על הכרטיס מסך שכבה דקה: http://rotter.net/User_files/nor/3db594776fe1888d.jpg וגם על ההיטסינק http://rotter.net/User_files/nor/3db5949070c2931d.jpg החזרתי הכל http://rotter.net/User_files/nor/3db5950774f493ed.jpg אני בא להכניס את הכרטיס סבבה המחשב נדלק - המסך נדלק הכל עולה אני רואה את ההתחלה של XP אתם יודעים אחראי שזה מראה כמה ראם ואז הוא עושה Scandisk של דוס ובד"כ אחרי זה הווינדוס עולה הכל מפסיק ב Scandisk המחשב פשוט עוצר לא רוצה להמשיך עכשיו לקחתי לאמא שלי את הכרטיס מסך של מהמשרד 8 מגה בקושי אני רואה צבעים אבל לפחות זה ! מה לעשות ??? אני לחוץ רצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היום חזרתי הביתה עם לוח חדש: EPOX 8RDA+ והוא נותן אפשרות של מכפלות עד 25 בערך אבל כל מכפלה מעל 12.5 הוא מתנהג מוזר: או שהוא מריץ אותו ב 100*11=1100 (11 כי זה מעבד AXP1700 JIUHB) או שהוא נותן FSB של 166 (או מה שאני רוצה) אבל מכפלה קטנה מ12.5!!!! עכשיו הוא רץ אצלי ב 12.5*170=2135MHZ ואני היתי מרוצה אם היה לי זכרון DDR400 אבל יש לי DDR333 אז כדי להגיע למקס אני צריך יותר מכפלות! בבקשה עזרו לי, אולי אני מפספס משהו?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב שלי פשוט עושה רעש כמו תחנת חשמל. סך הכל יש לי שני מאוררים לאיוורור וולקנו 7 פלוס אחד וקריסטל אורב מסריח, שעושה את רוב הרעש.... למישהו יש רעיון איך להשקיט את המחשב ובעיקר את קריסטל הטמבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני עכשיו ברגע זה מרכיב את המחשב החדש שקניתי ואני לא מצליח להרכיב את המאוורר על הלוח אם. המעבד הוא: AMD 64bit 3000+ הלוח אם: EPOX 8KDA3J את המאוורר קיבלתי ביחד עם המעבד כשקניתי אותו בKSP. בבקשה תעזרו לי דחוף כי כל החלקים נמצאים לי פה על הרצפה בחדר ואני רוצה להרכיב את זה כבר...
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה כשהמחשב לא עושה כלום. אני יודע שהלוח חם מדי, אולי זה בגלל שהמחשב היה דלוק כל היום. אבל מה הקטע עם המתח? למה זה אדום? יש לי פנטיום 4 1.7 עם המאוורר המקורי שבא עם המעבד. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב נו אולי טיפה הגזמתי עם הכותרת ><" אבל לפני חודשיים ניקיתי אבק לגמרי והוא היה מצוחצח... כעבור חודשיים האבק חזר... אולי לא בכמויות... אבל האבק הזה יספיק לסריגת סוודר מחמם לחורף... כרגע יש לי מאוורר אחד 60 ממ שמוציא מאחורה, ומאוורר 80 ממ שמכניס בצד... מה אפשר לעשות כדי שאני לא אצטרך לנקות אבק כל 3 חודשים? כרגע המחשב נמצא די קרוב לרצפה... אולי הוספת פילטרים מנייר סופג כמו במדריך...?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-