עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by overload,

התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by benyben,

שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  4. שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by nizzan7,

מה טמפרטורה נורמלית של הכרטיס מסך geforce 6600 gs? 42 בערךזה בסדר?

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by ravid,

סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  8. אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום לכולם, יש ברשותי כ.מסך X1950PRO של חברת HIS וקיבלתי איתה את ATIOVERDRIVE כאשר הנתונים המופיעים שם הם: VPU CLOCK-621מתוך 627 MEM.CLOCK 740מתוך 790 כאשר בOC הגעתי לערך של 770 והרצתי את תוכנת 3DMARK06 קיבלתי ארטיפקטים על המסך לאחר 5 דקות של פעולה. התדר היציב שהגעתי אליו בOC הוא 763 בלי ארטיפקטים לאורך כל ההרצה של ה3DMARK06 פעמיים. השאלה שלי היא למה אי אפשר להגיע לערך יותר גבוה(האם הספק מגביל אותי-HEC350W)שאולי קצת חלש למערכת למטה?? או שאולי בכלל הכרטיס לא מסוגל פיזית להגיע לערכים כאלו גבוהים?? ועוד שאלה קטנה למה אי אפשר לשנות את הVPU CLOCK אפילו אם אני מריץ OC אוטומטי.. (ב770 במאמץ אני מגיע לטמפ' של 59 ובמנוחה ל42-3 האם זה סביר?)ושוב עם כ.מסך כזה מסיבי של חברת המהרות טו…

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים המאיץ הגרפי שיש לי GeForce 8600GT Super 512MB PCIe של Palit מייצר רעש טורדני מאוד מהמאוורר שלו. ניקיתי אבק עם אוויר דחוס, פירקתי והרכבתי. זה בא והולך (כנראה תלוי במהירות המאוורר, לא הצלחתי לאמת זאת בצורה חותכת בעזרת speedfan) הקיצור - נמאס לי מהרעש, אני מתכוון להחליף אותו במשהו דומה (אלא אם כן למישהו יש רעיון טוב כיצד להעלים את הרעש) איך הכרטיס Asus nVIDIA GeForce EN9500GT Magic DI 512MB PCIe ? המחיר דומה מאוד לקודם, ~450 ש"ח אינני גיימר כבד, אולם האם יש מצב למשהו מעט יקר יותר שנותן תמורה טובה משמעותית? תודות

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  12. אחד הפינים נשבר , ובכל זאת הקירור יושב טוב על מעבד ואין סכנה להתחממות יתר , מה שכן הקירור לפעמים מרעיש כתוצאה מחוסר היציבות וזה די מעצבן לפרקים. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות קליפס שכזה...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by TicTacToe,

ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by morbidangel,

שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!

16. רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by 3pac,

יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by MAOR,

יש לי שתי מחשבים בחדר ........ אחד מהם הוא סלרון 3 800 אם לוח וכרטיס מסך של חברת ASUS יש לי בו 2 מאווררים אחד מתחת לספק ואחד מתחת להארד דיסק וכמובן את המאוורר של הספק .... החום לפי דעתי מאוד גבוהה (בדקתי אם תוכנה Pc Probe) Full Load הוא הגיע לי ל - 70 שהוא לא עושה כלום הוא עומד יציב על - 40 זה נחשב חם ? עכשיו בדקתי את המעלות (במצב מנוחה) אם התוכנה SpeedFan .... והיא הבאיה לי את אותם תוצאות ! 42 מעלות מנוחה ! http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/IsraeliHacker -2002819235552-NotWorking.jpg אם אפשר אני צריך תוכנה שגורמת למחשב לעבוד ב - FULL LOAD ... אני רוצה לראות את הטמפרטורה במצב הזה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות AMD xp 2800 איזה מאורר לדעתכם אני צריך לקנות ? כרגע לא מתוכנן OC והוא מיועד בעיקר למשחקים תקציב בערך 180 ש"ח

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by lader,

הטמפרטורה היא 70-72 והוא :intel pentium 4 3000 mhz prescott האם זה נורמלי או שזה חם מדי?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by HitmanW,

שמעו ניסיתי לעשות OC למחשב שלי (המפרט בצד) בעזרת המדריך שיש באתר. בהתחלה העלתי את הבאס מ200 ל220, הפעלתי ת'מחשב מחדש והכל עבד טוב ונכנס לWINDOWS וגם הטמפ' הייתה טובה. ואז העלתי ת'באס שוב מ220 ל240. אז אחרי הRESTART הוא לא נכנס לWINDOWS ורשם לי "BOOT FAILURE...". עשיתי ריסטרט והורדתי את המכפלה מ10 ל9. עשיתי ריסטרט והוא בכלל נתקע במסך ההפעלה... אי אפשר גם להיכנס לBIOS. אז חשבתי "טוב אז עכשיו אני אעשה ריסט לביוס...". פתחתי חוברת הוראות של לוח האם ובדף של איך עושים ריסט לביוס יש הערה למטה: ולא מצאתי בשום מקום בחוברת הפעלה איך משתמשים בCPR הזה... אז מישהו יודע איך? או האם בכלל כדאי או שעדיף פשוט לעשות ריסט לביוס? תודה לעוזרים. עריכה: אחרי כמה ריסטרטים המחשב עבר את LOGO הכניסה…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך? ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Badi_Mami,

איך הפאן בס שבן דוד שלי )RED-ALERT הכין? היינו ב-א. אבן בשדרות הר ציון בדרום ת"א. כל החלקים עלו לו בערך 75 שקל. אני קניתי מאורר 90 מ"מ ג'נריק כמובן.עלה איזה 33 שקל. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906399396/1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906579200/2.jpg

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by House M.D.,

יש לי מעבד E5200 ובינתיים שיש לי קירור סטוק עשיתי איתו אוברקוק צנוע ביותר מ 2.5GHZ ל 3.0GHZ אני מפעיל בדיקת OCCT Linpack וב3-5 הדקות הראשונות הכול הולך חלק והטמפרטורה לא עולה על 65 מעלות , אחרי 5 דקות בערך בדיקת המאמץ נפסקת וOCCT כותבת לי Error detected בלי לפרט ממש מה השגיאה, ומביאה לי כמה לוגים בלוגים שקשורים לטמפרטורה של הליבות כתוב למעלה גם Error detected וגם בלי הסבר. כשניסיתי לעשות בדיקת OCCT רגילה לא לינפק יש גם שגיאה והפעם השגיאה היא : Error detected in core #0 תקלה בליבה הראשונה? צירפתי את אחד הלוגים של התוכנה עזרה בבקשה? לפי מה שידוע לי כשOC לא יציב המחשב אמור פשוט לקרוס, מה שלא קורה פה ניסית להעלות מתחים לא עזר ניסיתי להוריד את ה OC וכאן זה כן עזר לגבי הבעיה …

• 5 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים