אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
להורדה -> שמירה בשם. התהליך: הפעלת הקירור במשך חצי שעה , בזמן הסרטון הקירור נותק ועם כל החום של הרדיאטור מלמטה אפשר לראות את הקרח שנמס וירד. כשהקירור נוסה על המחשב, הוא הוריד אותו לכ13 מעלות ב2200Mhz ו21 מעלות ב2750Mhz (מתח 1.7V). ב1800Mhz הטמפ' ירדה מתחת ל0 והיו בעיות קריאה של הטמפ' מהחיישן.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם שלי התקלקל לא מזמן והוא חזר אתמול מתיקון.. המאוורר של המעבד והמעבד שכבו בחוץ די הרבה זמן.. השאלה היא אם אני יכול לשים אותם איך שהם? כי הלבן המגעיל הזה שעליהם כבר די מלוכלך.. כדאי לי לחכות עד יום ראשון ולקנות משחה חדשה? או לנקות את מה שיש או מה?
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני חדש פה וכל הזמן רואה כתבות על ציוד קירור ולא אומרים איפה אפשר להשיג אני גר בנתניה ובחנויות באיזור לא מכירים בכלל את המוצרים האלה ואין לי כרטיס אשראי אז להזמין מהאינטרנט לא אפשרי יהיה נחמד לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד כזה!!!!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ה Memory Acceleration שלי על Auto כשאני משנה את הביוס ל Turbo אז המחשב לא מגיע ל POST אפילו מה יכולה להיות הבעיה? ??? (ראו מפרט למטה) Intel Pentium IV 2.4C Asus P4P800 Geil 2x256MB 3200 DDR Golden Dragon Western Digital 120GB 8MB Buffer ATI Radeon 9700 Pro Liteon x52/x24/x52 Creative Sound Blaster 5.1 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window HEC 475W Power Supply גרסת הביוס שלי היא 1007 (עדכנתי)
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז ככה נתחיל מזה שקיבלתי תמחשב שלי לא מיזמן עכשיו הקטע הוא שיש לי תמוגן 2 ודי מוזר אני רואה אנשים באוברקלוק קטן אולי על 43 או 42 מעלות אני בסטוק עם של המעבד וזה על 40 שאני משחק ולא משחק על 37 בערך... עכשיו מה הקטע אני ניסיתי לראות בתוכנה hwmonitor תסיבובים של המוגן זה מראה לי משהו מוזר ובביוס זה על 700 ולמטה האופציה של הסמארטפאן פועלת ידני ושמשנים לאוטומט זה די מרעיש אז חשבתי אולי יש אופציה להשים תמאורר של המוגן על 1000 סיבובים ראיתי שיש בסמארטפאן אופציה מוזרה שניקראת slope משו כזה ורשום שמה כל מיני מתחים או משהו כזה ... יש אופציה לעשות את זה שהמוגן יהיה על 1000 קבוע? המפרט שלי: storm sniper coolermaster i5 2500 3.3 gigabyte-za68x-ud3-b3 8giga kingston hyper x זמני57…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי רועש . אני יכול אפילו לשמוע אותו במסדרון אם אין רעש בבית. פעם הוא היה ממש שקט שאפילו שהייתי מכבה אותו, לא הייתי בטוח שהוא מכובה כי פשוט לא היה רעש ממנו. ניקיתי את המאוורים בעזרת שואב אבק. אחרי שניקיתי, אחד המאוורים עשה רעש ממש חזק כאילו איזה טרקטור קטן מתרוצץ לי במחשב. בנתיים ניתקתי אותו כי אני לא יודע מה לעשות. חוץ ממנו עדיין יש רעש מהמחשב. אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל מדי פעם יש רעש מהארדיסק כאילו מתקינים משהו, או עושים איזה פעולה כמו פתיחת וינראר, וזה למרות שאין שימוש במחשב, או לפחות שימוש שמצריך עבדוה מאומצת של הארדיסק.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז התחלתי להיתעניין בקירורי מים ובסוף הפכתי לפריק קירורי מים אז יש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שעם קירור מים אפשר לסגור עם המעבד על אותו תדר על מתח נמוך יותר מאשר עם קירור אוויר? 2.אני יכול לסדר משהו טוב בסביבות ה 1200 שקל כולל משלוח? ויש מצב אתם מביאים משהו טוב ב1200 שקל כולל משלוח? תודה ענקית!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני לא מומחה ב OC ולכן העלתי את המתח למעבד והשארתי את כל הנתונים שאני לא מכיר על AUTO. מסתבר שבלוחות של GIGABYTE (שלי EP43-DS3L) ההגדרה הזו לא שקולה להגדרות ברירת מחדל אלא משתנה עם שינוי נתונים אחרים. העלאת המתח למעבד VCORE גררה בלא ידיעתי גם העלאה במתח PLL ו MCH. לא ניתן אפילו לראות בביוס את הערך האוטומטי שהלוח משתמש בו. רק לאחר התקנת תוכנת הניטור של הלוח EASYTUNE, ניתן לגלות שהמתחים עלו. מסתבר שמתח PLL של 1.7 לא בריא למערכת (E5200) ועכשיו אני מקווה שלא נגרם נזק משבועות של שימוש במתחים גבוהים מהמומלץ. חשוב לשנות את ההגדרות לערך הרצוי או להגדיר NORMAL אבל לא להשאיר על AUTO במיוחד ב OC.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בדקתי את הטמפ' עם אוורסט וגם בביוס והוא לא יורד מ95, הסינק נקי מאבק והמאוורר עובד באופן כללי הסירקולציה במחשב טובה, 2 מכניסים 1 120mm מתחת לצורב 1 80 על הHD למטה 3 80mm מוציאים 2 בגב ואחד למעלה וירוס ? או שהקירור נדפק ? איך ה Super Silent 4 Ultra כדאי לקנות ?
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הבנתי שניתן לעשות ל Q9500 אוברקלוקינג אפשר הסבר איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחד של AC , 12CM דגם PWM http://skypc.co.il/pl_product~AC-AF-Fan-12025PWM~18~0.htm השני גם 120 מ"מ של scythe slip stream הראשון אמור להיות יותר שקט, גם במהירות מקסימלית, אבל השני דוחף יותר אוויר ביותר רעש אני לא חושב שיש לי עוד חיבור 3 פינים על הלוח(ואני לא הולך להרכיב את הfan bus בשביל מאוורר למארז) ככה שהשליטה במהירות של ה-PWM לא רלוונטית. שניהם עולים אותו דבר! על איזה מהם עדיף ללכת?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אתמול בזמן מישחק GRID המישחק הפסיק ליפעול וחזר למסך הרגיל ונתן הודעה של טמפרטורות גבוהות נא ליבדוק מאווררים והיטסינק המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 ולוח-אם GUGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 ביצעתי בדיקות מאמץ ע"י OCCT למשך שעתיים + ע"י ORTHOS וניטרתי טמפרטורות עי CORE-TEMP ו EASY-TUNE 6 של GIGABYE והמעבד לא עבר את ה-44-46 מעלות בבדיקות של למעלה משעתיים כמו כן בדקתי על ידי 3DMARK 06 + VANTGE בלופים של 3 בדיקות חוזרות על עצמם ברזולוציה של 1680X1080 AAX8 ולא היו לי קריסות או ארטיפקטים זה קורה רק במישחק GRID בשאר המישחקים זה לא קורה כגון : HAWX COD4+5 GHOST RECON 2 CRYSIS WARHEAD וכמו כן בדקתי את כרטיס המסך עים FURMARK ואין קריסות מה יכולה להיות הבעייה המוזרה הזו תודה מראש לכל העונ…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
madshrimps המבצעים מבדקי ביצועים לגופי קירור הוסיפו חמשיה גופי קירור חדשים לסקירה החדשה שלהם נכון להיום מופיעים במבחני הביצועים של האתר הגרמני כ 18 גופי קירור חלקם טובים יותר, וחלקם פחות. מומלץ מאוד לקרוא או סתם להביט בגראפים בעיקר לאלו המעוניינים לרכוש גוף קירור אוויר חדש , או לאלו שזה מעניין אותם Intel Reference S775 Heatsink Coolermaster Eclipse Coolermaster Mars Coolermaster Hyper TX Scythe Ninja Titan Amanda TEC TTIC BIG Zalman CNPS9700LED Coolermaster GeminII Scythe ANDY Samurai Master Scythe Kama Cross Scythe Katana 2 Tuniq Tower 120 Thermalright Ultra-120 A Thermalright SI-128 ZEROTherm BTF90 TTIC NPH-1000 Evercool Buffalo אז מי ניצח ..... http://www.madshrimps.b…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נמאס לי לחכות - מה גם שיש לי מה לעשות עם המעבד ברגע שמחיר ה Q9450 יהיה נורמלי אז קניתי את האלמנטים הבאים : Q6600 G0 2x2gb Mushkin ddr2-1000 gigabyte EX38-DQ6 Radeon 3870 512 - gigabyte psu : zalman 600watt cooler : zalman 9700 led OS : VISTA ultimate 64 איך הייתם ממליצים לי להמריץ , ולכמה כמובן , ולמצות את המערכת החדשה שלי , שאני יודע שלהריץ אותה בסטוק זה פשוט ביזבוז ... אני לא מעוניין לשבור שיאי עולם ... רק למתוח לאזור ה 3.0 פחות או יותר ככה כדי להרגיש טוב עם עצמי ... מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג והייתי שמח לקצת המלצות וכיוונונים - אני מדגיש ... אני לא מחפש לעשות אוברקלוקינג קיצוני לשם האוברקלוקינג ... רק למתוח את היכולת בשביל הכיף שלי ...
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333) רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66 אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?! תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan CS-EL Diablo עם 2 מאווררים שכלולים במארז - 25 ס"מ מקדימה שמכניס אוויר ו-35 ס"מ בצד שגם כן מכניס אוויר. בנוסף לזה שמתי מאחורה מאוורר Thermaltake I-Flash 120MM שיוציא אוויר. עכשיו לי זה נראה שיש בעיית לחץ אוויר במארז כיוון ששני מאוורים בגודל 25 ו35 ס"מ מכניסים אוויר ורק מאוורר 12 ס"מ מוציא. השאלה המרכזית שלי היא - מה הקירור/סידור מאווררים הכי טוב שאפשר לעשות במארז? חשבתי לעשות מוד כזה, לחתוך 2 ריבועים למעלה במארז ולשים 2 מאווררים שיוציאו אוויר חם לחתוך ריבוע(ים) בתחתית המארז ולשים מאווררים שידחפו אוויר פנימה להוסיף מאוורר סלוט בין הכרטיסי מסך(יש לי SLI) שיוציא אוויר חם החוצה ובדלת הקידמית להוציא את כל המלבנים האלה של הוספת כונן כי אני לא צריך ולשים שם…
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-