עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by almightydani,

שלום שמתי לב למשהו מאוד מוזר...רציתי לעשות OC וסתם בדקתי מעלות במאמץ עם OCCT והמעבד מגיע רק ל 2333.4Mhz... למה הוא חוסך ב 167Mhz? הינה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/851/wierd.jpg/ מה זה החרא הזה? ושמתי לב שיש לי גם תוכנה בשם easysaver שזה אולי חוסך במתח\חשמל (אבל התוכנה על OFF) זה יכול להיות קשור לזה? יש לי לוח אם של gigabyte אם זה עוזר בכל מקרה זה נורמאלי? כי אני רוצה שהמעבד שלי יינצל את ה stock שלו ולא יהיה על underclock... ואם זאת בעיה וזה נכון מה שאני אומר איך אני משנה את זה לנורמאלי? (לא נגעתי בחיים במכפלות או משהו כזה) יש לי דרך אגב 3g ddr2 800mhz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by hck,

שלום! היתה לי בעיה בהתקדמות של OC לפני כמה זמן, וכמה גולשים בפורום כאן אמרו לי היכן יכולות להיות הבעיות. קודם כל, זה המפרט: מארז: ג'נרי, עם תוספת מאווררים (גם למעלה). ספק: ג'נרי. לוח אם: ABIT AI7 מעבד: P4 2.8 HT 800Hz זכרונות: ADATA 2x512Mb 500Hz (כרטיס מסך:Geforce FX 5900XT Gigabyte) הגעתי איתו לOC (הכי יציב) של 3600Hz -באס 257 , עם טמפרטורה של - CPU:50, PWM:53 . (** הכי מצחיק, שבלי OC הטפמרטורות כמעט זהות - הבדל של 2-3 מעלות) הבעיות שאמרו לי כאן היו, שכנראה הספק לא עומד בעומס, או שהסטפינג של המעבד לא טוב. אז הנה השאלות שלי: א. איזה ספק חזק ויציב אני יכול לרכוש, או לחלופין, האים יש מארז טוב (איוורור וכ"ו) שכולל ספק טוב (כמובן בתוספת קטנה) ואז אני ארוויח פעמי…

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by iCe_bLaSt,

366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by nimrodim,

צריך המלצות לגבי מארז טוב וקריר. חשבתי על המארז הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm יש למישהו המלצות אחרות?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by 3pac,

יש לי HD4870 והטמפ' שלו מגיעה ל70-78 מעלות במאמץ . ראיתי בגלריית תמונות שיש לאנשים מאורר מתחת לכרטיס מסך , איך אני מרכיב דבר כזה והאם זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by NISAN,

מישהו שמע או יודע איפה ניתן לרכוש גומי כזה? החומר מיועד כמובן להידוק חלון לחור בדופן המארז. בתודה ניסן.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by original,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by iib,

אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. שלום לכולם, לפי כחודש התקנתי את nTune והגדרתי OC. אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כדי להתקין אותו מחדש, אך אחרי ההתקנה נעלמו לי האפשרויות של ה- nTune בלוח הבקרה של NVIDIA, וגם אחרי שהתקנתי את nTune מחדש אחרי התקנת הדרייבר אין לי את ההגדרות. הבעיה החמורה היא שהכרטיס שלי עדיין נמצא ב OC אך מכוון שהאפשרויות של ה nTune לא קיימות אז אין לי יכולת להוריד את ה OC או לפחות להגביר את מהירות המאוורר ולכן במהלך משחק המחשב נתקע. כשאני לוחץ על קיצור הדרך של NVIDIA Monitor בשולחן עבודה הוא מציג לי שהכרטיס ב OC של: GPU core 3D: MHz 648, GPU memory: MHz972 ושטמפרטורת הכרטיס מגיעה ל 70 מעלות ויותר!! ברשותי כרטיס מסך 8800GTS 512MB. מה עושים? איך להחזיר את האפשרויות של nTune?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by waizman,

אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  14. חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by BMItay,

היי אני קונה את המארז Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1219 ותהיתי,המאוורר שבא עם המארז,מכניס או מוציא אוויר? ובהתאם לכך,אפשר לקבל המלצה למאוורר 120MM שעושה את הפעולה ההפוכה של המאורר המקורי כדי ליצור סירקולציה טובה? תקציב עד כ40 ש"ח שיהיה שקט ויעשה את העבודה 8)

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.

17. Started by Shumy2,

אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by Burned,

הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  19. קניתי את הביג טייפון, הוא מורכב והכל, יש לי מעבד 800 מגהרץ. לוח תומך 1333 שקניתי לא מזמן, ללא קשר לאוברקלוק. אני מעלה את הבאס של המעבד ל1333 והמחשב עולה אבל הזכרונות שלי (גם הם חדשים 800 מגהרץ), לא עובדים בכלל על 800, ניסיתי לקבוע אותם ידנית על 800 וזה לא עוזר, כי אז המחשב לא עולה וגם אם הוא עולה האוברקלוק מספק מאד אבל לא יציב בכלל ומהחשב כל שנייה נתקע, אני לא יודע גם איך בודקים יציבות, אני פשוט יודע שאם המחשב עלה ב1333 על 800 אז זה ממש מבאס כי סוףסוף אני יכול לעבוד במלוא הכח אבל אין יציבות בגרוש. מה שכן אני יכול להפעיל אותו על חצי נגיד על 400 בביוס שם ואז הזכרונות עובדים על 200 מגהרץ, אין לי מושג למה, כי בביוס אני שם על 400. יש לי רק את התוכנה הזאת cpuz שראיתי שאומרי…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 2GH ובזמן מאמץ הטמפרטורה מגיעה ל 77 מעלות לפי EVERST האם זו טמפרטורה סבירה או שהמעבד מתחמם מידי? תודה

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by Genom_g,

כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  23. אני רוצה לקנות גופי קירור למעבד והכרטיס מסך כדי לעשות להם אוברקלוקינג. אבל אני לא יודע עם כדי לי הכרטיס מסך שלי אחרי oc ל-480 וזכרונות 1.3 ב54 מעלות במנוחה ו76 במאמץ, והמעבד ב-31 במנוחה ומגיע לפעמים ל43 במאמץ ללא oc. איזה גופי קירור אתם ממליצים לי עד 400 ש"ח עם אפשרות לריגה עד 450. אני חשבתי על הbig typhoon והaccelero x1. יש לי מעבד amd 4000 san diego וכרטיס מסך 7800 gtx .

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אותו המחיר מה עדיף לקחת? פשוט אין את AC7PRO במלאי בפוקס הציעו לי גם את OCZ Vendetta CPU Cooler ב120. למעבד 5200 כולל OC

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. Started by LinkTree,

שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.