אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם אני מעלה רק את המכפלה של המעבד אני לא יוצר עומס יתר על הזכרונות ואז אנלא צריך לדאוג לקירור שלהם אלא רק של המעבד???
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המאוורר הזה:http://ksp.co.il/?select=.1066..186..172.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13209&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= ראיתי שהוא מאוד שקט,הcfm שלו גבוה יחסית לrpm שלו אבל הלחץ הסטטי שלו נמוך,האם זה ישפיע על ביצועי במארז או שזה רק ישפיע אם אני אשים עליו רדיאטור? האם ישנן אלטרנטיבות אחרות וטובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי טיפול למחשב וגיליתי שיש לי קצת אבנית על צינורות ופיטינגים (היה גם גוש קטן בתוך המיכל במקום מאוד מוזר). איך ממים מזוקקים הגיעה אבנית זה אני לא מנין (אלא אם כן אוטו דיפו מוכרים מיי ברז כמים מזוקקים...). איך אני מנקה את זה עכשיו? יש דרך כימיקלית (טבליות, אבקה, נוזל) לשטיפת המערכת או משהו אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
להורדה -> שמירה בשם. התהליך: הפעלת הקירור במשך חצי שעה , בזמן הסרטון הקירור נותק ועם כל החום של הרדיאטור מלמטה אפשר לראות את הקרח שנמס וירד. כשהקירור נוסה על המחשב, הוא הוריד אותו לכ13 מעלות ב2200Mhz ו21 מעלות ב2750Mhz (מתח 1.7V). ב1800Mhz הטמפ' ירדה מתחת ל0 והיו בעיות קריאה של הטמפ' מהחיישן.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את הוולקנו 6CU+ ונמאס לי ממנו הוא מרעיש מאוד ולא ניתן להשאיר את המחשב דולק בלילה עכשיו רציתי משהו שקט ויש 2 אופציות שאני צריך שתעזרו לי להחליט 1) החלפת מאוורר 60 ממ שיש על הוולקנו ב 60 ממ גנריק פחות רועש 31DBA לעומת 38 DBA שעל הוולקנו בכל אופן מה שרשום על הקופסא שלו 2)קניית היטסינק חדש לא יודע איזה רק שיהייה שקט ויעיל ולא יעלה על 100-150 שקל נואש לעזרה ??? ??? :saint: עזרו לי :saint:
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! היתה לי בעיה בהתקדמות של OC לפני כמה זמן, וכמה גולשים בפורום כאן אמרו לי היכן יכולות להיות הבעיות. קודם כל, זה המפרט: מארז: ג'נרי, עם תוספת מאווררים (גם למעלה). ספק: ג'נרי. לוח אם: ABIT AI7 מעבד: P4 2.8 HT 800Hz זכרונות: ADATA 2x512Mb 500Hz (כרטיס מסך:Geforce FX 5900XT Gigabyte) הגעתי איתו לOC (הכי יציב) של 3600Hz -באס 257 , עם טמפרטורה של - CPU:50, PWM:53 . (** הכי מצחיק, שבלי OC הטפמרטורות כמעט זהות - הבדל של 2-3 מעלות) הבעיות שאמרו לי כאן היו, שכנראה הספק לא עומד בעומס, או שהסטפינג של המעבד לא טוב. אז הנה השאלות שלי: א. איזה ספק חזק ויציב אני יכול לרכוש, או לחלופין, האים יש מארז טוב (איוורור וכ"ו) שכולל ספק טוב (כמובן בתוספת קטנה) ואז אני ארוויח פעמי…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחד של AC , 12CM דגם PWM http://skypc.co.il/pl_product~AC-AF-Fan-12025PWM~18~0.htm השני גם 120 מ"מ של scythe slip stream הראשון אמור להיות יותר שקט, גם במהירות מקסימלית, אבל השני דוחף יותר אוויר ביותר רעש אני לא חושב שיש לי עוד חיבור 3 פינים על הלוח(ואני לא הולך להרכיב את הfan bus בשביל מאוורר למארז) ככה שהשליטה במהירות של ה-PWM לא רלוונטית. שניהם עולים אותו דבר! על איזה מהם עדיף ללכת?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעיה שמחשב מאתחל את עצמו עקב טמפ מעבד גבוהה .. הכל התחיל כשמד של אינטל הצביע על טמפרטורה של 88 מעלות וניגשתי לבדוק את הבעיה שהתבררה כרגל שבורה במאוורר בכל מקרה הבעיה תוקנה אך המחשב עדיין מאתחל את עצמו ומציג טמפ מעבד של קרוב ל 170 ... יכול להיות שניקוי של המשחה הטרמית והחלפתה יפתרו את הבעיה או שמדובר בבעיה אחרת ??
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה קירור יהיה עדיף בשביל אוברקלוק ל - X1800GTO ? 1) אפשרות ראשונה : ה - Arctic Cooling Accelero X2 . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920 2) אפשרות שנייה : ה - Zalman Vga Cooler VF900-Cu . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 הערה: חשובה לי יותר היעילות של גוף הקירור מאשר השקט.
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לעשות OC למעבד הנ"ל אבל לא מצליח לא משנה מה אני עושה, בעבר היתי יכול, והיה לי מדריך מכאן אבל אני לא מוצא אותו שוב. הנתונים של הנייח: E4300 במהירות סטנדרטית ספר של אנרמקס PRO 82+ לוח אם GIGABYTE 965S3 כרטיס מסך 6770 רציתי לדעת את ההמלצות ל VOLT שצריך לעשות ולכייל בשביל שיעבוד נורמלי, ניסיתי כרגע לעשות: מכפלה 9 MHZ 333 נותן כמעט 3GHZ אני מפעיל את המחשב מחדש ועושה אישור ואז המחשב עושה רסטארט. שמתי את הזכרונות על X2 שיעבדו על 667MHZ כי אני לא מעוניין במשהו מפלצתי מדי. המעבד על מתח 1.31 בעבר היה על 1.25 המלצות הארות הערות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במחשב מותקן 8800 GTS, מעבד 6300 CORE2 DUEL. והוא מפזר לי חום בחדר שבא לי למות. יש לי מאוורר מקדימה ואחורה. מארז זול של גיגהבייט (GIGABYTE TRITON) אני גם רוצה לעשות OVERCLOCK, אבל אני יהיה חייב קירור. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני קונה את המארז Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1219 ותהיתי,המאוורר שבא עם המארז,מכניס או מוציא אוויר? ובהתאם לכך,אפשר לקבל המלצה למאוורר 120MM שעושה את הפעולה ההפוכה של המאורר המקורי כדי ליצור סירקולציה טובה? תקציב עד כ40 ש"ח שיהיה שקט ויעשה את העבודה 8)
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2333 MHz (7 x 333) רציתי לדעת למה כתוב למעבד שלי 2333hz שהוא בעצם 2.66 אם מישו יכול לעזור לי מניסיון של אובר קלוק למעבד כמה רצוי לעלות באיזה מדרגות אני יודע שבביוס יש אפשרות של לעלות 10x266 משו כזה כאילו אני מעלה כמות של ארץ ואז זה מכפיל אותו ב 10 אם זה ככה אז באיזה מדרגות רצוי לעלות! ואם לא אז איך בדיוק מעלים תאובר קלוק ?! תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה הכי גבוהה מתחת לקו החם מדיי של הלוח אם,מעבד והארד דיסק? כי הטמפ'שלי דיי גבוהות של הלוח 40-43 בזמן מאמץ ו38 בidle אבל גם אם זה יום חם אז לפעמים גם בidle הלוח נמצא על 40 מעלות בערך המעבד שלי הוא במאמץ 37 מעלות (אני יודע שזה כלום אני מתכוון בקשר ללוח ולהארד דיסק) ועכשיו ההארד דיסק שלי הכי רותח!! במאמץ הוא 45 מעלות ואפילו בidle הוא נע בין 40-45 מעלות האם זה בסדר? תודה רבה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי 1. נשברה לי אחת הכנפיים של המאורר של ה-CPU (המאורר מסתובב עדיין - האם זאת בעייה ויזיק לCPU?) (יש לי קירור אינטל מקורי) מה אני צריך לקנות? (רק מאורר? מאורר וHEATSINK?) יש לי P4 478 2. המאורר של ה BOARD מרעיש ומרעיד את המחשב, איזה מאורר אני צריך לקנות בשביל להחליף אותו? GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board תתנו לי בבקשה לינקים ישירים למוצרים בחנויות. תודה
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לא ראיתי כאן סקר כזה וממש עניין אותי לדעת את התוצאות (נראה לי גם שתהיה הפתעה). הכוונה היא אוברקלוק של המערכת, לא של הכרטיס מסך. צריך לענות איזה רכיב לא נותן למערכת לעבוד יותר מהר, לא איזה רכיב מגביל את המעבד מלעבוד יותר מהר - לדוגמא, אצלי אני יכול לבטל את הDual Channel ולעבוד עם המעבד מאות מגה-הרצים יותר מהר, אבל אני עדיין אקבל ביצועים נחותים, אז במערכת שלי אני אסמן את הלוח אם שלא נותן לי לעבוד יותר מהר מהמצב הקיים (עם דיואל). נתתי אפשרות לכל משתמש להצביע פעמיים, נגיד אם יש לו 2 מחשבים באוברקלוק, אבל לא להצביע פעמיים לפי אותה מערכת. הסבר לכל אפשרות, לקרוא לפני הצבעה: זיכרון - הזיכרון לא יכול לעבוד מספיק מהר. אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות) - המשתמש לא מוכן להעביד …
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1500... אבל הו עובד בטמפ' של 52 עכשיו... (כשאני לא עושה כלום.. לא נודעה המחשב.. הטמפ' היא בסביבות 38) הלוח אם שלי עכדיו בטמפ' 40 וההרד דיסק 45 מעלות... המחשב דיי ישן.. =\ ואני קונה בעוד כ- 3 חודשים אחד חדש... אז רציתי לעשות OC לזה... אבל אני צריך קירור.. לא יקר.. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם רצויי לשים קירור למעבד 6400 כשלא עושים OC ? כי אני מתכוון לקנות את המארז החדש של ג'יגה בית ארורה שעומד להגיעה לארץ אם כן איזה מאוורר כדיי לשים ועדיף מאוורר כמה שיותר זול שיהיה שקט במיוחד
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-