עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by DoroS,

שלום , את המפרט אפשר לראות בצד . 8800GT אחרי כשעת משחק cod 4 הגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה ב everst ultimate , האם תקין ?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by le011,

היי התקנתי את הדרייבר מאתר של AMD אבל האם העלייה והירידה הפתאומית של המתח למעבד(למרות שהם לפי הגבולות) לא יכול לגרום נזק למעבד?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם... אני עם כרטיס של ATI HD4850 512MB.... בבדיקת יציבות/בנצמרק עם תוכנת FURMARK.. ..הכרטיס קורס .. בתדרי סטוק! 625/995... המעלות הגיעו ל84.. ובום המסך נכבה וכו.. דרך אגב ה VPU RECOVER..כבוי. יש לציין שהיו בדיקות שהכרטיס הגיע ל107 מעלות(לפני שהחלפתי קירור) ואז קרס... אז ? מזה אומר בעצם? שהכרטיס שלי דפוק? או שהתוכנה לא משהו בבדיקה? במשחקים הכל תקין אגב ובדיקות עם 3DMARK עבד אחלה וסיים (בתדרי סטוק) תודה רבה מחכה לתשובתכם... (אני מעודכן עם הדרייברים האחרונים).

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. לאחר כישלון הפרויקט הקודם עקב היעלמות מצרכים מסוימים מחולון,חריגב קשה מהתקציב ומכירת ה-Lian-Li PC-70 שלי,החלטתי לבטל אותו לטובת פרויקט זול יותר. לעכשיו הפרויקט כולל:השמדת הבז' לטובת תבנית צבע כחולה שחורה ,החלפת לפחות 65%(מדוד :-X) משטח הפלדה של המארז לטובת פלקסי(Hoooooooooge window),הרבה מאוד לדים,וכנראה מערכת של EMP עם בלוק WW(לא בטוח בנוגע לזה עדיין). אני כולל פה סקיצה ראשונית של החלון הגדול,אם תאהבו אני אפרסם עוד:

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by eliXir,

ברצוני לדעת איך ועם איזה צבעים אני צריך להשתמש בכדי להעתיק ציור שאמא שלי ציירה על נייר פרגמנט שקוף למארז. הציור הוא קצת מורכב (סגנון יפני, דרקון), לא באפשרותי לצלם את התמונה כרגע אך בטוח שהבנתם למה אני מתכוון. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by kikkler,

אוקיי, קיבלתי את המחשב החדש, הרכבתי אותו, הדלקתי וניסיתי להתקין את אקס פי. כבר בחלק היותר דוס-י של ההתקנה, כשהוא אמור להעתיק את הקבצים הדרושים להארדיסק, הוא התחיל לדווח על בעיות בכתיבה של קבצים שונים, בכמות די רבה. אוקיי, לחצתי אנטר להמשך עד שאחרי כמה שגיאות שכאלה באנג, מסך כחול. אוקיי, ננסה עוד פעם, ריסט, ריפורמט, ריאינסטול, אותו דבר (למרות שהשמות של הקבצים הבעייתייים השתנו הפעם). אחרי 4 או 5 פעמים כאלה, כשכל פעם הוא מדווח על שגיאות בכתיבה של קבצים אחרים, החלטתי להעיף מבט בטמפרטורות של הרכיבים בביוס - 55 מעלות למעבד! וזה אינטל עם זאלמן 7000, אין שום סיבה לכאלה מעלות. אוקיי, אולי משהו בחיבור בעייתי או ששמתי קצת יותר מידי משחה. הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי טיפה מהמשחה והחלטת…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. אני זקוק להמלצה על מערכת קירור מים בתקציב של עד 1600 ש"ח כרגע אני על טמפרטורות 48C למעבד ו50C לגשר הצפוני במנוחה,עם BT וגוף קירור לNB.השאלה שלי האם אני אקבל טמפרטורות נמוכות בהרבה במידה וארכוש מערכת קירור מים טובה ואם כן בכמה מעלות,ודבר שני על איזה מערכת אתם ממליצים לי ללכת,אם אפשר לקבל לינק לחנות בארץ.. אציין גם שאני מחליף מארז גם ל570 של גיגהבייט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6255 ושאני צריך גם בלוק לגשר הצפוני מן הסתם,כי הוא מאד מגביל אותי בOC אני חושב. תודה מראש, גיא

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by DOR_2911,

כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by SomeOneDudOrg,

היי קניתי מחשב לפני פחות משבוע, יש לשי לוח אם של ASUS Z170-DELUXE, ומעבד i7-6700K לקחתי את הקירו - NOCTUA NH-D15S, אני לא יודע למה אני לא הכי חובב קירור נוזלי האם כדי באמת אולי להחליף לקירור נוזלי ?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by liranss,

שלום יש לי מחשב P 4 2.6 זכרון 512 RAM DDR 800 MHZ FX5200 128 DDR W.D 7200 RPM 60G ASUS AGPX8 האם אתם ממליצים לי לעשות OC האם המחשב שלי מספיק חזק? תגיבו בבקשה ואם יש לכם כל הצעה לפנו לאייסיקיו 167806010

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by intel suck,

עכשיו הטמפ' הממוצעת ירדה מ-30-32 ל-24-26 בלי החלפת קירור בגלל מזג האוויר מדובר על טמפ' מעבד איך הטמפ' הזאת?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by gggil,

יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס... יש סיבה כלשהיא לכך? אני לא מצליח לעשות OC ככה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by aero,

שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  19. מהו ה- Power/Aux Temperature? ובתוכנה SpeedFan מהם ה- Temp1 Temp2 וה- Temp3 האם הטמפרטורות הבאות בסדר ל- P3 733 לוח של איך שהבנתי Lucky Star לאדע אפילו מזה Board-24..1 CPU-29.4 Power / Aux-44.9 זה במצב כאשר אני באינטרנט... אז זה לא נקרא תחת עומס נכון? תודה מראש לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by taotao,

אז בנוסף לתוכנת ה-Precision שמאפשרת המהרה וניטור..EVGA שיחררו תוכנה להעלאת המתחים ! דף הורדה מהאתר הרשמי http://www.evga.com/articles/00462/ הFAQ http://www.evga.com/articles/00462/faq.asp שימו לב שהתמיכה היא בכרטיסי מסך מדגמי ה260/280/295 GTX,והתמיכה היא מגרסת הדרייברים 181.22 ומעלה, ויש צורך ברישום והרשמה עם כרטיס מתאים. למתחכמים חיפוש קטן בגוגול יאפשר לכם להוריד את התוכנה בלי כל הרשמה, וחיפוש נוסף בצירוף X BRAND יאפשר לכם להפעיל את התוכנה על גבי כל כרטיס מסך של חברה אחרת, כמובן הדגם חייב להיות אחד מהמצויינים למעלה. שימו לב כי כל שינוי של מתח עלול להביא לנזק בלתי הפיך לכרטיס מסך והשימוש הוא באחריותכם בלבד !, תהנו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by solet,

שלום לכם, התקנתי לפני שלושה ימים עוד מאוורר במארז וכעת יש לי סה"כ שניים: אחד שממוקם בצד האחורי של המארז (מתחת לספק) הוא מוציא אוויר, והשני נמצא בקדמת המארז, מאונך לרצפת המארז (כמעט ממש על הרצפה של המארז) - הוא מכניס אוויר. בדקתי את הטמפ' של המעבד ושל לוח האם לאחר שהכנסתי את המאוורר והתוצאה היא: טמפ' המעבד היא 60 מעלות טמפ' לוח האם היא 30 מעלות. אם הבנתי נכון את כל מה שקראתי אצלכם, זוהי טמפ' חמה מאוד!! מה עלי לעשות על מנת להוריד את הטמפ'? אני רק יציין כי לא ביצעתי שום OC או משהו כזה ויש לי לוח אם של ASUS מדגם AV733 ומעבד מסוג AMD 1700 XP אתלון. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שמתי לב שהשניים דומים ביותר , רק שאחד מנחושת ושני אלומיניום וחוץ מזה אין שום הבדל:

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by AvlK,

הייתי חייב לפרסם לא יאומן לאיזה טמפרטורה הוא מגיע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למעבד - i5. המחשב הולך להיטלטל הרבה מאוד, אז אני לא רוצה קירור כבד מידי, שיפול. לדעתי - צריך קירור עם פלטה אחורית. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. לפני יומים עשיתי O.C די רציני כנראה שיותר מדי,העלתי את הFSB שלי מ100MHZ ל 120MHZ השתמשתי בקירור אוויר הוספתי 2 מאווריםן קטנים של 40מילמטר, המעבד הגיע לטמפרטורות גבוההות מאוד הוא הגיע לי פעם ראשונה ל 58-59 C כאשר ראיתי את זה כיביתי את המחשב, חזרתי לביוס ושיניתי בחזרה את ההגדרות ל 100MHZ כאשר ניסיתי להכנס לWINDOWS כאשר זה בדרך כלל לוקח לי בסביבות דקה לטעון את כל השולחן העבודה זה לקח לי בסביבות ה 5 דקות ובנוסת המאוור של המעבד עשה רעשים אדירים בעת הטעינה של שולחן העבודה, אני די חדש בתחום אבל מעכשיו אני מתכוון לשפר את הקירור שלי, אבל לפני כן אני ממש פוחד שמשהו ניפגם במעבד ברגעים אילו אין לי רעשים במעבד או כל דבר אחר אבל הטמפרטורות שלו גבוהות מדי הוא בדרך כלל במאמץ על 50-…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים