עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by david86,

אני נכנסתי לבאיוס ויש משהוא שהוא בצבע אדם אם זה בסדר שזה ככה שמתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין ועמיד, לדוגמא אם הסנסורים שלו חזקים או נקרעים בקלות הכי חשוב, האם קריאת הטמפ שלו אמינה ומדוייקת יותר מלוחות האם ובשורה התחתונה.. האם הוא שווה השקעה כספית של 300 שקל (כי אני לא סומך על קריאת הטמפ של nf7sl) תודה. עריכה: הא כן ושחכתי לשאול גם דבר מאוד חשוב, על כמה מאוררים הוא שולט האם חייבים לחבר לו מאוררים (אם אני לא מחבר מאוררים מה יקרה?) ואיזה חיבור למאורר יש לו (3 פינים, 4 פינים, או חיבור חוטים)

• 17 תגובות
    • 757 צפיות
  3. מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by SpEcToR,

יש לי פנטיום 4 1500... אבל הו עובד בטמפ' של 52 עכשיו... (כשאני לא עושה כלום.. לא נודעה המחשב.. הטמפ' היא בסביבות 38) הלוח אם שלי עכדיו בטמפ' 40 וההרד דיסק 45 מעלות... המחשב דיי ישן.. =\ ואני קונה בעוד כ- 3 חודשים אחד חדש... אז רציתי לעשות OC לזה... אבל אני צריך קירור.. לא יקר.. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by shibby15,

השילוב עוזר להורדת טמ"פ?? כמה?? המזגן על 20-22 מעלות ועובד תמיד שהמחשב עובד

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. שלום יש לי מעבד 3000 שאף פעם לא הצליח לעשות אוברקלוק טוב בגלל הזיכרונות הג'נריים שלי כל פעם שהעלתי את המהירות הזיכרון ב 10 מגה הרץ המערכת נתקע... לפתע אני רואה בביוס אפשרות לעלות את ה HT CLOCK אז הזכרונות נשארו על 200 ו ה HT CLOCK שמתי על 240 ופתאום אני רואה שהמעבד הוא 3400+ מה זה בדיוק האפשרות הזאת והאם באמת המעבד שלי עכשיו הוא 3400+???? כי הוא עובד יציב ואפילו נשאר על 35 מעלות ומה ההבדל בין לעשות אוברקלוק עם HT CLOCK ועם FSB? הנה תמונה מאברסט [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  7. עשיתי OC לכרטיס מסך דרך הדרייברים של NVIDIA עכשיו עשיתי שהדרייבר ימצא את ה OC המקסימלי שאני יכול לתת עם קירור רגיל שבא עם הכרטיס מסך שאלה: איך אני יכול לבדוק שמה שנקבע עובד טוב בלי בעיות? Core: 300@429 Memory: 700@780 איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס? :\ זה דיי דחוף תודה

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by ben060,

יש לי את ההמאורר freezer7 pro הוא עובד על 1300 בערך כתוב על הקופסא שלו שהמקסימום שלו זה 2300 איך משנים את המהירויות שלו?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. Started by stingeR-,

CPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 1800Mhz + נעול מכפלה MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2 RAM : Micron PC2700 333MHZ 256MB + Generic PC2100 266MHZ 256MB @ 6-3-3-2.5 @ 286MHZ GFX: Gigabyte RADEON 9600P + blue led fan @ 500/674 HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer and WD300EB 30GB 5400RPM CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52x Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" רק היום היה לי זמן לבדוק תוצאות חדשות בבנצ'מארקים... , ובדקתי ובאתי עם התוצאות האלו , באתי לשאול אם הם בסדר : לפני OC לכרטיס מסך : 3dmark03 : 3300 AQ3 : תוצאה כללית 26000 , למעבד 5700 ולכרטיס 3500 …

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by nadnad,

אוקיי, אני רוצה לעשות אוברקלוק, ידוע לי שישנו גם את נושא המתחים, אז תהיתי אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: מה שאני יודע על להעלות מתח זה: מעלים fsb כל פעם קצת, בודקים יציבות, ואם הטמפ' בסדר, מעלים טיפה טיפה מתח ומעלים עוד קצת fsb. כשמעלים מתח צריך לבדוק דרך תוכנה את הvoltages של כל השטויות (3 5 12) ולראות שהם לא חריגים במידה גבוהה (יותר מחצי(משהו כזה)). (אם טעיתי במשהו בבקשה תתקנו אותי...) השאלה היא: 1) האם יכול לקרות משהו לספק כוח שלי אחרי שאני מעלה את המתח (בממש קצת!) בזמן שאני הולך לבדוק אם המתחים השתגעו או לא? 2) מה אומר שמעלים FSB ויוצאים מהביוס ונשאר מסך שחור!(אם אני יעלה voltage אז יש סיכוי שזה יעלה? הווינדוס) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  13. PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP התחלתי ב-OC לכרטיס והוא פשוט התחמם בטירוף קורס ונתקע לי במשחקים איזה גוף קירור מתאים לו ? איך ה-VF900 יתאים ? באתר כתוב ATI X1900 Series או שיש משהו יותר טוב ממנו ?

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by appel_100,

ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by hck,

אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by psydreamer,

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by W0lverine,

אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by NOVA,

הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by Vidati,

מגניב!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by nizzan7,

איזה פאן בס עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214#detailed http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ZM-MFC1&affiliate=zap

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. נגיד שאני מחבר את הפינים כמו שעשו במדריך לפתיחת מכפלה אבל הלוח שלי לא תומך בפתיחת מכפלה,כאילו אין אפשרות כזאת בביוס האם יש דרך אחרת לשנות אותה? תוכנה או משהו?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Belski,

רציתי לשאול איפה אתם קונים את כל המאוורירים הציבעונים המנורות לד וכל שאל החלקים ?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by The_Byter,

http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43-1.htm

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  25. כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.