אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתחבט אם יש דרך לשים על הכרטיס מסך מאוור של 60 מילימטר... כמו מתאם למעבד... לא יודע, זה נראה לי אפשרי... אפשרות נוספת זה לשים מאוורר נוסף על הזכרונות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהוא... ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לעשות אוברקלוק, ידוע לי שישנו גם את נושא המתחים, אז תהיתי אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות: מה שאני יודע על להעלות מתח זה: מעלים fsb כל פעם קצת, בודקים יציבות, ואם הטמפ' בסדר, מעלים טיפה טיפה מתח ומעלים עוד קצת fsb. כשמעלים מתח צריך לבדוק דרך תוכנה את הvoltages של כל השטויות (3 5 12) ולראות שהם לא חריגים במידה גבוהה (יותר מחצי(משהו כזה)). (אם טעיתי במשהו בבקשה תתקנו אותי...) השאלה היא: 1) האם יכול לקרות משהו לספק כוח שלי אחרי שאני מעלה את המתח (בממש קצת!) בזמן שאני הולך לבדוק אם המתחים השתגעו או לא? 2) מה אומר שמעלים FSB ויוצאים מהביוס ונשאר מסך שחור!(אם אני יעלה voltage אז יש סיכוי שזה יעלה? הווינדוס) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לימחשב 1500MHZ P4 ולוח אם של INTEL רציתי לדעת איך אני עושה OC דרך התוכנה RIVA TUNER אם אפשר לפרט את המהלכים שאני צריך לעשות... אם זה אפשרי בכלל.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למחשב שלי( (Barton 2500,Nvidia 5200, GigaByte 7N400(nForce 2) ) ע"מ לבצע OC. מצאתי מערכת קירור מים זולה (טוב, זולה יחסית...810 ש"ח) שמקררת את המעבד, את כרטיס המסך ואת הצ'יפסט. הנה הלינק:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc המערכת נראית טוב וישנה אחריות לשנה, אבל.... כשחיפשתי בגוגל את היצרן ואת השם של המערכת, מצאתי רק את הכתבה הזאת: http://www.viperlair.com/reviews/cooling/liquid/other/topc3/index.shtml. לפי הכתבה, המערכת מקררת בצורה טובה אבל לא הרבה מעבר לזה כך שלמעשה היתרון היחיד שלה על פני המאווררים הסטנדרטיים הוא העובדה שהיא שקטה. השאלה שלי היא האם מישהו בפורום קנה \ קרא \ שמע משהו נוסף לגבי המערכת הזאת ויכול להגיד לי ע…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימים ביוסים מתקדמים לכרטיסי מסך, למשל כמו הביוסים של TIC-TAC ל ABIT NF7 ביוסים שיביאו יכולת OC גבוהה יותר ?? אני צריך שהביוס יתאים ל ASUS 9800XT מישהו יודע ?? מכיר ?? שמע ??
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 2GH ובזמן מאמץ הטמפרטורה מגיעה ל 77 מעלות לפי EVERST האם זו טמפרטורה סבירה או שהמעבד מתחמם מידי? תודה
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אני בשלבים אחרונים של בניית קירור מים ויש לי כמה שאלות קודם כל: מסתבר שאני לא מוצא את אחת מפלאטות הH שקיבלתי עם הבלוק קירור של TT...האם יש מקום שאני אוכל להשיג (האם למישו מהפורום יש וירצה למכור?)? מעבדות כלשהן שנראה לכם שיש להם כאלה שנשארים מהרכבות שלא צריך? כי הברירה השניה היא לקנות בלוק חדש=\ ולא כזה מתחשק לי להוציא 300 שקל עכשיו. דבר שני...אני בונה בעצמי מיכל. מצאתי מקום שמוכר פרספקס ואני חושב שהם יכולים גם לעשות לי אותו "בצורות" כלומר אני אבקש מהם מיכל במימדים מסויימים בלי גג (יענו קוביה)...חשבתי לשים את המיכל ב5.25 drive bays. יש לי 3 פנויים.מה שחשבתי זה לשים משני הצדדים "מסילות" מפרספקס, המארז שלי (אורורה 3D), שיטת תפיסת הכוננים היא בלחץ ככה שאני אדביק את שתי …
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
I have Oc'ed my X2 4200+ yesterday and reached 2700MHZ (11*246) on 1.55v and it's stable... but now comes the part I don't know about: does the HTT effect my OC? my friend told me that when I go above 250 fsb I should put the HTT on X3 instead of X4. Is it true? *In addition, I would like to know what does the HTT multiplier really mean. Thanks.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מיש'ו שמע על מאוררי הזיקית ?! מוארים לדים... גודל 120 מ"מ... יש עליהם מד טמפ', בטמפ' נמוכה הלדים בצבע כחול נראה לי, בטמפ' בינונית הלדים בצבע ירוק ובטמפ' גבוה הלדים בצבע אדום כמובן.. אם יש מיש'ו שיש לו אותם ומוכן לתת לי חוות דעת עליהם אני ישמח מאוד... באורגינל הם לא בשבילי אלה בשביל חבר שמעוניים בהם... תודה לכם
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי עם המחשב החדש, פרקתי את המחשב הישן וגיליתי מה הרכיב המרעיש ביותר: המאוורר שבדופן. אבל אני לא מוצא מאוורר שקט שיחליף אותו: הגלסיאלטק 120 מ"מ שקניתי לחדש עושה יופי של עבודה, חשבתי לקחת אחד כזה 80 מ"מ אבל אני לא מוצא - את ה- 120 קניתי בלוג'יק, ואני בכלל לא מצליח למצוא אצלם את הקטגוריה של מאווררים ללא לדים עכשיו. כבר הכנסתי מאווררי וונטק Stealth למארז הזה, וגם הם לא רעים, אבל אותם אני כבר מזמן לא מוצא (אחרת הייתי מחליף את המאוורר לפני שנה). אז על מה אתם ממליצים? ה- CFM לא קריטי, זה מאוורר עזר בלבד. אם אפשר, עדיף מאוורר שאפשר למצוא בזיגזג, הם נמצאים ממש ליד הבית שלי, כך שאני לא צריך לנסוע רחוק ולא צריך לשלם הרבה על המשלוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הזמנתי אותו יש לי פנטיום 4 3000 פרסקוט. הוא יתן תוצאות קירור טובות? אני יחבר עליו גם מאוורר לגוף קירור
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, לפני חצי שעה סיימתי להרכיב את המחשב החדש של שכולל מערכת קירור של מים... למרות שעשתי הכל לפי הספר נשארתי עם קצת אוויר במערכת, זה תקין? ומה שיותר מטריד אותי שבועה יחסית גדולה תקועה בדיוק בבלוק של המעבד ולא זזה משם!! מה עושים? ???
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג ל HTT 280, ובגלל הזיכרון שלי, שלא סובל יותר מדי המהרה הורדתי את המחלק שלו ל 133MHZ. עכשיו, 133 + 80 = 213. זאת המהירות שהזיכרון אמור לעבוד בה. נכון? CPU-Z מראה לי שהזיכרון עובד ב 180Mhz. ה HT X2. אולי זה בגללו? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני מוצא טמפרטורה נורמלית של PENTIUM D? דגם 930...
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-