עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לשם השוואה, טמפ' המעבד היא 36 מעלות. שתי המדידות נעשו בIDLE. אחרי משחק (ג'וסד2) המעבד עלה ל50 מעלות והכרטיס ל95!! צריך לרענן משחה? אולי להחליף בכלל את הקירור של כרטיס המסך?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by yosi yosef,

חברה אני מחפש קירור מים לציפסט . אני צריך רק את הבלוק כעיקרון .אז אם יש למישהו מידע אפוא אני יכול לירכוש שיגיד לי זה בישביל nForce4

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  3. קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by x-pac,

מה זה fsb ומכפלה ואיך מעלים אותם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתחתי כבר שרשור בעבר וניסיתי לנקות את המאוררים ולהחליף לג'אנריים שהיו אצלי אבל או שהמחשב נשאר מרעיש או שהתחמם. ולכן אני מזמין מאיביי 3 מאוררי 80 מ"מ למארז ואני מבקש המלצה למאוררים שקטיים (עדיף על גבול חרישיים) 2 בצד המארז (בחלון) 1 למעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  7. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376302.msg3242006#msg3242006 קניתי את הכרטיס מסך , אך הוא רועש יחסית .. המאוורר עובד תמיד על המקסימום גם כשהוא לא משחק וקלוקים נמוכים. המאוורר מוגדר על מצב אוטומטי וגם כשאני עושה על מצב ידני ומוריד את המהירות ל20% זה לא עוזר, למי שיש הכרטיס יכול להגיד אם גם המצב אצלו דומה? השקט מהמחשב נורא חשוב לי כי אני לא מסוגל לישון עם קצת רעש . אם אני ינתק את המאוורר שבתוך הקירור מהכרטיס ויחבר מאוורר 80 על הקירור (שקט וחלש עד 1000 RPM) זה יספיק? יש לציין שהטמפ' במנוחה היא על 31 בממוצע והמארז שלי מאוורר בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bingo,

היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  9. לחץ כאן 1.הוא משתלם? 2.הוא איכותי? 3.איזה אופציות הוא מציג? 4.איך מחברים אותו ללוח?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  10. למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by natan805,

שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by danik,

היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #2 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 50 °C (122 °F) פעם ראשונה שההארד דיסק הגיע לי 50.. הוא בד"כ 42 אלו התוצאות לאחר שיחרור קבצי RAR אבל עדיין אלו הטמפ' המומצעת, המארז הוא סופרנו. מה אני יכול לעשות? החדר לא ממוזג, אין מזגן..

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by p-o-i,

אני רוצה להתחיל לשחוט את המעבד...השאלה שלי רק למען בדיקת יציבות למעבד שיש בידי...לאיזה מתח מקסימלי אתם אומרים כדאי לעלות אותו? ולכמה MHZ הגעתם עם קירור אויר?...ועוד משהו יש לי P5K אתם אומרים לגעת במתחים של הצ'יפסט?..ואם כן לכמה? תודה לכל מי שיעזור!!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  15. אני רוצה לבנות מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך gigabyte gtx 780 windforce oc ומעבד 4770K. אני רוצה גם לקנות את הלוח הזה, http://ksp.co.il/?uin=19308 השאלה אם באמת יש טעם לחבר גם לו קירור מים. מערכת למשחקים וגיימינג. כמוכן OC. מארז antec twelve hundred. על המעבד כבר יש קירור מים של אנטק ה920, כדי להשאיר אותו ולקרר רק את הכרטיסי מסך או להחליף הכל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by roeesnir,

שלום. זה מתסכל אותי. קראתי כל מה שאפשר לקרוא על OC (נראה לי). כל פעם שאני מעלה את ה-FSB אפילו בקצת, הוינדווז נתקע בעליה. מה עושים? המערכת שלי: (Q6600 (G0 Big Typhoon VX Gigabyte GA-P35-DS4 rev.2.1 2X1MB OCZ 1066MHz 5-5-5-15 Gigabyte GeForec 8800GTX @ Quadro FX5600 HEC 580Watt DVD Sumsung Western Digital 160GB (2xWestern Digital 500GB (Raid 0 מה אני צריך לעשות???

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. *אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m13se/m13se.htm :s05: הוא מרעיש?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  19. בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp

20. כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by danieln9,

אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי כבר שנתיים אצלי ולא חיברתי שום רכיב לאחרונה. פתאום הוא התחיל להשמיע רעש נורא מוזר (כאילו אחד המאווררים נתקע במשהו) למשך כדקה עם הדלקתו, ולאחר כדקה או מכה קטנה על המחשב הרעש מפסיק והמחשב עובד בצורה חלקה. פתחתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק עם השואב (המלצת חבר) אך הבעיה לא נפתרה . מה לדעתכם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לשאול לגביי מתחים למעבד Q9550 התדר המקורי הוא 2.83 ואני היום ב3.4 ורציתי לדעת מה יותר בריא מבחינת מתחים. שהגדרתי בלוח מתח מעבד על AUTO אז הוא נתן לי 1.36 האם זה גבוה או שזה בסדר? וששמתי על NORMAL הוא נתן לי מתח של 1.28 על מה כדאי יותר לשים את המתח? בשני המצבים המערכת יציבה. ושאלה נוספת ברגע שאני עובר בטיפה את 3.4 אני עם ווינדוס 10 הוא נותן לי שגיאה ולא עולה האם יש לזה פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. REV 3.3 נתחיל מזה שאם אני לא שם את אפיק הPCIE על 105 אז אני מקבל X1 בלבד . בעיה נוספת היא שבהתחלה הייתי מסוגל לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך 8600GT בו זמנית (FSP 350 GLN) המעבד על 3Ghz והכרטיס מסך על 800 במקום 540 עכשיו פתאום אני צריך לבחור בניהם כאילו הספק לא מחזיק באמצע משחק המחשב עושה ריסטארט, אם אני מוותר על אחד מהם הכל רץ בסדר. האם הספק "נחלש"?

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  25. אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]

דיונים חדשים בפורומים