אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא בקיא כל כך בענייני האוברקלוק והקירור ובקרוב אקנה מחשב חדש, כנראה 6600 עם לוח 965 של ג'יגהבייט. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב הראשוני ורציתי לדעת אם במצב כזה יש צורך בקירור למעבד ? במחשב הזה אני שם דגש על שקט ובגלל זה אני מתכוון לקחת את הP150 של אנטק - האם הוספת קירור פסיבי למעבד כמו sonic tower יוכל לעזור בהשקטה נוספת של המחשב (הכוונה היא לשיפור בשקט שאבחין בו ולא רק "על הנייר")? האם הוא יכנס למארז הזה (הבנתי שהוא די קטן) ? תודה מראש, ליאור.
-
- 7 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם; ניסיתי לאחרונה לעשות OC קטן למחשב, מעיין התנסות קטנה מתוך שעמום, העליתי את התדר מ-2.8 ל-3.0 , (ממש כלום, אני יודע....) ולמרות הכלום הזה, המחשב קורס, אחריי ריסטרט הוא פשוט קורס (לאחר ביטול ההמהרה המחשב הפסיק לקרוס); העליתי את המחלקים מ-200 ל-214 (נו 3.0 GHz) וזהו.......מה יכולה להיות הבעיה? -רון
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לגוף קירור שקט למעבד - עד 300 ש"ח - שיתאים גם למקרה שאני אשדרג למארז קטן (לקולנוע ביתי)? האם אפשר למצוא מערכת קירור מים בתקציב כזה? מה ההשקעה המינימלית למע' כזו?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ואני רוצה לבצע אוברקלוק עליו מישהוא יכול להסביר לי בפרטי איך לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 386 צפיות
-
-
-
צריך גוף קרור הכי טוב שיש (אויר )לסקוט 775 (99 אחוז שזה 775)פנטיום d.2.66 חוץ מ ה Tuniq Tower.וצריך שיכנס במארז פוסידון של גיגה בייט . תודה
-
- 22 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE - 945P-S3, יש שם חיבור למאורר: CPU_FAN SYSTEM_FAN סבבה. המאוורר CPU מחובר ל-CPU כמובן הSYSTEM FAN מחובר למאוורר האחורי עכשיו יש משהו מוזר, עכשיו שמתי לב יש לי גם מאוורר בדלת בצד לאן הוא אמור להתחבר בדיוק? נגיד אני רוצה לקנות עוד מאוורר ולהניח אותו בנקודה במארז - לאן אני אחבר אותו אם אין לי מקום? |:
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סליחה על הבורות .. 1.האם מאורר יכול להישחק?נגיד אם לא משמנים?ואז מה?הוא זז לאט יותר או לא זז בכלל? 2.האם מאורר יכול להישרף ? ואם הוא נשרף הוא יכול לקחת איתו עוד רכיבים כמו כרטיס מסך שהוא נשרף?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש (בעיקר למשחקים). בגדול (עוד לא סופי) זה המפרט: מארז Antec Nine Hundred ספק ליברטי 400W לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מעבד E6300 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO כ. מסך 8800GTS 300 מסך Dell 2007 wfp (תודה מונופול) כונן קשיח wd 250 Giga צורב DVD סטנדרטי זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 במידה ואני ארצה לעשות OC, האם הזיכרון הוא הדבר היחידי שיגביל אותי? האם גם בזיכרון כזה אפשר לבצע OC נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3 הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד? אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי? הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור כלשהו בשביל הגשר הצפוני (המקורר פסיבית אך לא יספיק ל OC) וגם לדרומי (אשר לא מקורר כלל) של הלוח אם P5N-E SLI האם קיים קירור בשביל לוח אם זה? אני לא בטוח אם זה צריך להיות משהו במיוחד לדגם זה או משהו כללי יותר תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח מסוג DFI LANParty UT nF3 250Gb ואני מעלה את מהירות הבאס ולא קורה כלום יש למשהו מושג למה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר ממש שקט, אז מהו המאוורר 120MM הכי שקט שנותן גם ביצועים טובים. המחיר הוא מקסימום 80 שקל ככה, אז על מה יש לכם להציע ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן לא מזמן הופיע לי החלון הזה: כמובן שבדקתי את הכבל מתח לכרטיס, והספק שלי תעשייתי (כך שהוא מספיק רציני). בגדול, הכרטיס הוריד את עצמו ל 2D, והוא רץ על 100MHZ פחות מהמהירות המקורית. יש לי קירור מים, ולכן אני רוצה להקפיץ אותו בכל זאת ב 2D למהירות הנורמלית (Rivatuner). השאלה היא מה ההשלכות הנגרמות מהקפצה (בהנחה שהטמפ' מנוטרת) כאשר "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" ? (יש שיגידו להתקין מחדש דריברים ולבדוק אם הוא עדיין יורד ל 2D, יש שיגידו לבדוק אם משהו נוגע בכרטיס (וגורם לקצר), יש שיגידו לעבור ל פלייסייטיישיין. אני רוצה לוותר על הרעיונות האלה, כי אני חושב שאני גרמתי לתקלה המצערת הזאת (אני ארחיב אם יידרש), ולכן אני לא חושב שניתן להחזיר אותו ל 3D, אלא רק שואל מה קורה ב 2D…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם ניתן לשפר את הבצועים של מחשב זה ע"י OC ובכמה ואם ניתן לשפר את המפרט של המחשב הנ"ל QE6700 2.67G ומאורר של INTEL שמגיע עם המעבד 775con P5B green 965P S/L1 2Gb /667 Kingston 250GB 16m SATA-II W.D. GeForce 7600GS 512Mb DVI תודה
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
האלן אני בoc כרגע והתדרים על:760 זכרון ו600 ליבה. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה להפסיק\באיזה טמפ הכרטיס יורד בביצועים.
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/img408/5232/asfpf7.jpg לא הבנתי. גם ב-SPEED FAN זה 23 מעלות.. כנראה משו דפוק, נכון? המפרט המלא: E6600 Core 2 Duo @ 3.0 GHZ 340 ומשהו על מכפלת 9 [שמתחלפת ל-6 בזמן שהמעבד לא מעמיס על עצמו =] אחלה אפשרות יש להם שמה באינטל] GIGABYTE 945P-S3 ASUS 7300GT @ 440\880 קירורי סטוק להכל ספק כוח של ENEMARX LIBERTY 620W ^ מתכנן לקנות עוד חצי שנה+- כרטיס HIGH END של Nvidia או ATI [תומך DX10 כמובן] בכל מקרה יש לי שאלה על המעבד.. האם זה יתכן שהטמפרטורה שעכשיו היא 23 הייתה מקודם 53, לפני מס' שניות? השתמשתי ב-Easy Tune של GB.. ראיתי שהמאורר פעל על 23% שמה ב-AUTOMATIC MODE עכשיו, העלתי את זה ל-50 ומשהו אחוז וזה עשה כזה רעש מגניב של אוויר של טווו כ…
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם מה טווח העבודה האפקטיבי מבחינת חום למעבד E6600 ?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
בתמונה הנ"ל רשום כי השיפור במהירות הבאס הוא 227% אך הבאס עלה מ133 ל 217 אם 133 זה 100 אחוז אז לפי ערך משולש 217 זה 163 אחוז. שזה שיפור של 63 אחוז. אז מה הטעות שלי פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-