עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dlavi1,

1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .

3. Started by Rrafi,

תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!? :s05:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

5. Started by Vortex,

שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gal_sh1,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות יש לי לוח של Asus M2N-E הטמפ' שלו 35 מעלות זכרונות: של KINGSTON 2G dd2 800 מקבלים מתח של 1.8 מעבד: amd athlon 64 *2 5600+ am2 מקבל 1.4v טמפ' 45 מעלות יש לי קרור רגיל למעבד אבל כל המארז מאווור היטב עם 7 מאווררים. אילו הגדרות עליי לשנות בלוח ועם אלו תוכנות עליי לבדוק יציבות . תודה לכל העוזרים גל

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by -JobNick-,

שלום חברה צריך קצת עזרה פה (אני חדש בפורום) אז ככה ישלי פנטיו 3 במהירות שעון אמיתית שך 750 מגה הרץ עכשיו הצלחתי לעשות לו עובר קלוקינג דרך הביוס אבל יש בעיה (לפחות ניראה לי שזה אובר קלוקינג לא נכון) בשביל להמהיר את מהירות המעמד (שעכשיו היא 840 מגה הרץ) נאלצתי להמהיר את מהירות הבאס (BUS) מ 133 מגה הרץ ל140 (או שזה 150) הזכרונות שלי הם במהירות של 133 מגה הרץ אבל אין לי שום בעיות של התנגשות עם זכרון או משהו כזה (והמעבד במצב הזה של אוברקלוקיהג כבר הרבה זמן ואין איתו שום בעיות) אז אני מגעיה לעיקר דברי האוברקלוקינג שעשיתי הוא נכון?! כי נראה לי שאפשר להמהיר את הליבה (CORE) של המעבד מבלי שיניו של הבאס (BUS) שלו לא כן?! ואם כן אז איך ? ואם צריך צריך להמהיר גם את ה CORE וגם את ה BU…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by NaorYfrach,

תקשיבו אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן OC למעבד שלי ואין לי בעיה לקנות קירור נחמד ב150 שקל בערך . יש לי כאמור מעבד E2140 ולוח אם ממש חרא של P5VD2-MX של אסוס .. בקיצור אני מפעיל את המחשב ולא מוצא את האופציה של ההמהרה בביוס .. יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות אולי יש תוכנה שהיא דרך המערכת העפלה ולא הביוס כי אני חושב שהמחשב שלי לא תומך בOC דרך הביוס . אבל גם אם אתם יודעים דרך לסדר את זה שאני יוכל לעשות דרך הביוס זה גם טוב ואם בכלל אני יסתדר בלי קירור טוב . תודה.

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by SD Project,

מחפש מאורר 120 מ"מ שעובד על 220 Volt עדיף מאלומיניום לסירקולציה רצינית של מחשב מגירה. כל קישור יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי שאלה האם זה בסדר שלוח האם שלי מתחמם ל50 מעלות ככה גם המעבד לוח האם שלי הוא של אסוס דגם: P5LD2

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Far_Cry,

תראו יש לי מעבד 2.4 שפועל בבאס 533 ! עכשיו נאי רוצה לקנות קירור טוב שיחזיק לי OC ..אני צריך קירור לסוקט 478 ! אני ראיתי שהרבה ממליצים על זה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 הוא מתאים לסוקט שלי (478) ? קשה לחבר אותו ? ותראו עכשיו יש לי לוח אם של אינטל (ואין בו אפשרות אוברקלוק ) ואני קונה את הלוח הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558 איך הוא לאוברקלוק ? וייש לי שאלה אחרונה ! נכון שאתם מתחילים לעשות אוברקלקו אתם יכולים לרשום לי את השלבים (להיכנס לביוס מה אחר כך ..... תודה רבההה ! פשוט אני מאוד רוצה להתחיל לעשות OC ! ויש פה מלא אנשים שמבינים מצויין בזה ! תודה!!!

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by giloman,

אני רוצה XP120 שכבר הזמנתי ואני לא רוצה לשמוע שום דבר על הסינק אני רוצה לשמוע רק על המאוורר שאני לא יודע איזה לקנות כי אני לא רוצה את מה שבדביק כי אני רוצה ביצועים ולא שקט (אני פאן בוי של רעש ) אני צריך המלצות על מאוורר 120 מ''מ הכי טוב שיש ....

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by idani1983,

איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי. המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה: · כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine. · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי · מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד · מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק. · מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר. · מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים. המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת. אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי: בחלק הקדימי של המארז…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. טוב עד הייתי בטוח שאני יודע אבל קראתי כמה מהנושאים כאן ובילבלתם אותי אני קונה את הארטיק סילבר מזיגזאג וכאשר אני אקבל אותו אני לא רוצה לעשות שטות אז בבקשה תענו לי על השאלה יאיר ג'ובאני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי גישה למפעל שלם של אלומיניום ומחרטות עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול להכין בלוק קירור טוב לכרטיס למסך שלי/מעבד.. אם מישהו יכול להדריך ולתת המלצות באיזה צורה כדאי.. והמלצות על דבק טרמי טוב כי אני רוצה גם להכין קירור לזכרונות של הכרטיס מסך!! תודה!!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by henz12345,

אני צריך מדריך טוב לאוברקלוק , מה שאני רואה זה שאתה מקפיץ ב5MHZ תמעבד כל פעם , יופי ... אבל יש נושאים שאני רואה בהם FSB וכל מיני דברים ... שאני אשמח לקבל מדריך מקיף על כך :] ד"א PENTIUM D נחמד לאוברקלוקינג?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  19. אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by gai18,

תראו... רגע רגע עכשיו החלק המענין...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eli_a2006,

שלום חברים המחשב החדש הגיע סוף סוף ואני רוצה לעשות אובר קלוק אבל אני לא יכול כי הספק הוא ג'נרי ואני מפחד אני רוצה שתמליצו לי על ספק טוב עד 350 ש"ח שיחזיק את המפרט שלי (רשום בצד) תודה לכל העוזרים אלי

• 12 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Hadas89,

כשאני מנסה להאיץ את מאירות ה GPU זה לא משפיע .... כלומר הוא רושם שהוא על 100% עכשיו לעומת 25 % מקודם אבל אין שינוי בטמפ'...לפני זה הוא לא רצה לזוז מהDUTY CYCLE 25% אבל איכשהו זה נתן לי לשים על100. דרייברים מעודכנים178.13 של כרטיס מסך Geforce 8600gt . איך מאיצים את המהירות אבל עם תוצאות...?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. כרטיס מסך: TwinTech 8800GTS 512MB G92 Stock קלוקים: Core: 641MHz @ 810MHz Shaders: 1620MHz @ 2GHz Memory: 972MHz @ 1053MHz מתח מקורי - 3.4v. טמפרטורות סבירות ביותר (לכרטיס המסך לפחות): 55-60 מעלות במאמץ עם מאוורר על 100%. הכל מקורר עם הקירור המקורי, ההגדרות על כרטיס המסך הם על מקסימום (16AA 16AF עם הכל על HIGH QUALITY). מי שתוהה, התוכנה שבה אני משתמש לצורך הבנצ'ים די טובה ולא תופסת הרבה מקום, שכן עכשיו משום מה חיבור האינטרנט שלי איטי להחריד אז להוריד 600MB (3DMARK) בקצב של 6KB לשניה זה לא אנושי. משום מה אני לא יכול להריץ את התוכנה הנ"ל על FULL SCREEN, אבל שיהיה - בכל אופן, Avg. FPS עמד על 137~, מינימום 120-119, מקסימום 140~. (מי ששם לב ל"קפיצה" בגרף, זה אחרי ש…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  24. על איזה קירור הייתם ממליצים יותר מכל למעבד - intel core 2 duo e6750? בבקשה תנו שם מדויק של חברה ודגם ןאשמח לקבל גם קישור בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  25. Started by aviran_n,

פתחתי פה כבר דיון לפני כמה זמן וביקשתי עזרה בבחירת בלוקים ליצור, מצאתי דוגמאות לבלוקים ותהליך הכרסום שלהם יתחיל כשאקבל את הנחושת (בקרוב). עכשיו אני צריך את עזרתכם בבחירת רדיאטור. אלי (arkadur) המליץ לי על ה DD Black Ice Xtreme אבל רציתי לשמוע גם את דעותיכם. כניראה שאזמין את הרדיאטור מחו"ל אז באותה ההזדמנות אני רוצה לבקש מכם שכל מי שמכיר חנות טובה (מחירים ובלי בעיות מציקות בשירות) שעושה משלוחים לישראל שיתן את הכתובת שלה. תודה.

• 58 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים