אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עם איזה חיבור המאורר הזה מגיע? כזה שמתחבר ללוח אם או כזה שמתחבר ישירות לספק כוח?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הצלחתי לשבור את השיא של עצמי הגעתי ל 4.1Ghz! http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167445 קירור סטוק! יציב בוינדוס כמו אבן. טמפ' במנוחה: 54~ מתח: 1.5555V תגובות
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב בקרוב ל oc למעבד,יש לי d 2.66 טמפרטורה 55 במנוחה קרור סטוק (זאת ניראת לי בעיה בלי קשר למעבד) אני מתלבט עם לקחת את ה bt ובסוף יתברר לי שהוא יתו בסביבות ה 45 50 טמפרטורה,ואז אני עדין לא אוכל לעשות oc כי ה oc יביא אותו ל60 שזה כבר לא מומלץ ואני לא רוצה לעבוד איתו בכזאת טמפרטורה ,כמובן שהכל בגדר השארה. חוות דעתכם
-
- 9 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מפרט בצד, גם הקירור מעבד. המעבד עומד אצלי על בערך 45-49 בלי מאמץ, ומגיע ל 55 במאמץ מלא. אני חושב לעשות אוברקלוק אבל רציתי לשאול קודם אם תהיה עלייה משמעותית במעלות המעבד אחרי האוברקלוק, אם כן אז בכמה והאם המעבד שלי ישרוד את זה? תודה על העזרה.. עריכה: הודעה 500!!! =] מזל טוב לי!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 22:54:58 UPצ'י...
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan וקיבלתי שם נתונים שאני לא כל כך מבין בהם , מה הטמפ' הנדרשת בד"כ ? העתקתי את התוצאות שיצאו לי , ואני לא כל כך מבין אם זה טוב או לא [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום! E6400@3200 כמה מתח כדאי? אני נסיתי לעבוד על 1.55 אבל המחשב נכבה לי כבר לילה שני ...כלומר אני קם בבוקר והמחשב כבוי...אני חושד שזה הלוח ASUS P532E מכבה את המחשב כי המעבד מגיע למעלות לא רצויות....עכשיו הורדתי קצת את המתח הורדתי ל 1.4 בביוס.. ועוד משהו מוזר...נראה כאילו ב ASUS המעלות הרבה יותר גבוהות במעבד מאשר בלוח הקודם DS3PD של גיגהבייט יש סיבה לכך?
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שלי והוא רצה שאני האעשה לו OC אז העלנו את מהירות הבאס שלו(דרך הביוס) בהתחלה מ-200 ל-215 (דרך אגב יש לו מעבד אטלון 3500), יצאנו מהביוס ושמרנו. למחשב לקח 30 שניות להגיב ואז הכל היה בסדר עשינו מבחנים והכל היה מצויין. אח"כ החלתנו להוריד את המכפלה מ-11 ל-10 ולהעלות את מהירות הבאס ל-275 מאותו רגע המחשב נדלק אבל לא הגיב, ואז במקרה המחשב הגיב אחרי שחיכינו 3 ד' ככה אז החלתנו להוריד את מהירות הבאס ל-250 יצאנו מהביוס ושמרנו המחשב הופעל מחדש ואז הוא נדלק אבל לא הגיב (דרך אגב אחרי זה חיכינו רק כמה שניות ואחר כך באנו לכאן לעזרה) ובגלל שהוא לא הגיב כיבינו אותו. עכשיו מה לעשות?? צריך להדליק אותו ולחכות כמה זמן עד שהמחשב יגיב???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קראתי באשכול מסויים, שP5B דלוקס למשל לא יכול לעבור את ה-370 באס אם לא מגדירים לו את התזמוני זכרונות ידנית. יש לי DFI אינפיניטי 975X ואני לא מצליח לשבור את ה-360FSB, יכול להיות שזה בשל העובדה שאני מגדיר את הזכרונות כAUTO בכל הפרמטרים חוץ מהחלק של היחס שאותו אני שם על DDR-400 בכדי למנוע מצב שהזיכרון הוא המגביל? עוד שאלה, יש לי זיכרון TWINMOS 667MHZ 5-5-5-15, אם אני מגדיר לו תזמונים ידנית, על כמה כדאי לי לקבע אותו? אני מניח שצריך תזמונים גבוהים יותר מהסטוק בכדי למנוע אפשרות שהם מגבילים, אבל אשמח לתשובה יותר רצינית ממישהו שמבין יותר ממני. שאלה אחרונה, האם יש סיכוי שהמעבד שלי דורש יותר מ-1.40V כדי לעבור POST ב-370FSB? נשמע לי קצת הזוי, אבל בכל זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד במחשב החדש [הבא] שלי הוא E6300 לוח אם ג'יגה בייט GA 965 S3 כ. מסך 8800GTS ראוי לציין כי אני לא מבינה בקירור בכלל בכלל ולכן אני שואלת כאן. האם המפרט [החלקי] הזה דורש קירור למעבד? המחשב משמש למשחקים כבדים, הורדות למיניהן, וגלישה באינטרנט [כולל תוכנות צ'ט]. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי P4 3.0 GHZ 478 המאורר התחיל להרעיש, אניטל מקורי אז החלפתי את המאורר. אז ככה מרחתי משחה כמו שצריך שמתי את גוף קירור הכל טוב ויפה . נכנסתי לביוס והטמפרטורה של לוח 25 מעלות ומעבד נע בין 42 לבין 44 בדקתי גם בתוכנות כמו EVEREST הטפרטורה של הלוח אותו דבר כמו בביוס ,אבל של המעבד בהתלחה שפותח את SENSOR הוא מראה 55 מעלות חום של מעבד אחרי שניות יורד ל44 כמו בביוס . השאלה שלי למה הקפיצה הזאת של מעלות האם משהוא לא בסדר ? אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את הבקר ThermalRight SI97 השאלה שלי ניסתי בזאפ ולא מצאתי את הבקר שחפשתי האם יש לבקר הזה שם אחר והאם זה בקר טוב. ואני רוצה לקנות גם פריזר לקירור המעבד אז אני צריך שתמליצו לי על פריזר טוב עד 200 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אני לפני קניה של מעבד E4300 לצרכי OC. רציתי לדעת איזה קירור אוויר שקט יעיל ובמחיר סביר יתאים לי. לוח האם שלי הוא GIGABYTE 965-DS3 יש לי מארז FULL TOWER Thermaltake Xaser III חשבתי על tuniq tower 120 ב - 255 ש"ח. הביקורות עליו טובות. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה קירור יכנס לי בשביל המעבד ב-Thermaltake Soprano [MID TOWER לוח 945P-S3 מעבד E6600. אוויר כמובן^ רצוי מ-KSP, תקציב : 300 ומשהו ש"ח ----------- מה יקרה אם יקחו מקרר \ מיניבר, וישתמשו בו בשביל המארז? תהיה התעבות והכל ישרף או שבגלל שזה סגור ואם אפשרי היפוטתית שהמיניבר בחיים לא יפתח יותר? [סגור 24\7] ^ מבחינת טמפרטורה + האם הכל יעבוד תקין
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות שלי. המעבד: AMD Athlon64 3500+ 939 עם גוף קירור TT BigTyphoon מטח - 1.38V הלוח אם: Gigabyte K8n Pro SLI הזכרונות: Corsair Value 1024MB CL2.5 (512X2) מטח - 2.54V ס.כוח: HEC 480W ACE הטמפרטורות מעבד: 21 מעלות. לוח אם לא רשום לי באוורסט. המחשב שלי התחיל לקרטע .. אני רוצה שיתחיל להיות הרבה יותר מהיר .. מה אתם אומרים ? יש לי סיכוי להגיע למשהו ? וד"א האם הכ.מסך שלי טוב לאוברקלוק גם הוא ? eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit ? טמפ 40מעלות . תודה מראש. עידו.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המאוורר האחורי במארז שלי התחיל לעשות חיקויים של טרקטור. לשמן אותו אני לא יכול (אני לא רואה שום אפשרות להגיע לציר), אז כנראה שאצטרך להחליף אותו. על מה אתם ממליצים? השיקול החשוב ביותר הוא שקט, אם אפשר מהקופסא בלי מודים, כיוון שיש לי שתי ידיים שמאליות. המאוורר הקדמי שלי שקט מאוד. למיטב זיכרוני זה Glacialtech שקניתי בלוג'יק, אבל אני קצת מודאג מכך שהם לא מציינים שום דגם באתר. מי יודע איזה דגם אקבל אם אזמין שם עוד אחד? אה, ואם אפשר, בבקשה לציין איפה ניתן למצוא בארץ את האווררים עליהם אתם ממליצים. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-