עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huhxd,

יש אפשרות להעלות את מהירות המאוורר של ה INFINITY? דרך BIOS או כל אפשרות אחרת? אם כן, אשמח לקבל עצות והסברים. תודה

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  2. Started by shibby15,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז לא להתנפל עלי סתם אני רוצה להעלות את המכפלה (ראה מפרט) ואני לא יודע איפה (לא מצאתי בביוס) אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי תודה מראש רום

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. Started by Timewalker,

מעולם לא עשיתי OC וברצוני ללמוד את הנושא. לאחר קריאה במומלצים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171708.0) עדיין יש לי שאלה: בכדי לממש פוטנציאל OC מלא בסופו של דבר מגיעים למצב של העלאת מתחים. 1. מה הגבולות של המתחים במעבדים (במקרה שלי E6600) ? 2. כמה העלאת המתח תורמת (כמה זה משמעותי) ? 3. מה הגבולות של המתחים בזכרון (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231065 - האם הגבול הוא באמת 2.0-2.1) ? 4. כמה העלאת המתח תורמת כאן (כמה זה משמעותי) ? 5. איך העלאת המתח משפיעה על התזמונים? 6. מה המשמעות של העלאת המתחים מבחינת הלוח?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by arkadur,

היום שיחקתי קצת עם הלוח (לראות סוף סוף את היכולות שלו) - הקירור מים יורכב בקרוב. מסתבר שהזכרונות מאוד מגבילים אותי, ולכן הורדתי את מהירותם, והצלחתי להגיע לFSB של 272 שם המעבד נעצר (וניס 3000 ) בתפריט של הNF4 DFI, יש כמה אפשרויות מתח, אבל משום מה אין שם את האפשרות לשינוי מתח המעבד - מדוע ולמה? למי שמכיר את הלוח - אשמח לדעת המתח של המעבד כעת (סטוק ) 1.38V

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  6. Started by kobibo,

שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by stavcas,

השאלה בדיוק כמו בכותרת...איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by djelectric,

אוקיי, חבר'ה הפעם אני צריך שתייעצו לי בהעלאת המתח לHD4850 ללא VMOD לכרטיס פשוט מהצורך לOC, אולי דרך BIOS? (בקשר לקירור אין לכם מה לדאוג ציידתי אותו כמו שצריך, 40C במנוחה, 58C במאמץ) האם יש לי אפשרות (ללא VMOD) להעלות רק את מתח הליבה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרטיס מסך X800XT ואני יודע שאפשר לעשות לו וולטמוד בשביל להעלות את המתח של הכרטיס ובכך להגיע לאובר קלוק יותר גבוה... עכשיו, בדקתי בביוס וראיתי שגם שם אני יכול לתת יותר מתח לכרטיס מסך, האם הפעולה תהיה אותה פעולה כמו הוולטמוד?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by Dror D.,

בלוח ASUS M2NPV-VM לא מצאתי את האפשרות לעלות את המתח למעבד , יכול להיות שהאפשרות הזאת בכלל לא קיימת בלוח הנ"ל? הדבר היחיד שראיתי שאפשר לעלות\לשנות לו את המתח הוא הזיכרונות, אז זה קצת מוזר שלזיכרונות יש אופציה לעלות את המתח ולמעבד לא . אשמח מאוד לדעת האם באמת אין אפשרות לשנות את המתח של המעבד ואם כן איפה האפשרות הזאת נמצאת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. יש לי EVGA 680I עם E6600 וזלמן 9700 העליתי מתח למעבד לרשום לעיל כדי להעלות ל 3.01 ג'יגה נמצא ב 47 מעלות אני לא רוצה להעלות יותר מזה - האם להוריד במתח ובOC כדי להימנע מפגיעה או שזה לא מהותי במתח כזה?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by FastJack,

יש לי את הכרטיס Sapphire 6850 ומשום מה אני לא מצליח לאפשר שינוי מתחים בעזרת MSI AB. כמובן שאפשרתי את האפשרות בהגדרות. אך לעומת זאת ניתן לשנות את המתח עם trixx. עזרה? עריכה: שאלה נוספת, יש תוכנה שמאפשרת להוריד מתחים חזרה לסטוק כאשר אנו נמצאים במצב 2d, ומתח מוגבר כאשר אנו נמצאים ב3d?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  15. יש לי ארטיפקטים קטנים מידי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים האם העלאת מתח יכול לגרום לפתירת הבעיה כי אני כבר חושב שהורדתי יותר מידי לכרטיס הזה הצלחתי להגיע איתו ל384/976 ותראו(מפרט) עד לאן ירדתי ועדין יש לי מידי פעם... אז חשבתי להעלות לו קצת מתח וזה יסתדר מה אתם אומרים יעבוד? אם כן בכמה להעלות(ואם תוכלו להביא לינק לVMOD)? טפמ מנוחה 33-34 מאמץ 53-56 גג - זה דרך EXEREST המעלות אצלי דרך הדרוויר של NVIDIA זה 5 מעלות יותר בכל דבר(מנוחה/מאמץ)ע

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by m1tt,

השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by Achilllles,

משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by THE FOX,

האם העלאת תדר AGP תוסיף משהו? עד איזה תדר בטוח להעלות?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by shirNoshe,

אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד. האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב? אני כבר על 605/1260.. :jump:

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שמעתי את זה בכמה פורומים, יצא למישהו לנסות את זה? אני יודע שמקובל לקבע את ה PCI-E על 100 בשביל OC אבל האם נראה בכל זאת שיפור?

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  22. שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  23. היה לי E8400@3.7GHZ יציב עכשיו סתם העליתי ל 3.75 עשיתי בדיקה בOCCT של שעה לא מצא שום בעיה אבל כשהייתי במקביל עם OCCT נגיד בMSN או ICQ זה פשוט עבד לאט אני יודע שהOCCT מאמץ את המעבד 90-100% אבל פעם קודמת שעשיתי בדיקה לא היו כאלה תקיעות אני על 1.25V (לא הרבה) לעלות את זה? בכמה?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. ליתי את הוולט במחשב אסוס ועכשיו הוא לא עולה המחשב מראה לי רק את השקופית הראשונה אך לא נותן להיכנס לביוס או נותן למקלדת לעבוד ( כאילו אין חשמל למקלדת ) מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. שלום חבר'ה, אני לא מנוסה בתחום ה-OC אבל משתדל ללמוד. העליתי את הפרויקט הראשון שלי למאגר ההמהרה וקיבלתי ציון של "U Can Do Better" :-\ ובכן, באיזה דרך העלאת המתח מסייעת לתהליך ה-OC? ואילו עצות יש לכם לשיפור ה-OC?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים