אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד.... של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני? את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE.... ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP. עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52... דרך אגב אפשר גם לשמוע את המא…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היום העלתי את ה OC ל 3.2GHZ ללא שינוי בטמפ'.. הפעלתי את PRIME95 והליבה ה 3 הפסיקה לקבל מאמץ מלא (וירדה ל 0% פעילות באמצע כאשר כל השאר ממשיכים) מה הסיבה לכך?
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפס תוכנות לבדיקת טמפ של המעבד 3000 AMD venice . אני זוכר שבעבר הייה על זה דיון רק שאני לא מצליח לימצוא אותו . השמח אם תיתנו לי לינקים. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק. ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית. יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא. הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת. בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלות האם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב עם מארז Antec Three Hundred, כולל מאורר 14 ס"מ עליון ומאוורר 12 ס"מ אחורי. אני מתכוון לבצע המהרה ולצורך זה הוספתי קירור מעבד Scythe Mugen 2 Rev B. האם רצוי לשים גם מאוורר 12 ס"מ קדמי על ההארד-דיסקים ? אמרו לי שקצב הזרמת האויר פנימה צריך להיות מאוזן עם קצב הוצאת האויר, כך שאני לא יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ברשותי ה4670 של חברת sapphire,מדובר בגרסא הפשוטה ביותר עם הקירור ה"רגיל". http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 אז ככה מאחר והכרטיס קריר למדי - (כ30 מעלות רוב הזמן) גם כשמאוורר על מינימום במאמץ לא ראיתי את הכרטיס עובר את ה43 מעלות. מאחר ואין לי בעיה ולעלות את מהירוות המאוורר בשביל עוד כמה מעלות (הרעש לא מפריע לי) אז בכל אופן הנה השאלה : עד לאן אני יכול להגיע עם הכרטיס כדי להוציא ממנו את המקסימום מבלי להתפשר על יציבות http://img19.imageshack.us/my.php?image=4670t.jpg המפרט E6600 - עם קירור סטוק - לא מתכוון להאיץ אותו. ASUS P5B 2X1GB 667MHZ - לא מתכוון להאיץ. הספק - CHIEFTEC 550WATT
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי כזה: E6600, GB 965P-DS3 Rev 3.3, 2X1GB 667Mhz, Scythe NINJA Plus. אני על מתח 1.365~ לפי הביוס, באס 366, המעלות במאמץ 100% ב TAT מגיעות ל 67-68, זה סביר? בלי מזגן בחדר.. במנוחה זה 44-46 מעלות. עם מזגן זה היה היום בבאס 350 במתחים רגילים על 38~ מעלות במנוחה ו 59~ מעלות במאמץ מלא ב TAT. המעלות סבירות יחסית לקירור? אני עם המאוורר סטוק של הגוף קירור, במארז יש מאורר אחד מקדימה, בצד ומאחורה, NZXT Apollo.. וכדאי לי להוסיף עוד מאוורר על הקירור? תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC עם רדאון 9600 פרו. העלתי כהתחלה את הזכרונות ב-3 MHZ, עם פאוור סטריפ. התמונה נהיית מרוחה ועקומה. כשהחזרתי התמונה חזרה לעצמה. איך לעשות כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היה לי משעמם מאוד... ואז עלה במוחי רעיון: 1. היי יש לי מאורר מקולקל! הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;D במקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי. אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;D ההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש! אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך וע…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב החדש של אחותי הגיע ואני אתקין אותו מחר, בחנתי עכשיו את כל החלקים רק כדי לראות שהכל בסדר וראיתי שהמאוורר המקורי של אינטל מגיע עם פד תרמי עליו. השאלה שלי היא אם לפני ההתקנה יש דרך להוריד אותו לגמרי בלי להשאיר שאריות או שריטות על הגוף קירור? בפעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה כבר אחרי ההתקנה ומעט שימוש, ונשארו שאריות על הגוף בסוף התהליך. אני פשוט מאוד מעדיף להשתמש במשחה ולא בפד כי מאוד יתכן שבעתיד יוחלף הקירור.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מעבד: INTEL P4 2.40GHz A 512k היה לי מארז MIDI ATX והרסתי אותו בטעות, אז קניתי MIDI ATX אחר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 המארז החדש שקניתי יצא קטן מהרגיל. אני יודע שמארזי MIDI ATX לא ממש גדולים, אבל החדש שקניתי מאוד קטן. קניתי אותו בלי ספק כוח ד"א. במארז הישן טמפ' המעבד הייתה 26 במנוחה ו-31 במאמץ. במארז החדש הטמפ' של המעבד היא 30-35 במנוחה ו-40-43 במאמץ!!!!!! בשני המארזים אני שמתי רק מאוורר 80 MM אחד שמוציא אוויר מאחורה. מה אני יכול לעשות כדאי להוריד את טמפ' המעבד? אין לי כסף, ובגלל זה אני לא יכול לקנות מאוורר טוב יותר למעבד או מארז אחר. אני גם לא אתחיל לקדוח חורים במארז, ולקנות גרילים וכו' כי אני עומד למכור א…
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מעבד Dual Core E5300 2.60GHz לוח אם Hp 3031h Chipset Q45/Q43 זיכרונות - מתוך CPU-Z DDR2 8192 Mbytes Freq - 398.7MHz CAS# Latency (CL) 6.0 Clockes ספק כוח כרגע Hp DPS-240MB-3 אני כרגע מחפש אחד אחר קירור המעבד קירור סטוק של המארז מארז Dc7900 נתונים נוספים: http://img256.imageshack.us/img256/7055/94254024.jpg אני עם מחשב DC7900 של Hp, קירור רגיל. איזה ואיך אני יכול לבצע אוברקלוקינג למעבד?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מזה chassis intrusion ??
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה: ראיתי אצל חבר מעבד בארטון 2500 שרץ על לוח ABIT NF7 REV 2.0 ( בלי שום אות נוספת : לא S ולא M רק NF7 ). יש לו זיכרון קרוסאייר 512 מגה 2700 והוא עובד כרגע ב- 200*11.5 עכשיו הבעיה היא שהוא לא יכול לעבור את ה- 200 ( האם זה בגלל הזיכרון ??? ). יש ברשותי גם מעבד כזה ואני רוצה לקנות לוח ל-OC ולנסות להגיד ל- 220*11.5 איזה לוח אתם ממליצים לי: NF7 NF7-S -- האם יש הבדל בביצועי OC בין שניהם או אולי: epox 8RDA3+ אנא עיזרו לי
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בגלל קונפיגורציות מארז ומידות ומשקלות וכו', נבחרו הדגמים הבאים: 1) Thermaltake MaxOrb Cpu Fan - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1574 2) Scythe ANDY SAMURAI MASTER 6Heat Pipes CPU Cooler - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1803 3) ZALMAN CNPS7500-Cu LED - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=922 איזה מהם ייתן לי יחס עלות\תועלת הכי טוב? (אני אשמח להמלצות על דגמים דומים, מבחינת תצורה ומחיר)
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמונות למארז כדי שאני יוכל להדפיס אותם לגזור אותם ולהדביק על המארז! מישהוא מכיר אתר או לינק כלשהוא שיש שם תמונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, חיפשתי במרבית החנויות המוכרות, ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אזיקים מתכת קטנים בשביל להדק את הצינורות, אם אני אצטרך אני אשתמש באזיקים פלסטיק, מחנות לחומרים בניין אבל אני לא רוצה לעשות את זה. אני משתמש במשאבה לאקווריום, כן אני יודע שהיא מחממת את המים ושלרובן יש לחץ גרוע, אבל זה מה שבנתיים יש. לעומת זאת הרדיאטור שלי מיועד לצינורות 1/2", איפה אני יכול לקנות מתאם?. תודה מראש לכל העוזרים!.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-