עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LinkTree,

שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. רציתי קצת עזרה וכיוון עם הפונקציות שיש בלוח . לא הצלחתי לבצע OC כמו שצריך , מבלי שיהיו לי קריסות עשיתי OC ל-3GHZ , העלתי מתח פעם ל-1.440 פעם ל-1.455 וגם פעם בסטוק הזכרונות על 666.7 יצאו , ועוד משהו שם PSB על 533 או משהו כזה .. בקיצור הרצתי בדיקה של שעה ב- OCCT - עבר ללא שגיאות הרצתי בדיקה של 20 הרצות ב- LINX - עבר ללא שגיאות והרצתי VANTAGE - וגם היה טוב . בכל המצבים האלה המשחב לא קרס . אבל ששחקתי בין 5-10 דק' ב- BFBFC2 בום ישר ריסט . האם יש מישהו שמכיר את הלוח הזה שיכול לעזור לי ? תודה רבה קצת תמונות מהBIOS :

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. השאלה נמצאת בכותרת..הכרטיס לא ממש מתחמם הוא במאמץ מלא + OC מכובד מאוד מגיע ל72 מעלות פשוט מאוורר הסטוק התחיל להרעיש בלי שום סיבה..ניקיתי אבק וכל מה שצריך..כנראה המאוורר נדפק אם יש לכם הצעה משתלמת וטובה יותר אשמח לשמוע בעיקרון רציתי לדעת אם הקרור הנ''ל מתאים לכרטיס שלי. -תודה.

• 15 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by manbot,

היה לי משעמם מאוד... ואז עלה במוחי רעיון: 1. היי יש לי מאורר מקולקל! הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;D במקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי. אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;D ההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש! אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך וע…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  7. איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך? ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  8. האם משחה טרמית יכולה להתקלקל? עדיין לא השתמשתי בה.... אני בOC של 100 אחוז לE2140 שלי (3.2) על קירור סטוק הכל סטוק... אם כבר מדברים... אז האם כדאי לשים את המשחה? זה ישפר לי את הטמפ' (שכעת, בגלל הקיץ, על 55-65 במקסימום מאמץ)? והאם כדאי לי לפרק את הקירור מהHD3850 שלי ולשים גם שם את הMX2? ואם כן, אז אפשר קישור למדריך והוראות מדוייקות כמו: האם צריך להוריד את המשחה הקודמת, כמה לשים, איך לשים וכו'.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by kobibo,

רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  10. יש לי מעבד: INTEL P4 2.40GHz A 512k היה לי מארז MIDI ATX והרסתי אותו בטעות, אז קניתי MIDI ATX אחר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 המארז החדש שקניתי יצא קטן מהרגיל. אני יודע שמארזי MIDI ATX לא ממש גדולים, אבל החדש שקניתי מאוד קטן. קניתי אותו בלי ספק כוח ד"א. במארז הישן טמפ' המעבד הייתה 26 במנוחה ו-31 במאמץ. במארז החדש הטמפ' של המעבד היא 30-35 במנוחה ו-40-43 במאמץ!!!!!! בשני המארזים אני שמתי רק מאוורר 80 MM אחד שמוציא אוויר מאחורה. מה אני יכול לעשות כדאי להוריד את טמפ' המעבד? אין לי כסף, ובגלל זה אני לא יכול לקנות מאוורר טוב יותר למעבד או מארז אחר. אני גם לא אתחיל לקדוח חורים במארז, ולקנות גרילים וכו' כי אני עומד למכור א…

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by spider272,

צלע קירור מוליכה חשמל?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  13. אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by tomervasilevsky,

ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by nizzan7,

מה טמפרטורה נורמלית של הכרטיס מסך geforce 6600 gs? 42 בערךזה בסדר?

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by Snufkin,

אחרי הרבה בדיקות הבנתי שהמחשב של חבר שלי הוא +AMD Athlon xp 2200 . (אני אומר הרבה בדיקות כי ב- EVEREST היה רשום גם 2200 וגם 2600). המחשב הזה הוא מחשב ל... (איך נגדיר אותו?!) ניסוי וטעיה. לטובת OC. בנתיים דרך הBIOS העלתי את ה-SYSTEM CLOCK וע"י כך העלתי את מהירות המעבד ל2000MHZ מ-1800. אפשר להעלות יותר? ואם כן אז איך???? צירפתי מסמך מתוכנת הEVEREST שכוללת את כל הפרטים על המחשב. ואם משהו גם יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300] Maximum Clock 3000 MHz[/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3…

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  17. היי, חיפשתי במרבית החנויות המוכרות, ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אזיקים מתכת קטנים בשביל להדק את הצינורות, אם אני אצטרך אני אשתמש באזיקים פלסטיק, מחנות לחומרים בניין אבל אני לא רוצה לעשות את זה. אני משתמש במשאבה לאקווריום, כן אני יודע שהיא מחממת את המים ושלרובן יש לחץ גרוע, אבל זה מה שבנתיים יש. לעומת זאת הרדיאטור שלי מיועד לצינורות 1/2", איפה אני יכול לקנות מתאם?. תודה מראש לכל העוזרים!.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by bah10,

טוב לא בדיוק "רותחים" התקנתי את הHARDCANO II ואת אחד החיישנים הצמדתי לאחד הזכרונות הטמפרטורה עומדת על 40 מעלות וזה נראה לי גבוהה מידי מדובר על זכרונות RDRAM של KINGSTON זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by X - DreaM,

מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים המאיץ הגרפי שיש לי GeForce 8600GT Super 512MB PCIe של Palit מייצר רעש טורדני מאוד מהמאוורר שלו. ניקיתי אבק עם אוויר דחוס, פירקתי והרכבתי. זה בא והולך (כנראה תלוי במהירות המאוורר, לא הצלחתי לאמת זאת בצורה חותכת בעזרת speedfan) הקיצור - נמאס לי מהרעש, אני מתכוון להחליף אותו במשהו דומה (אלא אם כן למישהו יש רעיון טוב כיצד להעלים את הרעש) איך הכרטיס Asus nVIDIA GeForce EN9500GT Magic DI 512MB PCIe ? המחיר דומה מאוד לקודם, ~450 ש"ח אינני גיימר כבד, אולם האם יש מצב למשהו מעט יקר יותר שנותן תמורה טובה משמעותית? תודות

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by sSs Dragon,

שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by nightshadow,

עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by pro.surfer,

היי יש לי כרטיס של ATI REDEON H4870 512DDR5 והוא מראה לי בטמפרטורה 78 מעלות כאשר הוא ללא מאמץ האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים