עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. החיבור של המאוורר של המעבד שלי הוא בעל ארבע חוטים. אדום, צהוב, שחור וכחול.. מישהו מכיר את החיבור הזה ויכול להגיד לי מה תפקיד של כל חוט? האם זה חיבור סטנדרטי? כל מאוורר שאני אקנה היום בשוק בנוי בצורה של חיבור כזה או שזה משהו שונה?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by DimRah,

לפי הסטיקי אסור לי לעבור את ה-85 מעלות... תראו מה יש לי לפי התמונה: אני צריך להיות מודאג?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by none,

נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Alex89,

האם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לבדוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות למחשב ושהוא יעבוד? יש לי P4 2.4 עם שני מאווררים רגילים. אחד מאחורה למטעה והשני מהצד באמצע ושניהם מוציאים אוויר

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

7. Started by Norm4nde,

טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  8. השאלה בכותרת.

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  9. ה Memory Acceleration שלי על Auto כשאני משנה את הביוס ל Turbo אז המחשב לא מגיע ל POST אפילו מה יכולה להיות הבעיה? ??? (ראו מפרט למטה) Intel Pentium IV 2.4C Asus P4P800 Geil 2x256MB 3200 DDR Golden Dragon Western Digital 120GB 8MB Buffer ATI Radeon 9700 Pro Liteon x52/x24/x52 Creative Sound Blaster 5.1 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window HEC 475W Power Supply גרסת הביוס שלי היא 1007 (עדכנתי)

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  10. יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  11. היי חברה מה המצב.... תאמינו או לא עשיתי מוד לוודוו והגברתי את המתח לליבה והוא התייצב על 200 MHZ שזה מדהים כשלעצמו.... איך עשיתי??? חיברתי לרכיב בקרת מתח לרגל הראשונה טרימר שזה בעצם פוטנציומטר איכותי ורגיש ואת הצד השני שלו חיברתי לאדמה הרגל הראשונה היא בעצם הסנסור של המתח החוזר כלומר אם אני מקצר אותה טיפה אני מגברי את מתח היציאה עד שהם שווים למרות שמכיוון שיש איבוד מתח מהרגל של החישה ביחס ישר המתח שיוצא לליבה טיפה יותר גבוה. עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה להכניס יותר מתח לזיכרונות העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את ה DATASHEET של הרכיב בקרת מתח.... מישהו ראה אולי איפשהו מוד דומה לשלי שהגבירו את המתח לזיכרונות? יש תמונה לוקח לה זמן לעלות..... >

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by ShayMagen,

יש לי INTEL P4 2.4 לוח של ASUS P4SGX-MX זכרון NCP 1024MB DDR 3200 הבעיה שלי שהמכפלה שלי נעולה קבוע על 18 קראתי בחוברת של הלוח על אפשאות שJUMPERFREE MODE שזה נותן לשחק עם המכפלה.אין פירוט בחוברת איפה זה נמצא על הלוח חיפשתי קצת באינטרנט וגם לא מצאתי. הבנתי שגם יכול להיות שהמעבד נעול ואני גם לא יודע לפתוח אותו. הבנתי שגם יש אפשרות לנעול את הPCI\AGP וחיפשתי בביוס ולא מצאתי משהו כזה. בבק' אם יש למישהו תשובה בשבילי... תודה.

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Lanzar,

אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by GaLmgnT,

שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by suslik,

מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. שלום חברים, יש לי מארז Antec P182 Special Edition, וזהו מפרט המחשב המלא: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1143 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 אני שוקל להוסיף מאוורר למרכז המארז, שיימצא בתושבת בכלוב המרכזי (בו ניתן לשים גם כוננים קשיחים)…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by aeonf,

שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Memtest86: http://www.memtest86.com Memtest86+: http://www.memtest.org

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

22. Started by zahi74,

קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775 (יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי ) היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח???? ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ???? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Genom_g,

כדי לי לעשות OC למעבד שלי? תראו את המעלות של כל המחשב תגידו אם כדי לי להתחיל http://img101.imageshack.us/img101/853/oc8tr.jpg

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by dddddd,

אני מתלבט מאוד בין ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ל-Thermalright Ultra-120 eXtreme? ומה ההבדל בניהם ועד כמה משמעותי ומה יותר מקרר ומה יותר רועש ?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  25. קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים