עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ben-Dor,

חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

מישהו ניסה אותו? הוא שווה הורדה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by pinkmasta,

ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by TheSoupNatzi,

1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

אם אני מעלה רק את המכפלה של המעבד אני לא יוצר עומס יתר על הזכרונות ואז אנלא צריך לדאוג לקירור שלהם אלא רק של המעבד???

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by GHOST,

1-דבר ראשון איזה מבין החברות האלה עדיף? GEIL, CORSAIR, OCZ ואם בכלל יש בינהם הבדלים רצניים? 2-דבר שני כמו שאתם יודעים זכרונות אלה מגיעים אם צלעות קירור....אני רוצה להתקין חישן טמפרטורה על גבי הזיכרון האם אפשר להוריד מהם את צלעות הקירור לשים חישן ולהחזיר אותם? (אם כן אז איך אני עושה את זה?) ???

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  10. מקסימום 210. ואם אפשר גם קישור ומחיר

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by wow,

http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by W0lverine,

אני יפתח בהתנצלות שאני מזכיר כאן את חברת זיגזאג אבל לפי מה שהבנתי זה מותר.. אני קודם כל חייב לציין ש21 שעות לאחר ההזמנה המוצרים כבר היו בביתי (שירות מ-צ-ו-י-ן !!) הספארק 7+ מומלץ גםםםםם למי שלא עושה אובר קלוקינג (כנגד מה שהרבה אמרו..) כי למשל לי יש סלרון והטמפרטורות שלו היו בשמיים והספארק טיפל בזה טוב טוב אבל אני חייב לציין עוד דבר, הוא מרעיש בטירוף מעל 5 אלף סיבובים לדקה.. פחד להיות ליד המחשב חחח הסמארט פאן 2... מה עוד אני יכול להגיד חוץ מזה שעפתי אחורה מהרוח שלו, לא לכוון אותו לגוף אם אתם לא רוצים להתקע בקיר.. חח סתם באמתתתתתתת מאורר חזק בטירוף, וגם הוא רעשן לא קטן שמעלים את הסלד ואתם שואלים, נו.. איפה השאלה?? אז זהו.. שאין שאלה פשוט הייתי כל כך מרוצה ורציתי …

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

היי חברה.. יש לאחי מחשב המבוסס על AMD XP1800, לוח GYGABYTE KT400 ,256DDR ו LEADTEK GFORCE TI 4200. . המחשב ללא שום אוברקלוקינג אך הוא מתחמם כמו לא יודע מה!!! במנוחה טמפרטורת המעבד שלו היא על 70~ וטמפרטורת הגשר הצפוני היא 45-55~ המחשב מרעיש מאוד וניתן להבחין בשיבושי עבדוה איתו כמו שהוא נתקע במשחשקים וכאילה.. המארז עצמו הוא חם מאוד גם כן! אמצעי קרור עכשויים: מאוורר 80 - דוחף אויר היטסינק מקורי על המעבד של AMD מרעיש מאוד!!! מאורר והיטסינק על הגשר הצפוני. אני חושש שאם ימשך כך המצב המחשב פשוט ישרף בקרוב!! מאוד אשמח אם תציעו לי פתרון קרור תקציבי שקט ומועיל (אני לא מתכנן שום OC!) תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by chris_u16,

הצלחתי סופסוף לעשות המהרה נורמאלית (יציבה) למחשב שלי. לוח אם: ECS P4VXASD2 V1.1A מעבד: P4 2.0GHz זכרונות: 256MB PC2700 (זכרון של חברה לא ידועה) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9000pro II 128MB מארז: Enermax CS-3181L-BBS - RAINBOW העליתי את ה-VCORE ל1.725 אוברקלוק: 2300MHz הסיבה העיקרית לאוברקלוק היא לא ה300מה"ץ שאני מקבל אלא מהירות הזכרון. בגלל שהלוח הזה לא תומך ביותר מ266MHz זכרון, ויש לי 333MHz זכרון, יש פה מהירות שלא מנוצלת, ולכן האוברקלוק. מה שיחסית מיוחד בOC שלי זה שאני עשיתי אותו על מפרט גרוע, כלומר לוח אם ישן ומעפן שאין לו בכלל אפשרויות OC עליו, כל הOC בוצע דרך CPUFSB, העליתי את הVCORE ע"י מוד, קיצור כמה פינים למעבד. מהירות הזכרון אחרי האוברקלוק: 306MHz. (לפחות אני מנצל…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by The_Byter,

Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by The-Q,

הורדתי גירסא חדשה של ביוס ללוח, ובאמת שאין לי שמץ איך לעדכן.... אפשר עזרה? האם יש תוכנה שמעדכנת את הביוס? איפה אפשר למצוא?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.

18. Started by PeaS,

קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by NISAN,

מישהו שמע או יודע איפה ניתן לרכוש גומי כזה? החומר מיועד כמובן להידוק חלון לחור בדופן המארז. בתודה ניסן.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Mephisto,

לכל המומחים בפורום, אני מעוניין לבצע OC על מעבד AMD XP 2600, throughbred core. Board: Abit nf7-s האם החומרה הזאת מתאימה לביצוע OC, אם לא מה מומלץ יותר. אשמח לכל תשובה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by RomaDev,

שלום אני מחפש תמונות למארז כדי שאני יוכל להדפיס אותם לגזור אותם ולהדביק על המארז! מישהוא מכיר אתר או לינק כלשהוא שיש שם תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by N.S,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה

25. Started by Ran B,

בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים