אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
זה נורמלי למעבד A64 3000 939 ??? ועד כמה מעלות הוא יכול לעבוד?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי קצת עזרה וכיוון עם הפונקציות שיש בלוח . לא הצלחתי לבצע OC כמו שצריך , מבלי שיהיו לי קריסות עשיתי OC ל-3GHZ , העלתי מתח פעם ל-1.440 פעם ל-1.455 וגם פעם בסטוק הזכרונות על 666.7 יצאו , ועוד משהו שם PSB על 533 או משהו כזה .. בקיצור הרצתי בדיקה של שעה ב- OCCT - עבר ללא שגיאות הרצתי בדיקה של 20 הרצות ב- LINX - עבר ללא שגיאות והרצתי VANTAGE - וגם היה טוב . בכל המצבים האלה המשחב לא קרס . אבל ששחקתי בין 5-10 דק' ב- BFBFC2 בום ישר ריסט . האם יש מישהו שמכיר את הלוח הזה שיכול לעזור לי ? תודה רבה קצת תמונות מהBIOS :
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1-דבר ראשון איזה מבין החברות האלה עדיף? GEIL, CORSAIR, OCZ ואם בכלל יש בינהם הבדלים רצניים? 2-דבר שני כמו שאתם יודעים זכרונות אלה מגיעים אם צלעות קירור....אני רוצה להתקין חישן טמפרטורה על גבי הזיכרון האם אפשר להוריד מהם את צלעות הקירור לשים חישן ולהחזיר אותם? (אם כן אז איך אני עושה את זה?) ???
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאד, בעיקר לשימושי משחק. חקרתי וקראתי די הרבה בנושא, ולפי מה שהבנתי המעבד אינו משחק תפקיד חשוב כ"כ בביצועים הגרפיים במהלך משחקים. נשאלת השאלה, עד כמה OC משתלם בהקשר הזה? האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל רכיבים שתומכים ב OC? ובכלל, עד כמה התהליך מסוכן ויכול לפגוע בחומרה? שבוע טוב ותודה!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על קירור איכותי ושקט(השקט חשוב לי) למעבד הנ״ל, בסכום שלא עולה על 140 שקל. יש לי 2 אופציות שחשבתי עליהן: tms.co.il/product/7946 tms.co.il/product/10525 אבל אם יש לכם איזשהי המלצה על משהו שיספק יותר את הצרכים שלי אשמח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מעבד: INTEL P4 2.40GHz A 512k היה לי מארז MIDI ATX והרסתי אותו בטעות, אז קניתי MIDI ATX אחר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 המארז החדש שקניתי יצא קטן מהרגיל. אני יודע שמארזי MIDI ATX לא ממש גדולים, אבל החדש שקניתי מאוד קטן. קניתי אותו בלי ספק כוח ד"א. במארז הישן טמפ' המעבד הייתה 26 במנוחה ו-31 במאמץ. במארז החדש הטמפ' של המעבד היא 30-35 במנוחה ו-40-43 במאמץ!!!!!! בשני המארזים אני שמתי רק מאוורר 80 MM אחד שמוציא אוויר מאחורה. מה אני יכול לעשות כדאי להוריד את טמפ' המעבד? אין לי כסף, ובגלל זה אני לא יכול לקנות מאוורר טוב יותר למעבד או מארז אחר. אני גם לא אתחיל לקדוח חורים במארז, ולקנות גרילים וכו' כי אני עומד למכור א…
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק? משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית? אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את הקירור הנוזלי שאינטל מוכרים : Intel RTS2011LC משכן אני יודע ש Asetek הם אלה שמייצרים עבור אינטל את הקירור : האם זה הקירור הזה הם בערך דומים במפרט שלהם ובאיך שהם נראים : Asetek 545LC שגם הוא לא נמצא למכירה באף אתר תוכלו לעייץ איך הם והיכן אפשר לקנות אותם ו במידה ולא איזה קירורים טובים יש עד 400 ש"ח נ.ב. המפרט בפרופיל ...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי את ה HTPC הזה בחנות הנ"ל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=12393 שידרגתי קצת אבל לא משהוא קיצוני. המחשב פשוט רועש ! אפילו אם אני צופה בסרט בווליום יחסית חזק אני עדין יכול לשמוע את האוושה העמומה של המאוררים. מה אתם מציעים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי אוברקלוק למעבד +_ פתיחת ליבה רביעית אני מאוד מסוקרן לדעת מהן האפשרויות שעומדות לרשותי בקטגוריית Advance setting (או משו כזה)/ בקטגוריה זו פתחתי ליבה והגדרתי את המעבד כ-0 HYBRID . יש שם אופציה לבחור לכל מעבד (וירטואלי) כמה אחוזים נגיד core 0 - 2% core 1 - 2% core 2 - 2% core 3 - 2% מה ה- מינוס 2 % הזה אומר ? יש אפשרות לשחק עד ל- (-) 10 . או + 10 . *** ***כשפתחתי את הליבות האחוזים היו על (-)2% ועד היום אין לי עם זה בעיה .
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גופי קירור למעבד והכרטיס מסך כדי לעשות להם אוברקלוקינג. אבל אני לא יודע עם כדי לי הכרטיס מסך שלי אחרי oc ל-480 וזכרונות 1.3 ב54 מעלות במנוחה ו76 במאמץ, והמעבד ב-31 במנוחה ומגיע לפעמים ל43 במאמץ ללא oc. איזה גופי קירור אתם ממליצים לי עד 400 ש"ח עם אפשרות לריגה עד 450. אני חשבתי על הbig typhoon והaccelero x1. יש לי מעבד amd 4000 san diego וכרטיס מסך 7800 gtx .
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-