אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המדריך באתר, הורדתי Coolbits.. נתתי לו לבדוק מה אופטימלי ויצא GPU 642 זכרונות 1700 הכרטיס הוא 7600GT Extreme של Leadtek זה לא קצת הרבה..? מה הדרך הכי פשוטה לבדוק יציבות.? אין לי ניסיון עם 3dmark ודומיהם.....
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני קונה את המארז Thermaltake Shark כסוף. ואני גם מעוניין בגוף הקירור - BIG TYPHOON. השאלה שלי היא האם הקוטר וכל הנלווה לקירור הזה לא יגע או יפריע לסירקולציה של האוויר אם המאוור האחורי 12CM כי הם דיי יהיו באותו קו..?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא הולך לי. אני מנסה לעלות מעל 237 ולא הולך! הספצפיקציות שלי: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3562 (237X15), 1.5v אם אני מעלה ל: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3750 (250X15), 1.55v הוא לא עושה פוסט. הטמפרטורות בסדר (~35, קירור מים), רק הצ'יפסט חמים קצת יותר (קירור אוויר). את כל הפיטש'רים הנחמדים(EIST וכו') בביוס הורדתי. מה לעשות? להעלות עוד מתח ל CPU? לקרר יותר תצ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, עפ"י המידות באינטרנט לא אמורה להיות בעיה אבל לפני שאני קונה רציתי לקבל אישור ממישהו שיש לו קונפיגורציה כזאת (או שבמקרה יודע). לוח האם הוא Asus P5B Deluxe אם זה משנה. תודה, מיכה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה לסוקט AM2: כדאי לקנות או שעדיף לחסוך למאוורר של ZALMAN ? אני מתכוון לקנות מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php בשביל אוברקלוק...
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן עם קירור פסיבי על הGPU (פסיבי = המאוורר מקולקל ומנותק, לא קירור פסיבי יעודי), והטמפ' נוראיות. אני מחפש קירור אוויר פשוט, שייתן את התוצאה הטובה ביותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לעשות אובר, ואני נתקע ב FSB 900. אני יכול לעלות עד 950, אבל אורטוס לא אוהב את זה. שאר הטמפרטורות בסדר, המתחים טובים (1.5 למעבד, 0.2+ לצ'יפסט), והזכרונות לא מוקפצים בכלל (כדי בדוק מה חוסם אותי). אני חושב שזה הטמפ' של הצ'יפסט. הוא הרכיב הכי חם במערכת (קירור מים, לצ'יפסט קירור אוויר), אבל לא יותר מדי. מה הטמפ' הגיונית שתהיה לו? אני הבנתי שצ'יפסט פחות בעיתי בטמפ'.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אבל אין כמעט מקום...רק אם אני יקדח בצדדים... בקיצור מה עדיף בשביל קירור טוב יותר? לקנות עוד מאורר ולקדוח בצד? לקנות מאורר ולשים אותו במקום של CD? כי יש לי 2 מקומות פנוים אחד ליד השני... או שלקנות איזה קירור טוב למעבד בלבד... ? תודה ויומטוב
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני קונה מארז HEC Compucase CI-6A21 עם כרטיס מסך תומך DRX10 בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד...ואני לא בטוח שזה יספיק, הוא אמר שיעלה 10 שקל להוסיף מאוורר זול. צריך איוורור ב200 או 100 שקל אם אפשר דרך KSP! תודה! תודה!
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למארז שלי 2 מאווררים, אחד מקדימה 80 מ'מ ומאחורה 120 מ'מ. אם לדים והכי שקטים שאפשר בתקציב 120 על 2 המאווררים... חשבתי על Thermaltake ועל Sunbeam ... אז תמליצו לי מה יותר טוב ! (המאווררים בשביל חבר שלי) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומלום קניתי את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא מגיע עם משחה טרמית. ברשותי גם משחת ARCTIC SILVER 5 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לגמרי יציב (orthos +SPI+ TAT ביחד מעל 30 דקות) dimm overvoltage +.2 (2.0v) g(mch) overvoltage +.1v cpu voltage 1.3500v ב40-43 idle וב 55-58 בload כאשר מאוורריי מארז על 990/1300 ומאוורר CPU על 2200/3000 האוורור ב CS718 נראה יעיל להפליא בגלל הווינד טנל יש הפרדה מוחלטת בין טמפ מעבד לטמפ שאר המארז כלומר בעומס ספציפי על המעבד המארז כמעט לא מתחמם וההיפך כאשר רק הGPU נטחן טמפ המעבד כמעט לא מושפעת http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167615 והמלצות בקשר לאיפה למקם את חיישן הטמפ של הלוח....
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן. כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו? ועוד שאלה על הדרך: כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את No-Execute Memory Protect ואת CPU thermal Monitor. מה הם אומרים, והאם צריך לכבות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן או במילים אחרות: אני מעלה את ה FSB, איתו עולה ה CPU, והזכרונות. מה הHT עושה? (אצלי זה נקרא LDT Ferq). תודה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-