אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מצאתי משאבה במחסן .. 220V 90W בדקתי והיא כנראה מיועדת למכונת כביסה .. לפי דעתכם כמה היא לוקחת (בכסף) לשעה של פעולה, וכמה LPH היא מפיקה ? כתוב עליה ככה : selni nevers pompe 220V~50Hz 90W-0.8A ויש עוד כמ מילים שנמחקו כנראה .. וכתוב שהיא יוצרה בצרפת ..
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי Sapphire radeon 9800 pro אני מעוניין לעשות לו o/c אבל אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה לו ב everest יכול להיות שזו בעיה בכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם קירור מים של חברת Corsair H110 ולא הגיעו איתו מאווררים שמתאימים לסטטיק פראשר ואני רוצה לקנות לו 4 מאווררים לפוש פול קונפיג (140ממ) ועוד מאוורר 120 אחד ו140 אחד ל איר פלו תודה אין ממש תקציב יענו אין ממש הגבלה רק לא מעל 120 שקל לאחד ואני מביא אותם מחול עם זה עוזר לכם
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הזמנתי P5B Deluxe יחד עם HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16402 ואני חושש שהקירור יחסום לי את חריץ הPCI שמלמטה אני צריך את כל שלושת החריצים האם זה יכול להיות והאם הכרטיס של Sapphire לא יעשה לי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הלאן לפני שנה בדיוק קניתי את המחשב hp pavilion dv6-3050ej שהוא עם מעבד I5 של אינטל. מההתחלה הוא התחמם מהר אבל לא ייחסתי לזה חשיבות..אבל עכשיו אני כן שם לזה לב.. היום החלטתי להוריד את הSpeedfan והמחשב הגיע ל100 מעלות ומעלה ( איפה שרשום temp1 ,core1,core0)..יש לציין שזה היה לאחר שהמחשב היה בשימוש בערך 3 שעות אבל רק בגלישה באינטרנט( כלומר פייסבוק וכו' לא איזה משחק או סרט). עכשיו זה לא שזה חד פעמי אלא שזה קורה בערך אחרי חצי שעה( אפילו פחות) המחשב מתחמם בצורה שפשוט אם נוגעים בו מלמטה פשוט אפשר לקבל כוויה... עכשיו אני באמת לא יודע כמה אמורה בכלל להיות הטמפרטורה של המחשב באופן נורמלי.. אם אני מריץ משחק אז אני מניח שהיא עולה..השאלה לכמה.. ועל הדרך..יש לכם מושג למה הוא עושה כזה הר…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה Thermaltake Extreme Spirit North & South Bridge Cooler האם הוא יתן לי קירור יותר טוב מקירור הסטוק של הלוח הנל לצ'יפסט? הלוח שלי הוא dfi nf4ultra-d
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בהמשך להיתכתבויות שלי ניסיתי אין ספור קומבינציות בין המתחים למעבד שעלו ללא הצלחה . הפעם האחרונה שניסיתי משהו היה כך מתח למעבד 1.3 נתן לי את התמונה הזו אחרי הפוסט האם מישהו יודע לתרגם או מבין מה הוא רוצה ? http://rapidshare.com/files/246010581/PICT0050.JPG.html [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שווה לקנות את הקירור הזה ל-7800GT? או שעדיף להישאר עם הקירור סטוק? כי אני רוצה שהכרטיס יקפא ויתאמץ כמה שפחות.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אין לי מערכת קיקרו לכרטיס מסך ובא לי אחת אז כל מי שיכול להביא לי מערכת עד מחיר 600 שקלים כי אני לא מעונין במכונה על הכרטיס מסך פשוט מערכת קירור נחדה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P לא מוכר אני יודע מעבד אינטל 2.4 נורטהוד שתי זכרונות של 256 pc3200 אני מעלה קצת ת fsb (משהו כמו עוד 100 מגה הרץ) מפעיל תמחשב אחרי שהייה של כמה דקות הוינדוס קורס לי (מסך כחול) למה זה קורס לי?מה אני יכול לעשות המעלות שלי נעות בין 35-40
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תוכנה טובה לאוברקלוקינג למעבד. אהה... ומה תורם אוברקלוקינג למסך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו לי רגע אם אני קונה מארז שיש בו 5 מקומות למאווררים אני יכול לשים יותר מאוורים או שאי אפשר? ואיזה מארז יהיה לי הכי מתאים למודינג וOC ?
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני ניסיתילעשות המהרה למעבד מישהו יכול לתת לי מדריך מה אני משנה ? נתונים טכנים: מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח ASUS Blitz Extreme זיכרון DDR3, PC3-10700H (667 MHz), 1024 MBytes, Corsair כפול שתיים Intel P35/G33/G31 rev. A2 Southbridge Intel 82801IR (ICH9R) rev. 02 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR3 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 534.9 MHz (1:2) CAS# Latency (tCL) 8.0 clocks RAS# to CAS# (tRCD) 8 clocks RAS# Precharge (tRP) 8 clocks Cycle Time (tRAS) 20 clocks Command Rate (CR) 2T תודה תומר
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד intel pentium 4 2200 ולפני כמה זמן החלפתי את הסינק והמאוורר(של intel) באחד אחר(גם של Intel) אבל מאז המחשב מתחמם מהר מאוד. קודם לקח זמן עד שהמעבד היה מגיע לטמפרטורה של 60 וכרגע הוא מגיע ל-70 ישר! השאלה שלי היא האם יכול להיות שהבעייה היא שאין משחה טרמית על המעבד? או האם הבעייה חייבת להיות הרכבה לא נכונה של הסינק.(מה שלא נראה לי כי הטמפרטורה בהתחלה היא 44 מעלות) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-