אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש כרגע ברשותי את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=34 אני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב ואני לא יודע איזה . חשבתי על הקירור הזה בשבילו... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1302 האם זה הקירור הכי טוב שיכול להיות לתקציב שכזה לכרטיס כמו שלי ? אם יש לכם עוד הצעות או את אותו קירור במחיר יותר זול אני אשמח. תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בדקתי את המעבד בS&M והוא הגיע ל75 מעלות(בשלב זה עצרתי את הבדיקה).בדקתי טמפ' בTAT everest וspeedfan (במנוחה הם סביב 50). מה הסיבה לטמפ' כל כך גבוהות וזה מבלי שעשיתי OC אפילו של 1%, יכול להיות שהחיישן מזייף???
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ניתן לבצע במעבד כזה אוברקלוק? אם כן אז איך, בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי S3 של ג'יגהבייט, מעבד E4300, ו2 זכרונות CORSAIR XMS2 (עם הצ'יפ הישן והטוב ), נכון לעכשיו ניסיתי לחבר זיכרון TWISTER במקום אחד מהCORSAIRים והדבר לא עזר. עשיתי OC למעבד ל4 ג'יגהרץ והוא עבד יציב על 19 מעלות (שזה בערך 7 מעלות יותר מהטמפ' של החדר כאן) על ZALMAN 9500 (על הקירור מים הוא היה 2 מעלות יותר במאמץ אז אני נשאר עם הזאלמן בינתיים) הבעיה שלי שעכשיו לוקח לביוס בערך 20 דקות לעבור, גם לאחר שעשיתי פלאש (הוצאתי את הבטריה, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 2 דקות, והחזרתי), בלא קשר לאוברקלוק.... יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן את זה? (הלוח היה על 40 מעלות במאמץ באוברקלוק, לא כזה נורא)
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
-
המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS Seagate 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W TT Soprano VB1000BWS אוקי אז ככה תסתכלו שניה בתמונה ותבינו מה הבעיה: איך מסדרים את התזמונים? אם אפשר כמה מדריכים מסודרים להיכנס לנושא. אפילו באנגלית.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 22 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=4894 מה אתם אומרים עליו? המעבד שלי כרגע מגיע ל67 במאמץ, ואני צריך קירור בשבילו.. כדי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוונת להרכיב מחשב חדש (מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ, כרטיס מסך ATI RADEON X1600PRO ככל הנראה). השאלה היא האם צריך לקרר את הרכיבים גם כאשר אני לא עושה OC? ולגבי אוורור המחשב - כמה מאווררים אני צריכה ואיפה אני שמה אותם? (עדיף שיהיה כמה שיותר שקט). תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 367 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם לוח אם 945P-S3 רציתי לעשות OC למעבד נכנסתי לביוס ובחלק של ה CPU HOST FREQUENCY(MHZ) רשום 100 במקום 200 מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 200 כמו שזה צריך ליהיות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יותר מזה המחשב לא עולה זה לא משנה אם היחס 1:1 או אחר המחשב פשוט לא נדלק איך אני משפר את האוברקלוק דווקא הטמפ' נראית לי נורמלית במאמץ מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אז התחלתי בדיון קודם ולא ממש עזרו לי ועכשיו החלטתי להרחיב קצת את הרצונות והכניס OC יותר רציני לכל המחשב... אז ככה אני עם ATHLON 2600+ לוח abit an7 uguru זכרונות 256*2, 512 (*1) סה"כ 1024 ddr 400 וכרטיס מסך geforce 5900 שחכתי מאיזה חברה... בכל מיקרה למעבד אחרי שהסתכלתי קצת חשבתי על tt volcano 12 extreme מה דעתכם עליו? הוא יתאים לי ללוח אם? הכרטיס מסך יש לו קירור רציני יחסית עם צלעות קירור לאורך כל הכרטיס ומאוורר קטן במרכז... - האם יש טעם להוסיף גם קירור לחלק האחורי של הכרטיס? האם יש טעם לקנות קירור לזכרונות ולnorth bridge? ושאלה אחרונה - על איזה משחה טרמית אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
סליחה על דאבל והקפצה לא מצאתי את חוקי הפורום אבל בכל מקרה יש מצב שתעזרו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239318??
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 3.4 dual core 775, עם קירור למעבד של zalman cnp8000. במצב ideal הטמפ' מגיעה בערך ל 43 מעלות וב full load ל 64 בערך. הבעיה היא כשאני מבצע o/c ל 4.0ghz הטמפ' קופצת ומגיעה ל 73 מעלות ב full load. בדקתי את המאוורר והוא על RPM מקסימלי. האם מצב זה תקין ? או שמה יש בעיה עם המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7300GT. כפי שידוע יש לו קירור פאסיבי. בזמן מנוחה הכרטיס בד"כ על 67 מעלות ובזמן עבודה כ74. עשיתי לכרטיס אוברקלוק : בזמן עבודה הכרטיס הגיע לכ80 מעלות+. לקחתי מאוורר של הכרטיס מסך הישן שלי והרכבתי אותו על הקירור הפאסיבי בכרטיס הנ"ל וכעת בזמן אוברקלוק, ומנוחה הכרטיס עומד על 47 מעלות ובזמן עבודה עד 60 מעלות. האם המצב האחרון תקין? האם התדרים (500 למעבד ו900 לזיכרון של הכרטיס) הינם גבוהים מידי או שניתן להעלותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שקט במיוחד, והוחלט כנראה ללכת על מארז P160. המפרט יהיה כנראה המפרט שלי בצד או מפרט דומה והכרטיס יוחלף לאחד בעל קירור פסיבי (אלא אם יש קירור פסיבי לכרטיס הזה). המאווררים יעברו כנראה וולט מוד בשביל שקט, ואני צריך המלצה לקירור פסיבי למעבד ולכרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, אני חדש במערכת (הודעה ראשונה ),,,,,,,,,,, עשיתי OC למעבד שלי( שהוא Intel pentium 4 2.66 GHZ ללא OC) הגעתי לBUS של 158 המעבד הגיע ל3.1 GHZ (ע"י CPU-Z) אבל אחרי 5-6 דקות של מנוחה המחשב פשוט לא זז כל האנימציות נהיות סטטיות העכבר לא זז המקלדת לא מתפקדת במילים אחרות המחשב מת.! אבבללל זו לא בעיה של טמפ' (היא35 במצב מנוחה אחרי OC מצב מנוחה לפני OC 29-30) חשבתי אולי בעיית מתח אם זו הבעיה איך מעלים מתח ואם לא מה הבעיה אה ואם צריך הלוח של Asus p4 800d-x (כן ישן..) אגב שאני מגיע לBUS של 160 מדליק את המחשב והוא עושה את הצליל הזה שהוא נדלק (מי טוו כזה) מלא פעמים ומשתגע המערכת נתקעת כמו שאמרתי בXP בויסטה לא בדקתי תודה רבה למי שיעזור!!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בשביל לעלות ביצועים ב5%-10% למי כדאי לעשות אוברקלוג לכרטיס מסך או למעבד ובכמה MHz? הנתונים של המחשב נמצאים במפרט ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה [br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 15:16:38 מישהו? ???
-
- 14 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז .... השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס) ? אם אפשר תשובה מהירה , תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-