עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dennis14,

אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  2. שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Psychedelic,

איך הוא בOC? וראיתי באתר שלTT שהוא שוקל משהוא כמו 800 גרם!! זה לא נראה לי הגיוני מעבד northwood בסוקט 478 הbigtyphoon מתאים לו?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by LinkTree,

שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by ISmile4U,

הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. הוודו שלי הגיע ללא גופי קירור והיה במהירות ברירת מחדל של: 100Mhz לשני ליבות (הכי חמות) 68Mhz לליבה השלישית (חמה/פושרת) (רשום עליה MX) 72Mhz לזכרונות (לא מתחממים) הוספתי לשני הליבות החמות קירור שאני הכנתי ועיצבתי עם מאוורר 40מ"מ חזק (במהירות 6626RPM) "בשיטת הקירור של הGeForceFX" לליבה השלישית הפושרת הוספתי גוף קירור שגם אני עיצבתי עם מאוורר 60מ"מ (במהירות 5818RPM) לאחר כל גופי הקירור והמאווררים להלן תוצאות האובר-קלוק: 320Mhz לשני הליבות 200Mhz לליבה השלישית 150Mhz לזכרונות תוצאות 3DMARK לפני הOC 403 נקודות אחרי הOC 778 נקודות מפרט המחשב השני שלי: Intel Pentium 133Mhz @ 300Mhz 56MB EDODRAM Aztech Sound Card Voodoo Rush MX86251 @ 320Mhz/200Mhz/150Mhz 56K RockWell Quantum Fir…

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by The_Byter,

http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43-1.htm

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by KaPuT,

השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Or ei,

אני משתמש במעבד P3 733 לאחרונה אני רואה פה כאלה שעושים OC למעבד הזה ולא מתקרבים אפילו למעלות שיש אצלי (46-7) אני משתמש בגולדן אורב + משחה ג'נרית במנוחה זה 32-33 במאמץ זה 45-47 המארז שלי(tower) פתוח (+ שני מאוררים ) יש קצת בלגן בחוטים אבל לא נראה לי שזה הכי משנה כשהוא פתוח .... יש למישהו הצעות איך אפשר להוריד את המעלות ? יכול להיות עידכון ביוס יסדר את החיישנים?? (במידה והם הבעייה פה)

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by shibby15,

בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by se7en,

ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by the_D,

אז ככה: ראיתי אצל חבר מעבד בארטון 2500 שרץ על לוח ABIT NF7 REV 2.0 ( בלי שום אות נוספת : לא S ולא M רק NF7 ). יש לו זיכרון קרוסאייר 512 מגה 2700 והוא עובד כרגע ב- 200*11.5 עכשיו הבעיה היא שהוא לא יכול לעבור את ה- 200 ( האם זה בגלל הזיכרון ??? ). יש ברשותי גם מעבד כזה ואני רוצה לקנות לוח ל-OC ולנסות להגיד ל- 220*11.5 איזה לוח אתם ממליצים לי: NF7 NF7-S -- האם יש הבדל בביצועי OC בין שניהם או אולי: epox 8RDA3+ אנא עיזרו לי

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Nitro Viper,

ניסיתי לעשות OC עם רדאון 9600 פרו. העלתי כהתחלה את הזכרונות ב-3 MHZ, עם פאוור סטריפ. התמונה נהיית מרוחה ועקומה. כשהחזרתי התמונה חזרה לעצמה. איך לעשות כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Venom_IL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2986;start=40 זה ת'רד שהתחיל בשאלה על זכרון, המשיך לדיונים על מפרט כולל, ועכשיו גלש ל OC אז אודה לכם מאד אם תעזרו לי שם אני מתקשה בהבנת החלק של הזכרון ב OC... פשוט נראה לי טיפשי לפתוח עוד ת'רד וליצור כפילות תודה !

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by ShowstoppeR,

טוב לפני כ שבועיים כתבתי פה שאני חדש ב OC וצריך עזרה בלה בלה בלה. והתלהבתי נורה מה OC הראשון שלי מ 2.4 ל 2.65GHZ. עכשיו לאט לאט הגעתי ל 3GHZ עדיין עם קירור STOCK!!!. הטמפי נעות בין 26-31C בלי עומס ו 44-50C בעומס מלא (תלוי אם אני מפעיל מזגן בחדר) הזכרונות שלי KINGSTON PC 3200 רצים כרגה ב415MHZ ביחס 5:4 (הוא לא מוכן לקבל 1:1, הוא פשוט לא מאתחל) חוץ מזה הטיימינג שלהם הוא 2.5-4-4-8 ולמען האמת זה לא אומר לי הרבה אז מה אתם חושבים? ובבקשה אני צריך עזרה בשיפור הטיימינג של הזכרון (אם זה אפשרי) ובכלל כדאי להשאר איפה שאני או להמשיך הלאה? או אולי לרדת קצת

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by The_Byter,

לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר. עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות. ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות. (אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק) אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל. אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי. נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il *אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה. שלום

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by ytoledano,

לא ראיתי כאן סקר כזה וממש עניין אותי לדעת את התוצאות (נראה לי גם שתהיה הפתעה). הכוונה היא אוברקלוק של המערכת, לא של הכרטיס מסך. צריך לענות איזה רכיב לא נותן למערכת לעבוד יותר מהר, לא איזה רכיב מגביל את המעבד מלעבוד יותר מהר - לדוגמא, אצלי אני יכול לבטל את הDual Channel ולעבוד עם המעבד מאות מגה-הרצים יותר מהר, אבל אני עדיין אקבל ביצועים נחותים, אז במערכת שלי אני אסמן את הלוח אם שלא נותן לי לעבוד יותר מהר מהמצב הקיים (עם דיואל). נתתי אפשרות לכל משתמש להצביע פעמיים, נגיד אם יש לו 2 מחשבים באוברקלוק, אבל לא להצביע פעמיים לפי אותה מערכת. הסבר לכל אפשרות, לקרוא לפני הצבעה: זיכרון - הזיכרון לא יכול לעבוד מספיק מהר. אי רצון לסכן את הזיכרון (מתח או תדירות) - המשתמש לא מוכן להעביד …

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Shumy2,

אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. אהלן. הורדתי את התוכנה של Gigabyte שנקראת EasyTune5. וכשנכנסים ל- Advance Mode אני רואה שיש שם אפשרות להעלות את ה-FSB, מתח, את תדירות הזיכרון... האם התוכנה באמת מתאימה לבצע אוברקלוק? כלומר, במקום לעשות את האוברקלוק מהביוס, אפשר דרך התוכנה. עכשיו, אני רוצה לשאול לגבי הטמפרטורות של המעבד. יש סתירה בין התוכנה לביוס. הביוס אומר 48 -51 מעלות במצב עבודה רגיל (אימיול, אינטרנט, ועוד כמה תוכנות ברקע) והתוכנה EasyTune5 אומרת 43 -44 באותו מצב. איזה תוכנה יותר מהימנה? הביוס או התוכנה של Gigabyte? המעבד כמובן על קירור סטוק. האם מומלץ לעשות אוברקלוק במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by overload,

התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by nimrodim,

צריך המלצות לגבי מארז טוב וקריר. חשבתי על המארז הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm יש למישהו המלצות אחרות?

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Svartberg,

אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by avivlevy,

לא צריך שיהיו עם לידים(אורות) אחד להחנסה ואחד להוצאה התקציב עד 70 שקל שנהם

• 16 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים