עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by approx,

טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by orengore2,

שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by amirsource,

תיראו,אני העלתי את התדר של הכרטיס שלי CORE clock מ625 ל660 זאת קפיצה יותר מדיי גדולה?. ואחר כך אני עשיתי בדיקה בatitool ס scan for artifacts וזה הציג לי הרבה נקודות צהובות כאלה,זה אומר שזה לא טוב נכון? שצריך להוריד את התדר?.

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  8. שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. אז ככה הבאנו תמחשב לחבר של אח שלי שהוא טכנאי במקרא ואמר שלא נשרף כלום רק הסלוט ולא יודע זה מוזר לי כי שאני שמתי את הסטיק בסלוט השני המחשב עדיין לא עלה אז הטכנאי איפס את ההגדרות ואין יותר OC אני אני רוצה לדעת איך זה נשרף ? מזה שהעלתי את התדר או מזה שהעלתי את המתח ל +0.5 כי אני רוצה לעשות OC להגיע אפילו ל 2.8 מ 2.4 זה יהיה נחמד אבל אני פוחד לשרוף את הסלוט עוד פעם ואז באמת אני יצרך להחליף כבר לוח וזה סיפור..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by dids22,

המחשב במנוחה ככה שתיהם לא עושים משהו ד"א מה זה ה "CPU"? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by VooDoo3,

היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by the_D,

אז ככה: ראיתי אצל חבר מעבד בארטון 2500 שרץ על לוח ABIT NF7 REV 2.0 ( בלי שום אות נוספת : לא S ולא M רק NF7 ). יש לו זיכרון קרוסאייר 512 מגה 2700 והוא עובד כרגע ב- 200*11.5 עכשיו הבעיה היא שהוא לא יכול לעבור את ה- 200 ( האם זה בגלל הזיכרון ??? ). יש ברשותי גם מעבד כזה ואני רוצה לקנות לוח ל-OC ולנסות להגיד ל- 220*11.5 איזה לוח אתם ממליצים לי: NF7 NF7-S -- האם יש הבדל בביצועי OC בין שניהם או אולי: epox 8RDA3+ אנא עיזרו לי

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  14. בגלל קונפיגורציות מארז ומידות ומשקלות וכו', נבחרו הדגמים הבאים: 1) Thermaltake MaxOrb Cpu Fan - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1574 2) Scythe ANDY SAMURAI MASTER 6Heat Pipes CPU Cooler - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1803 3) ZALMAN CNPS7500-Cu LED - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=922 איזה מהם ייתן לי יחס עלות\תועלת הכי טוב? (אני אשמח להמלצות על דגמים דומים, מבחינת תצורה ומחיר)

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  15. אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  16. מי שיכול להשיג את הקליפס שתופס את הקירור ללוח עם תושבת AM2 דרוש כמה שיותר מהר שלי נשבר.. אין לי מושג איך

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by Idom,

שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אני מתכון לא רק לקירור מבוסס אויר, אלא גם למבוסס מים - וכמובן לא דברים ממדע בדיוני, אלא דברים שניתן להשיג במציאות בחנויות. לדוגמא ראיתי את הדבר הזה - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855 מה חושבים? יש הצעות לקירור הכי הכי מסיבי שאתם מכירים?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  20. אז איך כדאי לסדר את המאווררים במארז? מה מוציא מה מכניס? כדי להגיע לתוצאות הכי טובות? כרגע התוצאות ממש לא משהו למרות כל אוויזרי הקירור שיש לי ואני לא מבין למה. אני חושב שהבעיה היא הסרקולציה במארז בגלל ששיניתי כמעט את כל המאווררים. איך כדאי לסדר אותם? ויש המלצות למאווררי 80 שעושים עבודה טובה מאד בלי הרבה רעש? או כמעט שקטים לגמרי?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Morfium,

יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by hck,

שלום! היתה לי בעיה בהתקדמות של OC לפני כמה זמן, וכמה גולשים בפורום כאן אמרו לי היכן יכולות להיות הבעיות. קודם כל, זה המפרט: מארז: ג'נרי, עם תוספת מאווררים (גם למעלה). ספק: ג'נרי. לוח אם: ABIT AI7 מעבד: P4 2.8 HT 800Hz זכרונות: ADATA 2x512Mb 500Hz (כרטיס מסך:Geforce FX 5900XT Gigabyte) הגעתי איתו לOC (הכי יציב) של 3600Hz -באס 257 , עם טמפרטורה של - CPU:50, PWM:53 . (** הכי מצחיק, שבלי OC הטפמרטורות כמעט זהות - הבדל של 2-3 מעלות) הבעיות שאמרו לי כאן היו, שכנראה הספק לא עומד בעומס, או שהסטפינג של המעבד לא טוב. אז הנה השאלות שלי: א. איזה ספק חזק ויציב אני יכול לרכוש, או לחלופין, האים יש מארז טוב (איוורור וכ"ו) שכולל ספק טוב (כמובן בתוספת קטנה) ואז אני ארוויח פעמי…

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Samnet,

יש הצעות ?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  25. אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים