עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NuXeR,

השאלה בכותרת , תודה !

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by oz12,

אני נמצא כרגע ב OC על מעבד Q6600 לוח אם P35DS3L הזכרונות במחשב עם OCZ reaper 1066 אבל המחשב כנראה מזהה אותם כ 667 ולכן המכפלה של הזכרונות הגדרתי בלוח ל 2 ולא 3.2 כמו שחשבתי בתחילה בשביל הזכרונות 1066 כרגע המחשב עובד יציב על 3GHZ האןם יש סכנה בכל שהזכרונות עובדים על המכפלה הנמוכה?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by NIRAN,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  6. אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. החלפתי מעבד , ולכן פירקתי את גוף הקרור של זלמן (CNPS7700) תחתית גוף הקרור עשוייה נחושת (חומר רך יחסית) בקיצור אני שואל אם זה בעייה ? האם השריטות יפחיתו את יעילות הקרור ? או פשוט למרוח יותר מישחה טרמית ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by nizzan7,

מה טמפרטורה נורמלית של הכרטיס מסך geforce 6600 gs? 42 בערךזה בסדר?

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  9. יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by krembo_Vanil,

המחשב שלי מתחמם בצורה שלא תאמן... התקנתי SPEEDFAN והטמפרטורות מגיעות ל 90 מעלות!! ועם עבודה מאומצת הוא מגיע ל 105 מעלות ואז נכבה..... פתחתי את המחשב, ניקיתי אבק וכאלה. המאווררים עובדים (אחד על המעבד ואחד המאוור של המארז) כלום לא עוזר המחשב בן 4 שנים (פנטיום 4) יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

שלום,ברצוני לקנות את הקירור הנ"ל. האם ההתקנה קלה ? מישהו יכול לכתוב לי באייסי 58825562 או כאן איך? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים המאיץ הגרפי שיש לי GeForce 8600GT Super 512MB PCIe של Palit מייצר רעש טורדני מאוד מהמאוורר שלו. ניקיתי אבק עם אוויר דחוס, פירקתי והרכבתי. זה בא והולך (כנראה תלוי במהירות המאוורר, לא הצלחתי לאמת זאת בצורה חותכת בעזרת speedfan) הקיצור - נמאס לי מהרעש, אני מתכוון להחליף אותו במשהו דומה (אלא אם כן למישהו יש רעיון טוב כיצד להעלים את הרעש) איך הכרטיס Asus nVIDIA GeForce EN9500GT Magic DI 512MB PCIe ? המחיר דומה מאוד לקודם, ~450 ש"ח אינני גיימר כבד, אולם האם יש מצב למשהו מעט יקר יותר שנותן תמורה טובה משמעותית? תודות

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by nightshadow,

עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF ברצוני לבצע המהרה למעבד. ראיתי באחד הפרויקטים, בעלי מפרט קרוב לשלי (מעבד זהה, זיכרון RAM כמעט זהה, ספק זהה, כרטיס מסך דומה מאוד) שהגיע למהירויות גבוהות ביותר - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=133870§ion=112 1. עם מכפיל 12.5 ו- FSB 333 איך הוא הגיע ל 3996 MHZ ? (ולא 4162?) 2. להבנתי ה…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  17. היי לכלום , אני חדש פה בפורם ובאתר בכלל. ברצוני לשאול: בביוס וב- EVEREST הטמפרטורה של המעבד היא 54 מעלות (מעבד AMD בארטון 3200+) העניין הוא כזה מתיי שאני נוגע בהיטסניק של המעבד הוא קריר ביותר ואיאפשר להגיד שהוא באמת 54 מעלות. יש מצב שיש לי בעיה בסנסור? או שיש סיבות אחרות לעניין ? גריז תרמי ישן שלא מוביל חום קראוי?(החלפתי לפניי שנה). אני בטוח שזה לא הבעיית סרקולצית אוויר בגלל שיש לי שתיי מאוררים מקדימה , אחד מלמעלה , שתיים בדלת , ושלוש מאחורה , אני יודע שזה מוגזם :. אשמח עם תעזרו לי חבר'ה.

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by orenvfx,

היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Venom_IL,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2986;start=40 זה ת'רד שהתחיל בשאלה על זכרון, המשיך לדיונים על מפרט כולל, ועכשיו גלש ל OC אז אודה לכם מאד אם תעזרו לי שם אני מתקשה בהבנת החלק של הזכרון ב OC... פשוט נראה לי טיפשי לפתוח עוד ת'רד וליצור כפילות תודה !

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by yanme,

זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. Started by gammi,

היי, אני מחפש היטסינק טוב, שלא יהיה יקר מדי (אני צריך לקנות 2 יחידות בשביל 2 המחשבים שלי ), לא רועש מדי (למרות שקצת רעש לא יפריע לי במיוחד) ושיעזור לי לקרר את המעבד הסורר שלי (XP1800+). בינתיים חשבתי רק על הוולקנו 7 פלוס/9, אבל אני פתוח להצעות ד"א כרגע אני משתמש בהיטסינק שקיבלתי עם המעבד (על הפנים) שהוספתי לו קצת ארקטיק סילבר 3 (שלא עזר במיוחד), אז בתכל'ס כל היטסינק יעזור לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by LinkTree,

שלום שלום, אמנם להמלצתכם הלכתי על 'WINBOND אבל כרגע אין אותם במלאי מה דעתכם על סמסונג (הם עולים שם יותר - כתוב Samsung Original Memory ) זה טוב ? אני הולך על XP2000 סטפינג AIUHB אפוקס 8RDA+ ללכת על שני ציפים או אחד (2X256 או 1X512) ? במהרה !! תודה !!

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  23. מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by BONO,

מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by nimrodim,

היו שמועות על רדיאטור כפול, ראשים חדשים..... ומאז שום דבר חדש... אז היכן עומד קירור מים תוצרת כחול לבן?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.