עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכול קוראי ההודעה.. אני חדש באתר שמי הוא נתי אני גר באזור זה ליד חולון ***אין פירסום בחינם*** בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לחומר הנקרא "גריז טרמי" רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש טיובה של החומר כי אני לא מוצא בחנויות הקרובות לביתי ואם שווה להשקיע על החומר הזה בכלל כי בדקתי על המעבד שלי (P4 1700) אין בקושי והוא בשכבה ממש דקה אז תודה מראש לעונה לי להודעה והאייסיקיו שלי הוא 174274205 מי שרוצה להכנס לדבר על כל דבר בכיף נתי.... עריכה מנהלתית: אסור לפרסם בפורום.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by iGev,

שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום, אני מתכוון להחליף את הסלרון הזוועתי שלי ולקנות את המעבד בכותרת ההודעה, MSI Neo 4 Platinum Ultra (המליצו לי על לוח אם ידידותי יותר ל OC עם נתונים דומים: DFI LANPARTY NF4 ULTRA - מה דעתכם?) כ. מסך 6600 256MB (דגם מדוייק לOC מוצלח?) והארד דיסק SATA Seagate 7200.7 8mb buffer עם NCQ. מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 300 (מספיק כח?) לא מעוניין להוסיף כסף עבור אמצעי קירור נוספים... אלא רק בעוד מאוורר למארז לכל היותר... (אשמח להמלצה על אחד ד.א.) אני רוצה 2x512 זיכרון, אבל אני רוצה לדעת שאני קונה רכיבים שיאפשרו OC מספיק טוב.. קראתי שהוניס מושלם ל OC - מ1.8ghz מהירות שעון מקורית, הגיעו איתו למערכת יציבה ללא קירור נוסף ב 2.8ghz ! אני לא רוצה …

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

תגידו, יש לקירור בעיה של משקל ? שאלה שניה, הקירור יכנס בתוך ה 3D AURORA ? תודה לעוזרים ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. שלום , יש לי 256MB זכרון DDR333MHZ. מאחר והמעבד שלי עובד על באס של 400MHZ , הזכרון עובד רק 266MHZ (בעיה מעצבנת ומוכרת). השאלה היא , אם אני אעלה את ה FSB , כדי שהזכרון יעבוד על 333MHZ זה יפגע בו (בגלל שהלוח מגביל אותו ל 266) או שכלום לא יקרה בגלל שזה זכרון 333 ??? ד.א - יש דרך להמהיר רק את המעבד , או רק את הזכרון? ד.א 2 - מה ההבדל בין מעבד A ו B ?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by dsane,

שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  6. יש לי לד כחול אולטרה ברייט 3v ונגד שיכול להתאים אותו למקור של 5v. יש במקלדת שלי ( Micro$oft multimedia keyboad ) מקום שאני יכול "לגנוב" ממנו 3 או 5 V בלי לגרום נזק? אני רוצה לארגן אור קטן שאני אדליק בחושך

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  7. המערכת שאני אקנה: בלוק: Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Waterblock או Enzotech Sapphire CPU Water Block Rev. A with "Micro-Pin Design משאבה: Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor מיכל- לא סגור: Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir צנרת: Tygon R3603 1/2in. ID 3/4in. OD Laboratory Tubing # AAC00038 זהו פחות או יותר. עכשיו ברשותי 5 מאווררים של Scythe SlipStream 1900RPM 110CFM 37DBA. ממה שהצלחתי למצוא הוא שהלחץ סטטי שלהם הוא 2.30mmAq זה לא כל כך אומר לי אם זה גבוה או נמוך. העניין הוא שאחרי שראיתי כל מיני מבחנים אני רואה שההבדל בין הרדיאטורים (ואני מדבר על טריפל) שעולים 130$ לבין אלה שעולים 80$ אין הבדל משמעותי בRPM גבוה. האם יהיה כדאי לי לקחת…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by P4laDiN,

צריך המלצה לבקר מאווררים טוב. 4 מאווררים. שיהיה נוח ויעיל. תודה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Kazuma,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by tfo,

שלום הייתי מעוניין לקנות קירור למעבד הנ"ל מה אתם מצעיים (לא קירור מים ולא חנקן) תקציב ~500

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by TelAviv83,

איך הקירור הזה ל AMD 3000+ 939 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 ואם עדיף לקנות מעבד BOX עם אוורור של AMD ? זה חשוב תודה וזה די דחוף ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  13. כאמור , כנושא הת'רד יש לי שאלה לגבי המוזכר לעיל. עד כמה זה נחשב "טמפרטורות טובות" בזמן מאמץ למעבד הנ"ל ? אני מתכוון - לאחר העלאת מתחים וOC מכובד ביותר ? למי שיודע ויוכל לעזור לי לסחוט את המפלצת ולהגיע ל260mhz בבאס בתקווה...רק אני צריך לדעת מה ההגבלה המומלצת של החום במאמץ !! מי שיודע ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו - בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Gal84,

יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?

15. אני רוצה להפסיק את המאוורר של הספק שלי כי הוא מרעיש.מה יקרה אם אני יפסיק אותו להרבה זמן?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  16. מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by nitzanzb,

יש לי פאנל פלסטיק שמכסה מפרץ סידירום ועליו אני רוצה להתקין צג LCD. הבעיה, מבחינת מידות. מידות הפאנל (חיתוך חיצוני) 150X45 מ"מ ועכשיו איפה הבעיה? אני רוצה מסך עם 4 שורות, ועד עכשיו לא מצאתי אחד שהגודל האמיתי שלו (הכרטיס שעליו הוא יושב) לא גדול יותר מ 45 מ"מ. אז נכון שלרוב המסכים יש תצוגה בגודל של 36 או 38 (המסך עצמו) מ"מ אבל מה זה עוזר כשהרכיב עצמו יותר גדול מגודל המפרץ? מישהו יכול אולי להמליץ לי על צג שעומד בדרישות שלי? בתודה מראש ניצן

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by DJ_Yaniv,

שלום לכולם וצהורים טובים, אני מעוניין לעשות OC למעבד E5200 שליי שעכשיו עומד על 4GHz ולשבור כמה שיאים ב Super PI 1M אז אני מעוניין להגיע לתדר כמה שיותר גבוה עם המעבד. דרך ביוס יש ליי קצת בעייה לעבור את ה 4.1GHz (לא עולה לי הווינדוס מעל התדר הזה כנראה זה בגלל שהלוח אם שלי לא מעודכן וקצת בעייה לעדכן אותו) אז נראליי עם התוכנה הזאת אני יצליח להגיע יותר רחוק. בנתיים היצלחתי להגיע ל 4.1Ghz במקסימום והשיא הכי גבוה שהיה לי ב Super pi 1M זה היה בתדר 4.05GHz כאשר הזיכרונות היו על תדר 960MHz ועל יחס של 2:3 הנה כמה תמונות. ובקיצור יש לי לוח אם Abit IP35 Pro ובתוכנה הזאת אני צריך להשתמש במחולל השעון שצוין, מישהו בבקשה יכול לבדוק לי איזה אני צריך. תודה ! עריכה: עכשיו מצאתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Dima67,

אז ראיתי ש-FURMARK לא מומלצת בכלל, ATITOOL לא עובד בוינדוס 7. עם איזו תוכנה ניתן לבדוק OC שביצעתי לכרטיס מסך בלי שיגרום לו נזק? ושיוכל לזהות לי בעיות כגון ארטיפקטים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by most,

יש לי מעבד ATHLON 3800+ (סוקט 939, לא כפול ליבה). הוא מגיע בתדר מקור של 2.4 גיגה הרץ. במנוחה המעבד על 36 מעלות, שאני מפעיל את התוכנה S&M (עם ICQ, מסנג'ר ושטויות כאלה ברקע) הוא מגיע מקסימום ל-54 מעלות(הגדרתי בתוכנה שניהיה 100% CPU LOAD). במשחקים הוא לא עובר את ה-50 מעלות. עשיתי לו OC ל-2.65 גיגה הרץ, עכשיו ב-S&M על אותן הגדרות והכל הוא מגיע ל-56 מעלות. לא בדקתי עדיין במשחקים. ה-OC העלה לי מעל ל-300 נקודות ב-3DMARK05 (במבחן של המעבד). עכשיו יש לי כמה שאלות. אני לא מכיר את המעבדים האלה ומה הם יכולים לספוג אז תעזרו לי. 1.האם המעבדים האלה מסוגלים לשרוד בחום יחסית גבוה? 2.כמה מעלות כבר מומלץ לא לעבור במאמץ ? 3.להמשיך לעשות OC עד שהמעבד לכמה מעלות במאמץ ? 4.האם הבדל של 3…

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by Master Boo,

שלום אני לאחר החלפת מאווררים- הרכבתי AC Freezer 7 Pro ובנוסף120 אחד מאחורה (גם של AC). הטמפ' כרגע עומדת על 45~ (כשיש רק תוכנות רקע רגילות כמו ווינאמפ ומסנג'ר, וכמה טאבים ב-FF). אני מניח שזה בסדר, אבל איך אפשר לוודא שהכל הורכב כמו שצריך? איזהשהו מבחן מאמץ (חוץ מלנסות לחשב עצרת של מיליון )? תודה!

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  23. אני קונה בלוק לכרטיס מסך וממשיך את המים מהמעבד לבלוק הזה - קצת שינויים בצינורות אבל יהיה פסדר... רוצה לנסות את ה XFX 6600GT שלי ב OC ולמתוח אותו עד קצה היכולת... בלוק כבר בחרתי אבל סינקים לזכרונות עוד לא... ראיתי בנועה את אלה: 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1504 2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2918 3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3922 4. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3921 אז חלק מהם לזיכרון RAM וחלק ל VGA - לא כל כך משנה די אותו סדר גודל... מה אתם ממליצים? כולם מבחינת תקציב מתאימים... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  24. איך אני יודע ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

אז אחרי שהזיכרון של הכרטיס הגיע לאיזור ה-100 מעלות עם הבלוק החלטתי שהגיע הזמן לעבור לקירור אקטיבי גם לגב הכרטיס. הבלוק שעליו תמיד היה אמור להיות זמני, אבל צצו דברים אחרים ולא הגעתי לזה. בתחילת השבוע הזמנתי מ-ekwb את הבלוק שלהם ל-3090FE יחד עם ה-active backplate מקווה לסיים את העבודה על זה במהלך הסופ״ש.

דיונים חדשים בפורומים