עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by morbidangel,

שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!

2. אני חדש פה וכל הזמן רואה כתבות על ציוד קירור ולא אומרים איפה אפשר להשיג אני גר בנתניה ובחנויות באיזור לא מכירים בכלל את המוצרים האלה ואין לי כרטיס אשראי אז להזמין מהאינטרנט לא אפשרי יהיה נחמד לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד כזה!!!!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  3. תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by idan100,

שלום, אשמח אם תמליצו לי על קירור איכותי ושקט(השקט חשוב לי) למעבד הנ״ל, בסכום שלא עולה על 140 שקל. יש לי 2 אופציות שחשבתי עליהן: tms.co.il/product/7946 tms.co.il/product/10525 אבל אם יש לכם איזשהי המלצה על משהו שיספק יותר את הצרכים שלי אשמח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM אני רוצה לדעת אם יש לי צורך בהמהרה וכמה זה ישפיע? ואם כן אז מה אני צריך להוסיף מבחינת קירור למעבד וגם איך אני עושה המהרה אולי יש מדריכים...

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by a1a1a1a,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס, מהירות מאווררים וכו'.. יש לי GAINWARD GTX260 216 GOLDEN SAMPLE לא ראיתי שיש את האפשרויות האלה בControl Panel.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by קלוקיי,

שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by zniibidl,

המחשב הוא זה שבצד רק במקום טרנספורמר יש לי שארק [תרמלטייק] יש לי מקדימה 120 מכניס מאחורה 120 מוציא קירור סטוק של הכרטיס מסך [מאוורר] וביג טייפון על המעבד האם זה מספיק או שלהוסיף אחד בדלת/בגג של 80/120?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Y.k,

היי. זה הגיוני שהמעבד שלי נמצא על 38 מעלות במנוחה ו 45 בערך במאמץ ? המעבד הוא 3000 + ללא אוברקלוק. הלוח אם שלי אביט AV8 וגם המעלות שלו גבוהות .. 33-35.. נראה מוזר .. גם שאני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט והמעבד הם לא חמים .. רעיונות מישהו ?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ISmile4U,

הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by qpalzm,

האם ניתן לנעול את הUSB על המהירות המקורית, בדומה לAGP/PCI? מסתבר שעל באס גבוה מדי המודם מקפיץ לי מסכים כחולים.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. Started by X - DreaM,

עוד איזה שבוע מביאים לי לוח אם לceleron 450 שלי יש לי את כל הכרטיסים, יש לי זיכרון ,ספק, 5 מאווררים רק חסר לי מארז חשבתי לבנות אחד במקום לקנות ולבזבז 80 שקל את החומרים והכלים אני יכול להשיג או בחינם או בהנחה(יש לי פרוטקציות - דוד שלי עובד בהום סנטר) למישהו יש רעיונות למשהו מקורי?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום , עשיתי לאחרונה OC ל-E8400 אבל הוא לא מראה לי במערכת הפעלה שישנו אוברקלוק ולאחר עשיתי OC ל-E8400 נכנסתי לביוס כדי לאמת שלא אבד , עשיתי ל3.6 עכשיו אני רואה בביוס שזה 3.6 ובתוכנה Cpu-Z אני רואה שזה 3600Mhz אבל רק במאמץ כלומר שפועל משחק או סרט HD , אין לי בעיה של קירור. שאלה 1 : למה הוא לא מראה לי את האוברקלוק במערכת הפעלה? שאלה 2 : למה הוא מראה לי את האוברקלוק בתוכנה , רק במאמץ של המעבד?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Guy950,

לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם. על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית. החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל. הסתכלתי פה: וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה? אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול ש…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by alfalfa82,

אתר או חנות תודה

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by eliau21071981,

הגעתי להחלטה לאחר התנסות במשחק crysis ואכזבה לעשות o.c למעבד וזכרונות אני צריך את עזרתכם אנשים יקרים כדיי להגיע למטרה הזאת אתם תקוותי היחידה ברשותי יש לוח MSI P35 NEO מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 זכרונות 3X1GB 1066MHz ספק כוח 500W לא יודע איזו חברה ארדיסקים 2 SATA 320GB 16MB WD IDE 160GB WD 8MB כרטיס מסך GF8800GTS 320MB 256BIT דרך אגב רמת הקירור של המעבד טובה מאוד ללא מאמץ לא עובר את ה 20טמפ במאמץ לא עובר את ה 30טמפ זהו נראה אם שכחתי משהו להוסיף אז תגידו לי אני יוסיף אני גם יעלה תמונות מהביוס שיהיה יותר קל להדריך אם תסבירו לי איך אפשר לעלות פה תמונות

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by LielZ,

עשיתי oc מזמן עכשיו פירקתי תמחשב והחזרתי אותו והoc איכשהו ירד זה חזר להיות אוטמוטי כמו בהתחלה אז עשיתי שוב oc כמו בהתחלה ועכשיו הבעיה שאני נכנס לcpu-z הoc עובד והכול יציב ובסדר אבל כל פעם זה יורד ב multipiler ל X6 ואז ככה גם הmhz מ3.6 יורד ל2.3 משהו כזה אבל שאני נכנס למשחק זה תמיד על 3.6 והמולטיפליר הזה תמיד על 9 אבל שאני סתם במחשב הוא עובר מ9 ל6 . זה בסדר או שצריך לשנות את זה?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  19. קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by drevil,

טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by shibby15,

בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by yoel47,

שלום, אני צריך המלצה למאוורים: אחד של 92MM לקידמת המארז(אם צריך אז 2) ואחד בשביל הaccelero s1 rev 2. בנתיים אילו הטמפרטורת: מעבד - 34 - 58. כרטיס מסך + accelero s1 - זמני עם המאוורר של הקירור STOCK של אינטל - 36 - 55 (במשחקים) בOCCT זה 66. רצוי שיהיו שקטים וזולים בדגש על שקטים. מה כדאי שתי מאווררים מקדימה או רק אחד (עד עכשיו יש לי רק 120MM של ANTEC על LOW מוציא) המפרט רשום בצד. תודה רבה וחג שמח. נ.ב. בבדיקת טמפרטורה לכרטיס מסך בOCCT מגיע ל67 אבל רוב הזמן 66. בקירור STOCK זה 80+ עם פי כמה רעש וביום קר.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. יש לי 3200 ווניס 512X2 A-DATA VITESA על לוח של MSI NFORCE 4-F אני כרגע על DDR 400 וללא OC תיזמוני הזכרונות 2-3-3-6 האם זה האופטימלי או שיש קונפיגורציות שונות למערכות מהסוג הזה?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by stingeR-,

אוקיי , יש ברשותי 100שקלים חדשים וברצוני להשקיע אותם בקירור למעבד Athlon xp 2400 (Thorton) , אני חשבתי על לקנות את הVolcano 7+ מזיגזאג ב120שקל... אבל תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות טובות יותר?...

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by tomervasilevsky,

ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.