עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  2. נגיד כתוב במפרט של איזה מאוורר למעבד "Life Time 40,000hr" אז מה יקרה אחרי 40 אלף שעות עבודה ? הוא הולך לעולמו או שצריך לשמן אותו או מה ? ועוד שאלה שקשורה לקירור, מה עדיף: Golden Orb II או Silent Heatpipe 775D ? - שניהם של Thermaltake ויש הפרש של 10 ש"ח ביניהם...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. היי יש לי את המפרט הזה Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 מארז Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001603&id=C_00001604&name=V5+Black+Edition++&ov=n&ovid=n אז ככה המעבד שלי תמיד נמצא ב 50+ מעלות. והמאוורר עובד בלי הפסקה ומשגע לי תשכל. הטמפרטורה של המחשב עצמו עומדת על 30+ שזה סביר. אז השאלה שלי מורכבת מככה: 1. האם יש מאוורר שיוריד לי את החום של המעבד ובאותה הזדמנות יהיה שקט? 2.אם אני רוצה ללכת על מערכת קירור מים רק למעבד מה בדיוק אני צריך שיתא…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C). מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני? בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא. על הקירור יש את המאוורר סטוק. איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום. ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה. מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו? תודה רבה לעוזרים! ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד מעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????

• 20 תגובות
    • 949 צפיות
  6. מה התצורה שבה הכי כדאי להשתמש ב 3 מאוורים לקירור מארז, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oded6188,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_349 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by elad the master,

מישהו חושב שהמשאבה הזאת: http://www.hydrogrow.co.il/products/22451 תתאים לקירור מים ? מי לא ? ולמה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by esxadmin,

אהלן חבר'ה, מעבד 3770K לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE זיכרון Kingston beast 2400mhz קירור - h100i in a push-pull config כרגע אני מיוצב על 1.29v במאמץ בטמפרטורה לא גבוהה מ-70c תמונה של הבדיקה האחרונה : האם זה בסדר in the long run ? תודה על תשובתכם.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד, ואני לא יודע באיזה תוכנה אני צריך לישתמש . המעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Manufacturer Intel Family Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Architecture 32-bit Internal Clock 1.8 GHz Internal Clock Maximum 1.8 GHz External Clock 100.0 MHz Socket Designation PGA 478 Upgrade ZIF Socket MultiCore 1 Processor Core HyperThreadingTechnology Available - Disabled Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB זה מי איזה תוכנה. ולוח אם: Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufactu…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב E2180 עכשיו השאלה איזה גוף קירור יספיק כדי להגיע ל 3GHZ? אני רוצה להגיע לכמה שיותר אבל אם מגיע ל 3GHZ אני מרוצה. אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L וזיכרונות GSkill 800MHZ CL 4 1024X2 יש לי כמה בחירות לגופי קירור: 1. Stock 2. Arctic Cooling Freezer 7 3. Thermaltake Big Typoon VP (שני מאווררים של 120MM גרסה חדשה) 4. Sunbeam Tuniq Tower 120MM מה מספיק כדי להגיע ל3GHZ. מה שווה לי מבחינת מחיר וביצועים ומה ההבדלים ביניהם. מה מקרר הכי טוב לפי הרצף. תודה רבה זה יעזור לי . סידרתי את זה גם לפי המחיר שלהם.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tamir2,

כל מי שיכול לעזור לי !!.. אני צריך תוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד... ועם אני עושה אובר קלוק גם... אז מי שיכול לעזור לי שיתן לי קישור או משו.. תודה לכל מי שיעזור לי!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. העם התוכנה משפרת את הביצועים ? מהיא עושה בדקיו ?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק ל2450 והכל הלך טוב... אחר כך העלתי מתח ל1.520 ואז הצלחתי 2550 נתקעתי ואז העלתי מתח לזיכרונות 2.7 עכשיו אני תקוע ב2650 זה כותב שגיאה בפריים העלתי מתח לזיכרון ולא עוזר... מה יכול להיות צ'יפ? עוד פעם מעבד אחרי 200 מגה הרץ? טמפ' מעבד: 52 מאמץ מלא פריים SYSTEM : 40 פריים כדי שלא תשאלו סתם המפרט בחתימה... תודה יונתן

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ElEmEnt,

אני רוצה פד תרמי בסביבות ה2*2 ס"מ לא משנה לי אם זה מוליך או לא אני מעוניין לרכוש מכיוון שאני רוצה להרכיב גוף קירור על הגשר הדרומי המסכן שלי הוא מתחמם חחח

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by omertgm,

יש לי בעיות חום (מעבד על 44~ מעלות במנוחה בימים חמים אלו) - כנראה שהסידור שלי לא אופטימלי. כן דאגתי לסידור של הכבלים בתוך המארז כך שיפריעו מה שפחות. יש לי כרגע 4 מאווררים 12cm. 2 עם PWM שנשלטים ע"י ה-BIOS בהתאם לממאוורר המעבד. 2 עם מהירות קבועה ונמוכה 1000+1300 RPM. בהמשך יהיה לי עוד אחד של 12cm PWM מצורף תרשים של המארז, ספק הכח נמצא למטה. הסידור עכשיו הוא 1- מכניס אוויר,PWM 5+6- מוציאים אוויר, מהירות קבוע 4- מוציא אוויר, PWM 2+3 - גריל פתוח (12cm) איך מומלץ לסדר בהנחה ויש לי כבר את המאוורר החמישי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ben060,

המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by EAD,

היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. שלום לפורום הכי חם בכדור ברשותי מחשב נייח בעל המפרט הבא: CPU Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz RAM 32.0GB Dual-Channel DDR3 @ 800MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. Z77X-D3H יש לי קירור של SCYTHE (לא יודע איזה דגם) אני עורך וידאו והמחשב עובד לא מעט ולרוב בעומס די גבוה. לאחרונה (חודש יולי וזה) הוא מגיע ל90C בעומס ועומד על 65-70C ב"מנוחה". זה לא מוצא חן בעיני בכלל. אשמח לעצה - לקנות קירור חדש? קירור אוויר? קירור מים AIO? אני אשמח שהמחשב לא יהפוך להיות רועש יותר, ובגדול אין לי בעיה להשקיע (בגבולות הגיוניים). מצורפת תמונה של הקירור. …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים