עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ccc,

הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  2. בפנדה מוכרים אחד כזה בתוספת פאנל כסף, עם כפטור שמשנה את הבהירות של המסך ב450 שקל בערך חשבתי לעצמי נגיד בגלל הכפטור ובגלל הפאנל הם הוסיפו איזה 150 שקל מעל המחירון אז מסך LCD עם 2 שורות ותאורה עולה בערך 300 שקל? נראה לי של "סופר בוהן" יש כזה מסך (LCD תאורה עם 2 שורות..)

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Shay0600,

טוב.. אז לא מצאתי פורום יותר מתאים חוץ מההפך המוחלט חח.. יש דרכים לגרום למחשב לייצר חום שיחמם לי את החדר? ושאני יוכל להשתמש במחשב תוך כדי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yiphtach,

שלום רב, קניתי את המחשב עם המפרט הבא מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1326 לוח אם: ASUS P5N-D ¤811 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 XXX ALPHA DOG EDITION : PV-T88P-YHD4 -RETAIL ¤1035 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 - TWIN2X2048-6400 ¤274 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 (BLACK/SILVER) +25cm FAN w/o PSU ¤310 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 625W ¤772 קרור למעבד: COOLERMASTER TX2 ¤146 הבעיה היא שבזמן מנוחה הלוח אם והמעבד הטמפרטורה שלהם היא באיזור 44 מעלות צלזיוס וכאשר אני פותח את…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by RGod,

היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  6. אז ככה... קודם כל אני צריך עזרה בצריבת ביוס...אני רוצה להעלות מתחים ובלוח שלי הכללללל נעול חח יש לי Gigabyte Ga-7vkml אני רוצה פשוט להעלות מתחים קצת למעבד וקצת לכרטיס מסך...פשוט שניהם קרירים מאוד ואני רוצה למשוך אותם לקצה.. אני רוצה לשאול מה מאפס לי הצריבת ביוס? זה מוחק לי משהו מהמחשב? ואם אני יצטרך להסתבך עם כל מיני דרייברים והאם יש מצב שזה לא יצליח ואני רק יצטער שרציתי לעשות את זה?? האם אני בטוח יוכל להעולת מתחים? ואם אפשר בקווים כללים איך לאחר פתיחת הביוס וכו' אני מעלה בזהירות תמתח...אני רוצה לדעת לעשות זאת בצורה בטוחה ויציבה! תודה לעוזרים! יום טוב!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

יש לי מעבד אינטל 1500 שעובד עכשיו על 1533 בגלל שעשיתי קלוק לזיכרון מ333 ל400! אני רוצה לעשות קלוק למעבד מ1500 ל1600 ובל פעם שאני ממהיר את הבאס של המעבד זה ממהיר לי את הזיכרון עוד ןעוד ואני לא רוצה להרוס את הזיכרון כי הוא כבר עובד על 408! למה זה קורה? איך אני יכול לעשות קלוק למעבד בלי שמהץ של הזיכרון יעלה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  8. אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות: קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח. קומה עליונה: לוח אם (שוכב). אז מה אתם אומרים ? ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Elico A,

טוב אני עומד לקנות את המעבד i7 920 והבנתי שהקירורים שבאים ב- BOX לגמרי לא מספיקים (ללא OC) חיפשתי בפורום תשובה אבל לא ממש הצלחתי למצוא תשובה בטוחה .. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל .. כמה שיותר זול יותר סבבה, אבל שלא יהיה קירור גרוע, משהו שקט שיעשה את העבודה .. זה המפרט אם אתם צריכים לדעת: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) …

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by FatCat,

בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by greenday,

1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by galh_5,

כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  13. המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

אני רוצה לקנות מאוור של Tt בוולקנו 7 אמרו לי שיש 3 מצבים במצב הכי חזק הוא מרעיש בוולקנו 6 אמרו לי שהוא קצת פחות טוב מה 7 אז אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהמאוורים שלהם שגם עובד במצב הכי חזק שלו ולא מרעיש מאד זה יהיה טוב מאד בתודה מראש . נ.ב השערת מחיר תיהיה גם טובה ורוב הסיכויים שאני יקנה משהו מהמלאי של זיגזג

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by eXpire,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי קירור חדש למעבד שלי והתברר שהוא לא מותקן כפי שחשבתי (ההתקנה התבצע באופן הנכון,ההנחה של כיוון הקירור הייתה שגואיה) ובכן ברשות גוף קירור מעבד zalman CNP9500 מאוור צידי 80 מילימטר ושתי מאוורים בתחתית הקידמית של המחשב ובאמע של החלק האחורי (שניהם 120מילימטר) כך כרגע נראת הסירקולציה שלי http://img600.imageshack.us/i/mapc.png/

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by !elad!,

אחד המאווררים של המארז שלי עובד הפוך את האויר שלו הוא מוציא החוצה לחוץ המארז ולא מקרר בפנים את המארז.. זה הגיוני ? או שאני צריך לפרק אותו ולהפוך את הכיוון שלו שיפעל לתוך המארז?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. טוב אחרי שהייתי עם לוח של GG החלטתי לנסות את ASUS , אבל הבעיה שלי שיש כל כך הרבה אפשרויות שמה שאני לא מבין כלום , אני לא מוצא איפה אני מבטל את כל הדברים [ דוג': C1E ] אני פשוט מסתבך.. אני עם מעבד Q8400 ועם זיכרונות KINGSTON 800MHZ 4GB ואני רוצה להגיע ל OC נחמד [ באזור ה 3.20-3.40 ] אני עם קירור noctua nh-u12p אז שמישהו יתן לי פה עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אשמח אם תמליצו לי על גוף קירור ל6600GT AGP 128, של Leadtek, אם זה ממש משנה. אני גם נמצא באוברקלוק, ומתכנן להמשיך אחרי שאני אקנה את גוף הקירור. עריכה: כמעט שכחתי, אני אשמח גם שתמליצו לי על מאורר שיתאים לXP90 (92/120) במקום הטורנדו, שאני לא יכול לסבול, שיש לי עכשיו. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by Croovit,

אני מחפש קירור שהוא יותר טוב מה MUGEN II ל סוקט AM3 בסביבות ה 200 ושלא יהיה עצום המארז שלי לא יכל להכיל דברים עצומים יש לי את ה TT V3

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Zadu,

שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני הולך לעשות מודינג שלם למארז (צביעה וכו'). אני כמובן הולך גם להוסיף 3 חורים (קדימה, בדלת, בגג) למאווררים 92 מ"מ. עכשיו אני נאלץ לשים בחור האחורי של המארז מאוורר 80 מ"מ, כי החור הזה היה כבר עשוי עם המארז. שמעתי שמאווררים 80 מ"מ עושים המון רעש, ושמאוורר 92 מ"מ עושה פחות רעש. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לשים מאוורר בגודל 92 מ"מ על החור שמיועד למאוורר 80 מ"מ? זה יתאים מבחינת מיקום מברגים וכו'? ודבר נוסף: בדרך כלל כשעושים חור מקדימה למאוורר אז צריכים גם לעשות חור בפנל הקדמי של המארז (ולשים עליו גריל) כדי שהמאוורר הקדמי יוכל לשאוב אוויר. אז אני לא יכול לעשות חור גדול בפנל הקדמי כדי שהמאוורר ישאב ממנו אוויר ורציתי לדעת אם אני אעשה במקום חור גדול, כאלה חורים מאוד קטנים המאוורר י…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  24. אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Overkiller,

שלום חברים וחג חנוכה שמח! החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים). בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי). בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק. השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר? ת…

דיונים חדשים בפורומים