עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני חדש פה ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מק…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם אפשרות ל OC בעתיד* (שונה) מה כדאי לקנות ואיך הזלמן הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005 תקציב עד 500שח שלא יהיה גדול מידי מעבד E6600 סוקט 775 תודה ניר

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Amit_Alcobi,

יש לי מארז גיגהבייט פוסידון וספק עם מאוורר 12 ס"מ עכשיו תהיתי אם אוכל לשים למעבד קירור נטול מאוורר. אם כן אז הודה לכם את תמליצו לי על אחד כזה.

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  4. X

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. הוא מציג לי טמפ' לא הגיוניות כאשר אני משתמש בתוכנות כמו EVEREST SPEED FAN ועוד כמה תוכנות שאני לא זוכר את שם. רק דרך הביוס אני יכול לראות את הטמפ' של המעבד אבל של הלוח אני לא יכול לראות. האם מישהו נתקל גם בבעייה כזאתי עם הלוח הזה? אני ממש נואש ???

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. Started by TroubleBoy,

אני חדש בתחום, ואני רוצה לעשות OC. אני יודע דברים בסיסים, ואת הOC הראשון הטכנאי שלי יעשה. יש לי E63, כמה אני יכל להגיע איתו? לגמה ג'יגה הרץ אפשר? אני אולי גם אקנה קירור וספק חדש... הנה הדיון שפתחתי בפורום גיימר, שבמקום לעזור לי, אחריי כמה עמודים התחילו לזלזל... באחד העמודים כתבתי את כל המפרט שלי, ואת לוח האם...[ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=812371&Highlight=&page=0[br]פורסם בתאריך: 3.03.2007 בשעה 12:37:39 סליחה על ההקפצה.אבל OC לכרטיס מסך מאוד קל לעשות. יש לי 7600GS, הוא על 60 -66 מעלות... אם אני אעלה אותו לגבוה הוא ישרף?

• 14 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בבית של amd athlon xp 2100+ Socket A עכשיו יש לו את הוולקנו 7+ הישן והמרעיש הבעיה שהוא עובד כבר 4 שנים רצוף וכנראה בקרוב הוא הולך להחזיר את נשמתו ולכן אני מעונין לדעת האם יש היום בשוק פתרון שקט ויעיל לקרור על מעבד כמו שלי או שכבר לא מייצרים קירור לדברים כאלה ? ואם כן אז אני רוצה המלצות המחיר עד 200 שקל בערך

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by tomix,

שלום אנשים, קניתי את המחשב כפי שהמליצו לי הפינת המפרטים, ועכשיו הגעתי לכאן.. אני חדש בתחוםה-OC ויש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. יש לי זיכרונות מסוג Corsair 2gb 800mhz CL4 וזה מה שאני רואה עם CPUZ http://img170.imageshack.us/img170/7056/memck2.jpg האם זה אמור להראות לי באמת - 400MHZ ולא 800 ? ואם יש אפשרות להעלות ? בתוכנת EVEREST רשום שהזיכרונות רצים ב 5.5.5.18 למה אפשר לשנות ? * רשום לי גם בצד שמאל CAS# LATENCY 5 CLOCK ובצד ימין CAS# LATENCY 4 - מה ה CL שלי באמת ? 2. כדי להתחיל OC על המעבד, פשוט צריך להעלות את ה FSB של המעבד ב BIOS עד שהוא יגיע לחוסר יציבות ורק אז להתחיל להעלות VOLT וכאלה ? תודה רבה חבר'ה םב

• 2 תגובות
    • 387 צפיות
  9. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by redead,

מדובר במאורר 12 ס"מ של ARCTCING COOLING .. הוא כרגע עובד במהירות RPM 1600 זה נחשב מהיר או איטי? יש אפשרות להגביר את המהירות הזאת וככה להוריד עוד קצת את הטמפ במחשב?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. המעבד E6400 התוכנה CORE TEMP הבדלי של 2 מעלות בין ליבה1 לליבה 2 האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  12. Started by frogman,

אשמח אם למישהו יש לינק ישיר להורדה.....

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. היי *לפני העריכה שמתי זכרונות אחרים בטעות שאלה: האם הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5875 יאפשרו לי להגיע ל3.6GHZ? עם לוח P5B או לוח טוב אחר. על איזה מתח אני אצתרך לשים אותם, ומה יהיה התדר שלהם (MHZ) ביחס של 4:5 (5 לזיכרון 4 באס)? תודה רבה לכל העוזרים =)

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by t-macc,

האלן הורדתי speed fun והמהירות שהמאורר שמוציא עומדת על 490,אני רוצה להגביר את המהירות,איך אני עושה את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by redead,

אתמול התקנתי את הקירור הזה ורציתי לשאול אם זה בסדר שהוא לא מכסה את כל הפלסטיק השחור כמו כל מאורר רגיל ? זאת אומרת המעבד עצמו מכוסה לגמרי אבל לא הפלסטיק שמסביבו וזה נראה קצת מוזר.. עוד שאלה זה אם זה בסדר שהתקנתי אותו כשהוא פולט חום מול המאורר שמוציא אוויר מאחורי המארז ופולט קור מול הזכרונות..

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by eegg,

רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  18. אמממ חשבתי על זה http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp .. אם יש אחד יותר טוב שיותר משתלם אז תתנו לינק או את השם וכו' ....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by uriby,

אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by dory,

תראו אני לא יודע כמה צריך לעשות להם בOC תראו ותגידו כמה אני צריך לשים בכל אפשרות? הגב הזיכרון של הכ.מ הוא 128

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by KiDi,

הסתכלתי עכשיו בסטיקי עם הטמפ' וראיתי שהמעבד שלי עובר את הטמפ' המומלצת(45 במאמץ) ב20 מעלות! המעבד במצב רגיל על 52 מעלות ובמאמץ מגיע ל 65 אפילו יותר... אני בודק עם התוכנה של הלוח אם של ג'יגהבייט - איזי טיון 5.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. נכנסתי לביוס וכבר כמעט הכל היה נעול חוץ מה cpu עכשיו יש מקום שמה אני לא זוכר את השם :שאני יכל לעלות מ 200: ל 205 ל 210 מי שמכיר האם זה האוברקלוק למעבד ? פשוט הביוס שלי קצת שונה מזה של המדריך לכן זה קשה .יש מקום שכתוב 1:1 כמו שהמדריך כתב ויש אפשרות לעלות את זה ל 1:4 משהו מכיר מי שיש לו אי סי ומבין באוברקלוק טוב שיביא מספר - אני חייב לעשות אוברקלוק כי אני מתכונן לקנות מחשב חדש e4300 במיוחד לאוברקלוק ובלעדיו לא שווא. כרגע יש לי amd atlon 3.0 אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  23. 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz כמו שניתן לראות, אני יכול לשנות את המהירויות בביוס. השאלה לאן? לעשות 6-6-6-18? או מה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  24. עברתי לויסטה.. ככה לנסות וזה.. עכשיו לא משנה איזה תוכנה אני מתקין(COOLBITS\ATITOOL\POWERSTRIP\RIVATUNER) פשוט אף אחד מהם לא עובד.. אני לא יכול לשנות את המהירויות שעון! אני משתגעעע! מישהו יכול לעזור לי כאן.. זה ממש דחוף מכיוון שהשיפור הנובע מהאוברקלוק לכרטיס מסך שלי הוא משמעותי ביותר.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Rocket_Pool,

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים