עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shibby15,

אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  2. היי רציתי לדעת לגביי מאורר צדדי (שבמכסה המארז) מה עדיף יותר, שיכניס אויר לכיוון לוח האם, או שיוציא אויר חם מהמארז? במארז שלי ,יש מאוורר 8 בחלק הקידמי שמכניס אויר , מאוורר 12 בחלק האחורי שמוציא אויר + ספק הכח שגם יש לו 2 מאווררים להוצאת אויר חם מהמארז. רוני

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Dumbass,

אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אני בודק את ה טמפ של הרכיבים עם ספיד פאן TEMP 1 = -55 TEMP2 = -2 TEMP 3 = 42 HD = 40 כל זה במעלות רציתי לדעת למה זה במינוס ..... המערכתהחדשה שלי בחתימה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אני חדש פה וכל הזמן רואה כתבות על ציוד קירור ולא אומרים איפה אפשר להשיג אני גר בנתניה ובחנויות באיזור לא מכירים בכלל את המוצרים האלה ואין לי כרטיס אשראי אז להזמין מהאינטרנט לא אפשרי יהיה נחמד לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד כזה!!!!

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by shuy,

כמו שמוצג לדוגמה פה: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9S8# אינטל מסביר את זה כטמפרטורת המקסימום של ה-CASE שנמדדת במרכז הגאומטרי של מפזר החום של המעבד, או במקור: עכשיו, 2 שאלות: 1. האם ב-CASE מתייחסים באינטל לטמפרטורת האוויר במארז (האוויר שסובב את ה-HSF) או למארז המעבד עצמו? 2. האם ב- processor integrated heat spreader מתכוונים באינטל ל-HSF או למכסה העליון של המעבד שמכסה את הליבות עצמן? תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. Started by DXT,

בבקשה תענו על הסקר בהמוניכם.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by taotao,

עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  13. Started by yoav9,

האם מעבד זה נחשב לאוברקלוקר טוב? נ.ב. לא קשור בגרוש, רק לפורום, האם המכפלה נפרצת במעבדי הTBRED B גם בEPOX 8RDA + או רק ב8K9A2?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  14. הכרטיס כבר זמין במלאי בלפחות 3-4 חנויות בארץ במחיר של כ 180 ש"ח. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=162&disc אבל אני לא מצליח למצוא אפילו השוואת ביצועים אחת. (חוץ מאתר החברה, אבל זה מול הסטוק). חנויות שכבר יש במלאי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7477 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3581 מישהו יודע משהו, או קנה כבר? בכל מקרה כמעט קנייתי את הפרו 7 הרגיל ואז ראיתי את זה.. ולפחות לפי איך שהוא נראה זה בהחלט שווה תוספת של 65 ש"ח.. השאלה היא איך הוא מתפקד..

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. Started by wrecker,

הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by Zambar,

למען שיפור הסירקולציה ב CM690 שלי, דגש על שקט ושיאוורר כמו שצריך. בתודה!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by asaf556,

שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם, עכשיו קיץ, חם וצריך לשמור על המחשב ניסתי למצוא הרבה דרכים להכניס פריזר למארז אבל לא בא לי לבצע בו חיתוכים - הוא חדש ויפה מדי. לכן אני מבקש את עזרתכם למצוא קירור ל2180 שלי. בטווח של 150 ש"ח יש כמה אפשרויות שבדקתי. בעיקר TT Blue Orb2 וזלמן 7500/7700. בשורה התחתונה אני לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע את דעתכם. הדרישות די פשוטות. שיעמוד באוברקלוק די בסיסי, שיהיה קריר (המצב עכישו לא משהו) ולא פחות חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט (בבקשה).

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by HairyAss,

אהלן יש ברשותי כרטיס מסך 8800GT של TwinTech כזה^ המאווררים שלו מרעישים נורא וגם אחד התעקם ולא מסתובב כמו שצריך. אפשר המלצה לזוג מאווררים שיוכלו להוות תחליף שקט למאווררים הנ"ל? האם הקירור הזה טוב..? תודה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי מעבד 2.4c sl6z3 שכידוע מעולה להאצה.. עכשיו הוא כרגע מואץ עד 3.4 שזה סבבה והכל ועובד יציב במחבנים ואפילו לא יוצר מדי חם לו...המעבד מגיע ל 47-48 מעלות במבחני מאמץ.... בפעולת היום יום על המחשב לא עובר את ה 43-44 מעלות. המעבד מואץ ל 3.4 כמו שאמרתי עם מתח של 1.525 שהו מתח הבסיס שלו... כרגע הבאס הוא 281 FSB... עכשיו למעבד יש בעיה שהוא לא מסוגל לעבוד במעל 283 יציב ולא משנה כמה מתח אני נות ן לו! ז"א שב 283 הוא יעבוד חצי יציב עם מתח של 1.525 וגם עם מתח של 1.6.... בדיוק אותו הדבר שום הבדל! כמובן שהיות וזה לוח אסוס אז הוא מוסיף עוד כ חצי וולט למתח שזה אומר שכרגע המעבד רץ עם מתח אפקטיבי של 1.575 בעצם אבל שום זאת לא הנקודה.. הנקודה היא שמעבר ל 283FSB שום תוספת מתח לא…

• 12 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים