אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רונה מחשב עם מעבד E8400 הקירור תכננתי לקחת Thermaltake V1 כרגע חשוב לי שהמחשב יהיה שקט בגלל שחשוב לי מאוד הסאונד במוזיקה/משחקים. אני מתכנן בעיקר להשתמש במחשב לסרטים/מוזיקה אבל גם למשחקים. הספק המתוכנן כרגע הוא Corsair CMPSU-550VXEU 550W מה אתם אומרים? כדאי לעשות אוברקלוק? האוברקלוק חינם אני מזמין מסקיי פיסי
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי תוכנת Asus PC probe גרסה ישנה יחסית שמראה 40 בטמפ' של המעבד בזמן שהביוס מראה שישים(פנטיום 3 1000)ת למי להאמין? אם אני מאמין לביוס זה אומר שהמעבד שלי על סף מוות?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי במצב סטוק, אני רוצה להתחיל OC ולעשות את זה איתכם שלב, שלב.. יש לי קירור סטוק, זיכרונות 1024*2 667MHZ 5-5-5-15 איזה אפשרויות אני צריך לכבות לפני תחילת הOC? (יש את כל האפשרויות בביוס של הורדת המכפלה כשהוא ללא מאמץ או חום, או משהו כזה.. ) תודה לכם יאלללה נראה לאיפה נגיע, אני אופטימי ;D *ד"א הגירסה של הביוס שלי היא F4 צריך לעדכן?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש את המקום של המאוור מאחור כמו שרואים שזה מאוור 12сm, ויש גם את הדר כמו צינור שיש לו פתח על הצד של המארז ששואב את האוויר החם מהמעבד , עכשיו במקום של המאוור 12сm , מה לדעתם אני צריך מאוור שדוחף אוויר או מאוור שמוציא אוויר? זה המארז שלי
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום... עשיתי OC למעבד שלי ויש לי כמה שאלות. כרגע ה FSB הוא על 440 והמתח של המעבד הוא - 1.31 ותוך כדי המעבד עובר בדיקת יציבות ב - OCCT, עכשיו הטמפ' במאמץ נעה בין 58 - 64 שרוב הזמן הטמפ' היא - 60, עם קפיצות קטנות ל - 61,62,63,64 ... והמתח של הזיכרונות הוא 2.00, עכשיו רציתי לשאול אם הטמפ' בסדר.. כי אני לא רוצה שהמעבד יישרף או שייגרם נזק כלשהו... תודה לעזורים...
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 מישהו מכיר? KSP החלו לשווק קירורי מים? ולא מצאתי על הקירור הזה שום ביקורת אני מבין שלפי המחיר הוא לא שווה רבה אבל יחסית למחיר?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את ה ALX 800 (יותר נכון קנו לי) והוא נראה ממש חמוד הוא ממש קטן!!!!! יותר קטן ההטסינק של spire הוא מאוד קטן... אז ככה עוד לא חיברתי אותו... ואני יודיע לכם עוד בהמשך איך הוא מקרר והכל. (איתו קניתי את ה vantec spectum UV 80mm )
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הבא: Intel Core 2 Due E8400, 3.00GHz, 3.25 GB RAM Ati Radeon HD 4800 series Disk Drive WDC WD6400AAKS-65A7B0 Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 יש לי בעיה שבמשחק Need for Speed Undercover אחרי כמה דקות של משחק המעבד מתחמם מאוד(מעל 100 מעלות) והמחשב נכבה מעצמו. במצב מנוחה הטמפרטורה של המעבד זזה בין 50-70 מעלות לפי RealTemp, אבק במחשב ניקיתי וזה לא עזר! מה אני צריך לעשות? איך לפתור את בעיית ההתחממות ומה לעשות כדי שאוכל לשחק משחקים כמו Need for Speed Undercover??
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם רצויי לשים קירור למעבד 6400 כשלא עושים OC ? כי אני מתכוון לקנות את המארז החדש של ג'יגה בית ארורה שעומד להגיעה לארץ אם כן איזה מאוורר כדיי לשים ועדיף מאוורר כמה שיותר זול שיהיה שקט במיוחד
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בגלל בעייה שחוזרת על עצמה אצלי במחשב לאחרונה (פרטים כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126172.0) החלטתי לבדוק את הטמפ' של הכ.מ. שלי במצבים שונים בהתחשבות בשני פרמטרים: - מארז (פתוח/סגור). - מזגן (פתוח/סגור). כלומר, השפעת טמפ' החדר על המחשב. הנה הממצאים החשובים (כל הטמפ' הנתונות הן בהתחשב בכך שהכרטיס מסך במצב מנוחה): - כשהמארז פתוח והמזגן פתוח הטמפ' היא כ 55c. - כשהמארז פתוח אך המזגן סגור הטמפ' עולה עד לבממוצע 60c. - כשהמארז סגור אך המזגן פתוח הטמפ' היא 62c. - כשהמארז סגור והמזגן סגור הטמפ' נעה בין 63c - 65c. מידע חשוב נוסף: - הכרטיס, nVidia 6800GT של חברת Leadtek. - מאווררו של הכרטיס נוקה מאבק באופן שטחי, נבדק ונמצא עובד. - מאווררו של הכרטיס מ…
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד E8400 ופריזר פרו הורדתי REALTEMP ואברסט ושניהם מראים הבדלי טמפ' של 10 מעלות בין אחד לשני ואני לא יודע למי להאמין והנה תמונה גם : שאר המפרט נמצא בצד תודה על העזרה ;D
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך 8800GT של TwinTech כזה^ המאווררים שלו מרעישים נורא וגם אחד התעקם ולא מסתובב כמו שצריך. אפשר המלצה לזוג מאווררים שיוכלו להוות תחליף שקט למאווררים הנ"ל? האם הקירור הזה טוב..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורציתי לדעת איך עושים בכלל אוברקלוק למעבד(אל תגידו לי להריץ חיפוש כי הרצתי ולא מצאתי את התשובות שרציתי למצוא) המפרט שלי הוא AMD 2500+ 512K RADEON 9600XT זיכרון: 768DDR עם איזה תוכנה אני עושה אוברקלוק למעבד והאם שווה לי לעשות בכלל תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
החובבן זה אני ואני מבין ויודע את הבסיס במריחת המשחה הטרמית אבל כמו שאני יודע בכל דבר דרוש נסיון אז אולי אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים טובים ואזהרות כשאני מורח את המשחה הטרמית? תודה רבה רבה לכ העונים ;D
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבל לחם על הזמן לקחתי מקום רישון ב 3dmark 2003 לradeon900 בגלל זה http://service.futuremark.com/compare?2k3=997175 זו התוצא החי גדולה ל RADEON 9000 http://forums.nana.co.il/popup/openfile.asp?FileName=Message3142274_.jpg
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ברשותי 8800GT עם קירור מקורי. כשקיבלתי אותו הטמפ' היתה 48-50 מעלות במנוחה. עכשיו במנוחה הטמפ' שלו היא 67!!! התוכנה לניטור כרטיס המסך שלי היא ASUS SMART DOCTOR, , כשאני מנסה להגיבא את מהיורת המאורר, לא קורה דבר. פירקתי את הקירור, והכל נראה בסדר. לא היה אבק. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הוודו שלי הגיע ללא גופי קירור והיה במהירות ברירת מחדל של: 100Mhz לשני ליבות (הכי חמות) 68Mhz לליבה השלישית (חמה/פושרת) (רשום עליה MX) 72Mhz לזכרונות (לא מתחממים) הוספתי לשני הליבות החמות קירור שאני הכנתי ועיצבתי עם מאוורר 40מ"מ חזק (במהירות 6626RPM) "בשיטת הקירור של הGeForceFX" לליבה השלישית הפושרת הוספתי גוף קירור שגם אני עיצבתי עם מאוורר 60מ"מ (במהירות 5818RPM) לאחר כל גופי הקירור והמאווררים להלן תוצאות האובר-קלוק: 320Mhz לשני הליבות 200Mhz לליבה השלישית 150Mhz לזכרונות תוצאות 3DMARK לפני הOC 403 נקודות אחרי הOC 778 נקודות מפרט המחשב השני שלי: Intel Pentium 133Mhz @ 300Mhz 56MB EDODRAM Aztech Sound Card Voodoo Rush MX86251 @ 320Mhz/200Mhz/150Mhz 56K RockWell Quantum Fir…
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-