אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חבר'ה קראתי את המדריך בקשר לאילתור מאוררים עשיתי מה שאמרו.. לא עבד! אז ניסיתי לחבר את המאוור לחיבור חשמל בתוך המארז (כמו זה שמתחבר לכל הכוננים) חיברתי את זה ל חוט האדום והשחור הקיצוניים... וזה כיבה את הספק למישהו יש רעיונות איך לעזעזל אני יכול לחבר את המאוורר הזה? אולי לא חיברתי לחוטים הנכונים בספק או לא יודע מה!!
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
Ok, I read maphisto's thread and it helped me a lot.. but then again.. there wasn't enough info.. Now i have three posebilities for CPU cooling, I'm not sure which one is better, which one is quieter and so on... so just answer my few questions please.. - SLK800 + SF2 - around 340 nis - AX7 + SF2 (maybe a good combination ???) - around 250 nis - AX7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 248 nis - SLK600 + Delta Fan 60x60 ,50.15 CFM, 54dBA - 242 nis - Volcano 11 - 180 nis - SK7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 148 nis 1. Can you rank those from best to worst performace? 2. Can you rank them from the most noise making to the quietest? They're listed from most expensiv…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI-e Overvoltage controle פונקציה בביוס, יש לה 3 אפשרויות normal +0.1v +0.2v +0.3v ספק שלי 400W לא גנרי אז מה כדי לשים בשביל OC טוב? תודה חג שמח לכולם!!!!!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד בולדוזר 3.1 עם 8 ליבות הדבר הזה יותר גרוע מטרקטור מה אתם מציעים כדי להפתר מהמאוורור הזה שעושה כל כך הרבה רעש?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצורף לינק לאתר MadShrimps שביצע ביקורת ל 35 מאווררים 120 מ"מ http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=892 ממליץ להוסיף לסטיקי.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת מה מגביל אותי כאשר אני עושה O\C (אני מתכוון לצוואר הבקבוק וכשהמחשב מסרב לעלות לאחר המהרה או נופל במהלך טעינת חלונות או באמצע עבודה בחלונות , איך אני יודע מה בדיוק הוא הגורם , האם אלו הזכרונות , הלוח , המעבד או שמע זה ה AGP\PCI), מתי אני יודע מה מגביל אותי... מתי אני יודע לעלות וולטאג' לאותו רכיב שמגביל אותי... מה קטע של הTIMING בזכרון( יותר בכיוון של איזה TIMINGS לבחור ומתי מאשר תהסבר על הTIMINGS של זכרונות באופן כללי).. עוד שאלה היא : האם ישנם כבר רשומות של STEPPINGS למעבד XP1700+ בעל הליבה החדשה? כי יש לי גישה לסטוק והייתי רוצה לבחור את זה עם הSTEPPING האחרון או\ו הכי טוב... -מצטער מראש על טעיות כתיב\כתב...
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
גם בCPU-Z וגם בטאסק מנג'ר של ווינדוס 8 אני רואה שהתדר נשאר קבוע גם אם למערכת אין צורך בכל כך הרבה מאמץ. זה משהו שקשור לאחת מ3 האופציות בביוס: Cpu TM Func/C1E TM Func/Intel Speed Step או אולי לתדר זיכורנות שאותו שינתי מAuto ל 667mhz. אני בטוח שזה קשור לאחת מהאופציות הללו, כיוון שרק לאחר ששינתי אותם לDisabled, התדר נשאר קבוע ולא ירד. האם זה אמור להיות ככה? האם זה מזיק? מה לשנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1824 הוא מקרר ? הוא שקט באמת ? הוא יותר טוב מה ה ונטק ?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... לאחי יש מחשב ישן (מי שרוצה, המפרט של המחשב שלו כתוב אצלי במפרט בצד) ועשיתי לו OC מ - 2.8 ל - 3.0 ... מעל 3.0 קיבלתי ריסטים אחרי כמה דקות במערכת ... יש לו לוח אם (Asus P4S800D-X) לא כל כך טוב ל - OC לפי מה שקראתי באינטרנט וכשעשיתי את ה - OC חיפשתי את האפשרויות של השינוי מתח לזכרונות, מעבד וכו' ולא מצאתי ... הגעתי לבאס של 143 למעבד ושיניתי את הבאס של הזכרונות ל - 200 . עכשיו יש לי כמה שאלות, אפשר להגיע איכשהו ל - OC יותר גבוה ?.. כשמורידים את הבאס של הזכרונות זה אומר שזה מאט אותם ?.. ז'תומרת אם נגיד לא הייתי משנה את הבאס ובכלל לא עושה OC ומשאיר את ההגדרות על סטוק, הזכרונות היו עובדים מהר יותר ?.. עכשיו בקשר ל - OC שהטכנאי עשה לי ... הוא שם לי ב…
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
בפנדה מוכרים אחד כזה בתוספת פאנל כסף, עם כפטור שמשנה את הבהירות של המסך ב450 שקל בערך חשבתי לעצמי נגיד בגלל הכפטור ובגלל הפאנל הם הוסיפו איזה 150 שקל מעל המחירון אז מסך LCD עם 2 שורות ותאורה עולה בערך 300 שקל? נראה לי של "סופר בוהן" יש כזה מסך (LCD תאורה עם 2 שורות..)
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ביצעתי oc למעבד שלי E8400 והוא ממש מתחמם: כשהוא לא במאמץ הטמפ' היא בערך 70 מעלות (לפי RealTemp), שזה הגבול לפי מה שקראתי פה באתר- וזה עוד לא במאמץ!!! וכשהוא כן במאמץ עם התוכנה S&M או prime95 הוא הגיע אפילו מעל 90 מעלות! והמחשב התנתק אחרי כמה זמן... הקירור של המעבד הוא סטוק ובמארז יש מאורר אחד 120mm שנמצא מול הלוח אם ומכניס אויר ועוד אחד מאחור גם 120mm שמוציא אויר. ה oc שביצעתי הוא להגדיל את הבאס מ 333 ל 380 (מכפלה 9) שנתן לי תדר 3420Ghz (התדר המקורי הוא 3000Ghz). השאלה שלי היא מורכבת מכמה חלקים ואשמח אם תענו לי על הכל: א. הטמפרטורה ללא oc וכשהמעבד לא במאמץ לפי התוכנה RealTemp היא בממוצע 50 מעלות, האם זה תקין??? ב. האם הגזמתי עם ה oc? כלומר האם זה נקרא לעלות יותר מדי מ…
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אז ככה, במחשב עם מעבד פנטיום 4 3GHZ נהרס הקירור, אז קניתי את הקירור המקורי של אינטל LGA 775. הרכבתי אותו, הכל עבד טוב ויפה. רק שמאוחר יותר כשאני מדליק את המחשב, הוא נתקע לדקה על מסך האפשרויות של הלוח אם, ואז המחשב נכבה. אני מניח שהמעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידיי ומכבה את עצמו אוטומטית. את הקירור הרכבתי כמו שצריך ווידאתי שזה לא זז. קודם זה עבד מצויין, עכשיו זה מסרב לעבוד. מה הבעייה לעזאזל?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-