אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאד, בעיקר לשימושי משחק. חקרתי וקראתי די הרבה בנושא, ולפי מה שהבנתי המעבד אינו משחק תפקיד חשוב כ"כ בביצועים הגרפיים במהלך משחקים. נשאלת השאלה, עד כמה OC משתלם בהקשר הזה? האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל רכיבים שתומכים ב OC? ובכלל, עד כמה התהליך מסוכן ויכול לפגוע בחומרה? שבוע טוב ותודה!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי. זה הגיוני שהמעבד שלי נמצא על 38 מעלות במנוחה ו 45 בערך במאמץ ? המעבד הוא 3000 + ללא אוברקלוק. הלוח אם שלי אביט AV8 וגם המעלות שלו גבוהות .. 33-35.. נראה מוזר .. גם שאני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט והמעבד הם לא חמים .. רעיונות מישהו ?
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
במאמץ אומנם אבל בלי אוברקלוק בכלל (ואני מתכנן אוברקלוק) זה לא הרבה יותר מדי ?? למה זה ככה? יש מצב שהחיישן מזייף?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בעיה לשים את שניהם במארז (בתוספת מאורר על הTR, בפוזיציה למעלה, לא הפוך כשהצלעות מתחת לכרטיס). אני חורש באינטרנט בחיפוש אחר מידע אבל לא מוצא... אני פשוט רוצה להזמין את זה ביום יומיים הקרובים מNEWEGG. יש מושיע? ;D תודה מראש! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2426&articID=557 הנה תמונות שלו במצב עליון ותחתון. אני מעדיף עליון... עליון=קרוב לצלעות קרור של המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
למען שיפור הסירקולציה ב CM690 שלי, דגש על שקט ושיאוורר כמו שצריך. בתודה!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI-e Overvoltage controle פונקציה בביוס, יש לה 3 אפשרויות normal +0.1v +0.2v +0.3v ספק שלי 400W לא גנרי אז מה כדי לשים בשביל OC טוב? תודה חג שמח לכולם!!!!!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב הגעתי ל3.8GHZ מעבד E8400 קירור THERMALRIGHT 120 ULTRA + מאוורר 1 עליו URL=http://www.siz.co.il/] יש לאן להמשיך? * לא עשיתי OC לזכרונות בכלל לא יודע אפילו איך Ocz 800MHZ 4G CL4-5-4-12 מי שצריך מפרט.. יש בצד <]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד אנטל החדשים עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ? ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
גם בCPU-Z וגם בטאסק מנג'ר של ווינדוס 8 אני רואה שהתדר נשאר קבוע גם אם למערכת אין צורך בכל כך הרבה מאמץ. זה משהו שקשור לאחת מ3 האופציות בביוס: Cpu TM Func/C1E TM Func/Intel Speed Step או אולי לתדר זיכורנות שאותו שינתי מAuto ל 667mhz. אני בטוח שזה קשור לאחת מהאופציות הללו, כיוון שרק לאחר ששינתי אותם לDisabled, התדר נשאר קבוע ולא ירד. האם זה אמור להיות ככה? האם זה מזיק? מה לשנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אם זה עולה בסיבות ה 70 שקל אז עדיף לקנות[איפה?] לא?
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי שנים שלא ביקרתי פה הגיע הזמן למחשב חדש ואיתו כמה שאלות. הרכבתי מחשב עם המארז ANTEC Eleven Hundred . שמתי לב שיש בו המון פתחים אופציונליים למאווררים והשאלות הן כדלקמן? האם אני חייב SMART FEN בכדי לשלוט במהירות סיבוב שלהם? האם אפשר לחבר מאוורר פשוט לבקר שליטה במאווררים מדגם NZXT Sentry 2 ? ועל אילו מאווררים אתם ממליצים בגודל 120, שקטים ולא יקרים?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, רכשתי עכשיו מחשב חדש, הנתונים: מעבד: I7-3820 לוח: ASUS P9X79 זכרון: CORSAIR DDR3 1600MHZ 16GB מאוורר למעבד: NOCTUA DH14 ניתן לראות כאן: http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=41&lng=en&set=1 מארז COOLERMASTER SILENCIO 550 מפרט זה נבנה למחשב עריכות מוזיקה. חשוב לציין כי עבודה בעריכות מוזיקה מאוד כבדה למחשב, ולכן חשבתי לעשות המהרה קטנה\גדולה. אני יודע שחשוב קירור מים בהמהרות אך מעוניין בנתיים לעשות עם המאוורר הנוכחי עד שאני ישתדרג לקירור מים. מה אתם חושבים, לכמה אפשר להגיע והאם ההבדל יהיה משמעותי. נ.ב קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם 9800GTX+ האם כדאי לשים אותו במחשב הנ"ל או שזה יצור בעיה(אני יודע שזה לא כל כך קשור לכאן אבל חבל לפתוח על זה …
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-