אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרק הקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש? ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SIS_315_315E ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק איך אני עושה? תודה
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אותו המחיר מה עדיף לקחת? פשוט אין את AC7PRO במלאי בפוקס הציעו לי גם את OCZ Vendetta CPU Cooler ב120. למעבד 5200 כולל OC
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לא, אם זה שייך לתמיכה טכנית אז אני מצטער ומנהלים תעבירו את האשכול הזה בבקשה. עשיתי לפני כמה דקות Restart למחשב, והמחשב לא הצליח לעלות 3 פעמים, והראה לי מסך כחול למשך 2 שניות ואז נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו. אני הייתי עם אוברקלוק ל E8400 שלי ל 3.6 כבר כמה חודשים, הוא עבר בדיקת מאמץ של כמה שעות ומופעל על המחשב World Community Grid כבר די הרבה זמן על 90% ככה שלא הייתה אמורה להיות בעיה. אז אני לא מבין למה פתאום המחשב לא הצליח לסחוב את האוברקלוק אחרי שהוא סחב אותו כמה חודשים :s05: חבל לי כי כן ראיתי שיפור ביצועים בין 3 ל 3.6 GHZ במחשב שלי. תודה מראש למגיבים. עריכה: יכול להיות שזה יכול להיגרם על ידי כרטיס המסך? בגלל שהוא בזמן ה…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.
-
בידי מארז צ'נברו xspider משופצ'ר, לו הוספתי חור בדלת(מול הכרטיס מסך)- 80 מ"מ ובגג- 80 מ"מ בנוסף לחור מקדימה(עד מאוורר 92) וחור מאחורה-(מאוורר 120) על המעבד אם זה משנה, יש slk600 עם התאמה ל- 80 מ"מ sf2 ספק הכוח שברשותי- hec vd-t 475w בעל שני מאווררים- אחד יונק ואחד פולט. בידי מאוורר 92 sf2 חזק מאוד מאוורר 120 חזק מאוד מאוורר sf2 80 חזק ומאוורר מיקרונל 80 שהוא קצת פחות חזק מה-sf וכאמור מאוורר 80 שואב אוויר מהספק כוח. בנוסף- יש לי תעלת אוורור שאני מאוד רוצה לשלב- שמתחברת בצד אחד למארז ובצד שני למעבד, איפה כדאי לחבר אותה(אם בכלל) כדי שלא תסתום את המארז מצד אחד, ולא תפגע במערך הקירור... אשמח לרעיונותיכם לסידור המאווררים מיקום, כוונים וכו'... אם יש צורך במאווררים אחרים מאלה הקי…
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
להשקיע למחשב החדש שלי: 1)לקחת קירור volcano 7+ הארד דיסק 7200rpm ata133+זיכרון 256 ddr 2700 2)קירור volcano 7 plus+ הארד דיסק 7200rpm ata133+ זיכרון 256 2100 ddr 3)קירור volcano 7 plus +הארד דיסק 7200rpm ata100+ זיכרון 256 2700 ddr תתחשבו בעובדה שאני קונה AMD Athlon XP 1900!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
התקשרו מהחנות שהזמנתי ואמרו שאין להם במלאי כעת את הקירור ALPHINE 7 שהזמנתי עם המחשב אמרתי להם שאעדכן אותם איזה לשים . הם הציעו את הקירורים האחרים בטענה שיותר טובים (באותו סכום) . מה לדעתכם שקט יותר ? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים שיהיה במלאי את ה-ALPHINE 7 הגירה הרגילה (לא ה-PRO) AC ALPINE 7 PRO\ GLACIALTECH IGLOO 5073 אני צריכה עדיפות למה שיותר שקט כמובן . זה למעבד 5200 ללא המהרה במחשב משרדי. מה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות חשובות, שתמיד רציתי לשאול אבל אף פעם לא היה לי הזמן לשאול אותן. ככה זה התחיל, קניתי את המשחק GTA IV, וכמו שכולכם כנראה יודעים - הדרישות של המשחק הזה פשוט...איך נגיד...לא מהעולם הזה. הרצתי בדיקה לפני שקניתי, באתר srtest.com ועברתי את הכל במומלץ, פרט למהירות המעבד. התקנתי את המשחק, ושמתי לב לכל מיני קטיעות כאלה של חצי שניה פעם ב.... הסקתי מסקנה שזה בגלל המעבד. בנושא של המשחק המליצו לי לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. הבעיה שלי היא כזו, אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה. כן, אני יודע, OVERCLOCK זוהי פעולה המעלה את מהירות המעבד - ביצועים טובים יותר. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את הOC למעבד שלי, כמו כן אני אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה - הא…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה יכול לקרות לזיכרון שלי או למערכת אם אני מעלה את הוולטג' שלו? ומה אם האחריות?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
איזה קירור במחיר הנ"ל ניתן למצוא בSKYPC ? כבר הזמנתי משמה כמה חלקים אך קירור הכי טוב שניתן למצוא במחיר הנ"ל איזה הכי מומלץ מבחינת קירור שיהיה מצויין , מבחינת שקט זה לא חשוב תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מהו קירור האוויר שהייתם ממליצים עליו ל-6870? אני לא ממש מבין בנושא הקירור אז אשמח לעצות... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהחלפתי מעבד מQ6600, שהגיע למקסימום של 4.2GHz במתח לא הגיוני של 1.56V+-.. עברתי לE8600 ;D המעבד עצמו... תמונת מצב כרגע... ] כרגע מבחינת עבודה 24/7 אני נמצע על 4.5GHz...שכן עם הקירור וכו הטמפ' כבר מגיעה לאזור ה65+-..ולכן אני לא רוצה להגזים.. ;D עכשיו נשאר רק לראות לאן הוא מגיע רק מבחינת תדר מקסימלי.. ;D אני אעדכן בהמשך.. עדכון קטן..4.8GHz.. ואני עם קירור מים..המפרט בצד כולל הקירור..
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
במחיר אני מבין שכדי אבל מבכנית "ביצועים" ?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי עכשיו 5870 ואני רוצה לדפוק לו OC. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לבארטון 2600 ל 2300 mhz העלתי את הבאס של המעבד ל 400 והורדתי את המהירות של הזכרונות ל333 וקיבלתי יחס 6:5 מזה אומר?
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-