אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד הוא I5 2500K הלוח אם הוא ASUS P8P67 PRO B3 המפרט המלא בצד. כשאני משנה את ההגדרות במסך הבסיסי בביוס לאופטימלי (הימני) ואח"כ בהגדרות מתקדמות משנה ל 104*45 המהירות בווינדוס היא 104*16 מה שנותן 1664. המהירות תמיד משתנה לפי מה שאני מגדיר, המכפלה תמיד חוזרת ל 16. כשאני חוזר לביוס לראות מה קורה הכל נשאר כמו שהגדרתי אותו. רק שמדי כמה פעמים ההגדרה של האופטימל חוזרת לנורמל (האמצעי). איזה הגדרה אני מפספס פה? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה שלי... עשיתי לו C@ מ500@400 ל615@450... האם אני יכול להעלות יותר... ואם אני יעלה את המתחים במה זה כרוך?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עשיתי עם AI SUIT III אוברקלוק דרך OCTUNER - כלומר שהמחשב עושה לבד OC. והמחשב הגיע ל-49% שיפור, זאת אומרת למכפלה 48. שם הוא קרס . הוא עשה ריסט ואז הוא הגיע שוב לווינדוס ורצה לנסות לשפר שוב, עצרתי אותו (כי זה כבר גבוהה למה שהקירור יצליח). והוא נעצר על 4800HZ בקיצור אחרי כמה שניות הוא עשה מסך כחול. עשיתי לו ריסט ופשוט החזרתי אותו לרגיל. אני רוצה להבין למה המחשב שלי ככה ? * חשוב לציין שגם אם אני יעלה למכפלה 34 הוא יעשה מסך כחול* המחשב עשה את זה לבד. זה מתחיל ממש לעצבן כי המחשב חדש ואני יכל לשלוח לכם את הקובץ של המסך כחול אולי תנסו לעזור לי. אפילו החנות ניסתה לעשות לי OC ואחרי כמה זמן היה מסך כחול ולא יודע אותי זה כבר מתחיל לעצבן, אני רואה אנשים עם מערכת כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חברים ניסיתי לבצע OC פשוט וקטן על המעבד הנ"ל (לוח +GYGABYTE 7VTXH ) על ידי העאלת התדר ב-BIOS . התוצאות כמובן מינימאליות. האם מישהו יכול לספק אשימת תיוג קצרה ל-OC יעיל ופשוט? לחילופין, אם מישהו מוכן להנחות ביצוע קצת יותר יסודי ומוצלח כולל הסברים, זה יהיה ממש גדול . בברכה יואב
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ושעליי לשחזר הגדרות בביוס. מפרט נמצא בצד ימין. זה קורה כשאני מנסה להגדיל את תדירות הPCIE/BCLK. איך עושים אוברקלוק למחשב שלי? זה בכלל אפשרי? (האמת שאני יודע שכן - מחיפוש ברשת ראיתי שמישהו הצליח להביא את המעבד ל2.9 GHZ, כאשר במקור המעבד הוא 2.7 GHZ). אז איך עושים זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 לאן אפשר להגיע איתם ב OC? תודה לעונים? עדיף תשובה למי שהיה או יש ניסיון איתם
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את הכרטיס XT2900 החדש משהו מכיר תוכנת OC ? טובה ? משהו יודע איך ניתן לכוון טמפרטורה של צבעים בכרטיס הזה ? גם לא מצאתי דרך לכוון קונטרס / בהירות כמו בכרטיסי NVIDIA משהו מכיר דרך איך אפשר לכוון ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם כן אז: לכמה הגעת איתו? עם איזה קירור והאם הוא טוב? (אם אפשר לינק לקירור) איזה מפרט יש לך? תודה לעונים...!
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תראו מה איזה יצור שלח בפורום מחו"ל http://www.akiba-pc.com/775/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ואני לא צוחק! התוכנה Hmonitor מראה שה CPU 2 מגיע (יציב!) ל 81 מעלות והבורד מגיע ל 51 מעלות אחרי משחק (כמובן המשחק נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט, כי אי אפשר לשחק הרבה זמן בטמפ' כאלו) אני קניתי כבר ולקנו 7+ למעבד וקריסטל אורב לצ'יפסט הזמנתי גם arctic ice 3 ואני מחכה לבואו לפני שאני שם את המאווררים אני גם הולך לסדר IDE עגולים השאלה היא, האם זה יספיק בשביל שהמחשב לא יתקע? כי כרגע יש איזה מאוורר זול על המעבד ואין בכלל מאורר על הצ'יפסט חשוב לציין שיש לי XP 1700+ הפחד שלי הוא, שהמשחקים נתקעים בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יש לי radeon 8500 ויש עליו מאוור גרוע וזול שבא עם הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יכול להוציא את המאורר ולשים אחד אחר בשביל לעשות זאת צריך להקפיא את הכרטיס ליומיים בפריזר …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם גדול או קטן או שזה פשוט לא משנה ומה זה צינורות עיבוד? ה-PCI-E הוא 16X והAGP הוא 8X זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המעבד שלי (PD 2.66) מתחמם מרגע הפעלת המחשב, כבר שמדליקים את המחשב הוא מתחיל מטמפ' 56 מעלות ועולה במהירית עד 70-71 ואז המחשב נכבה. המאוורר עובד כמו שצריך ונקי. מה יכולה להיות הבעיה. נ.ב לפני שבוע עשיתי עדכון לביוס(לוח אסוס p5vdc-mx) כיוון שלא יכולתי להתקין ויסטה ואחרי העדכון הכל עבר מצויין.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את המפרט שלי ליד השם המעבד על 60 לוח אם 41 כרטיס מסך 50 הארדיסק 34 זה נורמאלי ? באיזה טמפרוטרה זה כבר לא נורמאלי לכל חלק ?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ובכן השאלה שלי היא מה יותר יעיל ואפקטיבי? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm על דלת המארז? אני רוצה להרכיב מאוורר על דלת המארז שלי ורציתי לדעת מה יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ב-OC לכרטיס מסך ולמעבד, קראתי את המדריכים והתוכנות שמומלצות שם הם ישנות, ורובם לא תומכות בווידנוס 7 (אישית לא בדקתי אבל זה מה שכתוב באתר שלהם). וגם קראתי שלכרטיסי ATI יש בעיה עם מוצרים של Futuremark שהם המפתחים של 3Dmark לא? בגלל זה אני צריך תוכנות עדכניות שיעשו את העבודה, המיפרט שלי רשום בצד למי שצריך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהמאוורר שמגיע עם הכרטיס לא יעשה את העבודה אם אני אעשה אוברקלוק לכרטיס כך שישתווה ל-xt. כל אותם חכמולוגים שעשו את הפתיחה של הכרטיס + המהרה אמרו שצריך קרור טוב יותר אבהמה, הם לא אמרו איזה קרור חלופי יעשה את העבודה ואני לא ראיתי עדיין קרור כזה בשום מקום(ולא, אני לא רוצה קרור מים!) ... כל עצה שהיא תתקבל בברכה 8) נ.ב. לא אין לי x800pro אבל יש לי הצעה לרכוש אחד ואני מברר כל מיני אופציות לגביו מראש, תודה ^^
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה קיבלתי תמערכת החדשה שלי . המפרט בחתימה. אז דבר ראשון התחלתי עם 2 מודים חשובים, VDIMM, וVMOD לליבה של הכרטיס מסך. בלוח שלי הדבר מאוד פשוט, פשוט גישור בין 2 נק' האלו (פחות התנגדות = מתח גבוה). הנה ככה זה יצא http://rotter.name/User_files/nor/4173cc033ff762b0.jpg את המוד לכרטיס מסך עשיתי עם NIBITOR 1.7, פשוט משנים את המתח ב2D ובTHROTTEL ל1.2 ול1.4 (בהתאמה). הכרטיס טיפה מתחמם עכשיו, אז אני מקווה בקרוב להזמין AC NVS5 זה אמור לתת בוסט של עוד 30 מגהרץ לליבה. בנצ'מארקים: http://rotter.name/User_files/nor/417503750a7133ed.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175026504cec31d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4175027c053b3571.jpg http://rott…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-